12
-
#12 Az MGM csődje után már nem biztos hogy folytatódik az SGU. Jó ha elkészül a 2. évad végig. Az alacsony nézettség is ellene szól sajnos. Bár az új részek szerintem egész jók lettek. -
kanduhr #11 "értelmetlen komment buzi" +1 fő. -
Zoliz #10 Konzumhülyék -
mynameisbence #9 Csak a Stargate universe maradjon meg -
shandix #8 Nem mondod. Most őszintén van aki szereti ha a pofájába nyomják a reklámot?Megy a lövöldözés és nem látom ki lő kit, mert egy bazi nagy reklám foglalja el a képernyőt.Amúgy meg utólag nézem meg és a reklámszünetek ki vannak vágva... -
winnie #7 segítek. azért reklámozták, hogy nézzék a nézők. rohadjon meg a csatorna, mi?
"kb. 7 percenként miközben megy a sorozat bejön egy ilyen bazi nagy Capricás kép"
gondolom a reklámszünetek után. -
#6 Az is kasza lesz, nyugi. :) -
shandix #5 Nekem a Syfy - csatorna vette el a kedvem a Caprica -tól, pontosabban ahogy reklámozták. Miközben adták az SG:U -t folyamatosan volt egy felirat a jobb alsó sarokba hogy ez után a Caprica -jön de ez nem volt elég úgy kb. 7 percenként miközben megy a sorozat bejön egy ilyen bazi nagy Capricás kép ami a felület egyötödét elfoglalja és nem látod mi történik a háttérben, ezzel nálam azt érték el hogy végkép megutáltam és már csak azért sem néztem meg. -
cstommy #4 Engem nem érdekel ez a Caprica, csak az Stargate Universe-t haggyák meg :D -
opeca #3 Sorozatbuzik... -
FoodLFG #2 Kár. Nem volt rosszabb a többinél. Persze úgy látszik, nem mindenkinek... -
tyuklepes #1 Hát ... némileg elhibázott volt a koncepció, hogy egy aránylag komoly hangvételű sorozat főszereplői tizenéves kislánykák voltak .... Nekem mondjuk tetszett maga a sorozat, némileg sajnálom is a kaszát. Egy Haven-hez viszonyítva iszonyat nagy kiráylság volt ... :) :(