20
  • stremix
    #20
    Jaja, az ürge tényleg kamu dumát nyom.

    "-Valami kislány? -Most nincs. -Fiú?..." Nna ezt a poént már a Gladiátorban ellőtték.
  • Firehawk
    #19
    Én valószínűleg azon kevesek közé tartozom, akik megnézték a filmet. Az az igazság ,hogy nem bántam meg! Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire van normális története, vagy ,hogy mennyire jól megírtak a párbeszédek , de egy idő után azon vettem észre magam ,hogy nem erre koncentrálok, csak hátradőltem és kikapcsoltam.
    Van benne jó pár jól sikerült poén és duma, meg persze sok hiányosság is. Elejétől a végéig látszik ,hogy ez egy amatőr filmes próbálkozás, nagyon kis költségvetésből, főleg amatőr színészekkel, de akár honnan is nézem nem 1 olyan magyar filmhez volt szerencsém az utóbbi években amit beharangoztak előre , ismert színészek játszották a főszerepeket, és a költségvetés is valószínűleg a sokszorosa volt a Dobogó kövekének mégis képtelen voltam végig nézni.
    Szóval a lényeg, filmes szakemberek biztos ,hogy darabokra tudnák szedni az egészet és rásütnék ,hogy csapnivaló, ennek ellenére én pozitívan csalódtam benne, és nem bántam meg ,hogy nem másra költöttem a mozijegy árát.
  • kalapos01
    #18
    De ezt is csak a cikk, vagyis a kirúgás híre érte el. Maga a videó gondolom nem jutott el szinte senkihez.
  • Basic
    #17
    HÁt annyit elértek vele, h megtudtam h létezik ilyen film :P Eddig még nem is hallottam róla, és akkor csodálkoztam a legnagyobbat amikor a cikkben odáig jutottam, h már a mozikban is adják. Hát, azt hiszem előlem nagyon jól eltitkolták ezt a filmet :D
  • winnie
    #16
    mondd, hogy nem azt hiszed, hogy ez nem egyértelmű mindenkinek?

    "Ez akkora reklám fogás mint a tököm"

    biztos vagy benne? 70-en nézték meg a reklámozott filmet az első napon.
  • bippo
    #15
    Jóreggelt. Ezt mindenki tudja, erről szól a vírusvideó.
    Itt az a gond, hogy a Moképnél nem tudták értelmezni az iróniát.
    (de persze az is lehet, hogy a kirúgás híre is része a dolognak.)
  • Brutal Blood
    #14
    Gyerekek hülyéskedtek??? Ne legyetek már ostobák. Ez úgy megvan rendezve ahogy één itt írok! :DDD Ez akkora reklám fogás mint a tököm. AZAZ kurva nagy!:DDDD
    Ahogy beszél a magyar filmekről, hát én azonnal éreztem hogy ez paródia. Mármint értitek. Kurva nagy ironizálás, ahogy mondja hogy Bon Bon kell a népnek, meg hogy állami pénzből kell filmeket csinálni! :DDD HATALMAS! :DDD
  • kanduhr
    #13
    Konkrétan az a baj, hogy Magyarországon szinte csak színházi színészet van, és onnan mennek át a filmekbe játszani. Ezért tűnik túl színpadiasnak a legtöbbjük alakítása. (persze van olyan eset is, amikor teli nyomják a filmet olyan emberekkel, akiknek közük sincs a színész szakmához)
    És persze brutálisan kevés pénzt kapnak a filmek, és sajnos hiába magasabb egy-egy bereklámozott film költségvetése, ez szinte minden alkalommal gyenge minőséggel is jár.
  • blessyou
    #12
    Mondjuk azzal, hogy kirúgták, és hírként idekerült, a vírusvideó elérte célját, mert pl én így hallottam róla, el is küldtem már 3 havernak :)
  • curse
    #11
    en se ertem, mit kell ezen vergodni, tenyleg ilyen a magyar "filmipar" es tenyleg szarok a magyar filmek az utobbi x*10 evben :\
  • CooperD
    #10
    Kurva ellenszenves a figura, de van igazság abban, amit mond. Viszont az is szánalmas ránk, magyar nézőközönségre nézve, (rám mondjuk nem, mert én nem nézem meg ezeket a szarokat) hogy a vetkőzős kurvák vonzzák csak be a népet a moziba, meg a tök hülye gagyi szerelmi történetek és vígjátékok (egyébként nem lenne ez akkora gond, ha jól csinálnánk őket, de nem). Semmi másra nem kíváncsi a magyar, mint magyar filmre. Épp ezért aki bármilyen más témájú filmben gondolkodik, az inkább nézzen más pénzkereseti lehetőség után.
    Egyébként rémszar ez az előzetes, messziről kerülendő.
  • bakagaijin
    #9
    Lehet, hogy a kirúgás is része a vírusmarketingnek :).
  • bippo
    #8
    Az első videó vicces. Kár, hogy a Moképnél hiányzik a humorérzék.

    A trailer viszont no komment. Színészi játék 0. Egy óvodás nagyobb átéléssel olvassa fel, mint ahogy ezek játszanak. áh.
    Az a baj, hogy nincs ma Mo-on külön filmszínész. Aki meg elmegy filmbe, egyszerűen nem természetes. Nem hihető.
  • endrev
    #7
    Nekem felkeltette az érdeklődésemet ez a videó, szerintem zseniális ötlet volt. Valamelyik faszkalap meg kirúgta ezt a zsenit. GRATULÁLOK MOKÉP!

    :S
  • Sliderx
    #6
    Ilyen film van? Nem csodálom hogy kuka. Sose hallottam róla. Amúgy is rettenet szarok. Főleg a taxidermia, egy okádék szar, beteg film beteg embereknek. Lehet fikázni, akkor is egy retek.
  • Narxis
    #5
    Szarok a magyar filmek, iszonyat módon fostengerek.
  • Gurren
    #4
    a magyar színészek miért nem tudnak színészkedni?
  • immovable
    #3
    Hát szarok is a magyar filmek.
  • fika ferenc
    #2
    Mennyire igaz!
    ...és mindig az igazság fáj a legjobban...
  • Anton Chigurh
    #1
    Mindig a valódi zsenikkel kell elbánni?! :( Éljen a szólásszabadság!
    Szánalmas, hogy a Mokép-nál komolyan vesznek egy ilyen mozgóképet (mert filmnek csak sértésből lehet ezt nevezni, már plakát alapján is)!
    A videó meg amúgy zseniális, és a film (és az elért, eredménynek semmiképp nem nevezhető "valamije") jól tükrözi az igazságtartalmát is!!
    Mi veled vagyunk Feri!!!:D Az elveidhez azért tartsd magad továbbra is!