Szidta a magyar filmeket - kirúgták állásából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja, az ürge tényleg kamu dumát nyom.
"-Valami kislány? -Most nincs. -Fiú?..." Nna ezt a poént már a Gladiátorban ellõtték.
"-Valami kislány? -Most nincs. -Fiú?..." Nna ezt a poént már a Gladiátorban ellõtték.
Én valószínûleg azon kevesek közé tartozom, akik megnézték a filmet. Az az igazság ,hogy nem bántam meg! Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire van normális története, vagy ,hogy mennyire jól megírtak a párbeszédek , de egy idõ után azon vettem észre magam ,hogy nem erre koncentrálok, csak hátradõltem és kikapcsoltam.
Van benne jó pár jól sikerült poén és duma, meg persze sok hiányosság is. Elejétõl a végéig látszik ,hogy ez egy amatõr filmes próbálkozás, nagyon kis költségvetésbõl, fõleg amatõr színészekkel, de akár honnan is nézem nem 1 olyan magyar filmhez volt szerencsém az utóbbi években amit beharangoztak elõre , ismert színészek játszották a fõszerepeket, és a költségvetés is valószínûleg a sokszorosa volt a Dobogó kövekének mégis képtelen voltam végig nézni.
Szóval a lényeg, filmes szakemberek biztos ,hogy darabokra tudnák szedni az egészet és rásütnék ,hogy csapnivaló, ennek ellenére én pozitívan csalódtam benne, és nem bántam meg ,hogy nem másra költöttem a mozijegy árát.
Van benne jó pár jól sikerült poén és duma, meg persze sok hiányosság is. Elejétõl a végéig látszik ,hogy ez egy amatõr filmes próbálkozás, nagyon kis költségvetésbõl, fõleg amatõr színészekkel, de akár honnan is nézem nem 1 olyan magyar filmhez volt szerencsém az utóbbi években amit beharangoztak elõre , ismert színészek játszották a fõszerepeket, és a költségvetés is valószínûleg a sokszorosa volt a Dobogó kövekének mégis képtelen voltam végig nézni.
Szóval a lényeg, filmes szakemberek biztos ,hogy darabokra tudnák szedni az egészet és rásütnék ,hogy csapnivaló, ennek ellenére én pozitívan csalódtam benne, és nem bántam meg ,hogy nem másra költöttem a mozijegy árát.
De ezt is csak a cikk, vagyis a kirúgás híre érte el. Maga a videó gondolom nem jutott el szinte senkihez.
HÁt annyit elértek vele, h megtudtam h létezik ilyen film 😛 Eddig még nem is hallottam róla, és akkor csodálkoztam a legnagyobbat amikor a cikkben odáig jutottam, h már a mozikban is adják. Hát, azt hiszem elõlem nagyon jól eltitkolták ezt a filmet 😄
mondd, hogy nem azt hiszed, hogy ez nem egyértelmû mindenkinek?
"Ez akkora reklám fogás mint a tököm"
biztos vagy benne? 70-en nézték meg a reklámozott filmet az elsõ napon.
"Ez akkora reklám fogás mint a tököm"
biztos vagy benne? 70-en nézték meg a reklámozott filmet az elsõ napon.
Jóreggelt. Ezt mindenki tudja, errõl szól a vírusvideó.
Itt az a gond, hogy a Moképnél nem tudták értelmezni az iróniát.
(de persze az is lehet, hogy a kirúgás híre is része a dolognak.)
Itt az a gond, hogy a Moképnél nem tudták értelmezni az iróniát.
(de persze az is lehet, hogy a kirúgás híre is része a dolognak.)
Gyerekek hülyéskedtek??? Ne legyetek már ostobák. Ez úgy megvan rendezve ahogy één itt írok! 😄DD Ez akkora reklám fogás mint a tököm. AZAZ kurva nagy!😄DDD
Ahogy beszél a magyar filmekrõl, hát én azonnal éreztem hogy ez paródia. Mármint értitek. Kurva nagy ironizálás, ahogy mondja hogy Bon Bon kell a népnek, meg hogy állami pénzbõl kell filmeket csinálni! 😄DD HATALMAS! 😄DD
Ahogy beszél a magyar filmekrõl, hát én azonnal éreztem hogy ez paródia. Mármint értitek. Kurva nagy ironizálás, ahogy mondja hogy Bon Bon kell a népnek, meg hogy állami pénzbõl kell filmeket csinálni! 😄DD HATALMAS! 😄DD
Konkrétan az a baj, hogy Magyarországon szinte csak színházi színészet van, és onnan mennek át a filmekbe játszani. Ezért tûnik túl színpadiasnak a legtöbbjük alakítása. (persze van olyan eset is, amikor teli nyomják a filmet olyan emberekkel, akiknek közük sincs a színész szakmához)
És persze brutálisan kevés pénzt kapnak a filmek, és sajnos hiába magasabb egy-egy bereklámozott film költségvetése, ez szinte minden alkalommal gyenge minõséggel is jár.
És persze brutálisan kevés pénzt kapnak a filmek, és sajnos hiába magasabb egy-egy bereklámozott film költségvetése, ez szinte minden alkalommal gyenge minõséggel is jár.
Mondjuk azzal, hogy kirúgták, és hírként idekerült, a vírusvideó elérte célját, mert pl én így hallottam róla, el is küldtem már 3 havernak 😊
en se ertem, mit kell ezen vergodni, tenyleg ilyen a magyar "filmipar" es tenyleg szarok a magyar filmek az utobbi x*10 evben :\
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Kurva ellenszenves a figura, de van igazság abban, amit mond. Viszont az is szánalmas ránk, magyar nézõközönségre nézve, (rám mondjuk nem, mert én nem nézem meg ezeket a szarokat) hogy a vetkõzõs kurvák vonzzák csak be a népet a moziba, meg a tök hülye gagyi szerelmi történetek és vígjátékok (egyébként nem lenne ez akkora gond, ha jól csinálnánk õket, de nem). Semmi másra nem kíváncsi a magyar, mint magyar filmre. Épp ezért aki bármilyen más témájú filmben gondolkodik, az inkább nézzen más pénzkereseti lehetõség után.
Egyébként rémszar ez az elõzetes, messzirõl kerülendõ.
Egyébként rémszar ez az elõzetes, messzirõl kerülendõ.
Lehet, hogy a kirúgás is része a vírusmarketingnek 😊.
Az elsõ videó vicces. Kár, hogy a Moképnél hiányzik a humorérzék.
A trailer viszont no komment. Színészi játék 0. Egy óvodás nagyobb átéléssel olvassa fel, mint ahogy ezek játszanak. áh.
Az a baj, hogy nincs ma Mo-on külön filmszínész. Aki meg elmegy filmbe, egyszerûen nem természetes. Nem hihetõ.
A trailer viszont no komment. Színészi játék 0. Egy óvodás nagyobb átéléssel olvassa fel, mint ahogy ezek játszanak. áh.
Az a baj, hogy nincs ma Mo-on külön filmszínész. Aki meg elmegy filmbe, egyszerûen nem természetes. Nem hihetõ.
Nekem felkeltette az érdeklõdésemet ez a videó, szerintem zseniális ötlet volt. Valamelyik faszkalap meg kirúgta ezt a zsenit. GRATULÁLOK MOKÉP!
:S
:S
Ilyen film van? Nem csodálom hogy kuka. Sose hallottam róla. Amúgy is rettenet szarok. Fõleg a taxidermia, egy okádék szar, beteg film beteg embereknek. Lehet fikázni, akkor is egy retek.
Szarok a magyar filmek, iszonyat módon fostengerek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mennyire igaz!
...és mindig az igazság fáj a legjobban...
...és mindig az igazság fáj a legjobban...
Mindig a valódi zsenikkel kell elbánni?! 😞 Éljen a szólásszabadság!
Szánalmas, hogy a Mokép-nál komolyan vesznek egy ilyen mozgóképet (mert filmnek csak sértésbõl lehet ezt nevezni, már plakát alapján is)!
A videó meg amúgy zseniális, és a film (és az elért, eredménynek semmiképp nem nevezhetõ "valamije") jól tükrözi az igazságtartalmát is!!
Mi veled vagyunk Feri!!!😄 Az elveidhez azért tartsd magad továbbra is!
Szánalmas, hogy a Mokép-nál komolyan vesznek egy ilyen mozgóképet (mert filmnek csak sértésbõl lehet ezt nevezni, már plakát alapján is)!
A videó meg amúgy zseniális, és a film (és az elért, eredménynek semmiképp nem nevezhetõ "valamije") jól tükrözi az igazságtartalmát is!!
Mi veled vagyunk Feri!!!😄 Az elveidhez azért tartsd magad továbbra is!