Ezüst a Holdon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl az az érdekes dolog is következik, hogy mindenki, aki nem náci zsidó, de mivel tudjuk, hogy aki buzi az nem náci, tehát ebbõl következik, hogy...
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A Marsról majd aranyat bányászunk ki? Érdekes...
A rasszizmussal kapcsolatos topikot meg ne itt beszéljétek ki. Most nem tök mindegy h ki milyen név alatt fut?
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Csak mert magyar az anyanyelvük, magyarul gondolkodnak, ugyan úgy a kockásfülû nyúlon nõttek fel, mint mindenki más Magyarországon.
Persze õk magyarul azt gondolják magukról, hogy nem magyarok, akik meg szintén magyarul azt gondolják, hogy õk tényleg nem azok, ebben velük jól egyetértenek és lépten-nyomon az orruk alá dörgölik.
Kafka ebbõl jó kis abszurd novellát írna.
<#nyes>#nyes>
Nem ártana, ha mindenki kicsit magába mélyedne és elgondolkodna azon, hogy mi egy nemzet, egy kultúra és mi nem az.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Vagy csak a kiválasztott (érinthetetlen) nép nevét nem szabad használni? :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Néha üstökösnek robbannak be ezek a bolygó hollandik a fórumba, hogy fényükkel rövid ideig túlragyogják az SG teljes firmamentumát, majd lángoló csóvát hagyva maguk után tovaszáguldanak az ûr ismeretlen messzeségei felé. Óh!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Erre azt mondja az elnök, hogy nyugi!
De hát Elnök úr már a felénél tartanak!
Nyugi! Várjuk meg amíg befejezik, aztán felküldjük a mi asztronautáinkat, akik majd fehérrel ráfestik, hogy Coca-Cola.
:)
Ha pedig "bántja" a szemed, hajolj közelebb! (én nem vagyok blankolt, ez csak azt jelenti)
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
A nick ellen meg azért indítok "kereszteshadjáratot" mert nem tartom etikusnak és ízlésesnek ilyen nicknév választását. Vulgárisan fogalmazva: bassza a szemem.
Bezzeg ha olyan nickel jönnék, hogy fasiszta disznók már menne itt a komcsizás.
Persze nemzsidó azért burkoltan zsidózik. Neki szabad. Mert õ nem zsidó.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
<#nyes>#nyes>
(És természetesen terroristák, esetleg pedofilok)
ಥ_ಥ
De idetartozik még a terrorista kártya, meg a pedofil kártya, és ez a kettõ is általában ugyanazoktól hangzik el mint a náci kártya...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azt hiszem már középiskolában is tanítják: "A náci kártya (reductio ad Hitlerum):
A náci kártya egy igen gyakran elõforduló érvelési hiba. Érzelmektõl átfûtött viták hevében rendre elõfordul, hogy az egyik (néha mindkét) oldal megpróbálja a nemzetiszocializmussal vagy a Harmadik Birodalommal valamilyen módon összefüggésbe hozni a vitapartnert. A náci kártya kijátszása alkalmas a vitapartner démonizálására, s a legtöbb esetben végérvényesen kisiklatja a párbeszédet." és hiába tanítják nap mint nap belebotlik az ember ilyenbe.
A liberalista jelzõ ennél már nem lehet pejoratívabb, pedig eredetileg én is liberális lennék, de ma inkább letagadom.
Ja, és nem kellene csinálnod a feszültséget egy becenév miatt. Én legalábbis nem ez alapján ítélem meg az embereket, hanem a tetteik - itt szavaik - alapján.
De hát persze én vagyok az offenzívebb, nem a zsidózosok. Meg persze mondják, az SG modijai komcsik meg szabadkõmûvesek, de most jól jönnek. Vagy mégis nácik?
Fene tuggya, de azt tudom, hogyha bant kapok, csinálok új reget :D Ki hitte volna!
Nyúhauz, félj, mert jönnek a cionisták és elvisznek tégedet :D
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Õk már több száz évvel ezelõtt tudták azt amire a mai "áltudósok" csak most jönnek rá!
És még azt is tudták hogy ólomból lehet aranyat elõállítani!
<#worship>#worship>
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Ostobaaa, ostobaa jajj de ostobaaa, náci gyökér
ostobaaaa ostobaa jajj de ostobaaa, nyilas tahó :D
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Én zsidó vagyok, sõt liberális, kommunista, buzi és cigány is, muszlim és kínai.
Na most mi lesz náci? Megversz monitoron keresztül, mr not-jew.
"felsõbbrendû faj, csak egy a baj: hogy ostoba"
The Moon , at least at the bottom of a deep, dark cold crater near its south pole, seems to be wetter than the Sahara, scientists reported Thursday.
The Sahara sands are 2 to 5 percent water, and the water is tightly bound to the minerals. In the lunar crater, which lies in perpetual darkness, the water is in the form of almost pure ice grains mixed in with the rest of the soil, and is easy to extract. The ice is about 5.6 percent of the mixture, and possibly as high as 8.5 percent of it, Dr. Colaprete said.
http://www.nytimes.com/2010/10/22/science/space/22moon.html?_r=3&ref=science
Talán mechák, de nekem az jött le, hogy élienek is.
A film maga szerintem érdekes, olyan morális kérdéseket vet fel, amikre hamarosan válaszolnunk kell (legalábbis remélem). Kedvenc monológom Joe-é, amikor mondja, hogy "túl okossá tettek minket, és a végén csak mi maradunk". És voilá, a végén tényleg csak õk vannak (ugye azok az üvegszerû lények a mechák).
Ugyanakkor nekem az benne a briliáns, hogy a gyerekrobot szeretete nem más, mint a ragaszkodás. Most döntsétek el, hogy azért van mert ilyenre programozták és gyerek, vagy azért, mert egy robot tényleg csak ennyire tudja a szeretetet másolni.
Igen, tényleg sokrétû film, sokrétû mondanivalóval, órákig lehetne róla beszélgetni.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"