Ezüst a Holdon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én eddig nem tudtam, hogy csak nácik és zsidók léteznek a világon.

Ebbõl az az érdekes dolog is következik, hogy mindenki, aki nem náci zsidó, de mivel tudjuk, hogy aki buzi az nem náci, tehát ebbõl következik, hogy...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Én eddig aszittem te terrorista vagy...

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

annabella2
Szerintem lassan el kell kezdenem nekem is területeket vásárolni a Holdból :D Beindul majd pár év múlva az ezüst kitermelés és a Földön minden ezüstbõl lesz :D
A Marsról majd aranyat bányászunk ki? Érdekes...
A rasszizmussal kapcsolatos topikot meg ne itt beszéljétek ki. Most nem tök mindegy h ki milyen név alatt fut?

Gurren
az is baszná a szemed, ha "nemkatolikus" lenne a nickje?

NEXUS6
Meg kell váltani a világot, vagy micsoda?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kara kán
Vannak, akik keresik a konfliktusokat. Talán az ingerszegénység vagy túl sok szabadidõ miatt. Nekem annyi más feladatom van, hogy ki sem látok belõlük.

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

adler30
Hát ti aztán jól eltértetek a tudományos tárgytól.Csak a sok indulat,meg a harag.Ejnye.....<#csodalk>

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

NEXUS6
Az egész vita meglehetõsen ellentmondásos, lévén hogy azok az emberek is, akik itt hõbörögnek a zsidózás ellen alapvetõen magyarok!

Csak mert magyar az anyanyelvük, magyarul gondolkodnak, ugyan úgy a kockásfülû nyúlon nõttek fel, mint mindenki más Magyarországon.

Persze õk magyarul azt gondolják magukról, hogy nem magyarok, akik meg szintén magyarul azt gondolják, hogy õk tényleg nem azok, ebben velük jól egyetértenek és lépten-nyomon az orruk alá dörgölik.

Kafka ebbõl jó kis abszurd novellát írna.
<#nyes>

Nem ártana, ha mindenki kicsit magába mélyedne és elgondolkodna azon, hogy mi egy nemzet, egy kultúra és mi nem az.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Tudod az a furcsa hogy sokan azt mondják hogy rasszita és intoleráns a megkülönböztetés, ellenben akik a legjobban hõbörögnek és vádolnak meg másokat a fentiekkel, azok a legkeményebb rasszisták. Csak bele kell gondolni. Itt van egy név.. nem sértõ, az átlagos ember észre sem veszi, pláne nem hátsó szándékot nem sejt. Erre jön valaki (egy kõkemény diszkriminátor "tuskó") és nekiáll vádaskodni, és önmagát MEGKÜLÖNBÖZTETNI egy olyan hír fórumán ahol szó sem esett addig ilyesmirõl. Nos akkor ki is az aki megkülönböztet másokat? Aki vádaskodik?
NEXUS6
Csak a nyugodt erõ marad!
<#nyes>

Akkor tehát nem szabad megmondani hova nem tartozik az ember? Tehát nem mondhatom azt nem vagyok magyar?

Vagy csak a kiválasztott (érinthetetlen) nép nevét nem szabad használni? :)

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kara kán
Hogy eltûntek ezek a hékások, a 7N...-es fiú meg a többiek...

Néha üstökösnek robbannak be ezek a bolygó hollandik a fórumba, hogy fényükkel rövid ideig túlragyogják az SG teljes firmamentumát, majd lángoló csóvát hagyva maguk után tovaszáguldanak az ûr ismeretlen messzeségei felé. Óh!

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Csak nem rajzolnak rá "sokszöget"...

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

NEXUS6
Errõl az a régi vicc jut az eszembe, amikor rohannak be az amcsi elnökhöz, hogy Elnök úr, baj van az oroszok megelõztek bennünket! Már fenn vannak a Holdon és az egészet elkezdték vörösre festeni.
Erre azt mondja az elnök, hogy nyugi!
De hát Elnök úr már a felénél tartanak!
Nyugi! Várjuk meg amíg befejezik, aztán felküldjük a mi asztronautáinkat, akik majd fehérrel ráfestik, hogy Coca-Cola.
:)

Keresztes? HADJÁRAT? ...és még én vagyok a fajgyûlölõ???

Ha pedig "bántja" a szemed, hajolj közelebb! (én nem vagyok blankolt, ez csak azt jelenti)

Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.

Ó hogy arra nem gondoltam, régóta mondják már "ezüst Hold", mégis mintha sárga lenne. Sosem mondták rá, hogy arany-Hold. Akkor mégis mire utalhat a szín? Lehet, hogy Kína tart majd rá igényt ezen az alapon és azért, mert emberes küldetéssel helyet jelölnek maguknak? Az Usa a közeljövõben nem tervez ilyet, a közel-kelet meg mással van elfoglalva. Errõl megint lemaradnak valakik, mint a Haza-alapításról anno.

NEXUS6
És az elfogadható lenne, ha csak annyi lenne a nickje, hogy: goj?

Julius Caesar
Most hogy jön ide a hitler-féle érvelés? Sehogy.

A nick ellen meg azért indítok "kereszteshadjáratot" mert nem tartom etikusnak és ízlésesnek ilyen nicknév választását. Vulgárisan fogalmazva: bassza a szemem.
Bezzeg ha olyan nickel jönnék, hogy fasiszta disznók már menne itt a komcsizás.

Persze nemzsidó azért burkoltan zsidózik. Neki szabad. Mert õ nem zsidó.

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

... a bankároké, akik az ûrkutatást finanszírozzák?

Na ha már lehiggadtál Július CENZOR, akkor a kérdésem: Kié a hold? Csak nem...?

NEXUS6
Szerintem lesz ott olaj is!
<#nyes>

(És természetesen terroristák, esetleg pedofilok)

picket
Õ lehet, hogy csak szerette volna megérteni az írást, mert mondjuk nem tud angolul, vagy nem annyira, hogy tudományos szövegeket pontosan tudjon értelmezni. Te ellenben mindenkinek bizonyítottad, hogy milyen ember vagy (és itt most nem az általad, magadról felsorolt jellemzõkre gondolok, hanem arra, amit mindenki gondolatban hozzátett).

&#3237;_&#3237;

hát én 2005-ben fejeztem be a középsulit, de ilyesmirõl nem volt szó...
De idetartozik még a terrorista kártya, meg a pedofil kártya, és ez a kettõ is általában ugyanazoktól hangzik el mint a náci kártya...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

pedig pont az ilyenek miatt pejoratív mint te vagy :)

Inkább a holdat b*sszik szét mint a saját portánkat ( hihetetlen demagóg lesz a példám, de ha a holdon történik meg a vörösiszap katasztrófa, kb benne se lett volna a hírekbe, de míg a "saját portánkon" történik az gáz.)
ezust hold.
rágógumi
mehetunk banyaszni. a holdatis ba***uk szet :D

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

NE(!!) maradj csendbe (bocsi késõ van és pont a lényeget hagytam ki ).
OFF: Én se értem miért kell szembehelyezkedni ilyen offenzív módon egy nicknév ellen. Pl híradókban, szakpublikációkba is használják a roma nemroma, zsidó nemzsidó terminológiát. Sajnos a liberális személet tényleg nagyon pejoratív, pontosan az ilyen dolgok miatt, hogy egy nickname ellen is képes keresztesháborút indítani egy önmagát liberálisnak tartó egyén. Javaslom, Julius Ceasar, ha nem szeretnéd, hogy a liberális jelzõ továbbra is pejoratív legyen, akkor maradj csendbe és mutass jó példát a többi magát liberálisank beállító, ám a valóságban hatalmas kárt okozó liberálisnak.

Azt hiszem már középiskolában is tanítják: "A náci kártya (reductio ad Hitlerum):
A náci kártya egy igen gyakran elõforduló érvelési hiba. Érzelmektõl átfûtött viták hevében rendre elõfordul, hogy az egyik (néha mindkét) oldal megpróbálja a nemzetiszocializmussal vagy a Harmadik Birodalommal valamilyen módon összefüggésbe hozni a vitapartnert. A náci kártya kijátszása alkalmas a vitapartner démonizálására, s a legtöbb esetben végérvényesen kisiklatja a párbeszédet." és hiába tanítják nap mint nap belebotlik az ember ilyenbe.
Kara kán
OFF
A liberalista jelzõ ennél már nem lehet pejoratívabb, pedig eredetileg én is liberális lennék, de ma inkább letagadom.
Ja, és nem kellene csinálnod a feszültséget egy becenév miatt. Én legalábbis nem ez alapján ítélem meg az embereket, hanem a tetteik - itt szavaik - alapján.

Julius Caesar
Nem, csak szeretném ha utódainknak a liberalista jelzõ nem pejoratív értelmû lenne.

Julius Caesar
Persze, nem tudtad? Hát elvileg karszalagot is kéne hordanom meg minden.
De hát persze én vagyok az offenzívebb, nem a zsidózosok. Meg persze mondják, az SG modijai komcsik meg szabadkõmûvesek, de most jól jönnek. Vagy mégis nácik?

Fene tuggya, de azt tudom, hogyha bant kapok, csinálok új reget :D Ki hitte volna!

Nyúhauz, félj, mert jönnek a cionisták és elvisznek tégedet :D

Nitramk
Azért mért kap bant mert zsidó? Aszittem szabadország meg minden.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Régen az alkimisták az ezüstöt a holddal azonosították.
Õk már több száz évvel ezelõtt tudták azt amire a mai "áltudósok" csak most jönnek rá!
És még azt is tudták hogy ólomból lehet aranyat elõállítani!
<#worship>

&#292;|&#936;>&#8776;i&#295;&#8706;|&#936;>/&#8706;t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!

Kara kán
Allergiás, hiperérzékeny vagy.

n3whous3
persze lehet, hogy most ezt linkelem a modtopikban és bant kapsz

púúúúú

n3whous3
:D

púúúúú

Lehet nem akarja magát zsidózás áldozataként látni és ezért választotta ezt a nevet.. Legyünk optimisták. Ha nem ez az ok akkor ejnye.. de ennyi. Ez a cikk kicsit másról szól.
Nitramk
Hol a szent korona meg a nagy turul, mikor partiba vágnak háturul? :D
Ostobaaa, ostobaa jajj de ostobaaa, náci gyökér
ostobaaaa ostobaa jajj de ostobaaa, nyilas tahó :D

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Julius Caesar
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki.

Én zsidó vagyok, sõt liberális, kommunista, buzi és cigány is, muszlim és kínai.

Na most mi lesz náci? Megversz monitoron keresztül, mr not-jew.

"felsõbbrendû faj, csak egy a baj: hogy ostoba"

Ez egy magyar nyelvû fórum, kérlek ha már kimásolsz valamit, legalább a lényeget írd át szép anyanyelvünkre.

The Moon , at least at the bottom of a deep, dark cold crater near its south pole, seems to be wetter than the Sahara, scientists reported Thursday.
The Sahara sands are 2 to 5 percent water, and the water is tightly bound to the minerals. In the lunar crater, which lies in perpetual darkness, the water is in the form of almost pure ice grains mixed in with the rest of the soil, and is easy to extract. The ice is about 5.6 percent of the mixture, and possibly as high as 8.5 percent of it, Dr. Colaprete said.
http://www.nytimes.com/2010/10/22/science/space/22moon.html?_r=3&ref=science

Hát elõfordulhat hogy üreges a hold de az is csak azért mert a (egykor) forró magja lehûlt és csökkent a térfogata a felszíni kérget pedig nem rántotta magával. Majd egy holdon durrantott atom beindítja és akkor a hold magába roskad, emiatt az emósok is magukba roskadnak, aztána hold ráesik a lábunkra (a fejünkön keresztül) és fájni fog. XD
Kara kán
Hát, akkor ez jó nagy szemétség Spielberg részérõl, hogy ilyen sorsot szán nekünk röpke 2k év múlva.

Julius Caesar
Spielberg mondta hogy mechák. Szilícium alapú mechák, lecserélték a szén-alapú életet a Földön. Azért olyan üvegszerûek. Interjúban mondta. Én tegnap láttam harmadszor, és eddig eszembe se jutott, hogy mechák lennének. Élieneknek hittem én is õket, de aztán így megtudtam mik is.

adler30
Ismétlem a szavakat,kezdek álmos lenni.Megyek,iszok egy sört.<#pias>

adler30
Gondolj bele abba hogy még a Földrõl sem tudunk mindent,pedig ott élünk régóta.Gondolj bele,mire volt elég az a pár látogatás a holdunkon.Nyilván szinte semmit nem tudunk róla egyenlõre.

Kara kán
"ugye azok az üvegszerû lények a mechák)."

Talán mechák, de nekem az jött le, hogy élienek is.

Julius Caesar
Én harmadszor láttam, nekem is maci a kedvenc karakterem. Bár Joe is sztem érdekes egy robot. Azért látszik a filmen, hogy a Kubrick keze is benne van.

A film maga szerintem érdekes, olyan morális kérdéseket vet fel, amikre hamarosan válaszolnunk kell (legalábbis remélem). Kedvenc monológom Joe-é, amikor mondja, hogy "túl okossá tettek minket, és a végén csak mi maradunk". És voilá, a végén tényleg csak õk vannak (ugye azok az üvegszerû lények a mechák).

Ugyanakkor nekem az benne a briliáns, hogy a gyerekrobot szeretete nem más, mint a ragaszkodás. Most döntsétek el, hogy azért van mert ilyenre programozták és gyerek, vagy azért, mert egy robot tényleg csak ennyire tudja a szeretetet másolni.

Igen, tényleg sokrétû film, sokrétû mondanivalóval, órákig lehetne róla beszélgetni.

Szomorú hogy 6 Apollo küldetés után még mindig úgy találgatnak hogy mi van a Holdon, mintha egy újonnan felfedezett érintetlen égitest lenne, de egyre inkább kiderül hogy mégiscsak megérné lehorgonyozni a Holdon..

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Oldal 1 / 2Következő →