44
  • Gabe18
    "- Ugyanakkor a játékok miatt félelmet érezhetünk a világgal szemben, retteghetünk a külvilágtól."

Aki egy játék miatt fél a külvilágtól, ott már régen el van rontva valami, és az nem a játék hibája.

"- Minél több ilyen játékkal játszol, annál több bűnös hajlam alakulhat ki benned."

Na ezt meg mintha valami idióta vallásos propagandából másolták volna.

Szerintem ez teljesen személy függő. Van aki fiatalon is simán elrendez magában erőszakos dolgokat is, és van akinek tényleg nem árt ha később lát csak ilyeneket. De ez mindenkinél más. A szülőnek kéne ismerni a gyerekét hogy mit engedhet meg neki és mit nem.
  • Fresh Duke
    Első emlékem számítógéppel kapcsolatban (amire máig emlékszem), mikor 4 éves koromban apám megmutatta, hogy kell a Doom-mal játszani. World's Best Dad! :)

Megjegyzés: Nem öltem még embert, nem hagy hidegen mások szenvedése, nincsenek rossz jegyeim, és szerintem sok időt töltök a barátaimmal, stb.
  • richard45
    Már megint egy ilyen idióta cikk? Egyébként ez már nem újdonság a sokezredik ilyen cikk után. Csak kár hogy arra nem jönnek rá ennyi idő után hogy az egyébként is elmebeteg lesz aki már eleve nem volt ép elméjű, nem kell ahoz játszania gétéját meg a társait.
  • armageddon666
    De jó, hogy egymás után érkeznek az egymásnak ellentmondó cikkek a témában...