Ki mennyiből él?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is inkább 1 max 2 éves használt autóban gondolkoztam/kodok, árban + állapotban ki lehet fogni jót de elég nagy lutri a használt gép
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Minek árulja el az ember a fizetését? Ha alacsony, akkor lenézés és kárörvendés jön, ha magas, akkor pedig irigykedés. Ki a fasznak kell bármelyik is?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Rendben, nem fiatalok, hozzászoktak a jóléthez, de az, hogy semmirõl sem hajlandóak lemondani, az elképesztõ. Próbáltam már kevesebb pénzt adni nekik, de akkor meg addig jártak a nyakamra, hogy meguntam és engedtem.
Az a szerencséjük, hogy elég igénytelen vagyok, csak a gyerekekre költök. Sikerült az elmúlt évek alatt annyi könyvet (1300-1400) és filmet/sorozatot (600+) felhalmoznom, hogy a hátralévõ évtizedekben bõven kitartanak, s bár érdekelnek a technikai újdonságok, nem veszem meg, mert minek. 😊 Logitech MX1000-emrõl nem szívesen mondok le, van belõle tartalék. TV: 30 centis régiség. videó/dvd: 5000 ft volt, ha jól emlékszem, de inkább gépen nézem a dolgokat. Mosógép: régi Hajdú, porszívó: a legolcsóbb amit találtam.
Hogy ON is legyek:
2 hete vettem 8 farmert, darabja 1100 volt (pár évig elég), 5 vagy 6 kockásinget 2100/db (ezek is kitartanak egy darabig). Cipõn sajnos nem tudok spórolni, csak pár helyen árulnak 49+-os cipõket. Bõrcipõt ha jól tudom csak 50-ig csinálnak, így maradnak a sportcipõk.
Tusfürdõbõl a drága dolgok sohasem jöttek be, de szerencsére van literes kiszerelésû cucc 200-ért. Olcsó samponok ezzel szemben nem használnak.
Krumpli és tészta az, amit állandóan eszek, hetente 1-2 alkalommal hús. Zöldség és gyümölcs csak akkor, ha olcsó.
Csapvizet fogyasztok.
Nyaralásokat már gyerekként untam, csak akkor még kötelezõ volt.
Középiskolásként és egyetemistaként megszoktam az éhezést, mert csak a suli melletti munkákból semmire sem futotta volna. Ma is elõfordul, hogy lemondok a reggelirõl, tízórairól, ha gyûjtök egy könyvre például.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Ugyan miért szégyen?
He? Erdélyben vagy a Felvidéken volt birtokotok és elvették?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Vagy amíg fel nem találták azokat a kibaszott paneleket, ahol nemtudok kimenni budira reggel ha áll a faszom, mert beleakad a többi családtagomba. Családi házból menekülne a faszom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
26 ezret adok haza a többi halmozodik!<#ravasz1>#ravasz1>
Nem élek mert függõ vagyok csak a gép érdekel semmire nem költök csak a gépre!
Next PC upgrade: 2022
Évszázadokig együtt éltek a családok, csak mióta feltalálták a nyugdíjat azóta divat "eldobni" a szülõket, és külön vonulni inkább, mint alkalmazkodni. Mondjuk sikerült a nem alkalmazkodást annyira profi szintre hozni, hogy a házasságok fele válással végzõdik, mert életünk párját is egyszerûbb eldobni, mint megszokni, hogy horkol, vagy már nem úgy néz ki 45 évesen, mint ahogy 23 évesen kinézett.
Szóval ha különköltözöl akkor már rögtön a párodtól is külön, mert sok bonyodalmat meg spórolsz és még kevesebbet kell alkalmazkodni.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Persze ha azt akarjuk hogy az ország teljes gazdasága összeomoljon.
http://goo.gl/gd6Zi5
aha,meg a 100.000 Ft-os minimálbér,mi? majd talán 100 év múlva! Csodát a narancsoktól se várjunk,nyugtathatjuk magunkat,hogy majd jan1.-tõl jobb lesz,új adókulcs,az úniós országok is szarban vannak stb...igen,szarban vannak a spanyolok,a portugálok,a briteknél is nõ a munkanélküliség,csak ott a szegényebb családok élnek olyan szinten mint itt a 200k-s nettósok...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudom, h a remény hal meg utoljára, de elõbb lesz ötösöd a lottón, mint h ez bekövetkezzen...
Más országokban, már rég PH tört volna ki, de ez már más téma...
Meddig bírja a magyar birka? Ez itt a kérdés...
What about the forests?
Reménykedve, hogy újra jól fog menni, maradt még kb 1 évig a vállalkozás, aztán szépen az APEH benyújtotta a számlát, amit nem tudtunk máshogy kiegyenlíteni, meg közben már innen-onnan kértünk apróbb összegeket kölcsön, és azokat is vissza kellett fizetni.
Amúgy meg nem tudom ki terjeszti ezt a baromságot, hogy az adófizetõk zsebébõl fogják majd a devizahiteleseket kisegíteni. A jelenleg hozott intézkedéscsomag semmi, csak ideiglenes megoldás, egyértelmû, hogy az állam nem vállalhatja át a devizahitelesek adósságát, így az egyetlen megoldás az adósságok eltörlése lenne. Ami lehetséges is lesz, amint bizonyítást nyer, hogy bûncselekményt követett el az egykori kormány, amikor rátukmálta az emberekre a devizahiteleket a hamis ígéreteivel. Ha bizonyítást nyer ez, illetve hogy ezt aljas szándékból, haszonszerzés érdekében követték el(bizonyítani kell, hogy a bankok ezért cserébe pénzelték az akkori törvényhozókat), akkor zöld utat kaphat a kormány, és lefoglalhatja a bankok vagyonát, mert ha bizonyítást nyer az ügy, akkor a bankok a felbújtó szerepét ellátó bûntársként fognak benne szerepelni.
Már folyik amúgy a nyomozás, kérdés mikor kerülhet az ügy nemzetközi bíróság elé, ugyanis itt egyben az ország gazdasága ellen elkövetett nemzetközi támadásról is szó van.
Ha 125k félre tudnék havonta tenni 😊
Sokat nem kell hazaadnod úgy tûnik.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze ehhez sajnos szülõkkel kell együttélni, amit kezdek nagyon nem tolerálni már...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha aktivabban spórolok én is havi 25k öt félre tudok tenni,néha többet.
De ott az a fránya makettezés,ami viszi a pénzt.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Lényegében csak kajára és utazásra költök, minden más kiadás nagyon esetleges és kevés. Nettó 180 + juttatásokból + bónuszból jött összes a 2,5 milla két év alatt. Számolj és köjön az ami kijön. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
púúúúú
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amikor ez "kiderült", a tulaj magától levitte a lakbért 20 ezerre, de nem mennek oda, az biztos.
Tehát ahol alacsony (gyanúsan) a lakbér, ott a rezsi lesz bazi drága.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Amikor van pénzed, ez nem érezhetõ mennyiség,de amikor nincs, na akkor egy aranybánya.
Gyakorlati megoldást jelent egy olyan számla,amihez nincs kártyád, vagy problémás a lekötött összeget feltörni.
A nehéz ebben a megoldásban azt megítélni, hogy mikor nyúlj a tartalékodhoz, mikor van tényleg szükséged a pénzedre és mikor csak egy átmeneti nehézség az, amiben vagy.