Ki mennyibõl él?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha több marad nekem, akkor nyilván többet költök
(esetleg a sarki kisboltos és a nyugdíjas cipész mesternek is több esélye van így a túlélésre)
ezzel a gazdaságot SOKKAL jobban tolom, mintha a befizetett adómat ellopja valami nyakkendõs patkány
fotográfik kolomp edisön :D
Az a baj az adózással kapcsolatban hogy minden ciklusban elmondják hogy rendbetesznek mindent aztán mit lát az egyszerû ember?:
Befizeti a járulékait(vagy befizeti utána a munkáltató-de olyan is van hogy csak mondja hogy befizeti utána de cseszik-inkább elteszi magának munkanélküli nyereségként=sarc)
Aztán bevallja a a kisember az adóját és mit lát?
- Megszûnõben lévõ nyugdíjrendszer( egyre csökkenõ reálérték,egyre magasabb korhatár)
- Egyre kaotikusabb egészségügy szaporodó magánklinikák-pénzes gyógyul béres pusztul.
-Veszteséges-alig mûködõ állami cégek,veszteséges MÁV stb miközben vezetõik dúskálnak a földi javakban az egyszerû emberek pénzébõl.
Az adók nõnek,ami cserébe jár az pedig egyre kevesebb.Ilyenkor elgondolkodik az ember hova folyhat a pénze?Miért csak tönkrefele megy minden amikor egyáltalán nem alacsonyak az adók?Gondolom megy a Világbanknak.Miért is kellett nekünk rendszerváltáskor nem rábólintani az adósságelengedésre?A népet arról akkor meg sem kérdezték.
Egyébként nem megoldható, mert mibõl menne pl. parkokban fûnyírás, szemétszedés, ilyesmik?
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Azt csak azért írtam, hogy ne legyen ennyire megértõ az adócsalókkal.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem ez egy régi elméletem, hogy ne legyen kötelezõ az adófizetés. Aki nem akar fizetni, nem kell. Semmi gond.
Csak épp, innentõl neki ne járjon semmi. Ha megöregszik nem kapjon nyugdíjat, a gyerekének nincs ingyenes oktatás, általános iskolától kezdve, keményen ki kell fizetni a tandíjat.
Kórházban ne lássák el, csak ha szépen elõre kifizeti az ellátás teljes költségét, ha rosszul van és ki jön a mentõ, akkor is fizetni az eszközök díját, a benzinpénzt, a mentõ-személyzet bérét, és még lehetne folytatni a sort.
Kíváncsi vagyok hányan vállalnátok ezt így, hogy nem kell adót fizetni, de ezentúl semmi nem jár az államtól. Na? Ha sokaknak teszik, gyûjtünk aláírást, és beadjuk törvényjavaslatnak. <#eplus2>#eplus2>
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Most komolyan, létezik még ebben az országban olyan, hogy becsület?
púúúúú
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Még egyszer mondom, amíg a helyzet a fent elírt, téged szívatnak még egy bolti blokkal is, a fejesek, pedig nyíltan adót csalnak, pl. költségtérítés számla nélkül, addig nem ítélheted el a plebsz. Csak követi a mesterek példáját. Ez van. Fejtõl bûzlik a hal.
Ööö...megadjátok a címeteket?
Ekkor szépen eléd teszik a hónapos/éves várólistákat és sok helyen már az alapvetõ beavatkozásokhoz is szó szerint vadászni kell az eszközöket.
Valahogy erre nem gondoltam.
Holnaptól elmegyek kalóznak, mert akkor csökken az átlaghõmérséklet.

Most gondolj már bele, mi lenne ha mindenki így gondolkodna mint te? Senki se fizetne, mert nincs kedve.
Na mi lenne akkor? Hm? Mibõl látnák el a betegeket a kórházban? Vagy mibõl menne ki a tûzoltó ha ég a házad? Vagy mibõl nevelnék a gyerekedet az iskolában? Vagy mibõl kapna anyád nyugdíjat?
Mindez mibõl lenne ha senki nem fizetne adót?
Ja, amúgy ha meg nem fizetsz és mondjuk kórházba kerülsz remélem nem várod el, hogy el is lássanak,-ingyen. Fizesd ki az ellátásod teljes költségeit. Vagy úgy gondolod, hogy nem is fizetsz, de azért neked jár az ellátás?
A hátrafele evezõ azt mondja: "Mibajotok van? Elõre megyünk. Nem?"
Azzal hogy nem fizetsz adót, kikényszeríted az államból az adóemelést/új adók bevezetését, így igenis több lesz az én adóm ezáltal.
A segély felvétele meg erre rátesz egy lapáttal.
lehet engem itt szidni, de adóztam a 1x év alatt rendesen, cserébe annyit kaptam, hogy rohadtul csökkent az életszínvonalam, miközben azt láttam, hogy akik a befizetett pénzemért feleltek meggazdagodtak
én nem lopok mástól (nem lesz több az szja-d vagy a tb-d ha én nem fizetem a sajátom), hanem egyszerûen nem engedem hogy tõlem lopjanak - ennyi
Akik a te véredet szívták, olyanok voltak mint te... megunták. És most te vagy a vérszívó/tolvaj. (szóval leszopásügyileg helyezd el magad a képletedben ennek megfelelõen)
Az egy dolog hogy nem adózol, de hogy még a segélyt is felveszed, az már szerintem nagyon durva.
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következõ kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
De cigányok vagytok, büdös mocskos retkes fehér cigányok. Loptok csaltok hazudtok, ti szarjankók.
Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következõ kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?
Természetesen õ is tisztán szedi be a díjazását, papíron munkanélküli (és igen, segélyt kap). Nem, nem vagyunk cigányok, de a faszunk tele lett ezzel az egésszel.
Kiléptem, mindenféle segélyt igényeltem amiket meg is kapok hála istennek, sportfogadást nyomom ezerrel, bizniszelek (használt cucc adás-vétel), nyomunk egy webkamerás szexicsajos webes dolgot (ez most rohadtul megy). Jaaa és persze ezek mind tisztán jönnek be.
Kb. a minimálbér 6-8xosát keresem meg tisztán/hó.
Leszophat az összes tolvaj aki eddig a véremet szívta!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A versenyszférában tanítottam, ezek fizetõs tanfolyamok voltak, ahol minden csoport kitöltött egy értékelõt rólam. 3/4-es átlag alatt repültél. 4/5-nél rosszabbat nem kaptam.
Látom megy itt a tanár szapulás - nem te - de szerintem aki kurva nagy mellel osztja az észt az még soha nem tanított, vagy tartott elõadást 10-20 ember elõtt. Igaz itt fõleg középiskolás tanárokról van szó. Szerintem ott a fõ probléma fenntartani az érdeklõdést, fegyelmet s hogy értsék is mit mond a tanár.