Mafia Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
majd reward pontért cserélheted. 10 asszem.
Þór vígi þessi rúnar
ReaL MaDRid x siempre
És mindenképpen NEW YORK -ot végezd ki. Most triplázósak a jobok, szóval hajrá. Mostmár csak szintlépéskor kapsz RP-t illetve ha mákod van a DAily Chance-nél vagy Red Bag-bõl amit a haverok küldenek.
Þór vígi þessi rúnar
ReaL MaDRid x siempre
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Þór vígi þessi rúnar
Nekem már csak a nápolyi ruby level van hátra, 56k-val. ha minden igaz, sebzek majd olyan 260 körülit, úgyhogy minimum másfél óra kattintás lesz :-(
Én mindennel kész vagyok (Bangkok csak 2 napomban tellett például ... Vegas 4-be), korábban nem harcoltam, ebbe a témába most fogtam bele. A robbery-t toltam fel fullra (természetesen képletesen).
Mindenki más sorrendet választ. A fight mastery-m pedig a hét végére simán 30 felett lesz a "végtelen" health-nek és staminának köszönhetõen. Hiszen szerdán még lvl 15 volt.
Az ATT/DEF-re pedig olyan 100-150 szinttel ezelõtt kezdtem rágyúrni, addig az energy/stamina ment elsõsorban, az ATT/DEF meg csak csurrant-cseppent.
Korábban költöttem RP-ket energy refill-re, de erre mostmár nincs szükség a Fight Club, illetve a Zynga toolbar refill-jei miatt.
Ha befejezem egész Olaszországot, esélyes hogy kap egy class change-et és maniac-bõl átmegyek fearless-be, aztán rágyúrok az ATT/DEF-re.
(kivéve, ha költesz reward pontokat az energy töltésre)
Þór vígi þessi rúnar
Fights Won 362873
Fight Mastery:
Level 29: Master Assassin
Lvl 977-en mindez, szóval ugye érted...
Elég sok 1500-2500-as energy acc van, amelyek elsõsorban az energy/staminára gyúrtak és az ATT/DEF-et nem tápolták annyira, így korántsem egyértelmû a lvl 2022, egy fighter acc lvl 700-900 környékén simán megeszik reggelire egy ilyen energy acc-ot.
Mellesleg lvl 2022-n szinte fizikai képtelenség (és mellesleg abszolút értelmetlen) lenne lvl 50-es csórikákkal ütközni.
Ilyen szinten már tök mindegy kit támadok meg, késõbb majd te is rájössz.
Amúgy meg mit árulnék? :)
ATT/DEF, mafia strenght, hitlist kills, robbing wins/losses/board clears ?
Nekem másfél óra klikkelésembe került a region 3, ruby level a maga 42000 HP-jával: ütés, ütés, majd gyógyulás NY-ban. Egyelõre boss fight-ok hanyagolva, hotelépítés meg ilyesmik.
Þór vígi þessi rúnar
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezekhez kell 4 haverod akik megcsinálják neked a küldetést.
Þór vígi þessi rúnar
alul van a mission amit kaptam.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A bossokhoz kell ember ha jól emléxem, de a sima küldikhez csak tárgyakat kell venni!
Þór vígi þessi rúnar
lvl 5-8 nál van az a boss fight.
kaptam most egy missiont, de azt sem tudom elkezdeni. folyton embereket akar behívatni. Nem csatlakozhatnák valamelyikõtökhöz? vagy egyedül is meglehet ezt csinálni valahogy?
Jártam olaszoknál is. 3-4 küldit elvégeztem, de inkább new yorkban akarok most tevékenykedni. az 1-4-es és 5-8 -as küldiket elvégeztem 3-as szinten is. A 8-12-eseket 2-es szinten.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
tegnap kezdtem a játékot.
12lvl vagyok. boos fight-ot hogy tudom megcsinálni? ismerõsöket kellene toborozni a csapatba vagy hogyan?
Én lvl 600-nál most fejezem be Bangkokot nemsokára úgy, hogy minden más kész Italy-n kívül persze :)
Elvittem a fight mastery-t is már lvl 22-ig, a rablásoknak nem látom még egyenlõre sok értelmét (Moszkvát kivéve). Túl megbízhatatlan nekem az energy/exp arány.
Viszont egy visszatérõ kérdésem: Ti naponta többször is tudtok free gift-eket küldözgetni? Mert én tudtam eddig de tegnapelõttõl már nem tudok csak naponta egyet. Ez nem tudom miért lett így. Azelõtt naponta 3-4x is küldtem.