Mafia Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marketplace -> stat items -> class change

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Carlos
oda még kicsi vagy. és nem is éri meg.
majd reward pontért cserélheted. 10 asszem.

Þór vígi þessi rúnar

hunbasser
fuhh,na és hogy tudom lecserélni a pénzest energyre? :) okés,new yorkot végigcsinálom akkor,mostanában több hangsúlyt fektettem olaszra :\

ReaL MaDRid x siempre

Carlos
cseréld le a pénzest energy-re!
És mindenképpen NEW YORK -ot végezd ki. Most triplázósak a jobok, szóval hajrá. Mostmár csak szintlépéskor kapsz RP-t illetve ha mákod van a DAily Chance-nél vagy Red Bag-bõl amit a haverok küldenek.

Þór vígi þessi rúnar

hunbasser
bazz,olvasom itt hogy már mekkora magaslatokban vagytok...:D én meg még csak 36-os vagyok,este leszek 37-es. nekem eleve nem is tölt olyan gyorsan az energiám,5 percenként egyet tölt,meg ugye naponta van egy energy boostom.elején még tett fel kérdést,hogy mit akarok: energia gyorsabban töltõdjön,stamina töltõdjön gyorsan,vagy pedig a küldikért kapjak több pénzt? én meg az utóbbit választottam,mert azt hittem,hogy majd pénzzel fogok menni valamire...ha tudnék legalább venni valami energy boostert nem RP-ért,hanem mondjuk ropogós dollárért akkor érnék is vele valamit. ti hogy turbózzátok meg az energy gyorsabb újratöltését? reward pointokat mivel lehet a legjobban kapni? mert én néha kapok szintlépésnél egyet,azt szotyi...

ReaL MaDRid x siempre

Nápoly, ruby level: 56k -> 36k, dupla sebzés, henchman-ek ereje mint a harmatos lepkefing.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Carlos
én 350-eket ütöttem a region 3-asba... (1500 attack)... Eltartott egy ideig...

Þór vígi þessi rúnar

Az már a javított változat :-)

Nekem már csak a nápolyi ruby level van hátra, 56k-val. ha minden igaz, sebzek majd olyan 260 körülit, úgyhogy minimum másfél óra kattintás lesz :-(

Carlos
hát nemtom. Én szívok a 42K-s Region 3 Ruby boss-sal.

Þór vígi þessi rúnar

Nna, olasz boss-okat helyretették, a nápolyi boss henchman-jei pedig nem regenerálódnak. Így más van is esély megcsinálni. :-D

Humesz
Ezzel a játékosok 90%-a így van, hiszen kezdetben minek tolni a harci értékeket? Ez így is van rendjén.

Én mindennel kész vagyok (Bangkok csak 2 napomban tellett például ... Vegas 4-be), korábban nem harcoltam, ebbe a témába most fogtam bele. A robbery-t toltam fel fullra (természetesen képletesen).

Mindenki más sorrendet választ. A fight mastery-m pedig a hét végére simán 30 felett lesz a "végtelen" health-nek és staminának köszönhetõen. Hiszen szerdán még lvl 15 volt.
Ja, és még valami. Nem is kevés olyan lvl 1xxx-es emberke mászkál odakint, akinek pl. nincs meg az 501 tag a családjában, ami azt mutatja, hogy bizony pillanatok alatt kicsontozható a szintje ellenére.

Az elmúlt 2-3 szintnél már a tököm televolt Olaszországgal, szóval az utóbbi bossoknak úgy mentem neki, hogy lett volna még mit csinálni.

Az ATT/DEF-re pedig olyan 100-150 szinttel ezelõtt kezdtem rágyúrni, addig az energy/stamina ment elsõsorban, az ATT/DEF meg csak csurrant-cseppent.

Korábban költöttem RP-ket energy refill-re, de erre mostmár nincs szükség a Fight Club, illetve a Zynga toolbar refill-jei miatt.

Ha befejezem egész Olaszországot, esélyes hogy kap egy class change-et és maniac-bõl átmegyek fearless-be, aztán rágyúrok az ATT/DEF-re.

Carlos
És mindent ágat meg is csinálsz? Mert gyanús lenne nekem 977-es szinten egy balance karival igy végigrohanni.
(kivéve, ha költesz reward pontokat az energy töltésre)

Þór vígi þessi rúnar

Ja, és mindezt úgy, hogy Italy Region 4-bõl már a ruby level végén, illetve Region 5-ben a gold level elején járok, elõtte minden más megvan. Szóval maga a gyõztes harcok száma nem jelent semmit.

Nem véletlenül kérdeztem:

Fights Won 362873
Fight Mastery:
Level 29: Master Assassin

Lvl 977-en mindez, szóval ugye érted...

Elég sok 1500-2500-as energy acc van, amelyek elsõsorban az energy/staminára gyúrtak és az ATT/DEF-et nem tápolták annyira, így korántsem egyértelmû a lvl 2022, egy fighter acc lvl 700-900 környékén simán megeszik reggelire egy ilyen energy acc-ot.

Humesz
Sokan sok helyen kérdezik mindig, hogy hány gyõzelem kell ehhez meg ahhoz a szinthez. Csak adtam egy támpontot.

Mellesleg lvl 2022-n szinte fizikai képtelenség (és mellesleg abszolút értelmetlen) lenne lvl 50-es csórikákkal ütközni.

Ilyen szinten már tök mindegy kit támadok meg, késõbb majd te is rájössz.
Amúgy meg mit árulnék? :)
Humesz
Miért minek látszik? :)
Ha karaktert árulsz, ez önmagában nem jelent semmit, mivel lehet, hogy 50-es szintû óvodás mafiásokat gyepálva érted el ezt az eredményt.

ATT/DEF, mafia strenght, hitlist kills, robbing wins/losses/board clears ?

Carlos
ezmost mi?

Þór vígi þessi rúnar

Humesz
Akit esetleg érdekel...

Fight Mastery lvl 24: Fights Won - 126145
Carlos
BAKKKKKER!!!

Þór vígi þessi rúnar

Region 5 ruby levelen a boss a hírek szerint 2.520.000 HP-s.

Nekem másfél óra klikkelésembe került a region 3, ruby level a maga 42000 HP-jával: ütés, ütés, majd gyógyulás NY-ban. Egyelõre boss fight-ok hanyagolva, hotelépítés meg ilyesmik.

Carlos
Olybá tûnik, mert region 3 tier 2-n semmi gond nem volt, 3-on meg vagy 5x haltam a lecsapás közben (16K HP -ja volt asszem a boss-nak)

Þór vígi þessi rúnar

Jól olvasgatom az eddigi anyázásokat, hogy Zynga belenyúlt a bossok HP-jába?

Humesz
De Olaszban ha nem csinálod meg mindet akkor bukod a meg nem csinált melókat.
Mighty
Köszi!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Carlos
olaszországban van csak így. Vegas-ban még meg kell csinálni mindent

Þór vígi þessi rúnar

Mighty
Azért kérdezem, mert az olaszországiban nem csináltam fight path-t, viszont már lassan a ruby szintet is megcsináltam Rómában.

Mighty
Nem úgy van, hogy csak az egyik ágat kell végig csinálni?

Humesz
Fight path? Az is kell ám :)
Mighty
Kérdésem volna: Las Vegasba mentem, ott az elsõ distrcitben minden feladatot 100%-ra csináltam, elvertem a bosst, de nem tudom tovább csinálni a következõ mastery szintet. Minden 100%-on van, nem nullázódtak le...

Carlos
nm

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
thx!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Fillmore Dude
Ezt magyaráztam én is neki :)

Carlos
Na, ezekkel annyira neked még nem kell foglalkoznod.
Ezekhez kell 4 haverod akik megcsinálják neked a küldetést.

Þór vígi þessi rúnar

gabo91

bocs elõbb nem jelenítette meg a képet. újra próbálom. ha nem sikerülne akkor:
http://keptarolo.com/image.php?id=829B_4CC44478

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91

alul van a mission amit kaptam.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Carlos
Csinálj egy screenshotot légyszi.
A bossokhoz kell ember ha jól emléxem, de a sima küldikhez csak tárgyakat kell venni!

Þór vígi þessi rúnar

gabo91
New york-ban.
lvl 5-8 nál van az a boss fight.
kaptam most egy missiont, de azt sem tudom elkezdeni. folyton embereket akar behívatni. Nem csatlakozhatnák valamelyikõtökhöz? vagy egyedül is meglehet ezt csinálni valahogy?
Jártam olaszoknál is. 3-4 küldit elvégeztem, de inkább new yorkban akarok most tevékenykedni. az 1-4-es és 5-8 -as küldiket elvégeztem 3-as szinten is. A 8-12-eseket 2-es szinten.

Carlos
You gave 5 Multi-Purpose Trucks to Ákos.

Þór vígi þessi rúnar

Fillmore Dude
Szerintem még lvl 12-n ne akarj boss fight-ot! Neked az ráér még késõbb is.

Carlos
Ment!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Melyik város? Melyik boss?

Þór vígi þessi rúnar

gabo91
Helo.
tegnap kezdtem a játékot.
12lvl vagyok. boos fight-ot hogy tudom megcsinálni? ismerõsöket kellene toborozni a csapatba vagy hogyan?

akyyy
jelölj be ismerõsnek (P-M link) ugy lehet szerintem csak.

Carlos
hogy küldjem át?

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
2

Fillmore Dude
Mit vezettek be Vegasban? Ott a boss fight után is megcsinálhatod ami kimaradt. Nem maradsz le semmirõl szerintem, legalábbis én nem maradtam le semmirõl.
Én lvl 600-nál most fejezem be Bangkokot nemsokára úgy, hogy minden más kész Italy-n kívül persze :)

Elvittem a fight mastery-t is már lvl 22-ig, a rablásoknak nem látom még egyenlõre sok értelmét (Moszkvát kivéve). Túl megbízhatatlan nekem az energy/exp arány.

Viszont egy visszatérõ kérdésem: Ti naponta többször is tudtok free gift-eket küldözgetni? Mert én tudtam eddig de tegnapelõttõl már nem tudok csak naponta egyet. Ez nem tudom miért lett így. Azelõtt naponta 3-4x is küldtem.

Carlos
Nekem minden kész... Persze leszámítva olaszországot.

Þór vígi þessi rúnar