197
Mafia Wars
-
#117 #99-re valaki légyszi,köszi :) -
#116 Bug nálam is van:
Segíteni ugyanabban a boss fight-ban szinte óránként tudok, vagyis óránként tudnak rá felkérni az 1 nap helyett. -
#115 Mégsem teszem, mert hivatalos fórumtól kaptam megfelelő választ, eszerint érdemes vele törődni, de csak abban az esetben, ha inkább harcos mentalitásod van. -
#114 Akkor a válaszom, ha se visszaolvasni, se olvasni nem tudsz (ami a látszatot illeti)
"Mint mondtam: Már az összes boss-t kinyírtam"
"...már mindennel végeztem, mindenkit kinyírtam?"
És segítség kérésről szó sem volt az én esetemben, én csak megkérdeztem, hogy érdemes-e skill pontokat támadó-védő értékekre felhasználni.
Ám érdemes figyelembe venni a már általam is említett más egyéb tényezőket, mint pl:
1. HP
2. Defend érték (mert én csak az attack-om mértékét említettem, gondolván az a mérvadó ha megtámadok valakit)
3. Mafia Strengh
4. loot-ok erőssége
5. stb...
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
UI: lvl 2000+ (tehát ez esetben több, mint 1000 szintkülönbség) elég sok magyarázattal szolgálhat arra, hogy egy Italy vagy Vegas boss fight-nál több 10 perc a különbség. Természetesen, majd ha idáig eljutsz, akkor Te is belátod de minimum megtapasztalod a különbséget.
Addig azonban, amíg az említett tényezők közül bármelyikben van bőven (mert van) fejlődni valód az előtted álló több, mint 1000 lvl alatt, addig nem érdemes támadólag fellépned.
Csak egy kérdés volt ... és kösz a segítséget. -
#113 Hehe... -
#112 Nálam is ilyen! -
Garfield #111 Csak nyugodtan, csináld ezt, a hétvégén orosz, feltehetően boss fight-oknál, illetve decemberben a maradék olasz helyszíneken ki fog derülni, hogy mire mész 300 attack-kel. Hajrá. -
Garfield #110 ... vagy segítséget kérve gyakorlatilag mással csináltatta meg a boss-okat... -
Garfield #109 Segítségkérés: még mindig bugos a harc, ami pl. nálam azt jelenti, hogy az első ütésre látszólag visszamegy a boss HP-ja harc közben, és utána hiába klikkelsz, nincs hatása<; viszont ha nem holtan távozol, akkor visszatölti a boss HP-ját, és voila, máris kib*sztál akaratodon kívül a segítséget kérővel. Ez nemcsak nálam fordul elő. -
Garfield #108 ... vagy megcsinálta Italy-t még a kezdeti, publikus béta időszakban, amikor a max. HP-k ruby level-es boss-oknál 1-2-3 rugó környékén voltak. -
#107 Azért válaszolhatnál, mert ha nem mondod meg melyik város boss-áról beszélsz, akkor nem tudunk segiteni.
Amúgy én a NY bossokat kábé 10 attack-al vertem rommá még annó. -
#106 Erre semmi szükség Carlos! Ha ilyet írsz, akkor olvasd el még egyszer, amiket írtam. De ezzel meg is kaptam a választ: Felesleges attack-ra skill pontokat pazarolni. Legalábbis, ami a boss fight-ot illeti. De már mondtam, hogy az engem eddig sem érintett. És az is világos lett, hogy boss fight-ot sok más tényező befolyásol, ezt meg a kezdőknek mondom. -
#105 melyik város boss-áról beszélgetünk? Mert hogy te nem vegas vagy italy-ról beszélsz az hétszentség!
Te szerintem még vigan NY-ban dekkolesz lvl 34-en. -
#104 Szintén az előző hsz-om tudnám mondani, az hogy 1 órát kelljen tökölni bármelyik boss-szal az nonszensz. Egyéb más értékek nincsenek akkor rendben.
Ott van még a segítség kérés is...
Ha órákat tölt el valaki ezekkel a boss-nak nevezett bohócokkal, akkor hatalmas módon csak önmagát szivatja!!! -
#103 Mint mondtam: Már az összes boss-t kinyírtam ezért engem ez a része már nem érint. De hogy én röhögve mentem át rajtuk az is biztos.
Az elég érdekes dolog, hogy míg Te 1500-as attackkal sebzel 300-at, addig én a 300-as attackkal sebeztem némelyik esetében ugyanennyit. Úgyhogy valahol máshol nem stimmel a dolog, szerintem itt mafia strengh beli eltérések lehetnek illetve HP! Nekem mind nagyon nagyon sok, egyedül az egész játék folyamán csak az alap attack-defense értékekkel nem foglalkoztam. Most gondoltam rá először.
Fight Mastery-m lvl 34, de azt már észrevettem, hogy ez teljesen lényegtelen mindenhol. -
Garfield #102 de egyetlen boss-szal sem kellett 10 percnél többet szórakozni.
Azért ezen kicsit csodálkozom, mert 110k körüli mafia strength-tel és 1000 körüli attack-kel vért húgyoztam az utolsó két olasz bossnál, az utolsó két-három vegasi pálya is 900 körüli attack-kel volt normálisan - értsd: bő egy óra alatt - megcsinálható. -
#101 Attól függ hanyas szintű vagy.
Vegasban és Italy-ban némelyik boss-nak 45.000 HP-ja van. Én az 1500-as attackommal (nem nagyon gyúrtam rá bevallom) kábé 300-400-akat sebzek rajta. Gondolkodj el ezen. :) -
#100 Megéri attack-defend növelésre skill pontokat pazarolni ha már mindennel végeztem, mindenkit kinyírtam? Alig 300 az attack skill-em, de egyetlen boss-szal sem kellett 10 percnél többet szórakozni. Az összes attack-om nagyon magas, az alap skill-em pedig mint mondtam kb 300. -
#99 mogul,fearless és maniac között mi a különbség? -
Garfield #98 A pénz igazából Bangkok végefelé lesz először igazán szorító, de ha előre bespájzolsz pl. harcokban szerzett pénzzel, akkor megoldható gond nélkül. De ettől is nagyon messze vagy. Ha nem akarsz kifejezetten fighter karaktert, akkor kezdj neki szépen a NY -> Cuba -> Moscow sorrendben a joboknak. -
Garfield #97 Marketplace -> stat items -> class change -
#96 oda még kicsi vagy. és nem is éri meg.
majd reward pontért cserélheted. 10 asszem. -
#95 fuhh,na és hogy tudom lecserélni a pénzest energyre? :) okés,new yorkot végigcsinálom akkor,mostanában több hangsúlyt fektettem olaszra :\ -
#94 cseréld le a pénzest energy-re!
És mindenképpen NEW YORK -ot végezd ki. Most triplázósak a jobok, szóval hajrá. Mostmár csak szintlépéskor kapsz RP-t illetve ha mákod van a DAily Chance-nél vagy Red Bag-ből amit a haverok küldenek. -
#93 bazz,olvasom itt hogy már mekkora magaslatokban vagytok...:D én meg még csak 36-os vagyok,este leszek 37-es. nekem eleve nem is tölt olyan gyorsan az energiám,5 percenként egyet tölt,meg ugye naponta van egy energy boostom.elején még tett fel kérdést,hogy mit akarok: energia gyorsabban töltődjön,stamina töltődjön gyorsan,vagy pedig a küldikért kapjak több pénzt? én meg az utóbbit választottam,mert azt hittem,hogy majd pénzzel fogok menni valamire...ha tudnék legalább venni valami energy boostert nem RP-ért,hanem mondjuk ropogós dollárért akkor érnék is vele valamit. ti hogy turbózzátok meg az energy gyorsabb újratöltését? reward pointokat mivel lehet a legjobban kapni? mert én néha kapok szintlépésnél egyet,azt szotyi... -
Garfield #92 Nápoly, ruby level: 56k -> 36k, dupla sebzés, henchman-ek ereje mint a harmatos lepkefing. -
#91 én 350-eket ütöttem a region 3-asba... (1500 attack)... Eltartott egy ideig... -
Garfield #90 Az már a javított változat :-)
Nekem már csak a nápolyi ruby level van hátra, 56k-val. ha minden igaz, sebzek majd olyan 260 körülit, úgyhogy minimum másfél óra kattintás lesz :-( -
#89 hát nemtom. Én szívok a 42K-s Region 3 Ruby boss-sal. -
Garfield #88 Nna, olasz boss-okat helyretették, a nápolyi boss henchman-jei pedig nem regenerálódnak. Így más van is esély megcsinálni. :-D -
#87 Ezzel a játékosok 90%-a így van, hiszen kezdetben minek tolni a harci értékeket? Ez így is van rendjén.
Én mindennel kész vagyok (Bangkok csak 2 napomban tellett például ... Vegas 4-be), korábban nem harcoltam, ebbe a témába most fogtam bele. A robbery-t toltam fel fullra (természetesen képletesen).
Mindenki más sorrendet választ. A fight mastery-m pedig a hét végére simán 30 felett lesz a "végtelen" health-nek és staminának köszönhetően. Hiszen szerdán még lvl 15 volt. -
Garfield #86 Ja, és még valami. Nem is kevés olyan lvl 1xxx-es emberke mászkál odakint, akinek pl. nincs meg az 501 tag a családjában, ami azt mutatja, hogy bizony pillanatok alatt kicsontozható a szintje ellenére. -
Garfield #85 Az elmúlt 2-3 szintnél már a tököm televolt Olaszországgal, szóval az utóbbi bossoknak úgy mentem neki, hogy lett volna még mit csinálni.
Az ATT/DEF-re pedig olyan 100-150 szinttel ezelőtt kezdtem rágyúrni, addig az energy/stamina ment elsősorban, az ATT/DEF meg csak csurrant-cseppent.
Korábban költöttem RP-ket energy refill-re, de erre mostmár nincs szükség a Fight Club, illetve a Zynga toolbar refill-jei miatt.
Ha befejezem egész Olaszországot, esélyes hogy kap egy class change-et és maniac-ből átmegyek fearless-be, aztán rágyúrok az ATT/DEF-re. -
#84 És mindent ágat meg is csinálsz? Mert gyanús lenne nekem 977-es szinten egy balance karival igy végigrohanni.
(kivéve, ha költesz reward pontokat az energy töltésre) -
Garfield #83 Ja, és mindezt úgy, hogy Italy Region 4-ből már a ruby level végén, illetve Region 5-ben a gold level elején járok, előtte minden más megvan. Szóval maga a győztes harcok száma nem jelent semmit. -
Garfield #82 Nem véletlenül kérdeztem:
Fights Won 362873
Fight Mastery:
Level 29: Master Assassin
Lvl 977-en mindez, szóval ugye érted...
Elég sok 1500-2500-as energy acc van, amelyek elsősorban az energy/staminára gyúrtak és az ATT/DEF-et nem tápolták annyira, így korántsem egyértelmű a lvl 2022, egy fighter acc lvl 700-900 környékén simán megeszik reggelire egy ilyen energy acc-ot. -
#81 Sokan sok helyen kérdezik mindig, hogy hány győzelem kell ehhez meg ahhoz a szinthez. Csak adtam egy támpontot.
Mellesleg lvl 2022-n szinte fizikai képtelenség (és mellesleg abszolút értelmetlen) lenne lvl 50-es csórikákkal ütközni.
Ilyen szinten már tök mindegy kit támadok meg, később majd te is rájössz.
Amúgy meg mit árulnék? :) -
#80 Miért minek látszik? :) -
Garfield #79 Ha karaktert árulsz, ez önmagában nem jelent semmit, mivel lehet, hogy 50-es szintű óvodás mafiásokat gyepálva érted el ezt az eredményt.
ATT/DEF, mafia strenght, hitlist kills, robbing wins/losses/board clears ? -
#78 ezmost mi?