197
Mafia Wars
-
#157 Ha mind a három egyforma, akkor sincs semmi csak szólok. Kapsz egy share lehetőséget, hogy mások is játszhatnak a gépeden és akkor megint nyerhetsz, de nem a jackpotot nyered. Én pl a slot machine-t totál lefosom. Amikor van kedvem akkor rákattintok. -
#156 jahh,hogy magadat gyógyítani... :) azt hittem másokat gyógyítasz :D -
#155 hospital link a hp alatt. pénzbe kerül, de ny-ban úgyis annyit lehet összeszedni mint a picsa. -
#154 gyógyítani hogy lehet?
amúgy fasz ki van már ezzel a slot machine-nel,mindig úgy adja le,hogy csaj-medve-csaj,kicsit se feltűnő :D -
#153 Én 9-es szinten vagyok kábé 60%-on. Szóval nemtom.
Amúgy énis csak gyógyitok NY-ban. :D -
#152 Való igaz, hogy a New York-i pénznek csak a gyógyításban van szerepe, mert átváltani nem éri meg, de még csak gyűjtögetni sem igazán azért a 3-5 skill pontért. Mire összegyűjtöd azokat az összegeket, addigra már hótmindegy az a pár skill pont. Bár van akinek meg ez okoz örömet.
Mondjuk mást úgysem nagyon tudsz vele csinálni :) Remélem később adnak neki valami értelmet még.
Robbing Mastery kérdésemre senki? Van még egy: Olaszország folytatása mikorra várható? (nem néztem még utána) -
#151 gyüjtögesd mert vannak acsik a new york-i pénzmennyiséghez. -
#150 és tudok new yorkban ezzel a sok pénzzel valamit kezdeni? csak mert még a játék elején ha volt 600k kp-m,már eltettem bankba,nehogy valaki lerabolja tőlem,most meg van 568 millióm és rájöttem,hogy szinte semmire nem tudom használni,mert a boltban is csak elég gyenge fegyvereket tudok venni :\ hasznát tudom venni valahogy a millióimnak? csak mert elég vicces,hogy 112k $ 10 RP-be kerül...ha 1112000 $-ért kapnék 1 RP-t,nekem még az is sokkal jobban megérné :D -
#149 hát akkor reménykedj, hogy sok lesz az easy. :) -
#148 hát azzal minden nap próbálkozom,csak az a baj,hogy szinte csak azok mennek,amik easyk,medium szintűek 40%-ban kb,hard properties meg olyan 8%-ban sikerülnek... -
#147 robbing? -
#146 hogy lehetne a staminákból a legtöbb xp-t kisajtolni lvl55-ön? sajna nem vagyok fighter kari,úgyhogy a harcok kilőve :\ -
#145 Hát, ezek az orosz bosszok nem nagy számok...
10 percen belül döglenek (arany szinten). (uccsónál elfogyott a stamina, úgyhogy most szintlépés várás van). -
#144 Én nem voltam most egy ideig, úgyhogy pár dolog:
1: Köszi az ötletet! Kipróbáltam és 37.-re nyertem 1000RP-t Eddig nagyon megbecsültem őket, de mostmár abszolút nem érdekelnek, úgy szórom el őket, mintha energy pontok lennének :))
2: #126 Garfield: Már hogyne végeznél előbb bármelyik boss-szal ha nagy az egészséged és a védekezésed???? Nagy hülyeség amiről beszélsz.
Milano ruby boss-t kb 20 perc alatt végeztem ki boost-okkal segítség nélkül 230-as attackkal, 5000-es HP-vel és 1000-es defense-zel.
De nem az értékek a fontosak hanem a logika miszerint nagy HP-vel többször támadhatod egy körben, kitartóbb is vagy így nem kell mindig a gyógyítás 1 percét kivárni. Ha csak 1x-2x tudod megtámadni egy körben, akkor mindig a gyógyulásra vársz 1 percet ezért tart sokáig.
Ez csak logika én még csak nem is siettem azalatt a 20 perc alatt :)
A loot téma: ez a játék lényege, nem?? :) Neked feltehetően nincsenek akkor barátaid ha mindent magadnak kell megszerezni. "család". nem hiába nevezik így. Ha nem csak hired gun-ból vagy 501 hanem hús-vér emberekből, akkor mindent megkapsz már akkor, amikor még nincs is rá szükséged. Nekem pl Vegas-ban már akkor megvolt az 5csillagos bankomra valő partok, amikor még csak moszkvában jártam. De hát ki milyen barátokkal veszik körül magát, nemde? :)
3: #90 és #91 Garfield és Carlos: 230-as attackkal 310-et sebeztem Milano környékén ruby-n.
4: Az lenne a kérdésem, hogy elvittem a robbing mastery-t a 10. szintig, ami elvileg a max a mostani felállás szerint. Van valaki aki kicsit messzebb jár? Mire számítsak? Most 25%-ot kapok ezen a szinten.
-
#143 Senki nem mondta, hogy a játék elején gyorsan össze lehet szedni az RP-ket, sőt: nem lehet. Később pedig már annyi lesz belőle, hogy majd az okoz problémát, hogy kitaláld mire használd fel :)))
A legnagyobb potenciál ezen a téren a gold treasure chest-ben van.
Igaz, hogy be kell ruházni pár kulcsra az elején, de később már nem.
A nyerési esély kb 15-30 az 1-hez.
Én épp a minap vettem 80 kulcsot 720 RP-ért! Egyszerre, egymás után nyitottam ki a ládákat, de most nem volt túl sok szerencsém: 1x 1000RP, 3x 100RP, 5x 10RP lett a vége, de ennél sokkal jobban szokott menni. Viszont így is több, mint visszanyertem az elvert RP-ket.
Nem mondom, hogy menj és csináld, de azt biztosra tudom mondani, hogy olyan 1500-2000 lvl körül totál leszarod majd az RP-ket, mert vagy nyered sorra, vagy akkor már úgyis "szinte percenként" jönnek.
Sok szerencsét. -
#142 a játék elején lvl 50 körül ti hogy szedtetek össze sok RP-t? mert én csak minden második szintlépésnél kapok,meg mostanában észrevettem,hogy ha new yorkban a street thughoz visszamegyek,szoktam néha kapni egy 20-as energy boostot,meg ma is kaptam egy RP-t. street thugos küldikhez amúgy csak azért szoktam visszamenni,hogy ha mondjuk marad 20 energym,és tudom,hogy sokáig nem leszek gépközelben,akkor lenullázom az energymet,az a 20 se vesszen kárba,mire megint gépközelben leszek,addigra úgyis feltöltődik :) nekem most azért is lenne fontos gyűjtenem az RP-ket,mert minél előbb maniac akarok lenni,hogy gyorsabban töltsön az energym. -
#141 azért az annyira nem nagy gáz szerintem. amúgy meg ezt a játékot pont nem lehet "végigvinni" -
ts52 #140 azt hogyan lehet? az a baj hogy már majdnem végigvittem az egész játékot és most sz**odik el:-( marmint nem tudok küldeni ajándékot. -
#139 szerintem tiplizz a májszpészről és használd tovább a FB-on. Hátha át lehet vinni. -
ts52 #138 sajnos en nem facebook-on játszok hanem myspace-n keresztül.
úgy tűnik hogy azon sokkal kevesebb az opció.:-(
jár még valaki ebben a cipőben, hogy nem tud gift-et küldeni myspace-n? -
#137 1: nekem chrome, ff, ie alatt műxik jól.
2: fight/robbing -
ts52 #136 sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy miért nem tudok ajándékot küldeni a játékban.
regebben internet exploreren ment de mar nem. mit kell beallítani h sikerüljon?
meg hogy lehet épületeket lopni vagy megrongálni a játékban? -
#135 hát ja,mondjuk akkor meg azért rugaszkodna el a valóságtól -
#134 Erre értettem: "nem dollár,meg líra lenne meg ilyenek,hanem csak egy kitalált fizetőeszköz,ami mindenhol érvényes." -
#133 én csak abból indultam ki,hogy ha irl elmennél külföldre,akkor ott nem lenne pénzed,és nem válthatnád be a ft-ot. szerintem meg ez lenne a hülyeség :D -
#132 Az hülyeség lenne! Ez így jó ahogy van. -
#131 hát igen,nem erre,de mint ahogy mondtad/mondtátok később sok pénz kell majd,és amit ezidáig összegyűjtöttem,csak szépen áltváltanám és elküldeném magamanak bangkokba.vagy én szerintem úgy lenne a reális,ha nem kéne minden városban külön pénzt gyűjteni,alapból vinnéd magaddal mindenhová csak épp akkor átváltogatná,vagy úgy is meg lehetett volna oldani,hogy akkor nem dollár,meg líra lenne meg ilyenek,hanem csak egy kitalált fizetőeszköz,ami mindenhol érvényes. -
#130 Ahogy mondod ... a lényeg a nyerés. 50 key-ből legalább 3x nyersz 1000 rp-t. Igaz, hogy rizikós a dolog, de nagyon megéri. -
#129 Kezd felsejleni a szopatásmérő...hát persze hogy nyertél 10K RP-t. Énis!!! 3x is! -
#128 Priviben írhatod a válaszod, mostmár ezzel ne tömd a fórumot :)
Nagyon naív hozzáállás. Fogalmazhatnék úgyis, hogy van több account-om és elküldöm magamnak :))))) Ennyi. Vagy van egy accountom, amivel nyertem 1000 vagy 10.000 RP-t és megvettem, majd bukival elküldtem :))) Jaj de nem látsz tovább az orrodnál... -
Garfield #127 Ha lehetne, akkor teljesen felborulna a játék egyensúlya: a belső pénz termelődése ugyanis nem áll le a város teljesítése után, és folyamatosan termelődik, pedig már semmire sem használod. Gyakorlatilag végtelen nyersanyagforrás lenne, és a régebben játszók behozhatatlan előnyre tennének szert.
Persze valós pénz váltására van lehetőség, elvégre ez is mikrotranzakciós játék, de szerintem nem erre gondoltál. :-) -
Garfield #126 Ezt értem is, de ha jó a védekezésed, akkor az csak arra jó, hogy keveset sebződj, de a boss fight-nak akkor lesz vége, amikor lenyomod. Lenyomni viszont nem a HP-vel vagy a defense-szel fogod. Igen, abban igazad van, hogy később mész gyógyulni, de tovább tart lenyomni.
Amikről pedig beszélsz: Miért szerezzem meg harcokban az ilyen meg olyan dolgokat, ha a mafia tagok el is tudják nekem küldeni? Ez is a játék lényege nem? Nem egyedül kell csinálni.
Mert nem fogják elküldeni neked a legjobb cuccokat, mert azokat véreset pisilve szerezték meg ők is, túlynomórészt harcban. Majd amikor megszereztek 501-et belőle, illetve majd talán fél év múlva, amikor mondjuk 20%-kal erősebb lootok potyognak, akkor a mostanság erősnek számítókat el fogják küldeni neked, de nem az újakat. (Ezt én is felajánlom a kezdőknek, ők gyorsan megerősödnek abból a fegyverből, ami nálam a helyet foglalja. De ők aztán harcolnak vele és megszerzik a maguk cuccait.)
Ez azért elég vicces próbálkozás volt, ugye érzed?... -
#125 köszi :) az a baj,hogy annyiból nem reális a játék,hogy nem lehet benne pénzt váltani. vagy tévedek? :) -
Garfield #124 Ahogy fejlődsz, majd látni fogod a lehetőségeket.
1. olyan jobok választása, melynek energy/XP aránya 2 felett van. Pl. Vegas D8, ruby levelen van egy-egy ilyen energy és fight job, ahol az energy job ha jól emlékszem 2.03, míg a fight job 2.2x körüli. Ezzel gyorsan lehet XP-t szerezni. A fight sem rossz, de abban az arány gyakran változik, és általában 2 körül/alatt szokott lenni. (A mostani harcos hétvégén jóval kettő felett volt, gondolom, felnyomták, hogy pörögjön.)
2. Később több energy/stamina refill lehetőség is van. Először is ott a Zynga toolbar, amelynél 8 óránként kapsz vagy ilyet, vagy olyat, de ha nem szeretnél installálni semmit, elvileg vannak olyan szkriptek, melyek emulálják a hatását. Ezen túlmenően valahol a 20 fight level környékén kapsz olyan energy refill lehetőségeket, hogy 100 victory point-ért, illetve 90 victory point-ért + 2 RP-ért kaphatsz. Ezek elég jutányosak, plusz ottvan még a napi energy refill is.
Az elején, ha a job-okat csinálod, mindenképp maniac-en érdemes nyomni, csak készülj fel rá, hogy Bangkokban meg a végefelé iszonyat pénzek kellenek majd, és a maniac-kel szűkében leszel. -
#123 Nézd én azt írtam, hogy 300-as attackkal sebzek x mennyiséget, viszont ha qrva nagy a HP-m és qrva nagy a defense-m, így tovább bírtam a boss-ok ellen, akkor ebből az következik, hogy súlyos percekkel vagyok előrébb, mint Te a gyógyítások és ki-be lépegetések miatt. De persze nem csak ennyiről van szó.
Én azzal zárnám a témát, hogy Te is fordulj a játék hivatalos szakértőihez és meglátod, hogy a kapott infó értékesebb lesz számodra, mint a mostani egy helyben pattogásod.
Amikről pedig beszélsz: Miért szerezzem meg harcokban az ilyen meg olyan dolgokat, ha a mafia tagok el is tudják nekem küldeni? Ez is a játék lényege nem? Nem egyedül kell csinálni. -
Garfield #122 Ám érdemes figyelembe venni a már általam is említett más egyéb tényezőket, mint pl:
1. HP
2. Defend érték (mert én csak az attack-om mértékét említettem, gondolván az a mérvadó ha megtámadok valakit)
3. Mafia Strengh
4. loot-ok erőssége
5. stb...
Nézd, nagyon nem akarsz megérteni dolgokat, vagy direkt hallgatsz el.
1+2. Hiába gyúrsz HP-ra és defense-re, azok csak arra jók, hogy a boss ütéseit tovább bírd, attól még a bosst nem fogod hamarabb megölni. Ahhoz az attack-ot kell fejleszteni, a mafia strength nem játszik, vagy inkább úgy mondom, hogy az attack feltehetően nagyobb szerepet kap.
3+4: Halkan megsúgom, hogy a mafia strength az az 501 legerősebb támadó, illetve védekező fegyvered, pajzsod, járműved, állatod valamilyen módon számolt összege.
U.i.: Másodszorra írom, hogy a szint önmagában qrvára nem jelent semmit, hanem egyrészt a pontelosztás, másrészt a mafia strength számít. A #82-ben írottakat kiegészíteném még azzal, hogy sokan használnak több karaktert, melyből az egyik fighter, míg a másik energy. A fighter értelemszerűen csak ezt csinálja, míg az energy-vel szednek össze olyan lootokat, amelyekhez a fighter a puszta harc miatt nem jut hozzá. Így lehetséges, hogy engem már nyomott le 5xx-es szintű karakter úgy, hogy a harcban látszott, az attack értéke volt több, mint az enyém: egyszerűen ő erre gyúrt.
u.i.2: Azt mindenesetre érdekesnek tartom, hogy a #87-ben írsz az iszonyat sok stamináról és health-ről, és feltehetően még felnyomtad a defense-t. A kérdés csak az, hogy vajon a mafia strength-ed mitől olyan nagy állítólag? Mert a joboktól és a rablásoktól biztos nem, mivel az igazán jó loot-okat _támadó_ harcban lehet szerezni, azonban a te 300-as értéked elég kevés, és ez nem kompenzálható a mafia strength-tel sem. (Nem tudom, mi alapján dől el a harc kimenetele, de ahogy feljebb is írtam már a példát, nem egyszer volt olyan, hogy mafia strenth-ben jobb voltam, de ő meg az attack-kal győzött le, de fordítva is előfordult: mafia strenth-ben voltam jobb, attack-ban rosszabb, és mégis én nyertem.) -
#121 A fejlődésed nem egyenesen arányos az idővel, legalábbis nem ilyen sarkosan, hogy ha 1 órs alatt x energy-d lesz, akkor 3 hónap múlva x lvl-ed :) Úgy kell megválasztani a munkákat is, hogy minél jobb legyen az xp/energy arány. Staminába nagyon érdemes befektetni, abból sosem elég. Később jönnek majd az energy refill-ek és kaphatsz véletlenszerűen stamina és energy boost-okat/buff-öket.
Én így csináltam meg 1-2 nap alatt Bangkok-ot és Vegast mindennel együtt. -
#120 szerintem átváltok mogulról maniacre :) ha meglesz a kellő RP-m :D de én még most sem értem,hogy hogyan tudtok 1-2k lvl-ig eljutni :D ha 2,5 percenként tölt 1 energyt,akkor is 25 perc alatt csak 10 energyt tölt vissza,50 perc alatt csak 20...hogy tudtatok így fejlődni? pénzt is tettetek a játékba,vagy volt valami taktika? más mmoknál vannak ilyenek,hogy veszel ruhát és akkor újratöltődik az energiád mint pl az energy boostnál,de hát azt is csak 23 óránként lehet használni -
Garfield #119 Klikk -
#118 Gyorsabb money, health-stamina és energy képzés.