Mafia Wars

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg Vegasban is bevezették ezt a rendszert, szóval csak óvatosan, aki ott tart.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Carlos
Jaja, én elbasztam és végigrohandtam Rómán. De a másodiktól minden melót megcsinálok a boss elõtt.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, és legalább azalatt is jönnek az építõanyagok.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Szerintem ahhoz hasonló, mint ami Bangkokban volt: attól függõen, hogy melyik frakciót választottad, bizonyos melóknál spéci lootokat kaptál. Csak itt az a különbség, hogy Bangkokkal ellentétben lehetõséged van mindkét ágat megcsinálni, ha akarod; ha viszont nem csinálod meg mindkettõt/-hármat, akkor viszont gyorsabban túlleszel a szinten, de lemaradsz a spéci cuccokról. Mondjuk ilyennel egyelõre még nem találkoztam, de az látszik, hogy pl. Rómában, az elsõ szinten a két ágat megcsinálva lett elegendõ "Severed Pinky"-m a boss fight elõtti melóhoz.

Carlos
Figyelem:
Befejezhetõ úgyis egy Tier, hogy nem csinálod meg az összes küldetést, de "értékes tárgyaktól eshetsz el".

Ez mit takar? A szokásos job loot vagy valami spéci?

Þór vígi þessi rúnar

Róma elsõ két szintjén: egy támadással mindkét segítõé, plusz a boss HP-jének harmada fele elpárolog. <#eplus2>

Jaaa, mostmár látom, miért lesz szemét Olaszország: a 1,6-os energy/exp arány itt már kifejezetten jónak számít...

Nna, Olaszországhoz most tudományos alapossággal állok hozzá:

1. Már a legalsó szinten össze fogom szedni lootból az összes hozzávalót a propertieshez. (Mennyivel egyszerûbb és gyorsabb összeszedni a Róma 1. melójának elsõ szintjén - 4!!! energy - már az elején a 108 volcanic bricks-et, mint késõbb pöcsölni vele, magasabb energiaigényû melóknál)
2. Csak azértis megcsinálom az összes melót szintenként. Csak nehéz lesz ellenállni, mert az elsõ városokban röhejesen alacsony az energy és stamina igény (annak biztosan röhejes, aki megcsinálta Bangkokot és Vegast).

Energy refillek betöltve, visszaszámlálás holnap 9-ig indul (addigra talán LV6 is meglesz ruby-n). :-)

LoSA
Nem, csak megláttam, és betettem nektek!

Carlos
El is olvastad a cikket? Nem hiszem...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mennyi kéne?

Þór vígi þessi rúnar

LoSA
Csináljátok a mission-öket, lírát lehet kapni értük.

akyyy
nem kell elérni hozzá a level 120-at?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fillmore Dude
Én meg nem tudok mától naponta többször ajándékot küldeni 😞(( Nem tudom mi történt.

Carlos
Nem arra megyek, hanem az 1 trilliós acsikra NY-ban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

De jó volt, hogy pont az Assassin utolsó küldetésének 4. szintjénél kapcsolták be...

LV8-ban valamelyik küldetés nem érné meg jobban a lootok (Ballista, Bighorn, stb.) miatt?

Carlos
Most érdemes Bangkokot erõltetni, mert tripla mastery van!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én már hetek óta csak a 57 milliós NY-i melót csinálom, mert nincs más és rabolom a NY épületeket a Thief mastery miatt...

Þór vígi þessi rúnar

Engem mondjuk határozottan idegesített, amikor az elmúlt hónapokban egymás után jött Vegas, elõtte-utána London, Dél-Afrika, Írország, Beat the feds, San Juan, meg a többi, az ember csak nézett, hogy akkor most mi a rákot kellene csinálni. Most kihozzák Olaszországot 5 várossal, télre plusz 3-at, gondolom, lesz idén még egy "Beat the feds"-es boss fight, de legyen már egy kis nyugi, hogy el lehessen molyolni velük.
LV6 már ruby-n, csak a küldetések vannak hátra, LV7 gold-on, a küldetések kb. fele ruby-n, illetve LV8 silveren, csak a boss fight hiányzik a gold szinthez. Erre most ittvan Olaszország, ami azért csábító, mert az elején nagyon gyorsan lehet majd skill pontokat szerezni. Franckivanmá'.

Addig kell csinálni, míg nem ad, nincs más.

Bangkokon kívül minden masterelve teljesen?

2,329-szeresen. <#vigyor3>

Carlos
persze

Þór vígi þessi rúnar

Lvl 548 létemre majdnem minden ki van akasztva, úgyhogy lassan nem lesz cél. Persze Bangkok közelsem, mert kevés a pénz oda. Még jó hogy most jön Italy. Nektek megvan az 501 mafia?

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Carlos
Ezt most komolyan kérdezted?

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
<#wow3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

akyyy
Multi-Purpose Truck kéne nekem, hogyan tudok szerezni? azt irja végezzem el a Break Into the Armory küldetést, level 1-en végigvittem, még se ad. csomószor rámegyek, és akkor sem :S HHEEEEEEELP

Carlos
LvL 1007 és még nem unom.

Mondjuk a munkám miatt jól tûröm a monotóniát. 😊

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
na nehogy már
toysoldier
én lvl 408nál untam meg

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

AntiHero
lvl 213-n meguntam..
Haver nem, õ már 446-os😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carlos
nem használok semmilyen külsõ programot.

Þór vígi þessi rúnar

Fillmore Dude
Bookmarklet-et használsz ajándék küldéshez/fogadáshoz? Ha igen, milyet?

n3whous3
számomra ez olyan, mintha nem is nyílt volna topik

púúúúú

Fillmore Dude
Ha Te nem akkor miért vagy itt? Nincs 1000 másik topic, ami téged is érdekelhet?

LoSA
Úristen, valaki még játszik ezzel?!?! <#rolleyes><#nevetes1>

Carlos
35

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
én reggel 9 körül szoktam, majd olyan 13 körül, majd este. Szerintem 4 óra körül szoktam küldözgetni.

Þór vígi þessi rúnar

Fillmore Dude
Köszi 😊

De mennyi idõnek kell eltelnie két free gift küldése között ugyanannak az embernek a számára? (Így értettem)

Várhatóan szombat hajnalban (nálunk) jön Italy, a bétateszt olyan 4-5 órája tart.

Ha jól tudom, akkor napi negyvenet vagy valami hasonló.

Azt mondjuk észrevettem, hogy ha egyszerre küldök sok embernek giftet, akkor talán 40, de ha a FB-os üzenetekre kattintok egyenként, belépek a MW-ba, és köszönetképp visszaküldöm ugyanazt a cuccot, akkor gyakorlatilag nincs limit, a 40-en felül is tudok ilyen módon küldeni.

pxxl
hurrá mégegy topig a fészpúkos játékoknak <#taps>

All hail the double x!

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Fillmore Dude
Úgy gondoltam nyitok egy ilyen témát, talán érdekes dolgok alakulnak ki és sok kérdésre is válaszokat kaphatunk.

Elsõként: Free Gift-eket milyen idõközönként lehet küldeni? Az már feltûnt, hogy naponta többször is.

← ElőzőOldal 4 / 4