197
Mafia Wars
-
Akit esetleg érdekel...
Fight Mastery lvl 24: Fights Won - 126145 -
BAKKKKKER!!! -
Garfield #75 Region 5 ruby levelen a boss a hírek szerint 2.520.000 HP-s.
Nekem másfél óra klikkelésembe került a region 3, ruby level a maga 42000 HP-jával: ütés, ütés, majd gyógyulás NY-ban. Egyelőre boss fight-ok hanyagolva, hotelépítés meg ilyesmik. -
Olybá tűnik, mert region 3 tier 2-n semmi gond nem volt, 3-on meg vagy 5x haltam a lecsapás közben (16K HP -ja volt asszem a boss-nak) -
Garfield #73 Jól olvasgatom az eddigi anyázásokat, hogy Zynga belenyúlt a bossok HP-jába? -
De Olaszban ha nem csinálod meg mindet akkor bukod a meg nem csinált melókat. -
Köszi! -
olaszországban van csak így. Vegas-ban még meg kell csinálni mindent -
Azért kérdezem, mert az olaszországiban nem csináltam fight path-t, viszont már lassan a ruby szintet is megcsináltam Rómában. -
Nem úgy van, hogy csak az egyik ágat kell végig csinálni? -
Fight path? Az is kell ám :) -
Kérdésem volna: Las Vegasba mentem, ott az első distrcitben minden feladatot 100%-ra csináltam, elvertem a bosst, de nem tudom tovább csinálni a következő mastery szintet. Minden 100%-on van, nem nullázódtak le... -
nm -
thx! -
Ezt magyaráztam én is neki :) -
Na, ezekkel annyira neked még nem kell foglalkoznod.
Ezekhez kell 4 haverod akik megcsinálják neked a küldetést. -
bocs előbb nem jelenítette meg a képet. újra próbálom. ha nem sikerülne akkor:
http://keptarolo.com/image.php?id=829B_4CC44478 -
alul van a mission amit kaptam. -
Csinálj egy screenshotot légyszi.
A bossokhoz kell ember ha jól emléxem, de a sima küldikhez csak tárgyakat kell venni! -
New york-ban.
lvl 5-8 nál van az a boss fight.
kaptam most egy missiont, de azt sem tudom elkezdeni. folyton embereket akar behívatni. Nem csatlakozhatnák valamelyikőtökhöz? vagy egyedül is meglehet ezt csinálni valahogy?
Jártam olaszoknál is. 3-4 küldit elvégeztem, de inkább new yorkban akarok most tevékenykedni. az 1-4-es és 5-8 -as küldiket elvégeztem 3-as szinten is. A 8-12-eseket 2-es szinten. -
You gave 5 Multi-Purpose Trucks to Ákos. -
Szerintem még lvl 12-n ne akarj boss fight-ot! Neked az ráér még később is. -
Ment! -
Melyik város? Melyik boss? -
Helo.
tegnap kezdtem a játékot.
12lvl vagyok. boos fight-ot hogy tudom megcsinálni? ismerősöket kellene toborozni a csapatba vagy hogyan?
-
jelölj be ismerősnek (P-M link) ugy lehet szerintem csak. -
hogy küldjem át? -
2 -
Mit vezettek be Vegasban? Ott a boss fight után is megcsinálhatod ami kimaradt. Nem maradsz le semmiről szerintem, legalábbis én nem maradtam le semmiről.
Én lvl 600-nál most fejezem be Bangkokot nemsokára úgy, hogy minden más kész Italy-n kívül persze :)
Elvittem a fight mastery-t is már lvl 22-ig, a rablásoknak nem látom még egyenlőre sok értelmét (Moszkvát kivéve). Túl megbízhatatlan nekem az energy/exp arány.
Viszont egy visszatérő kérdésem: Ti naponta többször is tudtok free gift-eket küldözgetni? Mert én tudtam eddig de tegnapelőttől már nem tudok csak naponta egyet. Ez nem tudom miért lett így. Azelőtt naponta 3-4x is küldtem. -
Nekem minden kész... Persze leszámítva olaszországot. -
Garfield #47 Elvileg Vegasban is bevezették ezt a rendszert, szóval csak óvatosan, aki ott tart. -
Jaja, én elbasztam és végigrohandtam Rómán. De a másodiktól minden melót megcsinálok a boss előtt. -
Garfield #45 Ja, és legalább azalatt is jönnek az építőanyagok. -
Garfield #44 Szerintem ahhoz hasonló, mint ami Bangkokban volt: attól függően, hogy melyik frakciót választottad, bizonyos melóknál spéci lootokat kaptál. Csak itt az a különbség, hogy Bangkokkal ellentétben lehetőséged van mindkét ágat megcsinálni, ha akarod; ha viszont nem csinálod meg mindkettőt/-hármat, akkor viszont gyorsabban túlleszel a szinten, de lemaradsz a spéci cuccokról. Mondjuk ilyennel egyelőre még nem találkoztam, de az látszik, hogy pl. Rómában, az első szinten a két ágat megcsinálva lett elegendő "Severed Pinky"-m a boss fight előtti melóhoz. -
Figyelem:
Befejezhető úgyis egy Tier, hogy nem csinálod meg az összes küldetést, de "értékes tárgyaktól eshetsz el".
Ez mit takar? A szokásos job loot vagy valami spéci? -
Garfield #42 Róma első két szintjén: egy támadással mindkét segítőé, plusz a boss HP-jének harmada fele elpárolog.
-
Garfield #41 Jaaa, mostmár látom, miért lesz szemét Olaszország: a 1,6-os energy/exp arány itt már kifejezetten jónak számít... -
Garfield #40 Nna, Olaszországhoz most tudományos alapossággal állok hozzá:
1. Már a legalsó szinten össze fogom szedni lootból az összes hozzávalót a propertieshez. (Mennyivel egyszerűbb és gyorsabb összeszedni a Róma 1. melójának első szintjén - 4!!! energy - már az elején a 108 volcanic bricks-et, mint később pöcsölni vele, magasabb energiaigényű melóknál)
2. Csak azértis megcsinálom az összes melót szintenként. Csak nehéz lesz ellenállni, mert az első városokban röhejesen alacsony az energy és stamina igény (annak biztosan röhejes, aki megcsinálta Bangkokot és Vegast).
Energy refillek betöltve, visszaszámlálás holnap 9-ig indul (addigra talán LV6 is meglesz ruby-n). :-) -
Nem, csak megláttam, és betettem nektek! -
El is olvastad a cikket? Nem hiszem...