197
Mafia Wars
  • Chamelia
    Az attack skill-nek mekkora szerepe van a harcokban? Érdemes rá skill pontot felhasználni?
  • Chamelia
    Oh, pont most sikerült egyet eltalálni :) ráadásul a 3500-set.
  • Chamelia
    Valaki tudna mondani The Raven kombókat (a mostani assassin küldihez)?

Köszi
  • Carlos
    Hoppááá... akkor asszem ezt félreértettem eléggé!
    Régen limites volt azt tudom, most nem tudom, hogy változott-e. Szerintem biztos megemelték vagy eltörölték.
  • Chamelia
    Nem a skill, hanem a strength :)
  • Carlos
    Hát lehet, hogy 150.000 még mindig, de valljuk be ezt kábé 5-10 év botozással lehet elérni... Annak meg sok esélyét nem látom... :)
  • Chamelia
    Jaaa, mert volt olyan régen, hogy max 150.000 körül forgott, de azóta már nagyon sok minden megváltozott. Azért köszi.

Én most kezdtem el attack-ra gyúrni, 2100-nál tartok.
  • Carlos
    Háááááát... szerintem végtelen...
    Nincs max. Nekem pl az energy már 10.000 fölött van bőven, szóval szerintem nyugodtan pakold, nem éred el a limitet, ha verekedni szeretsz.

Lehet, hogy van véges értéke (mondjuk amekkora egy integer vagy ilyesmi) de azt még egy jó darabig nem éred el.
  • Chamelia
    Mennyi a maximum támadó és védőérték, amit el lehet érni?
  • Chamelia
    Eltűnt a kép, amit linkeltem, úgyhogy mégegyszer:

És egy kérdés: Ha nem facebook-on keresztül lépek be a játékba, akkor is használhatom a bookmarkleteket?
  • Chamelia
    Imádom ezt a játékot:

• Humesz
    Bepörögtem...

• Fillmore Dude
    #183!!!

Nyisd már ki a szemed is haver :) Már rég nem ugyanarról beszélünk.
    Mint mondtam: Zártam a témát! Nem kívánok neked érvelni, a választ
    számomra szavahihetőbb emberektől már megkaptam, nekem több nem is kell.

Nem kértem mindig bizonyítékot, csak egyetlen hivatkozást arról, amiről vetítettél, mert nem értettem mit akartál mondani.
  • Garfield
    Tudod, az a vicc, hogy úgy hajtogatod a hülyeséged, hogy már le lett írva neked egyértelműen a válasz, miszerint a fight level és a győzelmek száma közt csak korlátozott összefüggés van. Alap, hogy a fight level a győzelmek számától függ, azonban alulról korlátossága miatt csak egyik irányban mutatható ki összefüggés köztük: meg kell nyerned bizonyos számú harcot ahhoz, hogy adott szintet elérj, viszont a fight levelből nem következik automatikusan az, hogy a szintnek megfelelő számú győzelemmel is kell rendelkezned.

Amit te próbálsz teljesen hibásan magyarázni, az akkor működne, ha a FC bevezetésekor az addig nyert harcokat beszámították volna a fight levelbe, így akkor arányban lenne a teljesítményünk, azonban ez nem történt meg, amúgy nagyon helyesen, hanem mindenki nulláról indult, az addigi győzelmeitől függetlenül. Így lehet az, hogy pl. 35-ös szintű lehet valaki - ex has szám következik - 270e, de 845e győzelemmel is.

Mellesleg érdekesnek találom azt, hogy bizonyítékot mindig kértél (bár még mindig adós vagy a válasszal, hogyan is képzeled el ezt), de az állításom megkérdőjelezésén, és holmi ismeretlen tartalmú, supportos válaszra, illetve "hivatalos blogra" való hivatkozáson kívül egyetlen értelmes érvre, illetve reakcióra nem futotta tőled, beleértve pl. a fentieket is. (Egyetlen hivatalos blog van, a blog.mafiawars.com, amelyen sem júliusban, sem augusztusban meg sem említik a Fight Club július 30-i bevezetését.) Ha annyira igazad lenne, már rég bekopiztad volna. Ennyit a tényekről.

Nagyon beteg dolog ha 24h-t megy a MW. Értetlenségem feléd szánalomba ment át ennek tudatában.

Miért is beteg dolog: van konkrét érv is vagy csak személyeskedünk?
    Tudod, >1850-as staminával nem kívánok annyi időt rászánni, amennyit a kézzel kattintás igényel a harcnál, főleg úgy, hogy november 19. óta nem volt olyan lehetőség, amellyel a staminát gyorsabban el lehetne fogyasztani, a rablás pedig túrót sem ér a harchoz képest. Inkább eltöltöm mással, teljesen felesleges órákat cseszni el ugyanazzal a klikkelés-sorozattal, de ha ez neked jó, ám legyen. Így viszont napi félórából megvan a játék, amíg ránézek, hogy áll, a családom pedig köszöni szépen pl. azt az eddigi 5573 wart, amiben segítettem, vagy pl. azt a tegnap közkinccsé tett 10000, kezdőknek való, 38-48 közti támadó/védekező cuccot, mely a warokból és a harcokból származik.

Nekem jó, a mafiámnak jó, a trollok meg így jártak.
  • Fillmore Dude
    Szerintem sem igényel, mert számomra a Zynga már zárta a témát, amit 1 hivatalos blog is megerősített! Ők azért kompetensebbek nálad.

Ez a baj:
    "ezzel csökkentem a VC-ok számát, ergo később érem el a következő szintet." A Victory Coin-ok nincsenek semmilyen összefüggésben a fight mastery szintjével. Tök mindegy mit csinálsz velük, nem lépsz később szintet csak azért, mert felhasználod őket itt-ott.

Különben is: Nagyon beteg dolog ha 24h-t megy a MW. Értetlenségem feléd szánalomba ment át ennek tudatában.
  • Garfield
    A boss helpet már meg sem próbálom elmagyarázni a supportnak, mert esélytelen, az első kérésük úgyis screenshot lenne, ahhoz pedig valakivel ki kell szúrnom, hogy lekaphassak egy ilyet.
  • Carlos
    nem nagyon. :)
  • Carlos
    Nálam már hónapok óta nem megy a boss help.
    Akaros segíteni a haveroknak, rákattintok a Fightra, erre felugrik a hp-ja maxra és annyi.
  • Garfield
    Bennevagyok egy igen aktív magyar MW groupban a FB-on és kíváncsiságból feldobtam a kérdést:

OFF: 28-30 fight lvl környékén járók el tudnák küldeni privátban, hány nyert harcuk van? Az egyik fórumban ezen megy a vita és kíváncsi vagyok, milyen értékek vannak a valóságban.

Eddig 3 válasz érkezett:

1.
    Teljesen feleslegesen megy a vita. Ugyanis a fight level behozatalakor már mindenkinek volt valamennyi. (Nekem pl. tbb volt, mint 100k, mégis előről kezdte számolni, nem vette bele azt, amit addig elértem. :/ )

2.
    ‎1.2M, lvl 42. 700 körül indulhatott..

3.
    Ki az aki ezen vitázik és egyáltalán miért? :D Semmi értelme... :D
    lvl 21-ig kell 100 ezer csatát nyerni oszt' jóvan... a többi már kit érdekel? :D

További kommentárt azt hiszem, nem igényel.
  • Garfield
    Mellesleg pedig azért kíváncsi lenne a Zynga Support véleményére az te ki tudja, milyen tartalmú, összeollózott leveledre: ha ugyanis olyan, a játék használhatósága szempontjából alapvető dolgokban nem tudtak segíteni, mint pl. miért nem tudok hetek óta védekezni a war-okban, amikor megtámadnak (egyszerűen nem jelenik meg az oldalon az a rész, a felirat - War declared - alatt semmi, majd a felkínált célpontok), miért csak harcot indítani tudok, akkor vajon mennyire kompetensek a játék stratégiájával kapcsolatos kérdésekben, amely iszonyú összetett kérdés, és rengeteg változótól függ?
  • Garfield
    "fight leveleket meghatározó summából" "később lépek szintet miattuk" MIVAN???

VC-ból a Fight Club-ban energy refill-t veszek, ezzel csökkentem a VC-ok számát, ergo később érem el a következő szintet.

Tournamentet nem csinálok, 25/7-es refill nem játszik, annál azért drágább nekem a RP.

Esetleg tudnál mutatni valamilyen hivatkozást arról, amiről vetítesz?

És mégis mit szeretnél? Mivel igazoljam az állításomat, amelyet aztán nem kérdőjelezel meg csak azért, mert nem illik az elképzelésedbe? Adjam oda a FB-azonosítómat vagy mit szeretnél?

Hogy kételkedsz, azzal nem tudok mit kezdeni. A megnyert harcok száma és a VC-ok száma közti arány qrva sokmindentől függ, például attól is, hogy a Zynga hogy variál vele menet közben, egyszer kaphat az ember sokat, máskor kevesebbet, teljesen random módon. De például az is rohadt sokat számít, hogy milyen értékekre állítja be az ember a MWAP-ot/Brawlert, vagyis milyen ellenfeleket támadjon meg és kiket kerüljön el: ez ugyanis értelemszerűen befolyásolja a megnyert harcok számát és így a VC-nyerési lehetőséget.

Mást nem tudok elképzelni, mint amit írtam:

Én már jóval a FC előtt nyomtam a harcot, megnyerve mittudomén mennyit. Amint elindult a FC, a megnyert harcok mellé elkezdtem kapni a VC-okat is.

Mivel látom, hogy csak a saját értékeidet fogadod el mérvadónak, ezért egy példával, hogy megértsd. Tételezzük fel, hogy mindenkinél olyan arányban állnak a megnyert harcok a kapott VC-okkal, mint nálad. Én megnyertem a FC előtt mittudoménmennyit, mondjuk 180e harcot, aztán jött a FC és a 29. szintig megnyertem 200e-t. Ergo 29. szintnél ott állok 180e korábban megnyert + 200e FC-s megnyert harccal, azaz 29. szint mellett van 380e megnyert harcom. Megmondanád, hogy mi is ebben a hihetetlen?

Szóval mi is a problémád? Te játszol ki tudja, mióta, ki tudja, naponta mennyit, ki tudja, milyen energy/fight stratégiával (értsd: harcos vagy melós), ki tudja, milyen skill point elosztási stratégiával, ki tudja, milyen fight taktikával (értsd: mi alapján választod ki az megtámadandókat) és számonkéred azt, hogy másnak nem olyan értékek jöttek ki, mint amilyeneket te nyomsz? Tornóczky Anitásan szólva és ezt így hogy?

Mindenesetre azért kíváncsian várom az ötleteidet, hogyan bizonyítsam neked az állít..., bocs a vetítésemet. Természetesen a FB-azonosítómat nem kapod meg.

U.i.:
    Pillanatnyi érték:
    Fights Won 586544
    Fight Mastery:
    Level 37: Master Assassin
    80%
    64034 Victory Coins

És még mielőtt belekötnél a változásba, ez úgy lehetséges, hogy nálam 24 órában megy a MW a torrent szerver mellett.
  • Fillmore Dude
    Esetleg tudnál mutatni valamilyen hivatkozást arról, amiről vetítesz?
    "fight leveleket meghatározó summából" "később lépek szintet miattuk" MIVAN???

Ha ez így lenne, akkor pláne valami nagyon nem stimmel a játékoddal, mert én sőt ezen a szinten bárki elmondhatja magáról ugyanezeket és én még ki is egészíteném annyival, hogy:
    1: + tournamentek
    2: d) 25 VC / 7 RP-s energy refill

és van egy 3: rendszeres bevásárlás a fight club-ban, hogy tovább tudjam küldeni azoknak a barátoknak, akiknek szükségük van rá.

Ezért nekem még inkább kevesebb kéne hogy legyen a mastery level az alapján, amiket te gondolsz.
    Mondjuk már megkaptam a Zyngától a választ, beidézve nekik a leveled, én már csak a te válaszodra vagyok kíváncsi :D
  • Garfield
    Akkor megsúgom a titkot, de ígérd meg, hogy köztünk marad és nem árulod el senkinek, oks?

Én már jóval a FC előtt nyomtam a harcot, megnyerve mittudomén mennyit. Amint elindult a FC, a megnyert harcok mellé elkezdtem kapni a VC-okat is. Ergo nekem van X darab megnyert harcom a FC előtti, VC nélküli időkből és Y darab a FC indulása utániakból, amelyekért már kaptam.

De most megkavarlak egy kicsit, csak hogy élvezd:
    1. kb. 150-180 szintet úgy léptem, hogy a staminámat LV8-ban lőttem el fight job-ra, mert az 2.25-ös ratio-t adott, vagyis több XP-t szerzek vele, plusz összesen kb. 50 szintlépés történt meg úgy a játék során, hogy az energy job teljesítése fontosabb volt, ezért az energy elfogyása után azonnal rátöltöttem és nem használtam el a staminát. Azaz a lenti, megnyert harcok számban nincsenek benne azok, amelyeket ezen meg nem valósult harcokban nyerhettem volna meg;
    2. A fight levelem azért is torz, mert a VC-ok mennyiségét csökkentem az alábbiakkal:
    a) utolsó 3 cucc a FC-ban, hetente egyszer
    b) 100 VC-os energy refill naponta
    c) 90 VC / 2 RP-s energy refill naponta legalább egyszer, de mostanában két alkalom is megvan.
    Vagyis ezen VC-ok hiányoznak a fight leveleket meghatározó summából, azaz később lépek szintet miattuk.

Pillanatnyi állás:
    Megnyert harcok száma: 504368
    fight level: 34 (49345 VC)

Akkor most jó kombinálást!
  • Carlos
    lol. De te is!
  • Fillmore Dude
    Hol élsz Te? A 70-es években? :)) Photoshop 12 azt a képet is megcsinálja, amire gondolsz :)
  • Carlos
    esetleg némi screenshot segítene mindenkinek tisztázni a dolgokat...
  • Fillmore Dude
    Csak annyi, hogy én kevesebb mint 160.000 nyert harccal is ugyanott vagyok ahol Te :) Valamit elszámoltál. Bár tudjuk, hogy mindenki azt mond és azt csinál, amit akar :)
  • Garfield
    Mi a gond vele?

(Mellesleg az akkor volt, most 501112 és lvl 34 van. :-) )
  • Fillmore Dude
    Garfield:

#82-ben írtál 362873 nyert harcról és 29-es fight mastery-ről.
    Én most tartok 29-nél 200.000 nyert harccal!
    Nálad valami nagyon nem stimmel...

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
    Akinek szüksége van "végtelen" mennyiségre az alábbiak közül, az keresse Rachel Green-t ([email protected])
    Untraceable Cell Phone
    Concealable Camera
    Set Of Blackmail Photos
    Illegal Transaction Records

Cserébe Moszkvai Collection darabok fognak kelleni.
  • Carlos
    Én a védekezésre alig rakok. Aki meg akar ölni úgyis megöl akármekkora. Energy és Attack. Meg persze stamina.

Valahogy így:
    A: 1740
    D: 1185
    HP: 1260
    E: 4720
    S: 1529
  • hunbasser
    pakoljon,max az összes skill pointomat védekezésre költöm :D mondjuk szart se érek vele,ha egy hasonló kaliber mint te,betámad :DD mind1,ki tudom magam gyógyítani :)
  • Carlos
    aztán majd megint kipakol. :D
  • hunbasser
    persze,én is azért nevetek rajta,hogy ilyenért kirakni hitlistre. mondjuk megkapta azóta a magáét, amiért kirakott a hitlisrte :D
  • Carlos
    Hát ez inkább azt jellemzi, aki kirak a hitlistre. Tipikus véristván. Vagy atom kezdő.
    Én leszarom ha kirabolnak. Nem az a párezer fog hazavágni amit ilyenkor elvisznek.
  • hunbasser
    nem mondtam hogy nem tudom elviselni :D egy szóval sem. csak ilyen kis hülyeségekért hitlistre tenni valakit...na mind1 :)
  • Humesz
    ez hozzá tartozik ha ezt nem tudod elviselni, akkor ne játssz ezzel a játékkal
  • Carlos
    ígyjártál
  • hunbasser
    de szar,hitlistre tettek pedig nem szoktam verekedni...azért mert kiraboltam a szaros kis pawnshopját vagy ilyesmi...mindenki lopkod a másiktól,és azért mert ő túl gyenge,azért hitlistre tesz engem,és csak azt veszem észre,hogy sosincs maxon a hp-m mert valaki mindig legyakja :D
  • Humesz
    Igen, az a bonus lehetőség, amikor napok alatt végigvitted már :)
  • Carlos
    Azért ha kijön a csaj kapsz egy reward pontot.
    Továbbá ha akkor nyersz amikor a jackpot mérő fullon van, akkor nyerhetsz rare tárgyakat vagy reward pontot. Nekem múlthéten egy pisztoly "esett".