Pancser Police - Pancser magyar cím
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy az én ízlésesemmel van a gond de rég láttam ilyen jó vígjátékot. A fordítás meg tipikus magyar de én már régóta a filmet értékelem nem a címet 😊
Ennek elõnye, hogy elkerülhetõek az unalmas, túl általános címek, ill. sokszor izgalmasabb, mint maga az eredeti, viszont a hátránya, hogy nem mindig sikerülhet jól.
Én mondjuk annak a pártján vagyok, hogy: eredeti cím + kötõjel + magyar cím.
Másmilyen arcok. Ennyi lenne a lefordítása és annak még köze is lenne a filmhez
wow. pedig ennek felfogásához még 20-as iq sem kell. csak némi földrajzi ismeret. (a francia és orosz filmeknek is angol címet követelnél?)
" Ha errõl a filmrõl nem olvastam volna kritikákat a címe alapján 101% hogy nem nézem meg..."
ez a durva, nem harrison. szóval tényleg igaz a legenda, hogy van olyan, aki cím alapján néz és nem néz filmet? mindenesetre meg is válaszoltad a fenti kérdésedet. szerinted jóska a kettõ-bébõl vagy mari néni csopakról mit reagálna arra, ha minden filmnek angol címe lenne magyarországon. ha akarnának sem tudnának cím alapján választani.
Ezek közül válassz egy jót.
A fogkrém evõs poén egy ideig aláírásom volt...
Nagyon nagy. Pláne, hogy 2+2 "fõhõs" van/volt... 😊
Majdnem lett egy - a filmben is szereplõ - Sony Ericsson C510 mobilom, de csak pirosban lett volna jó áron...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Na szóval, akkor helyesbítek.
Ostoba parasztoknak (elnézést a vidéki emberektõl), illetve sznoboknak nem ajánlom. Mindenki más nagyon, de nagyon izomlázasra röhögi magát ezen a filmen.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
sehol nem követeli meg. a kollega által írtaknak áthallása van. "a film annak jön be, akinek magas az iq-ja + neki bejött a film = neki magas az iq-ja".
túl sablon az egész meg semmitmondó,gynegén elõadott.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
pedig van mögöttes tartalom.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
itt valamit benéztél, mert az SP-re nagyon sok "alacsony IQ-jú suttyó" vevõ. ezért is olyan sikeres. mert nem csak egy rétegnek szól.
by: the original one Gery Boro
Aki nem tartozik ebbe a két csoportba, az nagyon de nagyon izomlázasra röhögi magát.
Tehát, aki vevõ a South Parkra, annak 10-bõl 10-es, aki meg nem, az 10-bõl 0, és kényelmetlenül fogja magát érezni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nálam: 10/3
- A másik csapat
- A másmilyen srácok
- Srácok a másik csapatból
Na ezeknek több köze van az eredeti címhez!
De simán nézhetõ, néha meglepõ fordulattal ami nem jellemzõ az ilyen filmekre, és humoros ami inkább célja volt a készítõknek. A Magyar cím adás szerintem messze földön PANCSER, állandóan sokatmondó címeket akarnak kitalálni ahelyett hogy lefordítanák az eredetit!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nothing to say
kérdés: "Azonban az egyáltalán nem tipikus poénok elválasztják a filmet a középszertõ"
Ezek melyik poénok is voltak? Az "addig nem mentek el amíg meg nem dugtátok a feleségem", vagy a "strici sosem sír", netán a nagymamival üzengetünk szaftos dolgokat, mert az tök ciki típusúak? Ha jól emlékszem az örök sláger fingós poén sem maradhatott el...
Ferrel egy idegesítõ antiszinész, akinek a mimikájával maximum egy amerikai mamutfenyõt lehetne hitelesen alakítani.
Mondom, nem én vagyok a célközönség és a társaságban több emberkének is tetszett. Ezen én mindig megbotránkozom...
Vicces, hogy pont Viktorka szidja a címet, aki mindig valami retardált bulváros vagy teljesen félrevezetõ címeket ad.
Hehe, szerintem meg az idei év legjobban sikerült átirata.