18
  • stern
    érdemes 26-os azinten belevágni az űrhejóm fejlesztésébe és űrcsatákba? :)
  • a.carkey
    Az más. RDR stílusban kevés a jelentkező, nem is volt nagy verseny, meg szuper volt a játék. Azért MMOban van pár delikvens. Plusz a timeline sem volt a legjobb választás. (Legalábbis szerintem.)
  • RiSeForMuSiC
    A bulvársajtó imádja az ilyen híreket, egyébként már volt róla szó a slashdot.org-on is, és volt is rá reakció más fejlesztői blogban: inkább tűnik egy személyes sérelem és frusztráltság miatt hőzöngő fejlesztő szalámikeverésének, mint hiteles hírnek.
  • Skynet
    Csak remélni tudom hogy mocskosmódnagy bukta lesz és elfelejtik azt a barom felfogást hogy az MMO mindenek fölött.... SOkkal jobban értékelte volna a nagyközönség ha a Kotor+ egy nagy singpleplayer cumó lett volna frankó sztorival,látvánnyal, akárcsak az első két rész...Ehelyett ostoba MMO a szokásos gagyi MMO küldetésekkel...Köszi...BUKJON!
  • Ruley
    Az a baj, hogy ez nem így van, a tapasztalatok azt mutatják hogy a fejlesztő kiléte, és a bevett fejesztési módszerük, sokkal fontosabb mint az hogy milyen alapművet dolgoznak föl. Nem tudom miért, talán mindegyiknek van egy fix rajongóbázisa amelyik képes befogadni egy adott fajta gameplay-t, vagy talán minden fejlesztőnek van egy fix képessége arra hogy mennyire tudja mainsteam-esíteni a játékait.

A Bioware játékok jellemzően 2-3 millió darabra képesek, a Kotor és a Mass Effect egyaránt ennyit nyújtott. Most az EA is ugyanabba a hibába esett, mint régebben sokan mások, hogy azt hitték, ha olyan műfajú játékot csinálnak mint a WoW, akkor az majd biztos olyan sikeres is lesz mint a WoW, pedíg az inkább azon múlt hogy a Blizzard az eleve egy tízmilliós súlycsoportú fejlesztő.
  • cylonflatus
    300milla dodó? Ebből tudtak volna csinálni egy egy új X-Wing ill. Tie Fighter játékot, egy KOTOR3-at, Jedi Knight4-et, és még a marketingre is futotta volna...
  • morden
    Tudom, hogy nem minden a grafika, de a TOR és pl a T.e.r.a. között mintha 10 év lemaradás lenne( a TOR hátrányára), pedig egyszerre jönnek ki (kb).
  • KillerBlue
    Akkor emiatt volt a multkori "Mégis lesz Force Unleashed 3" hír. -> Valamiből pénzt kell csinálni!
  • Fenrir
    Az a kijelentés egy kirúgott dolgozótól jött, nagyon objektív lehetett akkor...
  • Evoluti0N
    A Read Dead Redemption-ról is egy elkeseredett dolgozó azt írta még a megjelenés előtt, h nagy bukta lesz, aztán végül mégsem lett igaza. Sztem a TOR miatt se kell aggódni, Igaz, h ezzel az MMO-val nagy fába vágta a fejszéjét a Bioware, de biztos, h kifogják hozni belőle a maximumot.
  • nr1ranger
    Csak nehogy az legyen a vége hogy akkorát bukik hogy elbúcsuzhatunk a további Mass Effect-ektől meg Dragon Age-ktől
  • Komolytalan
    Vedd hozzá a szerverfarm üzemeltetésének meg az online support költségeit is...
  • Szefmester
    A dobozos fizetős + mikortranzakciós megoldás lenne nekik a megfelelő. A LotROnlineban is megduplázódtak a bevételek mikor a játékosoknak nem kötelező volt fizetni hanem csak önkéntes.. bár azért belejátszik a bevételduplázásba hogy a játékoslétszám is jelentősen megnövekedett.

Az a játék is érdekelne abban az esetben ha csak néha érezném a késztetést arra hogy fizessek, és nem azért mert kell.
  • NEOreg3
    ha most kiadnák és 50 dollárért adnák darabját, akkor 6 millió darabot kellene eladniuk teljes áron, hogy behozza a gyártási költséget, de ugye még nincs kész a játék, így a további fejlesztésre+marketingre jó pár millió el fog menni

akármit mondtak korábban, ez havidíjas lesz, mert ennyi pénzt még mikrotranzakcióval is necces lenne visszahozni
  • curse
    nem tudom, mekkora bukta lesz, de az biztos, hogy adok neki egyhavi eselyt (ha megy a roncshalmazomon). elvegre valamivel el kell pazarolnom az eletemet es a wowot unom :)
  • zorrobomber
    Én a karakterkinézetekkel nem mondanám hogy ki vagyok békülve. Rajzfilmes, Clone Wars-os. Az pedig már nem az a Star Wars amit anno megszerettünk.
  • adler30
    Akkor most jöhetne a single.
  • DrTre
    Ha lehet hinni ennek az emberkének, akkor elhiszem, hogy 300 millió dollárt visszahozni nehéz lesz és eleve túl sok egy játék fejlesztésénél. Ráadásul ugye ha jól tudom nem havidíjas lesz a játék, tehát még nehezebb lesz visszanyerni ennyi pénzt. De. Ez Star Wars, és abban viszont 100%-ig biztos vagyok, hogy nagyon sokan fognak vele játszani. Mivel a Bioware fejleszti, ezért nem hiszem, hogy a játékmenettel gondok lennének. És az eddigi videókból is úgy tűnik, hogy jó játék lesz. Ebből kiindulva pedig eleve nem lehet bukta. A Star Wars-ért egy kicsit többen rajonganak, mint a sims-ért...