DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õt imádtam, annyira jól lehetett vadászni vele, féltek tõled : ) nyilvan pubban

ez most így elég elszomorító :S

Tetszetõs ha majd bent lesz dragon knightról csapathatnál valamit , kössz😄

Zomil
changelogot megváltoztattam, mostmár a wiki oldalra mutat ott fenntvan az összes eddigi és az ujak is.

és uj vengeful spirit model:

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
uj blog post

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Én azért bétázok, mert forditonak jelentkeztem és a forditok kaptak béta kulcsot.

De amugy nem nagyon van info arrol, h mikor osztanak több kulcsot...majd egyszer...valve time 😊

sonic syndicate
tudom, hogy felemelték az nda-t, arra értettem, hogy nem tudom, mikor kapunk kulcsokat <#idiota>

http://www.facebook.com/playdota

Once we reach 100000 likes, we will give details on how to get Dota 2 beta keys. Like this and share the DotA All-Stars (facebook.com/playdota) Facebook page to all your friends and tell everyone you know. The faster we reach 100000, the faster the announcement will be made. Go and spread the word!

szucsy89
Okés, köszi.
zsakosfrodo2
Ez igaz, de miért kellene tudnia, mikor kezdõdik az open beta? Másrészt pedig tesco, minden információt össze tudsz szedni a closed beta-ról, mivel minden Dota2 anyag publikus. Nézhetsz streamet, ott van a changelog a bannerban, és ha keresel találsz csomó cikket arról ami érdekel. Meg persze megkérdezheted Zomilt.

szucsy89
Csak mert láttam, hogy Zomil pl. már bétázik.
sonic syndicate
szart se tudni még, closed bétáról sem

szucsy89
Azt lehet tudni, hogy mikor lesz nyílt a béta?

(bocs, ha volt valahol leírva, nem találtam meg)
Muki100
Clockwerknek voltak idõszakai amikor nagyon imba volt, ekkor gyakran lehetett látni komolyabb meccseken.
Antimage és balanar csak azért van használva a dota 2-ben mert a jobb hõsök nincsenek még benne a játékban, így nekik jutnak a klasszikus melee szerepek.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Night Stalker situational pick volt DOTA-ban, de azért viszonylag gyakran volt látható, fõleg M5 és Navi pickelgette.

Zomil
Anti-mage-et nagyon szeretik, kicsit erösebb, mint hon-ban, és late game-ben a mana égetése nagyon hasznos.

Sztem clockwerk is elég népszerü, night stalkert nem tudom.

ja és ég anti mage érdekelne ,hogy az még milyen dotaban mennyire versenyszerû

Egy kérdés, tegnap láttam játékközben clockwerket , night stalkert , ezek mennyire jó verseny hõsök sokat voltak régen dotaban?

Lehet ,hogy volt már de itt is lesz olyan ,hogy a recommended itemeket beállíthatjuk saját magunknak ?

lolSL
bannerba be lehetne tenni a cikk végén lévõ streames linket

Zomil
Majd meglátjuk 😊

amúgy szerintem 1 éves béta tuti nem lesz😊

lolSL
egy olyan cég csinálja akiknek a gyors szót nem tanították meg általánosban 😊

Én nekem a grafika meg az egész nagyon elnyerte a tetszésemet egyetlen egy dolog tudja elvenni ha ilyen micros szar lesz ami ilyen majdnem ingyenes de mégsem az.Legyen akkor 6-8 k körül és egy vásárlójuk már biztos van.Nekem az is jó csinálnak ilyen skin shopot vagy mindenféle item boltot a hõsöket lehessen dizájnolni ahogy akarják az emberek ,csak a hõsökért ne kelljen gyûjtögetni meg pénz kiadni + ba.De a legundorítóbb az amit a hon csinált megvette a sok ember azt most meg early access...

Zomil
nem hiszem, h 1évig lenne béta, mivel nemrég irták, h megprobálják minél gyorsabban a jelenlegi állapotban/hösökkel kiedni, szoval sztem max. jövö év tavasza

lolSL
még õk sem tudják.. kb 1 éven át beta lesz még a game, azzal idõvel tud majd ingyen játszani aki akar, aztán gondolom a népszerûség alapján választanak üzleti modellt.

Zomil
uj blog post

Zomil
Azt hiszem, dota fanok meg is lincselnék a valve-ot, ha hösöket venni kéne, mint lol-ban(vagy mostmár uj játékosoknak hon-ban).
Én is erösen hiszek abban, h 6-8ezer lesz az indulo ára. Mondjuk abban is 100%-ig biztos vagyok, h lesz hozzá itemshop(courier-ek, announcerek, egyéb hülyeségek), de mondjuk engem a külcsin nem igazán érdekel, ha most vkinek más a courier kinézete, hát legyen...
De valve-ot ismerve nem csak pénzért lehet majd ilyet szerezni, tf2-ben is van vagy 4másik fajta lehetöség, h cuccokat szerezz a vásárláson kivül 😊

Remélem nem free lesz mert annál szarabb nincs, akkor már inkább úgy legyen free ,hogy legyen egy 6 8 k s összeg amit ha kicsekkolsz az összes hõs a tiéd meg amik majd jönnek sorba, a többi maradhat micros hülye skinek eddig se kellettek sehol.

Fpocok
Nem olvastam vissza olyan sokat, mert ma lusta vagyok, de akkor free lesz a gáték? Csak mert fizetni plusz ingame szory az undorító egy dolog.

Parasite Eve 2, best game EVER!

sonic syndicate
várható volt, tf2-nél elég sok zsét hozott össze valve-nek

fasza... : |

oszthatnának több kulcsot is 😄 már nagyon ki akarom próbálni 😛

zsakosfrodo2
Jaggernaut jó kis hõs, kösz a changelogot. Így legalább tudjuk, mit fejlesztenek egy-egy buildben.

Zomil
Kiraktam a changelogot a bannerbe, csütörtökönként jön frissités, majd mindig kirakom az ujat 😊

Zomil
változott picit az ui: mostmár kiirja felülre az állást és uj a day/night ora is 😊

Zomil

Zomil
Amugy gondoltam biztos nagyrészt jo játékosok vannak a bétában és kevésbé lesz frusztrálo a játék, mint 1-2 hon meccsen...ehhez képest most volt egy nevermore a csapatba aki lvl15 volt amikor én 25 és 1-17 volt a statja a végén...kiváncsi vagyok ilyen játékosok hogy kerülnek be a játékba, mert tisztán látszodott, h köze nincs a dota-hoz.

Inv1sus
Zomil már elmondta, mi a bug: Dragon Knigt

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Dragon Knight már benne van a játékban, csak blokkolva van egy még megoldatlan bug miatt.

Zomil
ugyanannyi még mindig mint a bajnokságon

setuh
Hány hõs van végül benne?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zomil
Jelenleg csak a szintedet irja ki(gyözelemért xp-t kapsz), kiirja a prestige-edet(ez ugy tudom ilyen mmr szerüség lesz). Kiirja a winek számát és a vereségek számát.

Mondjuk nemtudom, h xp-t és presige-t számol-e most a játék, mert eddig 5meccsemböl csak 1 vereséget mentett el, mert ha sokan kilépnek akkor nem rögziti a meccset, 1alkalommal vmiért leálltak a szerverek(gondolom csináltak rajta valamit), 1alkalommal meg crash-el a szerver majd reconnect után senkinek nem volt höse. Ez utobbi sztem azért volt, mert ugye source játék és itt is ugyanugy müködnek a console parancsok, és a kill parancsra azt csinálja, h lelövi a szervert a játék 😄
Meg van egy olyan bug, h kis h betüt nem lehet irni... 😄DDD

Inv1sus
Akkor tényleg hasonlít, mert a dota1-nek is ez volt a legnagyobb hátránya, hogy csak úgy elmehettek az emberkék kockázat nélkül. <#whatever>

Stat van? Na jó, megvárom inkább a leírást.

Zomil
Nem, már toltam vele néhány kört 😊
Tetszik. Nagyon szép a grafikája és ugy maga a játék is jo, sztem elég jol visszaadja a dota1-et.
Mondjuk remélem a leaverek ellen ki lesz találva majd vmi, mert most kb. minden meccsen van leaver. Aztán egyre több ember követi általában a vesztésre állo csapatbol...Persze még béta, de remélem van vmi jo megoldása rá a valve-nak.
Egyedül arra nem jöttem rá, h vissza stash-be hogy lehet itemet visszarakni, mert ha kiveszek mindent belöle akkor eltünik. Plusz egy idegesitö dolog, h ha a stash-be van item akkor a stash mindig látszodik a képernyön.

Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még irok rola 😊

Inv1sus
Még mindig töltöd? <#fejvakaras>

sonic syndicate
milyen fordító vajon....kernelfordító

(steam translation tagok mindegyike kapott elvileg)

setuh
Milyen fordítók?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

dotában se volt másképp, itt se lesz... sose értem azokat akik solo-ban játszanak -.-" a hon community meg szépen átcsorog majd dota2-be, szerintem ez tény

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"