DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsakosfrodo2
Ez nem is te vagy, bárki készíthette ezt a képet. <#idiota>
<#eljen>

Zomil

Nah a forditok megkapták a béta kulcsot 😊
(épp most töltöm a játékot)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
hon azért ellenségesebb, mert 1500-ra berak és elég sok játékos van akörül, nem csak kezdök. lol-ban meg szintek szerint is nézi az embereket az mm és 30-as szintig nincs is rating.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

merem remélni, hogy kevesebb. vagy legalább a community máshogy kezeli, pl lol-ban kezdõként nem nagyon ért a társak felõl támadás (mondjuk ott nehéz valamit elbaszni azért alacsonyabb szinten), míg hon-ban mikor rávettem egy haveromat hogy kezdjen el játszani, tyû, hogy õ miket kapott... de majd meglátjuk, kinek lesz igaza, remélem azért nem lesz olyan ellenséges mint a hon : )

"Túlságosan könnyû lecsúszni egy jobb psr szintrõl, úgy hogy nem feltétlen a te hibád. Ha meg a te hibád, akkor meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy pénzbe kerül a stat reset, a játék árához képest nem is kevésbe, ami szintén csak gerjeszti a feszültséget, hogy mi van hogy ha sokat hibázol, vagy csak szimplán szerencsétlen vagy és rossz csapatba kerülsz."
dota2-ben nem lesz ilyen, orly -.-

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

sonic syndicate
a spkák, illetve a majd megvehetõ új kard/tõr skinek már benne vannak a játékban, redditre linkeltek is párat

Zomil
ne is számits rá, h dota2-ben nem lesz mikrotranzakcio, tf2-ben tökéletesen bevált...
itt is 90%-ban biztos vagyok, h lesznek skin-ek, announcerek, stb.

hu, hát ezt jól elírtam. szóval, létéért

úgy hogy évekig dotáztam, a hon is amíg beta volt szerintem jó volt, illetve a legjobb akkor volt mikor megjelent, ám még nem mentek a mikrotranzakciók irányába. Meg lehet ezt oldani jól, és emögött azért nem egy éátáárt küzdõ cég áll...

Ennek fényében mibõl gondolod akkor hogy ez a Te játékod lesz? ^^

matchmaking jó dolog, jó is hogy van, de mostanában mikor visszanézek a honba, tekintve hogy nem én használom az accountom, a 3 mérõszám közül az egyik 1650 körül, a másik 1000 körül, hát, grat ha 1000 körülrõl fel tudtad hozni, engem felbasznak az ottani emberek...

Zomil
Miröl beszélsz? Ugy irod, mintha kötelezö lenne stat resetet venni...ki nem szarja le a statot? Elöször is aki jol játszik ugyis vissza tudja hozni magát...Én 1600körül mozogtam...aztán jött pár nagyon szar meccs...utána meg néhány rage meccs ahol már én is hibás voltam. utána meg egy adag balszerencse és pikk-pakk 800mmr-en voltam. Aztán gondoltam, h akkor kicsit belehuzok, és 2honap alatt(nem egésznap játszás max 5 mecs 1nap alatt) visszahoztam magam és megint 1600-on vagyok és remélhetöleg még fentebb kerülök, de annyira nem izgat a lényeg, h jol érezzem magam játék közben.
Stat reset teljesen értelmetlen, aki nem tudja alacsony mmr-röl felhozni magát 1haverral(nem kell, h mind az 5-en együtt legyetek, böven elég, ha 2-en játszotok, egyikötök support másik carry) az stat reset után is ugyanugy vissza fog csuszni.
Akármennyire is hihetetlen, de a matchmaking igenis jol müködik(persze nem tökéletes).

ha van egy játékos a csapatban aki vagy balfaszkodik, vagy csak ráesett a sors, hogy szarrágankelték, mert senki sem segített neki, vagy épp azért, mert elkerülte hogy folyamatosan szétgankeljék le van maradva, akkor mindenki annyira félti a kis kd ratioját, meg a psr-jét, hogy van, hogy konkrétan leáll a játék, mert õ nem játszik tovább, ha nincs concede. Túlságosan könnyû lecsúszni egy jobb psr szintrõl, úgy hogy nem feltétlen a te hibád. Ha meg a te hibád, akkor meg pláne. Arról nem is beszélve, hogy pénzbe kerül a stat reset, a játék árához képest nem is kevésbe, ami szintén csak gerjeszti a feszültséget, hogy mi van hogy ha sokat hibázol, vagy csak szimplán szerencsétlen vagy és rossz csapatba kerülsz. De hát a bevétel az kell nekik, csak abba nem gondoltak bele, hogy így konkrétan elvesztik az embereiket. Igazából nem sajnálom õket.

Omlás
<#eljen><#idiota> beteg!

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Muki100
Ilyesmirõl szó nem volt. Eleve a matchmaking hiánya miatt vagy csak ismerõsökkel szabad játszani vagy olyan helyen ahol valamilyen szinten ki vannak szûrve a noobok (dotalicious).

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

vagy egyszerûen ragequit volt😊

Inv1sus
Mert bezzeg annak több értelme van, hogy 20. percnél megállapítjátok, hogy el lett vesztve a game és nyomjátok megállás nélkül a cc vote-t, ha meg nem szavazzák meg, beálltok afk-ba.

Az ilyen embereket banolnám 1 hétre minimum. Síránkozós lámák nem tudnak harcolni.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Muki100
Jó, de a régi dotában nem volt matchmaking. Akkor inkább úgy magyarázom, hogy ha valaki béna volt és elfeedelte a szembelevõ ellenfelet, akkor 15 perc alatt eldöntötte a meccset, és a hátralévõ 30 percét már csak szenvedéssel töltötte az egész csapat 1 hülye ember miatt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

azért erõsen supportfüggõ is

Zomil
azért a legtöbb csapat alapu játéknál ugyanigy van 😊
persze itt közrejátszik az is, h ha vkinek sok killje van akkor joval erösebb tud lenni, mint a többiek, de más csapatjátékban is sokat számit, h egy játékos kezdö-e.

😄DDDD azt se bûnteti aki nem tud játszani, szépen belövi egy ratingre aztán ottragad, legalábbis hon-ba, a LoL számomra egy butított valami, de ebbe ne menjünk bele😊

Muki100
Azt bünteti ha nem tud játszani valaki. A LoL-nál ilyen nincs, mivel ott a skill plafont a homokozóhoz igazították.

mégis hogyan "bûntet" a játék, fejtsd ki pls

faszt, túl szigorúan bünteti a játék a hibát, ezért van mindenki ki ha veszít. azon kívül, hogy a játék ingyenes jellegébõl fakadóan elég sok a fiatal, aki élete traumájaként éli meg ha veszít.

nagyon nem ártatlanok pl a hon készítõi...

Akkor m1 😊 köszi

Zomil
ugyan az van beleirva, mint a #873 blogpostba, csak rövidebben 😊

beillesztenéd a szöveget Dread? Ide vagy akár privátba, mert sajnos melóból nem tudom megnyitni azt az oldalt, köszi

így van 😄 ugyan úgy ahogy a katonaságba azért kell többen menni ,hogy ne csak rád lõhessenek,itt is az lényeg valamit elszarsz rátudod kenni másra 😄

a csapatjátékok szépsége h. mindig van kire kenni 😊

http://kosadz0r.mybrute.com/

Ez community hibája nem a játéké.

Inv1sus
Dota 2-ben is ugyanúgy megy a vitatkozás, hogy ki miatt veszt a csapat. Mert persze sose az egész csapat hibája, hanem csak egy emberé.

Inv1sus
Aha, szóval ilyen idegbetegen kell nyomkodni az egeret, hogy nagy apm legyen. Ez jót tesz az ízületeknek meg az egérnek egyaránt. <#zavart2>

Inkább maradok az én nyugodt 60-70-es átlagomnál.<#finom>

Zomil
live stream akit érdekel 😊

helyes, követik a hon féle closed-bétázást😊

sonic syndicate
Zomil
A szerver nincs meg hozzá, igy nem 😊
Ez csak a kliens.

JSbyMSI8800
practice se indul be ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Zomil
Igen megy nézegetheted a menüt 😄

JSbyMSI8800
és ez megy am ?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
Még mindig nem értem mire gondolsz -.-
Igazán leirhatnád mi az konkrétan, ami szted hiányos erröl a menüröl.

Inv1sus
Úgy kérem szépen, hogy itt a fórumban nemrég ment a nagy lelkesedés, hogy még idén kijön a játék, meg hogy szanaszét osszák a kulcsokat heteken belül stb. Ennek ellenére rengeteg funkció még teszt állapotúra sincs megvalósítva a játékban.

Senki nem beszélt pub bétáról nem tudom ,hogy jött ide. Szó se volt még a versenyen se csak egy erõs closed betaról.

Zomil
Ez mind a menüböl jött le neked? 😄
Miért szerinted a Hon hogy nézett ki mikor bétában volt? 😄

lájk

"Ki van már adva? Ki akarják adni most azonnal?

Mirõl beszélsz? "

haverod már megírta 😊

Inv1sus
Baahh, ez még messze van attól, hogy publikus béta legyen szvsz.