DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

setuh
Nem is tudtam,h van ingyenes sc2,érdemes feltenni vagy nagyon limitált?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

lolSL
tegnap azt mondták hogy végül az ingyenes SC2-be (starter edition) is be fog kerülni valamilyen formában.

setuh
Szóval akkor meg kell vennem az sc2-õt a kiegészítõt és szolid 20 ezerbõl megúszom 😄.Ez így nem lesz nagy konkurencia.

lolSL
kiegészítõ mellé jár.

setuh
Ez csak egy mod lesz sc2-be?Vagy külön meg kell venni?

ma berakták a queen of paint , broodmothert , és a skeleton kinget , skeleton king annyira nem tetszik de a másik két hõs elég faszán kidolgozott.

ToCsEk
kis off

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

lolSL

jah, hát LoL-lal gyúrni dota 2-re biztos kifizetõdõ lesz tudásban😉

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Zomil
Nekem miota felraktam 64bites win7-et jobban fut, mint xp-n 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elindulni elindul, de nagyon lassan tölt és a hangok is szaggatnak valamiért , nem tudom miért csinálja directx és driver a legújabb.

JSbyMSI8800
pedig 64-bites rendszeren fut a HoN 😊

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Nem megy el a kedvem 😊 azóta csak lollal játszom meg sc 2 néha napján csak mivel most sulizok kevesebb rá az idõ de fõként lolozok ha játszok mert itt van csapat és mióta 64 bites rendszeren vagyok valamiért nem fut a HoN így most már teljesen kimarad😊

lolSL

egy pár bukta után elmegy majd a kedve, ismerjük donit😊

Inv1sus
Te aztán nagyon fel vagy spanolva a játékra 😄

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

bocsi végét valahogy nem írtam , elég combos hero az 1 ben 😊 fõleg ez a passiv illu csinálás elég erõsnek látszik 😄 elég sok jó hõs van azért fõleg még a broodmother egy valamit nem értek ,hogy omniknight miért nem került egybõl be a 2 be.

akkor ezt most újra?😛

Amire még nagyon kíváncsi vagyok az az ,hogy hogy fog kinézni Phantom lancer a dota 2 ben elég combos hero 😄

én is erre vagyok kíváncsi :S

Inv1sus
Hullának aztán adhatnak már fegyvert, hogy védekezzen a támadója ellen.

Inv1sus
Meg egy announce bejelentés elõtt reggelt acc. Szóval ha jól fordítottam le, akkor már nekem mind1. Vagy még az announce nem kezdõdött el?

Zomil
könnyü kulcs szerzési lehetöség a playdota-n, csak egy kis szerencse kell 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Az a baj nem csak a leaverekkel van gond, hanem ugy magával a közösséggel, azon meg a játék nem nagyon tud változtatni 😊

Hát valami elég komoly büntetés kéne , nyilván az ,hogy megszakad a net azzal nem lehet mit csinálni 1 2 szer elõfordul de ilyen 10+ leave mondjuk 100 meccsnél az már marhára nem nethiba szokott lenni szóval valami nagyon jó rendszer kéne ,hogy mûködõ képes legyen a dolog😄

ToCsEk
nah az odabaszna 😄

minden leave után 100al többe kerülne minden a shopban mi? 😄<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

lolSL
pl. drágábbak lesznek az ingame boltban a cuccok azoknak akiket sokan faszkalap viselkedésért jelölnek a meccsek után

Inv1sus
Nem fog semmi változni ezen a téren a hon-hoz képest a játék. Max annyiban, hogy esetleg kitalálnak valami jó kis büntetõ rendszert.

Anthrax
steamen lehetett látni,hogy a játékosoknak is van szintjük,ez miért lényeges dotaban, mit kapsz magasabb szinteken?

Így van , én ugyan ezt csinálom lolban, elsõ noobozás után ignore és többet a játék alatt nem zavar az ignore a legfontosabb funkció.

Zomil
ja hát az alap 😄

Dota-s közösség...sokat ne várj tölük 😄

és? én már amióta létezik a hon, azonnal mindenkit ignorera rakok, aki picsog. egyszerûen többet nyerek azzal hogy nem idegesítem magam, mint amennyit veszítek, hogy akár kiesik a taktikázásból.

problem solved : )

ToCsEk
azt hogy ugyan úgy oltják nobozzák egymást<#ticking><#nezze>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
nyugi én sem jöttem rá mit kell nézni 😄

Inv1sus
? <#szomoru1>

ToCsEk

😄😄😄😄😄

itt

:S ott végülis a feltöltés a fontos.

Zomil
2,6ghz core2duo proci, 4gb ram, 8800gts, win7,
maxon fut 1680x1050-es felbontáson mindenféle akadás nélkül, viszont a proci nem nagyon birja a stream-et(probáltam) és a 8megás net is kevéske neki.

lolSL
Tényleg azt leírhatnád ,hogy milyen konfigod van és milyen beállításokon ,hogy megy a játék 😄

sonic syndicate
vaaaagy odaadod másnak az accot <#idiota>

Zomil
ha veszel nekem uj gépet/jobb netet akkor lehet rola szo 😄

De jó lenne ha csinálnál zomil egy streamet 😄 én akarok majd csak kikell várni a kulcsot😄

Hát köszi a sok választ 😄 igazából dota 1 el nem sokat nyomtam csak a hõsöket ismerem nagyjából de sok nagyon tetszik és jó lenne vele játszani , nagyon várom a dota 2 õt 😄 remélem idén még lesz valami open béta.Remélem itt sikerül majd csapatot találnom mert honban is ahogy belejöttem szét hullott a dolog aztán pubon meg megint lesüllyedtem mert mindig kaptunk leavert meg olyan játékost aki nem azzal a hõssel játszott amivel akart és direkt feedelt remélem valve kitalál valami használhatót legalább a leave ellen , hiába mondta mindenki mekkora elõrelépés a hon rendszere a dota 1 hez képest akkor is marha szar volt ,hogy mindenki a stat buzulásra ment remélem ezt itt kikerülik.

sw honban is jó hero, néha elõfordul comp gamekben is, pubba szerintem pont hogy nem ajánlott mert kell neki a farm, dotában <3...
morphling meg szerintem sokszor alappick dotában, fõleg annak aki tud is vele játszani..

Spectre DOTA-ban sokkal erõsebb, egyrészt nincs nerfelve mint HON-ban, másrészt a gankerek se olyan erõsek itt---> több idõ farmolni---> jobb itemek--->hard carry tud lenni.

Nagyon remélem ,hogy idõvel bejutok a bétába 😄 remélem lesz personal recommended item , meg amit minden honnan hiányolok az a ward slot , kár ,hogy itemek helyét foglalja ez lolban is honban is rossz:S

Zomil
pedig dota-ban sincs másképp...ott is kb. fix hösök közül választanak 😊
Amugy spectre olyan, mint a bétás sw szoval elég jo, sw se volt rossz, csak késöbb le lett nerfelve
morphling-ot is szivesen használják sztem 😊

Spectre -rõl mi a véleményetek? azt tudom , hogy honban egy kalap szar lett sand wraith néven, de ha mondjuk a teljes dotat nézzük morphling meg spectre mennyit fordult elõ nevesebb eseményeken vagy ezek is tipikus pub herok? Azt sajnálom sokszor honban is ,hogy sok hõs van de mindig ugyan az a 15 hõs váltja egymást a meccseken:S