DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én most fogok majd streamelni valszeg szombaton majd belinkelem ha érdekel valakit.

Zomil
Sajnos a 8megás netem nem elég ahhoz, h élvezhetö minöségben streamelni lehessen. 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A GosuGamers kisorsolt 5 béta kulcsot 12.000 embernek. A DOTA2.hu 2 kulcsot sorsol eddig 51 között. Nálunk jobbak az esélyek😊

Wizard

Valaki látta Zomilt? Zomil nem streameled a játékod esetleg?

Wizard

aránylag kevés, jó eséllyel páyázhatsz😊

Wizard

setuh
Eddig kb hány jelentkezõ van?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

vagy publikus vagy bejelölöm😊

Wizard

"A sorsoláskor megnézzük az illetõ falát, és ha látjuk, hogy megosztotta"

hogy látnátok ha nem vagytok ismerõsök?

setuh
Jah oké<#zavart1>.

olvasd el. 2

Wizard

setuh
Hány kulcsot osztottok ki?

Huh, remélem betudok húzni 1 beta key-t ha igen akkor adok valakiknek Giftet😄
Ma se kaptam kulcsot. Ez már hihetetlen! Fallingstar: Tess?

készüljetek, DOTA 2 Hungary béta kulcs játék még ma!

Wizard

setuh
Jah...Már megörültem,hogy ezt nem mindenki kap és nemsokára érkezik a beta kulcs 😄.Nah mind1 közbe kitöltöttem aztán hátha.

zsakosfrodo2
Igen, kaptunk. Ha nem jön be semmi a linkre, akkor indítsd újra a steam kliensedet, lehet hogy még nem telepítette fel azt a patchet, ami kell hozzá. Ezzel azt éred el, hogy információt adsz ki nekik arról, hogy mennyire vagy skilles DotA-ban, és felméri a géped információit. Állítólag ez beleszámít abba, hogy milyen hamar kapsz bétakulcsot, de valószínûleg most is teljesen randomok kapnak.

setuh

"You recently indicated you want to play Dota2. Before we send the first batch of invites we need to collect a little more information from you about your level of gaming experience and your gaming rig.

To begin the survey go to the machine on which you intend to play Dota2, start Steam and click this link: steam://takesurvey/1/ (if you haven't restarted your Steam client for a few days, you might need to do that before clicking that link).

To install Steam go to http://www.steampowered.com/about"

Kaptam egy ilyen mailt meg elsején.Ezzel mit lehet kezdeni?Hiába megyek rá a linkre nem csinál semmit.Más is kapott ilyesmit?

Kry
Én is elfogadnék egyet, am gz tesco, majd számolj be itt a forumon bétás élményeidrõl.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Én is elfogadnék egy béta kulcsot ha valaki érez magában jóindulatot...

Ebben az esetben ha valakinek a nyakán maradna egy kulcs az lenne olyan jó és küldene nekem egyet? Privátban adok steam accountot hozzá.
sonic syndicate
If you were a pre-survey-invite beta tester, restart steam and check Games -> Manage Gifts. You should have two extra beta invites. Thanks Icefrog!

Hihetetlen mennyire nincs "szerencsém".

sonic syndicate
reddit-en megindult a "I JUST GOT A KEY" topikok száma

TurboX
ezt hol írják?
sonic syndicate
és kiment a második hullám is...

Kry
Vki esetleg volt oan mázlista h kapott béta kulcsot?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Sziasztok nem tudok valamit arról, hogy mikorra várható?
Köszi elõre.
Sok szerencsét annak aki játszik😊

Wizard

Inv1sus
És majd abból a több tízezer playerbõl majd pont én fogok kapni 1 béta kulcsot. Sajnálom, hogy csökkentem a nyerési esélyeiteket gyerekek, de ez van.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

sonic syndicate
so it begins

setuh
Akikkel játszik azok sem kutyák <#vigyor>.
Szép lesz ha megtelik majd csomó kezdõvel,mondjuk biztos lesz vmi matchmaking h a saját tudásod szerint választ majd ellenfeleket is.

Ezt mindenki eldönti maga😊

Wizard

zsakosfrodo2
Én a helyedben nem tenném ki, mivel elég bénán játszik benne, véleménye pedig kb annyi, hogy az International-on mutatott videok neki nem hozták meg a hangulatot, de most, hogy kipróbálhatta már nagyon tetszik neki, és biztos, hogy fog vele játszani.

De ahogy írtam, a gameplay rettenetes. Ha jár az oldalra valaki, aki tud is játszani (értem ez alatt azt, hogy gondolom nem csak kezdõk nézik honlapot), azoknak ez nagyon fájdalmas.

Köszi a vidit, ki is teszem!😊

Wizard

lolSL

lolSL

lolSL
setuh
Pont nem annyira ^^,de azért megnézem.

lolSL
ha szereted a terrant akkor érdemes, azzal lehet akármennyi custom gamet játszani bneten.