DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spybot919
A másik személyes tapasztalatom ,hogy a játék valamiért késik még a kevés ping ellenére is .Javítsatok ki ha ezt direkt így van mert eléggé irritáló hogy a hõs csak 2masodperc mulva érzéke azt az utasítást amit kapott ... A Másik hogy nálam eléggé kevés az fps- esetleg melyik az a beállitás ami nagyon lehúzhatja? Vsync crash-röl nem is beszélve.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

spybot919
Az alapok már mennek ,már csak azzal vagyok gondban hogy a vásárlás hogy mit érdemes venni mert ez a rendszer teljesen új nekem. A másik hogy még nem tudom felmérni hogy adott lanen érdemes e megtámadni az ott farmoló egyént az az erõsebb vagy megölhetõ.. :S

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

spybot919
az a baj aki dota2 õre jelentkezett és kapott key-t az álltalában már tudja mi a dolga nem akarom feedelni az ellenfelet szóval nem is kerûlök még matchmaking kapcsolatba a játékkal 1darabig. Esetleg tudnátok linkelni egy oldalt ahol leírják hogy épitsd a karaktered mit vásárolj neki nagyon megköszönném. Esetleg ha valakinek lenne kedve egy kicsit tanitgatni botok ellen az is írjon (bár szerintem ilyen nem lesz).

Muki100
A matchmakinget kerüld el, mert neked is rossz lesz és a többieknek is akikkel játszol.

Kezdj el privát meccseket csinálni botokkal, hogy megszokd egy kicsit a játék irányítását, a playdota.comon pedig érdemes keresni valami kezdõknek való leírást. Ha esetleg találsz olyan embert aki szintén nem ért hozzá semennyire se azzal könnyebben mehet a tanulás.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

spybot919
Sziasztok. Kaptam dota2 invite-ot . Azelött sose dota-ztam csak LoL oztam (tudom ez semmi) Hogyan álljak neki ?

Inv1sus
Na ez király! Tetszik, hogy minden patchben van valami hasznos dolog. <#eljen>

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Zomil
jol látod, amugy lehet benne navigálni, de egyelöre csak elöre, jövö héten jön a változtatás amivel már szabadon is lehet tekerni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Muki100
Jövõ héten jön az új formátum

Inv1sus
Jól látom, hogy a replay-eket nem lehet visszatekerni, illetve navigálni bennük? <#szomoru2>

ha esetleg valaki tudna küldeni betakulcsot vagy beta inviteot steam által pm!😊
zsakosfrodo2
<#idiota>

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Roshan kill 2 hõssel. Elvileg mostanában nagy divat.

Inv1sus

<#eljen>

Ati

a géped add el faszkalap

Inv1sus
Bocsi, de ez nem invite. Nem kaptam új kulcsot, csak a régi accom kapom vissza.
Megpróbálom megállni, hogy ne adjam el, persze egy agyfelbaszó game bármit megváltoztathat. <#duma>

Mennyiért adod majd ezt az accot ? lehet lenne rá jelentkezõ<#banplz>

Inv1sus
Van egy jó és egy rossz hírem: visszatérek, továbbá visszatérek. <#idiota>

bar utobbinal meg nem ezt kellett volna kiirna szvsz, szoval bug! 😊
gondolom bug, de ha volt vmi minionja (necronomicon/dominator) akkor denyolhatta magat
ToCsEk

nah ezt hogy hozta össze? 😄

Igen, pont annyi..
spybot919
Kis szerencsével? kb annyi az esély rá mint a lottónak :S

http://lmgtfy.com/?q=dota+2+beta+key+giveaway
spybot919
Linkelj párat kérlek

Még mindig van egy rakás hely, ahol kis szerencsével lehet nyerni kulcsokat. Esetleg Invisus következõ kulcsát megveheted x forintért.
Hi. Elcserélném a SW:TOR accomat egy Dota 2 -es kulcsra + még 1 olcsóbb steam-on elküldhetõ játékra,üzenetben megbeszélnénk a részleteket.

spybot919
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni ,hogy lehet -e hozzá jutni valami gift kódhoz valami módón? nagyon kiszeretném próbálni már a játékot és tõlem csere is szóba jöhet. vannak kulcsaim zárt bétákra meg egyéb. Esetleg ha valakinek lenne 1 gift kódja számomra légyszives jelezzen ide vagy privátban 😞

ToCsEk
amúgy hova tûnt a magyar csapat pro ligából? nem úgy volt hogy bejutottak? olvastam valamit dota rts.hun hogy ellopták a qualijüket 😄 de hát nemtudom, ki mit tud? vagy ez a diginitas román csapat lenne az ?

Inv1sus
Úgy,hogy nem egy-az-egyben lefordítani, hanem a szituációnak megfelelõen komolyabb, hangzatosabb szöveg.

Mivel most nincs dota 2-öm, így nem tudok konkrét példát mondani.

Zomil
mármint hogy érted, h mást kitalálni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inv1sus
Amikor magyarul játszottam, valahogy kicsit gyerekesnek éreztem a szövegeket. Nem tudom, mennyire adhatnak szabad kezet ebben, de néhol érdemes lenne mást kitalálni, mint közvetlenül lefordítani.

skymannn
ja most esik le hogy ez nem is a dota2-é hanem az egész steamé így már értelek ;D

skymannn
ez bõven jó így is, legalább láttam vmi számadatot 😊

Muki100
Invoker = omnipotent

Szerintem inkább 1-2 mondatban kéne összegezni a szerepét a hõsöknek, elférne és nem is lenne túl zavaró.

Pl. tinkerhez annyi van írva hogy carry, inkább oda kéne írni hogy az elején erõs nuker, BoT-tal erõs pusher és ha tartja az elõnyét õ így "carryzi" a csapatot. Most még nem annyira látjuk kárát szerencsére, de majd ha több millió kisgyerek rászabadul akkor adódhatnak komoly félreértések szerintem még az ilyen dolgokból.

Zomil
amugy a legnagyobb marhaságnak tartom a dota2-ben, h oda van irva a hösök szerepe...invoker...support...haha...(mármint az a nevetséges, h kb. mindenre jo) 😄

Zomil
link de nem tudom, h anélkül, h fordito lennél mennyi minden látszik 😊

skymannn
hol tudom lekövetni a projekt állapotát? tudnál linkelni vmi elérhetést?

Örömmel hallom 😊
Mindenesetre szeretném megcsinálni a weboldalt.
Tudom hogy sok munkátok fekszik benne, de nem látom hátrányát egy weboldalnak sem.
Nem tudom hogy, ti hogy gondolkodtok a dolgot illetõen, de szívesen lepaktálok veletek, amennyiben nem okoz ez problémát. Sokat lendítene egy jó oldal a közösségen.
<#eljen><#taps>

Zomil
jelenleg 100%-on állunk, de persze még nincs benne minden, mert ugyebár a hiányzö hösök leirásai még nincsenek a játékban 😊

Nagyon vártam már ezt a hõst , nagyon jó lett bár szerintem eszméletlen amit ki lehet hozni belõle nagyon táp hero😄

A maga a játék már fordítás alatt áll.

Sziasztok !!
Talán nem ez a megfelelõ hely, de a legmegfelelõbb társaság, hogy kérésemet publikáljam.
Tervezem egy új dota2-vel foglalkozó oldal indítását. Ehhez már készül a weboldal is. Az oldalhoz keresek lelkes jó angol tudással rendelkezõ tagokat. Az oldal fõ profilja, fõleg a játékban fellelhetõ adatbázis magyarítása (hõsök, tárgyak képességek patch-ek és újdonságok)és persze a hozzátartozó fórum, és klán nyilvántartást, ahol mindenki tudásához mérten tud klánt keresni, alapítani mindezt kulturált környezetben.
Sajna nyelvtudásom nem az angolra orientálódik, így mindenképpen szükségem lenne jó fordítókra.
Ezenfelül szeretném egy jó csapatot is, mely képes segítõkezet nyújtani a kezdõknek, úgy mint a haladóknak egyaránt. Ezzel persze támogatnánk színvonalas magyar klánok kialakulását. Ha ez megvan akkor pedig versenyek szervezését is kezdeményezhetnénk.
Jelenleg már van egy két hasonló oldal a magyar palettán, de nem is nekik akarok versenytársat.
Szerény tapasztalataim azt mutatják, hogy a dota társadalom nagy része bírálja a kezdõket és ennek hangot is adnak a ki leszel kickelve te kis sz**os hozzáállással.
Magamon tapasztaltam ennek nehézkes menetét, és nem mondanám, hogy túlságosan feldobott a dolog.
Ezt szeretném elkerülni ezzel az oldallal. És persze egy élhetõbb dota2 társadalom kialakítását, mely be tud és be is akar fogadni új embereket. Hiszen ki tudja hány tehetség forgácsolódott le ennek a hozzáállásnak köszönhetõen.

Ha véleményed van vagy érdekel a szerkesztõi állás, akkor írj.
E-mail címem: [email protected]
Elõre is köszönöm a leveleket.
Üdv: Egy lelkes rajongó 😊
Muki100
INVOKER <#taps>
természetesen ma van 3 óra hosszú vizsga de utána majd hohohhó

Fogadni mertem volna hogy Clinkzet, Banet vagy kutyát teszik be pedig.

Inv1sus
Ha nincs senki a mapon, az valamit csak jelenthet. Meg kell várni+körbenézni, amíg megjelennek az emberkék a mapon.

Zomil
leginkább te puhultál el.
másrészt meg igazad van, mert imbalanced a játék, ugyanis nem 60hösre van a balance, hanem 120-ra...ami elég nagy különbség