5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#2642 :D -
benkitteh #2641 viper counter = silencer -
Corten #2640 Stun, burst dmg. Meg szénné kell gankelni. -
#2639 épp ez a baj, h lanen nagyon nehéz megállitani a freefarm-ban, utána meg már azért nehéz mert teli van itemekkel. -
#2638 Vipert lanen nehéz megverni de nincs neki semmilyen menekülő skillje. Pl. butchernek örökös free kill. -
#2637 Amugy vipert hogy lehet counterelni? Szvsz az egyik legerösebb pub hösnek tartom. -
medic88 #2636 Hali!
Tudom kicsit esélytelen, de esetleg nincs valakinek béta kulcsa elfekvőben, vagy gift-je? -
#2635 voice enable 0 nem bugos :)) -
#2634 forumon azt olvastam, h bugos a mute -
Corten #2633 Orosz én is kaptam már, szerencsére ellenfélnél leavelt is akkor pingje volt :D amúgy meg inkább elviselem a "lagot" minthogy 4-5 ruszkival játsszak együtt. Most is az volt, 2 orosz a csapatomba és feedeltek. 2/10 Rhasta meg beszól hogy mekkroa low vagyok, megnéztem utolsó 10 játékát 2-öt nyert 1leaver miatt másikat meg lecarryzték neki 23/4 ck, de mindegyikbe kivétel nélkül feedelt. Amúgy tényleg jó lenne már új matchmaking mert ezek nincsenek 1 szinten velem :/ .
Valaki tudja hogy miért nem tudok muteolni embereket ingame? Csak mert nem vagyok kíváncsi az ilyenekre. -
#2632 Egyszer kiprobaltam es kaptam 2 orosz csapattarsat -
#2631 usa easten 3 brazil + 1 kolumb társam volt egyszer... -
Corten #2630 Én eddig 1x se éreztem, még lasthitelésnél se pedig azért ott lenne érezhető. -
#2629 Néha sajnos én megérzem a delayt USAeasten, és elég zavaró. -
Corten #2628 csináljátok azt mint én, játszatok US Easten, a késés nem is érezhető, oroszok sincsenek és eddig volt ott 2-3 szoros meccsem a kb 10-ből, meg mindenki kommunikálni szeretne a másikkal. -
#2627 Dota 2 Top 10 Weekly : Ep. 17 -
#2626 *kukázni -
#2625 A jelenlegi matchmakinget ki kéne kikázni úgy ahogy van -
#2624 az a nevetséges, h következö meccsen meg hülyére aláztuk a másik csapatot...tul ritka a balance-olt játék :S -
#2623 -
#2622 Ó hogy a faszom kivan az összes nyomorék pöcs orosszal, mikor phantom lancerként egész meccs alatt nem csinál semmit és mikor a végén csak annyit kéne csinálnia, h üti az ancient-et, akkor elkezdi a creep-eket ölni és vesztünk, hát hogy szakadna ki a bele az ilyen nyomoréknek
nah sirás vége... -
Corten #2621 Meg Battle Fury minden meele-re :D ééés az elmaradhatatlan shadow blade, amit még enigmára is megvett :D . -
#2620 jo hát nála minden hösön core item a mask of madness :D -
Corten #2619 Aki szokta nézni singsinget annak ezek nem okoznak meglepetést :D -
#2618 http://divinecourage.dy.fi/
ha valaki unatkozik :D -
petecz #2617 képet nem szúrta, mindegy. -
petecz #2616 röviden:
Tobi meghalt volna szerintem. -
#2615 Röviden: omg... OMG... -
Corten #2614 Lycan mennyit ölt a farkasokkal? 4-5 legalább megvolt :D -
#2613 ez nagggyon durva volt :D -
Corten #2612 mouz vs. Darer 1óra47-nél kezdődik. Csak annyit mondok hogy lvl1 Roshan, többit meg nézzétek meg :D . -
#2611 WoDotA - DotA 2 Top10 Weekly Vol.4 -
#2610 ja, általába úgy szokott lenni, hogy amelyik pofázik pont az volt a lowabbik a csapatukba :D -
#2609 jó öreg magyar kifogások :D "őő azéé nyerél te lóóów mert mert mert őőőő csak" -
Corten #2608 Az a legjobb amikor nagy a szájuk és 4v5-be nyertek :D , pont tegnap esett meg velem. 13/1 Brewmastert csináltam a végére és beszólt egyik micsoda lowok vagyunk. -
#2607 ennek a gyereknek nagyon nagy volt a szája(magyar)...
Aztán 4v5-ben megvertük öket...aztán persze jött azzal, h nekünk közünk nem volt hozzá a carry miatt nyertük meg(téééényleg? :D)
a karma nagyon geci tud lenni :D -
gosumofo #2606 itt találsz -
#2605 Hali
Dota 2 béta kulcsot keresek! Aki tud ez ügybe nsegiteni az kérem irjon! -
Sry ha már volt. -
#2603 How Valve came up with the design for Anti-mage
mtw road to victory