DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben az esetben tényleg az lenen a döntő, hogy kinek van goldelőnye (két hasonló tudásszintű csapatot feltételezve)
2. Ha folyamatosan halsz akkor az feed.
3. Ha ekkora a különbség a csapatok között akkor nagy a skillbeli különbség. vagy kurva szar a pick amit hoztak, akkor megint ott vagyunk ,hogy túl nagy a skillbeli különbség mert aki ért hozzá jó picket hoz.
4. HC játék erről , szól, casualra ott a LoL, ahol nem veszítesz pénzt halálkor.
Utoljára szerkesztette: donatus13, 2014.10.22. 13:34:40
Foleg a 6.82 ota egyaltalan nem igy van.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
szerintem kibaszott gusztustalan, és értelmetlennek látom az eventeket, szóval nem bánom

https://www.twitch.tv/sp1gu
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
a patch óta játszott meccseimben arányaiban sokkal több az xp graph-swing, jóval gyakrabban változik az, hogy éppen ki van előnyben
szóval nekem eleddig tetszik a peccs
csak az új pl-t és nekrót kifogásolom, pl szerintem elég rendesen op lett, nekró pedig eddig is az volt, most pedig tulajdonképpen brutálisan, ezzel a +30 másodperccel.
na de a comeback-re visszatérve, szerintem az új assist gold és xp rendszer kibaszott jó lett, valószínűleg ez tette lehtővé azt, hogy mostanában jóval gyakrabban comebackelnek a csapataim (és ennek megfelelően nem annyira lehet hátradőlni, ha előnyben vagyok)
számokat nem fogok mondani, nincs kedvem végignézni az utóbbi 100 meccsemet, és persze a mintám sem reprezentatív, egyszerűen csak így érzem
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
felbasz az ilyen
főleg, mivel az egyik mass dc szerverhiba volt
vén f@sz aki semmit nem tud de legalább lelkes 😊
na pasztmek ezst sme tudód?
ilyenkor ha nem fogadod el, a többiek úgyis passziválják magukat és afk-znak, innentől már nem tudsz nyerni, és persze kapsz 4 reportot
gondolj bele, mennyire idegesítő, ha már négyen fel szeretnétek adni, de van egy gyökér, aki nem képes elfogadni, és mindegyikőtök életéből elvesz ezzel ~20 percet.
emiatt az 5 szavazatos rendszer nem kivitelezhető. ha ötnél kevesebb szavazat kellene, az pedig gyakorlatilag kiütné azokat a csúnya comeback-eket, amik néha megtörténnek, és senki nem számít rájuk, mert az emberek inkább új meccset kezdenek, amikor nagyon szarul állnak. de ezekért szerintem megéri végigszenvedni minden alkalommal.
a másik, hogy a győzelem sem kielégítő, ha az ellenfél feladja. kicsit jól állsz, nem tudod kijátszani a hősödet és végigmenni rajtuk rendesen, mert elmennének
a lolban azért megoldható, hogy 20 perc után fel lehet adni, mert rövidek a meccsek egyébként is, simán lehetséges, hogy 20 percnél már eldől
dotában 20 percnél még javában zajlik a laning legtöbbször
Ezerszer meglett már ez tárgyalva, innentől én nem is foglalkozom a témával.
Másik: nem tudja valaki, hogy a docler bajnokság utózöngéje mi lett? Sikerült kiválasztani a gamer házba a játékosokat? Kik lettek kiválasztva, azok most akkor tényleg bejárnak-e fizetésért "dolgozni"?
https://www.twitch.tv/sp1gu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
phantom lancer nagyon durva lett 😞 OP