DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez akkor lenne igaz, ha mindkét csapatban pontosan ugyanazok a hősök lennének, így mindegyiknek ugyanakko lenne peak-timeja és valószínűleg hasonló stratégiát követne a két csapat
ebben az esetben tényleg az lenen a döntő, hogy kinek van goldelőnye (két hasonló tudásszintű csapatot feltételezve)
1. Így is elég nagy a streak reward
2. Ha folyamatosan halsz akkor az feed.
3. Ha ekkora a különbség a csapatok között akkor nagy a skillbeli különbség. vagy kurva szar a pick amit hoztak, akkor megint ott vagyunk ,hogy túl nagy a skillbeli különbség mert aki ért hozzá jó picket hoz.
4. HC játék erről , szól, casualra ott a LoL, ahol nem veszítesz pénzt halálkor.
Utoljára szerkesztette: donatus13, 2014.10.22. 13:34:40

nézzétek meg legtöbb game végén az itemeket. Nem mindig, de nagyon sokszor nagyon el van csúszva, azaz az egyiknél még a core itemek sincsenek meg, míg a másiknál meg több luxuscucc. Ahogy elkezded ölni, minden újraéledésnél csak kevesebb esélye van ellened, mert te tovább nyered a pénzt, ő meg tovább veszti és ha nagy kínkeservesen össze is rak valamit, akkor sincs esélye. Összegezve annyit mondanék, hogy én még mindig növelném a comeback esélyét és még magasabb vérdíjakat adnék a streakekért.
Én se értettem mire írta, teljesen értelmetlen.

setuh
Nagyon atlatod.
Foleg a 6.82 ota egyaltalan nem igy van.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Az a baj ezzel a dotával, hogy amikor már egy játékban azon kell gondolkodnod, hogy milyen itemet vegyél amivel túl tudnád élni a teamfightokat (bkb, blademail, stb), akkor már úgyis vesztettél. Ha meg csak jön a pénz és azon kell csak gondolkodnod, hogy mire költsd, akkor meg tökmindegy mire költöd mert úgyis nyersz.
beszarás
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RAZOR27
azért a greeviling mókás volt, meg a legelső diretide

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Muki100
Kapásból szerintem mindenki fel tudna sorolni 5 dolgot amit szívesebben látna a Dota 2-ben mint egy akármilyen, eddigiekhez hasonló event. Persze eddig se szakadtak meg a munkában de ilyen baromságokra mindig jutott idejük, hátha idén nem fog.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Leszámítva azt, hogy az összes event alatt olyan instabilak voltak a szerverek, hogy inkább kijártam a szabad levegőre dota helyett. :C

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Szerintem nem olyan rosszak azok, mi legalábbis el szoktunk vele lenni pár napig. A New Year Beastes meg a tower defense event tök jó volt tavaly.
asszem írták, hogy nem lesz
szerintem kibaszott gusztustalan, és értelmetlennek látom az eventeket, szóval nem bánom
Diretideal kapcsolatban valaki tud valamit? Újra szét kell spamolnunk a Volvo facebook oldalát hogy berakják, vagy most nem?

off doto

https://www.twitch.tv/sp1gu

RAZOR27
a cikk első fele egészségre ártalmas...

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Igen, azt tudom, hogy pl a streakek megszakításáért járó bónusz lett magasabb, de jó lett volna példán érezni, hogy pl ha eddig kaptál egy killért 1000 goldot, akkor az új patchban ez hozzávetőlegesen mennyi. Sajnos mindenhol csak a képleteket látom, de azokon nem igazodok ki.
én úgy érzem, mintha kicsit több lenne a comeback mostanában
a patch óta játszott meccseimben arányaiban sokkal több az xp graph-swing, jóval gyakrabban változik az, hogy éppen ki van előnyben
szóval nekem eleddig tetszik a peccs
csak az új pl-t és nekrót kifogásolom, pl szerintem elég rendesen op lett, nekró pedig eddig is az volt, most pedig tulajdonképpen brutálisan, ezzel a +30 másodperccel.
na de a comeback-re visszatérve, szerintem az új assist gold és xp rendszer kibaszott jó lett, valószínűleg ez tette lehtővé azt, hogy mostanában jóval gyakrabban comebackelnek a csapataim (és ennek megfelelően nem annyira lehet hátradőlni, ha előnyben vagyok)
számokat nem fogok mondani, nincs kedvem végignézni az utóbbi 100 meccsemet, és persze a mintám sem reprezentatív, egyszerűen csak így érzem
vki le tudná esetleg írni, hogy a legutóbbi patch óta hogyan nőtt meg a comeback esélye? Esetleg megközelítőlegesen, számokkal.
igen, -25 mmr mindkettő :\
És nőtt is a vereségek száma 1-gyel? Nekem is volt már ilyen de csak a listán látszódott.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sáska
szinten zenesz... 😊

a második meccsem a héten, ahol kiírta hogy safe to leave és no stats recorded, aztán legit vereség a listámon
felbasz az ilyen
főleg, mivel az egyik mass dc szerverhiba volt
ha esetleg bővebben érdekelne 😄

baszont és szkuvi

haha kösz. ez van. ma megtudtam hogy így is a játékosállomány 1,3 %-ba tartozok, mint 35 év feletti dotás. 😊
vén f@sz aki semmit nem tud de legalább lelkes 😊
baszont és szkuvi

na pasztmek ezst sme tudód?

Nem tudja vki hogy honnan ered ez a szándékos helyesírási hibákkal való írás (vagyok helyett fatyok, stb), ami a magyar dotásokra is jellemző? Csak bejött divatba, vagy köthető valamihez/valakihez?
Nem kell a feladásra a lehetőség. Rendesen kell játszani és akkor izgalmas és szoros meccs lesz 😊
gondolj bele, mennyire idegesítő, ha egyedül szeretnél már csak játszani, a csapattársaid meg feladnák
ilyenkor ha nem fogadod el, a többiek úgyis passziválják magukat és afk-znak, innentől már nem tudsz nyerni, és persze kapsz 4 reportot
gondolj bele, mennyire idegesítő, ha már négyen fel szeretnétek adni, de van egy gyökér, aki nem képes elfogadni, és mindegyikőtök életéből elvesz ezzel ~20 percet.
emiatt az 5 szavazatos rendszer nem kivitelezhető. ha ötnél kevesebb szavazat kellene, az pedig gyakorlatilag kiütné azokat a csúnya comeback-eket, amik néha megtörténnek, és senki nem számít rájuk, mert az emberek inkább új meccset kezdenek, amikor nagyon szarul állnak. de ezekért szerintem megéri végigszenvedni minden alkalommal.
a másik, hogy a győzelem sem kielégítő, ha az ellenfél feladja. kicsit jól állsz, nem tudod kijátszani a hősödet és végigmenni rajtuk rendesen, mert elmennének
a lolban azért megoldható, hogy 20 perc után fel lehet adni, mert rövidek a meccsek egyébként is, simán lehetséges, hogy 20 percnél már eldől
dotában 20 percnél még javában zajlik a laning legtöbbször
RAZOR27
Elveszteni instant a meccset vagy még 20 percen át hátrányban játszani más dolog, senki se szereti ha hülyére verik, inkább kilépnének gyorsan. Jogos, félreérthető voltam, de érted szerintem. A másik meg hogy te se örülnél neki ha jól megy a meccs erre az ellenfél lelép a francba mert a léning alatt megszívták vagy ilyesmi.
Ezerszer meglett már ez tárgyalva, innentől én nem is foglalkozom a témával.

Nem értelek. A feladás ugyanolyan vesztésnek minősülne természetesen. Tehát pont az az egy lenne az aki nem akar veszíteni és feladni, hanem megpróbál fordítani.
Jeffjohnson
A reportolgatást így is olimpiai játéknak tekintik a játékosok. Olyan meccsem még nem volt soloban, ahol vagy a mi csapatunk vagy az ellenfélé ne akart volna valakit reportolni.

RAZOR27
azért mert az 1 ember aki játszana az kapna egyből 4 reportot mert a csapattársai nem szeretnek veszíteni...

A meccs megfordítása mindaddig benne lehet a levegőben, amíg legalább egy játékos lát némi esélyt. De ha senki, akkor fel kéne hogy lehessen adni. Ehhez mind az 5 szavazat szükséges lenne. Amíg csak négy szavazza le, addig ugyanúgy menne a játék mint most. Ez nem értem miért ne lenne jó megoldás.

Másik: nem tudja valaki, hogy a docler bajnokság utózöngéje mi lett? Sikerült kiválasztani a gamer házba a játékosokat? Kik lettek kiválasztva, azok most akkor tényleg bejárnak-e fizetésért "dolgozni"?
Nálam is voltak ilyen megfordítós meccsek, de szintúgy nagyon is jól jönne az a cc gomb.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Sáska
nekem is volt sokszor olyan meccs, ahol legszivesebben kileptem volna, de a vegen megis nyertunk, miutan osszekaptuk magunkat - pedig reg veszett ugynek tunt..

RAZOR27
amíg van egy hardcarry a csapatba addig nem szabad feladni. Rengetegszer volt olyan hogy már a zsebünkben volt a győzelem, de visszatartottak annyi ideig, hogy 1-2 core item legyen nekik a kerrin és szép lassan visszavertek minket ancientig. De fordítva is volt jópár eset. ezt külön kikerestem. Első 20 percbe bucira verték a képünket. Beálltunk a bázisra, nagynehezen összeszedtük tinire a szeptert aztán csak relocate-gank amég el nem értük a kritikus tömeget, tetherrel 3 hot összekapcsolva 😄 ha kitart a csapat addig hogy meglegyen 1-2 core item már bőven bennevan a fordítás. radiance naga, spectre, bot tinker, blink magnus, beastmaster, diffusal Phantom lancer, battlefury anti mage stb sorolhatnám napestig

Jeffjohnson
Nem azokra a vesztes meccsekre gondolok, amik végig szorosak, hanem azokra ahol már lane phase-ben eldől a játék és már tényleg nincs értelme játszani de mivel nincs surrender ezért még legalább 10-20 percet végig kell szenvedni. Sajnos 10%-os fordítást én nem tapasztalom. Olyan meccsben még nem nagyon voltam ahol egy 30-10-ből fordítás lett de ez van ha nincs surrender akkor nincs 😊.

RAZOR27
senki se szeret veszteni

Sajnos ez van, viszont azért a 10 % fordításért már megéri ,hogy nincs

Jeffjohnson
Kár pedig mindenkinek biztosan volt olyan meccse, amiből szívesen kiszállt volna idő előtt. Annak az aránya meg elenyésző, amikor meg lehetett fordítani a meccset. Soloban meg hiába van ff meg gg az ellen attól még ott trollkodik vagy 20 percet.

Már volt róla cikk, soha.

Muki100
Semmikor, team meccseket szerintem eddig is le lehetett gg-zni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Jeffjohnson
Surrender gomb vagy vote vajon mikor kerül bele a játékba?

Jeffjohnson
akarom mondani a változtatások az egyetlen mapon.....

Jeffjohnson
Akkor megvan az esti program 😊 kíváncsi vagyok milyen az új map

nekem ma reggel telepítette
phantom lancer nagyon durva lett 😞 OP
Jeffjohnson
Mikortol? Mert tegnap én még nem láttam a változásokat játékban.