DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a prók szintjén is, nem, hogy az átlag játékos szintjén
azaz, a játékos, aki egy adott meccsen szar volt, lehetséges, hogy egy másik meccsen, más körülmények között vinné a hátán a csapatot, és néha szokta is, ahogyan te is.
a matchmaking nem tökéletes ugye, szintén azért, mert a véletlen nagy hatása miatt a winek aránya nem feltétlenül van összhangban a tényleges tudással, de ugyanez a hatás azt is eredményezi, hogy néha az egyébként nem rossz játékosok is balfaszul játszanak
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ilyenkor érzem azt, hogy jó játszani ezzel a játékkal és ez lenne az igazi értelme is. máskor meg mindig "magányos" az ember, nulla kommunikáció és nulla együttműködés. mindenki a saját gesztenyéjét kapargatja 😊
furák az emberek😄
Utoljára szerkesztette: Neoncsoves, 2014.11.12. 14:18:39
az tény, hogy egy 5 fős csoportban mindig lesznek bénák, bénábbak és mégbénábbak. Ez a csoport "negatívuma" abban az esetben ha nem összeszokott gamerekről van szó. Amit írtál úgy van. Egy adott játékban a játékos tehet arról, hogy ha valamit rosszul csinal. Csak nem kellene összeereszteni rosszat a jóval. 😊 Vagy hát franc tudja. lehet azért van ez, hogy a rosszabb játékosnak is legyen néha sikerélménye és ne törölje a játékot az első 20 meccs után.
lényeg a lényeg, a játékosok tehetnek arról, hogy bénák. még ha látnám, hogy igyekeznek, de nem... rendszeres scenario az, hogy én a solo offlanet lehozom, SŐT nyerem a lanemet, a többi lane meg... inkább semmit sem mondok rájuk. és amikor megmondom, hogy ne fightoljunk ha lehet, picit hadd farmoljak, mi történik? 4en rohangálnak és vadászgatják a fullfarmos lifestealert és társait. aztán amikor nem megyek oda én is megdögleni, üvöltözni kezdenek a mikrofonba és pingelni meg reportolni...
hasonlók miatt jutottam el 3400 mmr-ről 2800ra...
Az, hogy valaki bénán játszik a csapatban... hát istenem, előfordul. Ez nem feltétlenül a játékos hibája hanem az MM-é.
https://www.twitch.tv/sp1gu
érdekes, hogy eddig nem volt ennyire közutálat tárgya pedig most még egy kvázi jelentéktelen nerfet is kapott
Idén csak egyetlen dolgot szeretnék tőled kapni:
Légy oly' kedves, keresd meg és törd el mindkét kezét és lábát annak az illetőnek, aki berakta ebbe az istenverte játékba Voidot.
Köszönettel: egy kisfiú, aki eddig minden évben jól viselkedett.

Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2014.11.10. 01:27:13
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
előzőre: mind1 milyen magasságban van a ward, a lényeg, hogy a spawn "kockán" belül legyen a ward 😊
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.11.09. 20:23:25
számít a szög, vagy hogy hányan vannak?
googlevan nem találtam erről a jelenségről semmit.
rzr27: köszönöm a részletes választ, bár az 1. kérdésemre még nem kaptam választ.
Utoljára szerkesztette: mue, 2014.11.09. 20:05:17
esetleg a dp meg a riki az ami basz

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.: rakhatod lejebb is, a True Sight univerzális, ha feljebb van az ellenfél wardja akkoris láthatóvá teszi ha ODA LÁTSZ és bent van a te sentry-d hatókörébe. Az már más kérdés hogy lehet a sentry hatókörében van, de NEM LÁTSZ FÖL oda ahol az ő wardjuk van Ezért szokták úgy hogy observert a magasba, a sentryt meg le, de a közelbe hogy benne legyen a True Sight hatókörébe. A legutóbbi változtatás óta a sentry ward ad egy kis körben (most meg nem kersem, kb 300) tényleges "látást" a true sighton felül amikor ktieszed. Ez azért van hogy ha magaslatra akarod rakni akkor ne kelljen obszervert is kirakni, elég legyen a sentry. De ez tényleg csak a kirakott ward közvetlen közelében van, pár másodperc után megszűnik és csak a true sight marad.
3. Azért szokták a vízbe tenni, meg furának tűnő helyekre, hogy több wardozható helyet lefedjenek 1 setnryvel. pl ha a mid lane-t akarod sentyzni mondjuk a bal oldalon, akkor ha a vízbe teszed a wardot (a két levezető lépcső közé) kapásból lefedtél 3 helyet ahol lehet a ward.
bónusz trükk, hogy tedd a sentryt a vízbe, a repülő kurriert meg vidd át arra ahol lehet az ő wardjuk, de csak óvatosan, nehogy lelőjje valaki 😄
nem tudom mennyire lett érthető 😄
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.10.27. 15:54:30
1. mitől nem blokkolódik az ujrateremtődéstől pl a középső neutral camp, ha a sziklán ott van fölötte a observer ward? Vagy csak akkor blokkolódna ha ugyanazon a szinten lenne a ward és a camp?
2. ehhez kapcsolódik, hogy ha deward célzattal látni akarom az ellenfél wardját, számít-e, hogy a sentry-t milyen magasságba rakom? (alá vagy fölé annak amit látni akarok)
3. profi meccseknél látom, hogy sokszor a a vízbe teszik a sentryt és nem értem, hogy miért nem a sziklára, amikor az messzebb látna. Nem jól tudom?
nagy hibája volt szerintem a játéknak, hogy gyakran úgy érezted, vagy a te vagy az ellenfél zsebében van a win, és konkrétan már csak végig kell játszani azt amit elkezdtetek
most végre van határozottan elkülönülő early-mid-lategame, amik különböző hozzáállást igényelnek, és folyamatos odafigyelést
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2014.10.27. 15:19:28
En is ugy erzem, hogy joval tobbszor tortenik az, hogy ugy erzem a zsebunkben van a win, aztan megsem...
Utoljára szerkesztette: setuh, 2014.10.26. 17:37:14
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
gondolom az ellenfélnek szélsőségesen szar pikkjei voltak, mert akkor valósul ez meg
eddig is előfordult ilyen, nekem több ilyen sztorim is volt már mint neked most, és mind a 6.82 előtt volt
tetszik, hogy a fídelő csapattársaim nem dobják el az elején a meccset, és vissza lehet hozni néhány jó harccal
12-es win streakem van, az új peccsel ebben a hónapban 58%-os a winrate-em
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ebben az esetben tényleg az lenen a döntő, hogy kinek van goldelőnye (két hasonló tudásszintű csapatot feltételezve)