DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8. játék zsinórba amit elveszítek. Persze mint a 8 miattam (sure), egyszerûen nem lehet ezt a sz*rt soloba játszani.
Egyik haverom azt mondja tök random az egész matchmaking és 50% esélyed van hogy nyersz. Ja meglátszik 8 játék zsinórba defeat, természetesen miattam mert én annyira szar játékos vagyok.
/sarcasm off

Se egy ward, se support. Ha supportot pickelek akkor általában a carry egy balhere, ha carryt pickelek akkor meg nincs support/cc/tökömtudja még mi van. Mert minden, agyhalott, idióta "ember" carryzni akar de NEM tud, nem ritka hogy meccs végén van 50-60 lh-jük és ha meg az ilyeneket supportolom látom hogy last hitelni se tudnak rendesen. A 46dmg-es CM-el jobban csinálom mint õk a Quelling Blades voiddal. Szívesen supportolnék én mert szerintem érdekes feladatkör.
/rant off

Ha valaki unja már az elõbb leírtakat és szívesebben játszana olyannal aki ért is valamit a játékhoz, szóljon vagy írjon pm-et.

Zomil
sajnos nagyon sok buta ember játszik a játékkal, nem az a baj, h bénák, hanem hogy egyszerüen rettentö buták... 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Topon fb 58. másodpercbe, utna boton 1v2-be kicsinálom voidot meg broodot Huskarral és utána top elkezdte feedelni Nightstalkert meg BM-et. Az ilyeneket gondolkodás nélkül fejbe lõném, fõleg hogy még neki állt följebb merthogy micsoda failpickek vagyunk. Ja meg haverja Furi is feedelte Stalkert és Sceptert épített elsõ itemnek furin.

ToCsEk
ma toltuk egy epic meccset 30:10rõl lehoztuk 35:50ra, ritka az ilyen, mondjuk nem is volt carryjük 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Ez rohadt nagy 😄 és sajnos milyen igaz. Support a legkevésbé értékelt szerep, pedig nem 1x mentettem már meg csapattárs életét.

Ez nagy igazság

ToCsEk
A day in the life of a support hero 😄

entert nyomj ha nem jön be

setuh
Kosz,nagyon popec lett mindket hos 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
Hol lehet megnezni az updatet pentek elott?

Nem tudom, test nincs letöltve nekem, amúgy szerintem már igen.

setuh
Tesztben mar benne van?

nah, jón luna és guardian wisp, wispet de vártam már😛

Invokeres játékba pont ez volt, enigma meg kunkka farmolta junglet topon közbe meg 2-en toltuk botot és csak 3 volt életbe, de nem jöttek volna. Utána meg 2 teamfightot is így buktunk el hogy az egyik farmolt, ott volt egy darabig aztán gondolt egyet mert neki kell az az item és visszament a barmok meg nekimentek az ellenfélnek. Ja kunkka meg 1 hajót talált be , x-et nem tudta használni 2x tolta el aztán utána hagyta a francba.

ToCsEk
én ma 2 nyert gamet buktam, mert farmolni azt muszáj, 0 teamworkal, akkora szarlámák vannak hogy az hihetetlen... 50percet végigfarmolják kész a komplet buildjük de nem, teamwork áááá az miaz meg minek , viccelsz, nem képesek skilleket sem idõben eltolni aztán az ellen 2ezres itembuldjával átmegy rajtunk a fejenkét 20k+os buildel, egyesével mennek meghalni a szarlámák de hát ez van ofc...

2 nap alatt 6 játék mind a 6 loss, zsinórba. Ennyi aberrált, idióta, agyhalott embert én még nem láttam, ja de LoL-ba, kezd arra emlékeztetni ez is, mármint játékosok szempontjából. Matchmaking jelen pillanatba egy darab lócitromot nem ér, mert az ilyeneket szépen össze kéne zárni, feedereket a feederekkel.
Csak hogy friss példával éljek legutolsó meccsem: van egy carrynk morphling utána 2 okos gondolt egyet és pickelte még Dk-t és voidot ÉS ráadásul, még 1 lanere is mentek. Ahol Mortred 1v2-be gyalázta õket. Meg is haltak párszor, BS miden ellenem (Rhasta) szépen tartom magam még FB-ot megszereztük topon am-rubik ellen, aztán elkezdtek feedelni. 2-12 volt az állás amikor leaveltem, nincs nekem ehhez kedvem.
Ja meg 19/2/19 Invokert mentem ma 64 perc és vesztettünk, pedig 2 raxot is beütöttük, míg az ellenfél még t2-es tornyot SE, de ezek a szerencsétlenek nem voltak képesek sniper focusolni. Semmit nem számít ebbe a játékba az egyéni skill, tiszta szerencse az egész, nincs ezen mit szépíteni. Remélem minél elõbb kidobják a mostani matchmaking rendszert és beteszik az újat.

BoneDragon

ToCsEk

ToCsEk
<#taps><#nezze><#hehe><#vigyor>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil
Sosem fogok rájönni, hogy hoz össze olyan csapatokat a matchmaking ahol a másik csapatban átlag 300nyert meccs van nálunk meg bedob 15wines jakirot(akinek elsö iteme shadow blade volt, mert h ö dps-elni akar) és egy 150wines tide-ot, aki elmondása szerint azért feedel, mert ö ugyis support 😄
jah és persze a másik csapat egy 5fös pre-made volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RedDevilsza
Hát nemtom, megint megpróbáltam USAeastet, de ez a delay még mindig szörnyû

ToCsEk
jaj teli a faszom a magyarokkal is a feeder haverom megint csinált egy giga feedet, ÉN IS csináltam egy 0/7et 3.random magyar meg mi a gecit csinált végig, hát farmolt 50percig egy teamfightba se volt sehol aztán végén írom faszvanmár minek jösz ha nem vagy képes csaptjátékra aztán minket ugat feed miatt, hát nem is tudom mit várt ha buktuk állandóan teamfightokat mert erdõben farmolta a creepekt hát no comment..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil

viper counter = silencer

Stun, burst dmg. Meg szénné kell gankelni.

Zomil
épp ez a baj, h lanen nagyon nehéz megállitani a freefarm-ban, utána meg már azért nehéz mert teli van itemekkel.

Muki100
Vipert lanen nehéz megverni de nincs neki semmilyen menekülõ skillje. Pl. butchernek örökös free kill.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Zomil
Amugy vipert hogy lehet counterelni? Szvsz az egyik legerösebb pub hösnek tartom.

Hali!

Tudom kicsit esélytelen, de esetleg nincs valakinek béta kulcsa elfekvõben, vagy gift-je?

Ha van kedved egy jó kis böngészős játékhoz, és segíteni is szeretnél nekem: http://www.erepublik.com/hu/referrer/cRaBzO

rhazid
voice enable 0 nem bugos 😊)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Zomil
forumon azt olvastam, h bugos a mute

Orosz én is kaptam már, szerencsére ellenfélnél leavelt is akkor pingje volt 😄 amúgy meg inkább elviselem a "lagot" minthogy 4-5 ruszkival játsszak együtt. Most is az volt, 2 orosz a csapatomba és feedeltek. 2/10 Rhasta meg beszól hogy mekkroa low vagyok, megnéztem utolsó 10 játékát 2-öt nyert 1leaver miatt másikat meg lecarryzték neki 23/4 ck, de mindegyikbe kivétel nélkül feedelt. Amúgy tényleg jó lenne már új matchmaking mert ezek nincsenek 1 szinten velem :/ .

Valaki tudja hogy miért nem tudok muteolni embereket ingame? Csak mert nem vagyok kíváncsi az ilyenekre.

setuh
Egyszer kiprobaltam es kaptam 2 orosz csapattarsat <#idiota>

Muki100
usa easten 3 brazil + 1 kolumb társam volt egyszer...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én eddig 1x se éreztem, még lasthitelésnél se pedig azért ott lenne érezhetõ.

RedDevilsza
Néha sajnos én megérzem a delayt USAeasten, és elég zavaró.

csináljátok azt mint én, játszatok US Easten, a késés nem is érezhetõ, oroszok sincsenek és eddig volt ott 2-3 szoros meccsem a kb 10-bõl, meg mindenki kommunikálni szeretne a másikkal.

ToCsEk

RedDevilsza
*kukázni

RedDevilsza
A jelenlegi matchmakinget ki kéne kikázni úgy ahogy van

Zomil
az a nevetséges, h következö meccsen meg hülyére aláztuk a másik csapatot...tul ritka a balance-olt játék :S

RedDevilsza

Zomil
Ó hogy a faszom kivan az összes nyomorék pöcs orosszal, mikor phantom lancerként egész meccs alatt nem csinál semmit és mikor a végén csak annyit kéne csinálnia, h üti az ancient-et, akkor elkezdi a creep-eket ölni és vesztünk, hát hogy szakadna ki a bele az ilyen nyomoréknek

nah sirás vége...

Meg Battle Fury minden meele-re 😄 ééés az elmaradhatatlan shadow blade, amit még enigmára is megvett 😄 .

Zomil
jo hát nála minden hösön core item a mask of madness 😄

Aki szokta nézni singsinget annak ezek nem okoznak meglepetést 😄

Zomil
http://divinecourage.dy.fi/

ha valaki unatkozik 😄

képet nem szúrta, mindegy.
röviden:

Tobi meghalt volna szerintem.
zsakosfrodo2
Röviden: omg... OMG...