5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#3402 -
donatus13 #3401 Ez a meccs is nagyon adja :D dendit nagyon elpakolták. -
donatus13 #3400 Hát ami a végén volt a dark seer vacuummal... complet orgasm kb. Szép meccs volt nagyon. -
#3399 sven ultra killek adták :D -
donatus13 #3398 NaVi dreamhack meccs most megy: ITT -
zolee216 #3397 Van két darab meghívóm. Akinek kell, ingyen odaadom. Ilyenért nem kellene pénzt elkérni, mint ahogy azt mások csinálják. Örülni kéne, hogy egyre több Magyar kezd játszani ezzel a játékkal. -
#3396 Ezzel egyet kell,hogy ertsek. -
donatus13 #3395 Na látod ez igaz:) akkor én itt be is fejezem de remélem az eladási szarodat ide többet nem tolod be és távozol innen mert úgyse játszol:) -
#3394 Mert az baszottul nem unalmas, hogy te minden hirdetésemre odaböffögsz valamit. Én sose baszakodott itt senkivel, te viszont mindig velem baszakszol, ergo téged kellene kibannolni a picsába. Most is te kezdted el a flamet. -
donatus13 #3393 jólvan nagyon ügyes voltál:) de ettől függetlenül már baromi unalmas az account eladási és a fikázási mániád, eladod, vissza jössz megint pofázni új accountal, megint eladod megint pofázol megint hirdetsz és így tovább, már kurva unalmas, ezt csináltad a hon topicba is, az a kurva nagy szerencséd ,hogy zomil nem törli a sok hirdetést. -
#3392 Az itemeken lenne a hangsúly, bár valszeg igazad van. Hallott ügy.
Tocsek: Nem a saját accom adom el, háhá
Donatus: neked sok minden fogalmazódott meg bennem, de megpróbáltam 2 mp-ben összesűríteni számodra: Link -
#3391 Accountot aligha adsz el, ugyanis mindenkinek van kb. 4felesleges meghivoja. -
#3390 :D nah ez se tartott sokáig :D -
donatus13 #3389 Ezeket az üzeneteket már törölni kéne... -
#3388 dota itemjeim eladóak egy új accountal karöltve. Akit érdekel pm. -
#3387 Ilyenkor észreveszed hogy telibe lecsicskázod saját magad? -
gosumofo #3386 "a játékosok 80%-a 12-16éves"
ez mindenhol így lehet :) gondolom te is akkor kezdted. aztán a körülötted lévők nagy része már nem engedheti meg magának hogy ezzel órák menjenek el, és jött helyükre a sok kis geci :D -
#3385 Az a baj, h olvastam egy orosztol, h a játékosaik nagy rész a tini 12-16éves korosztály, ök ráérnek, némelyik suliba se jár csak otthon ül és nyomja a dotát. Nem csoda, h egész nap az ember csak idiotákkal találkozik...Ugyanez a helyzet a magyaroknál...a játékosok 80%-a 12-16éves. -
gosumofo #3384 magyarok is ugyanakkora csicskák
kanira gondolom mindenki emlékszik :D -
#3383 Hon is teli volt orosszal, pedig az nem volt ingyenes...egyszerüen vonzza ez a stilus öket :)
Amcsi szervernél amugy a brazilok miatt sirnál...
Ázsiai szervereken lehetne jokat tolni, de 100-150-es ping-el nem vagyok hajlando játszani. -
#3382 Hat szoktam tolni veluk is,de teljes csapat ritkan jon ossze, es a maradek vajon milyen allat?Igen...tetves orosz.
Elobb lepnek be egy orosz klanba, minthogy lolozzak -
#3381 :D nem hogy 4haverral tolnád :D
én most szüneteltetem dota2őt haverok eltüntek egymagam meg nem szenvedek :D elmentem lolozni xD ahoz aztán nem sok ész kell -
#3380 Rajottem,hogy ez a mocskos orosz uralom azert van mert ingyenes a jatek.Csoro, ingyenelo bagazs, ha mar egy centet kene kolteni ra fogadni mernek,hogy egy ciril betut nem latnank tobbet.
Amerikai szervereken van delay?Hat orosz?
Gecire elegem van megint ezekbol. -
Csokis #3379 Én is kaptam 2 gift-et. Ha kell valakinek, írjon privit! -
#3378 En is kaptam, ha esetleg valakinek meg nem lenne, irjon pm-et. -
#3377 Megint Dota 2-t osztanak, kaptam 2giftet. -
#3376 idiota pa aki 50.percben vesz bkb-t és közben végig sir, h enchantress megöli...mennyi retardált van ebben a játékban istenem... -
#3375 nah keltsétek a tojásokat :D
nekem ilyen lett
-
#3374 lol :D -
#3373 - Added Slark!
- Added a chatwheel for quick communication with teammates!
- Added support for using keyboard templates!
ITEMS
- Tournament Drops are now enabled for all leagues.
GAMEPLAY
- Zombies no longer spawn other zombies from a stolen Tombstone.
UI
- Added a form for soliciting new chatwheel options.
- Added world heatmap for seeing where current players are located.
- Abilities and items bound to alt-combinations now display as such.
VISUALS
- Fixed Nightstalker losing his wings at night.
edit: Just did a small update to fix an asset file bug. No update note changes for it.
yee -
#3372 Itt egy régebbi interjú Balázzsal -
puca007 #3371 mikor kéne ennek a tojásnak kikelnie? :D -
#3370 jaja, én már beszéltem vele tsen, max külföldi magyar -
#3369 Ezzel a nevel biztos,hogy magyar,es nem roman szarmazasu,hanem romaniaban szuletett esetleg. -
#3368 nah tojással lesz valami?:D kikelt valakinek? -
#3367 Nem magyar. Román származású azt hiszem BALAZS. -
Csak most tunt fel,nem tudom hogy pedig szoktam nezni,igaz a Next.kz sose erdekelt kulonosebben. -
#3365 ez neked újdonság?:D elég régóta nálluk tolja, ha jól tudom első starladder óta -
#3364 Hogy kerult a Next.kz-be egy Balazs? Tobit idezve "Bláz" :D -
Skill #3363 van itt olyan aki segítene egy kezdőnek tsen vagy skypon?