5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#3442 Icefrog irta, h karácsony elött jönni fog egy update-t, ugyhogy sztem azért nem adnak ki addig uj höst, mert valoszinüleg Medusa jönne ki, de szvsz kapni fog egy nagyobb rework-ot és ezért megvárják a patch-et és majd csak utána adják ki. -
#3441 Hmm érdekes, én már rég nem találkoztam orosszal. Mi a steam neved? Az lehet még hogy olyankor játszol, amikor már senki sincs fent, és a matchmaking kénytelen berakni bárkit akit talál. -
#3440 Hát amikor a szürönél rákeresek very high/high-ban jelennek meg a játékaim... -
#3439 Nagyon alacsony MM szinten játszol gondolom, amiből sose fogsz kijutni, amíg nem tanulod meg figyelmen kívül hagyni az ilyeneket. írj neki mit csináljon, ha nem csinálja, hanem elkezd flamelni--->mute és próbáld meg a legtöbbet kihozni a dologból. Ha elkezdesz neki több sor visszaanyázást írogatni az nem segít, csak rontja mindkettőtök játékát. -
ENVE #3438 En mar rajottem, ebben a jatekban orosz stilushoz hasonloan ignorans fasznak kell lenni. -
#3437 De az embernek elszáll az agya amikor valaki szidja a többieket, miután 2lane-t is elbaszott...Top-nak elég jol ment a farm, én is elvoltam egy first blood-al, majd botrol 5halál után egyszer csak megjelent a lvl4 gyrocopter...én meg épp hogy lvl6lettem volna, de gondoltam gyro elöl már csak nem veszem el a farmot, igy sok itemem nem is lett...helyette gankeltem, de gyro tovább feedelt, majd az ellenfél simán push-olt egyet és nyert. -
#3436 Fölösleges magyarázni az ilyeneknek. Ha valaki elkezd flamelni, mute-old le egyből. Ha nem feedelsz ezerrel úgyse fog senki reportolni a másik csapatból. -
ENVE #3435 sziasztok sracok ! Mar tudom, hogy a problemam nem egyedi, kulfoldi forumokon olvastam, hogy sok mindenkinel fenall ez a problema... Esetleg tud vki megoldast? A helyzet az, hogy dota2-ben, de csak itt, semmilyen mas jatekban kapok durva fps dropokat, valszeg tulmelegedes miatt, ami tuti, hogy leveszi 800mhz-re a procit. Ez egy laptop, de mas jatekoknal nincs problema... A konfig g770, 8gb ram, 6650M, 2.2 i3 2330 asszem. Nem tudom ezt az opciot kikapcsolni esetleg? Vagy tenyleg ennyire tulmelegedne?!?!?! -
#3434 Ez a report mekkora gyökérség, h report szám alapján rak vkit low priority-ba....mult héten összekerültem 4orosszal, majd poénbol reportoltak, mert szerintük szar voltam.
Most meg volt egy gyro aki végig sirt bot-on, h mekkroa szar magnus és feedelt egy csomot, majd átjött midre és elbaszta az én lane-emet is. Majd mikor szovátettem én voltam a nyomorék, h miért nincs még rendes cipöm, pedig még mid-en is voltam, majd szolt a másik csapatnak is, h reportoljanak, mert szar vagyok. Mondom WTF ö bassza el a játékot és még engem reportolnak...erre megint low priority-ba kerültem egy fasz orosz miatt...csodálatos, nagyon jol müködik ez a report funckio. Szoval konkrétan, ha szerzek 10embert bárkit low prior-ba tudok küldeni...oké... -
dzsordzsoba #3433 Küldtem privátban, köszi! :) -
Krysael #3432 Mondj 1 steam nevet -
dzsordzsoba #3431 Hey mindenki! Nincs valakinek egy fölös Dota 2 béta invje? Hallottam hogy steamen osztogattak giftként adhatót. Cserébe fel tudok ajánlani esetleg firefall bétát :) Én már amúgy bejutottam, és aprítom a ruszkikat, de bazzeg annyian vannak, haverommal egyszerűbb lenne... :) -
#3430 lol most volt egy meccsem ahol miden zeus szarrá feedelte invokert...nembaj probálkounk nyerni...egy teamfight-ot tulél 2ember 100hp-val, irom, h ultizzon, erre visszairja: no thx
mekkora gyökerek vannak ebben a játékban omg... -
#3429 omg, mekkora gyökér az a sniper meg sven XD -
barnie1111 #3428 -
#3427 ez csalás nem?:D -
#3426 -
Masakari #3425 reménykedni lehet.....:/ -
#3424 Úgysem fog teljesülni... -
Masakari #3423 Üdv!
Haverom mondta,hogy állítólag van a neten valahol 1 petíció,hogy az oroszokat tiltsák ki az eu serverekről.Nem tudja valaki merre leledzik eme gyöngyszem,hogy aláírhassam? -
#3422 link
5:49:00 után kezdődik. funny compilation
A keeper of the light gameplay-en már besírtam -
#3421 lehet veled van a hiba, nem az oroszokkal -
#3420 :D:D:D:D:D:D:D -
#3419 Egyébként nem rossz. Sőt, nagyon tetszik. -
#3418 Ilyet én mindennap eltolok az oroszokkal. Csak nálunk halnak meg négyen, aztán leavelnek. -
#3417 :D
-
donatus13 #3416 Hát nem tudom de az utolsó elég szánalom volt:D elhúzott szar, a többi az okés volt. -
#3415 Nagyon jo meccs volt mind a 3, No Tide megérdemelte a gyözelmet :) -
#3414 No Tide nagyon beteg játékot tolt :D
Az elején az a roshan-os szopatás kemény volt :D
Meg a végén mikor odaadták sven-nek a sajtot. -
#3413 LOOOOOL -
gosumofo #3412 http://www.twitch.tv/dreamhacktv itt lesz majd, nem a dotáson -
gosumofo #3411 felviszik őket a nagy színpadra -
#3410 oh, olyan sokára? azt hittem egyböl jön a 2. -
donatus13 #3409 23 30 kor lesz a második meccs, amit szerintem eg el is visz. -
#3408 Nincs folytatása a meccsnek? Mert offline lett a stream... -
donatus13 #3407 Megy a grand final :) -
#3406 Azért azt se felejtsd el, h sokan esetleg haverral tolják, és hiába béna vki ha a társai felhuzzák very high mm-ben. -
#3405 Ilyenkor látszik meg igazán hogy hogyan éri el mindenkinél a kb 50%os winratet a rendszer. berak melléd 1-2 olyan embert akivel esély sincs nyerni. -
#3404 Very High mm-es meccsen azért nem várnám el hogy pudge úgy elfeedelje miden LICHET! 1v1 (gank nélkül) hogy 15. percben skadival rohangáljon. -
#3403 bah