5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Rony94
    Így sem éri meg. Fontos az idő és a gyorsaság, nem azt mondom, de itt az időbe belefér simán hogy haza kell menned feltölteni magadat. Írod a társadnak aki a lane-en van hogy hazamész, úgyhogy tartsa a frontot a torony alatt, míg te vissza nem érsz. Durván 20 másodperc alatt hazaérsz, veszel egy teleportot és mész vissza.
  • mue
    átfogalmazom a kérdést: vesztek-e bármit az öngyilkossággal azon kívül hogy a végén a statomnál a halálszám eggyel nagyobb? pl ellenfél kap-e pénzt vagy bármi egyéb hátrány ér-e?
    mert ha nem, akkor nincs több kérdésem ezzel kapcsolatban, egyes szituban jó megoldás.
  • mue
    Kösz a választ, de még mindig nem vagyok meggyőzve.
    Tegyük fel hogy még a pénzemet is csutkára elköltöttem.
    Se mana, se hp.
    Tangobol meg kéne egyek 2-t, manalötyiböl szintén, hogy tele legyek.
    Nem jobb elveszteni 1 életet és 10 mp múlva teljesen feltötve ismét lane-en lenni és lasthitelni, mint fél percig hasztalanul vánszorogni (vagy ráköltenem a tangoim és a löttyöm nagy részét miközben egyébként sem vagyok hatékony)? Azzal az opcióval nem is számolva, hogy esetleg hazafele menet is levadászhatnak.
  • Rony94
    Suicide-ért is pénzt veszítesz ugyanúgy, tehát nem éri meg. Suicide-ot csak vészhelyzetben alkalmazz, pl. akkor mikor már majdnem kinyír az ellenfél, odarohansz (ha tudsz) egy neutral creep-ez vagy Roshan-hoz és ők leütnek mielőtt az ellenfél tudna, ezzel megfosztva őt a pénztől és az XP-től. Csak is ilyenkor legyél öngyilkos, soha máskor, nem éri meg.
  • Trollface
    tango meg mana poti? + maradj a creepek mögött
  • mue
    Szasztok, olyan kérdésem lenne, hogy amikor még 1-3 szintű vagyok és hpban és manában leamortizálódok, akkor nem jobban járok ha leöletem magam neutralokkal és ujraszületek minthogy hazabattyogok és visszatp? Származik bármi hátrányom a neutral öngyilokból?
  • undY1ng #5597
    Másik accommal most lettem 13-as és ugye tudnék menni rankedet de már most azt írja (ha haverrel szeretnék játszani), hogy túl nagy a különbség. 50 lose 100 winem van, lehet már most túl magas és ezért nem enged? Mert már TBD sincs ugye-
  • TurboX
    "russian style" dazzle v1.0:

Poison Touch : removed (useless "ks skill")
    Shallow Grave : Cast Range: Global, Duration: 60s, CD: 0s, Mana Cost: 0
    Shadow Wave : CR: 5000, Dmg(removed - aka suka KS'er) Heal: 300/450/900/3000 CD: 0s, Mana Cost:0
    Weave : CR: 8000, Radius: 20000, Arm./s: 250, Duration: alltime

persze ez a verzió csak akkor aktiválódik ha te támogatod őket, a ruszki dazzle másképp működik : első körben ki kell maxolni a poisont, wardok, csirke vétele tilos hiszen endgémnél kell pénz rapierre ofkorsz
    Utoljára szerkesztette: TurboX, 2015.01.14. 09:14:54
  • RAZOR27
    Még pályafutásom elején emlékszem volt egy encsantressz meccsem. SF egész meccsen cyka blyatozott, hogy miért magamat gyógyítom helyette... -_-' egy pár nap szünetet kellett tartanom utána :D
  • Neocortex
    gg. noob team report dazzle
  • gotchaaa
    Mit tanult szegény egyszeri dazzle a legutóbbi játéka során:

-akkor is kell tudnia grave-et adni, ha silenceben áll
    -akkor is kell tudnia grave-et adni, ha 2000 range-re áll a társától

Ezek a kurva oroszok mindig tudnak meglepetést okozni.
  • Csibusz
    Rendben, akkor türelmes leszek :)
  • Sáska
    Szia - engem mindig behiv 1-3 perc alatt altalaban, bar az utobbi idoben nem jatszottam ranked-en.
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Nálam van valami baki, vagy tényleg alig van játék? Keres keres.. de nem talál.... ha talál akkor meg baromira laggol.
  • Rony94
    Köszi szépen, neked is! :)

December első fele katasztrófa volt (egymás utáni vereségek), de most egész jól megy.
  • moho
    Nagyon Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag......Dota-t.
  • kakaoskalacs
    Na update 3,3gb

bontottam is ket uj trezsört

shaman set :3

és luna :(

ui.: eddig 5 meccsbol 4nel dczett a jatek :(
  • Thu
    Én eddig 3k körül mozogtam, mióta megvan az új gép, és végre nem 35 FPS-el megy, 4k körül vagyok. #100FPSlife #Jóságvan
  • undY1ng #5585
    Saját zenét betenni a hős választás résznél valaki vágja?
  • moho
    650? Ejha, az kb 20 vesztett meccs lehet nem?
  • RAZOR27
  • berlinboy6329
    Én meg elértem 2K-t!!! El nem tudom képzelni mi a fasz lett ezzerl a játékkal.Volt 3 nap kihagyásom 2 hete, azóta elbuktam a picsába 650 mmr-t majd egyhuzamban.tÚgyhogy most 2976 vagyok..
  • Rony94
    Ranked meccset még nem mentem és őszintén szólva még nem is nagyon akarok, pont azért, mert még közel sem vagyok olyan jó. Más játékát meg nem akarom elrontani. Majd megyek rankedet ha már játszottam az összes hero-val.
  • Muki100
    A szintednek nincs köze ahhoz hogy milyen társakat kapsz. Ranked matchmakingben látod hányadán állsz és az a mérvadó.
  • Rony94
    Ebben a hónapban még csak 3 győztes meccsem volt és most tuti nagy képű leszek, de többségében elégségesen játszottam, úgyhogy nem rajtam múlott. Nem egyszer volt már olyan is hogy a társaim egyszerűen képtelenek voltak ölni és meccs végére én öltem a legtöbbet a csapatban......support-al. (direkt odafigyeltem hogy ne legyen ks)

Nagyon sajnálom hogy nem lehet csak úgy 14-es szintről felugrani vagy 50-re, mert ez így nagyon nem okés. Csak felb@szom magam rajta, pedig ez a játékról kéne szólnia és a csapatjátékról, de ha kizárólag félkegyelműt kapok társamnak, akkor cseszhetem.

Még egyszer elmondanám hogy én se vagyok tökéletes, én is szoktam természetesen bénázni, de a többi ember sokszor még engem is felülmúl ilyen téren.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.12. 17:14:22
  • kakaoskalacs
    Nem hiszem el, nem az első meccset buktam azon, hogy az emberek azthiszik ez a jatek arrol szol kinek van a legtöbb killje.
    Ja és akkor én vagyok a noob mert érdeklődni mertem, hogy miert áll az ellenfél ÖSSZES bástyája.

:v menjen az ilyen callofdutyizni
  • moho
    Ezt láttátok már? :)

https://www.youtube.com/watch?v=9qbp2F-wN5M
  • danone
    Szerintem max csak ha visszanézed az adott meccset.
  • undY1ng #5575
    Ki és mocskos ideges lettem.............................................Ennyi volt a d2lounge pályafutásom. :)
  • RAZOR27
    c9 nyert, de azóta gondolom kiderült :D
  • undY1ng #5573
    Most az 5 körös VP vs. C9-el mi lett? 2-2nél dc se kép se hang és kurva ideges vagyok, mert d2loungen eltűnt az összes cuccom. Vesztettek? Csak mert elég sokat nyertem volna ha.....
  • Muki100
    Se a fogásból se a hexből nem tud kijönni bkb-val.
  • mue
    kösz a tippet, ghost valóban kitart addig, az jó lett volna.

Muki: a megfogás-mielőtt-bkbzik nem működik mert megfogás közben is tud bkb-zni és leszedi magáról vele. Pont ezzel szívtam meg. Konkrétan megvárta hogy megfogjam és csak aztán bkb, hogy utána még cooldownon is legyen nekem.
  • ToCsEk
    ghost scepter, Eul's Scepter magadon, shadow blade, force staff, és kite kite kite :D
    esetleg hex
  • Muki100
    Rhasta ráblinkel és megfogja mielőtt bkbzik
  • mue
    Profikhoz kérdés. Adott egy lategame, 3-an kiléptek mindkét oldalról, te shadow shamannal vagy, csapattársad sand king. Ellenfél mirana és sniper ellen. Mindenkinek kb végtelen aranya van. Snipernél és miranánál bkb. Te mit vennél? Hogy tudnád védekezni a bkb ellen?
  • mue
    Rendben, jobbnak láttam egy külön guildot alapítani erre a célra. Normális, magyar hobbidotásoknak.
    Szóval ismételten, aki szeretne olyan dotás közösségbe tartozni és partira meghívásokat kapni (ts ajánlott), ahol kultúrált hangnemben, a játék élvezetéről szól a dolog, az vegyen fel steamen "Négysör Prophet" néven és csatlakozzon a WSS (azaz Why So Serious) guildhez. Akármekkora noob vagy jöhetsz, itt nem fogunk lenoobozni. :)
  • Jeffjohnson
    Okés, felveszlek.
  • mue
    Szinte bármelyikkel lehet adott szint felett, ha van elég damage és lifesteal. :)
    A kérdés az inkább, hogy alacsony szinten kikkel lehet.
    Hát esetleg még nature prophetet venném ide, de nemigen jellemző.
  • mue
    Jogos, nekünk kell lépést tartani.
    Nem gond a TS-sem!
    Ha van kedved csapatban játszani 2000-3000 MMR körüli szinten, de nem vérkomolyan, inkább csak a móka kedvéért, továbbra is keress meg a steamen, Négysör Prophet néven vagyok.