DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Baromira jól kell mondjuk időzíteni, de talán nem lehetetlen, mivel egyrészt nem azonnali a cast timeja (van egy kezdeti csattanás mielőtt besebezne), másrészt sokszor lehet előrebecsülni, hogy mikor fogja elnyomni.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudna valaki segíteni, hogy van-e most item drop rendszer, ha van hogyan mukodik stb. Koszonom a válaszokat
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
matekra sem jön ki egyébként, mert az alatt az idő alatt hogy bemész a dzsungelbe denyolni magadat és respawnolsz, már visszaérnél a fountainbe, emeleltt pedig aranyat is veszítesz, ha előtte nem költöttél el minden unreliable-t
egyébként pedig a tangónak és 1-2 claritynek elégnek kell lennie, biztonságos távolságban kell maradni, hogy ne tudjanak harrasolni, nem éri meg beszaladgálni minden last hitért, és esetleg ha elfogyott, küldesz még egy tangóért
vannak egyéb módjai is a sustainnek lénen, jó a stout shield, a ring of protection, manára valamennyire a basilius, esetleg némelyik hősnél a ring of health, ad annyi regent, hogy nincs szükség tangóra többé
másrészről a skilleket nem szabad spammolni, csak akkor kell használni őket, ha vagy menekülni akarsz általa, vagy nagy valószínűséggel ölni tudtok, olyan helyzet van
szóval a manaproblémák ha az ember nem spammol, akkor megszűnnek többnyire
mert ha nem, akkor nincs több kérdésem ezzel kapcsolatban, egyes szituban jó megoldás.
Tegyük fel hogy még a pénzemet is csutkára elköltöttem.
Se mana, se hp.
Tangobol meg kéne egyek 2-t, manalötyiböl szintén, hogy tele legyek.
Nem jobb elveszteni 1 életet és 10 mp múlva teljesen feltötve ismét lane-en lenni és lasthitelni, mint fél percig hasztalanul vánszorogni (vagy ráköltenem a tangoim és a löttyöm nagy részét miközben egyébként sem vagyok hatékony)? Azzal az opcióval nem is számolva, hogy esetleg hazafele menet is levadászhatnak.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Poison Touch : removed (useless "ks skill"😉
Shallow Grave : Cast Range: Global, Duration: 60s, CD: 0s, Mana Cost: 0
Shadow Wave : CR: 5000, Dmg(removed - aka suka KS'er) Heal: 300/450/900/3000 CD: 0s, Mana Cost:0
Weave : CR: 8000, Radius: 20000, Arm./s: 250, Duration: alltime
persze ez a verzió csak akkor aktiválódik ha te támogatod őket, a ruszki dazzle másképp működik : első körben ki kell maxolni a poisont, wardok, csirke vétele tilos hiszen endgémnél kell pénz rapierre ofkorsz
Utoljára szerkesztette: TurboX, 2015.01.14. 09:14:54
-akkor is kell tudnia grave-et adni, ha silenceben áll
-akkor is kell tudnia grave-et adni, ha 2000 range-re áll a társától
Ezek a kurva oroszok mindig tudnak meglepetést okozni.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Nálam van valami baki, vagy tényleg alig van játék? Keres keres.. de nem talál.... ha talál akkor meg baromira laggol.
December első fele katasztrófa volt (egymás utáni vereségek), de most egész jól megy.
bontottam is ket uj trezsört
shaman set :3
és luna 😞
ui.: eddig 5 meccsbol 4nel dczett a jatek 😞
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nagyon sajnálom hogy nem lehet csak úgy 14-es szintről felugrani vagy 50-re, mert ez így nagyon nem okés. Csak felb@szom magam rajta, pedig ez a játékról kéne szólnia és a csapatjátékról, de ha kizárólag félkegyelműt kapok társamnak, akkor cseszhetem.
Még egyszer elmondanám hogy én se vagyok tökéletes, én is szoktam természetesen bénázni, de a többi ember sokszor még engem is felülmúl ilyen téren.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.12. 17:14:22
Ja és akkor én vagyok a noob mert érdeklődni mertem, hogy miert áll az ellenfél ÖSSZES bástyája.
:v menjen az ilyen callofdutyizni
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
https://www.youtube.com/watch?v=9qbp2F-wN5M
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Muki: a megfogás-mielőtt-bkbzik nem működik mert megfogás közben is tud bkb-zni és leszedi magáról vele. Pont ezzel szívtam meg. Konkrétan megvárta hogy megfogjam és csak aztán bkb, hogy utána még cooldownon is legyen nekem.
esetleg hex
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szóval ismételten, aki szeretne olyan dotás közösségbe tartozni és partira meghívásokat kapni (ts ajánlott), ahol kultúrált hangnemben, a játék élvezetéről szól a dolog, az vegyen fel steamen "Négysör Prophet" néven és csatlakozzon a WSS (azaz Why So Serious) guildhez. Akármekkora noob vagy jöhetsz, itt nem fogunk lenoobozni. 😊
A kérdés az inkább, hogy alacsony szinten kikkel lehet.
Hát esetleg még nature prophetet venném ide, de nemigen jellemző.