DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Most tettem fel a játékot, és próbáltam játszani. 3x egymás után az történt, hogy a champion select után a játék nekem nem indult. Hallottam, hogy a többiek játszanak, de én csak a kiválasztó képernyõt láttam. Majd a játék kiírta, hogy én kiléptem, és a játékot el lehet hagyni következmények nélkül.

Ez mitõl lehet? (a gépem elég jó vas, netem is gyors)

ToCsEk
Added Timbersaw!

GAMEPLAY
- Ancient Apparition: Fixed status effect ignoring magic immune units (HP Freeze and Shatter).
- Silencer: Fixed Last Word not being triggered by Invoke.
- Slark: Fixed Pounce leashing illusions.
- Undying: Fixed Decay providing too much healing to Undying.
- Fixed Shadow Blade interaction with Cleave and Critical Strike.
- Fixed Cycloning yourself causing you to take damage from Orchid.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
Shredder-t kapjuk mostani patch-ben 😊
Örülök neki, mert sztem jobb játszani vele, mint az unalmas Medusa-val.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kaptam 5 meghívót... de hogy mit csináljak vele azt nem tudom. kenjem a hajamra?

Zomil
Rájöttem, h miért crash-elt nekem 2szer is a játék pick elött. Mikor vártok, h a többiek betöltsenek, ne nyomjatok ability gombokat, mert az egyböl crash-eli a játékot.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fehercsoki
Nekem is van 5, pü ha kell valakinek.

Van 7 db steames kulcsom, akinek kell jelentkezzen.

Zomil
2hét alatt +30win-röl leestem +8-ra 😄
Épp most volt egy 8-as egymás utána vereségem 😄

Sáska
akkor talan nekem eddig szerencsem volt, mert nem nagyon talakoztam meg ilyen emberekkel - talan 1-2 esetet leszamitva.
Amugy tegnap volt egy 65 perces meccsem, sokaig ugy tunt, hogy vesziteni fogunk, de vegul megis nyertunk. Sniperunk eleg jo volt, 43/6-al zart a vegere, meg nem talalkoztam ilyen stattal eddig..

RedDevilsza
MIndenkinek 50/50 körüli a win/lose aránya. Zomil is valószínüleg akkor kap ennyire kezdõket, amikor a matchmaking azt szeretné hogy kikapjon. Mert sajnos így mûködik a rendszer.

Sáska
en eleg lamanak tartom magam ebben a jatekban, bar azert vannak jo pillanataim is (Kb 50-50 a W/L aranyom, 400 meccsel); ami fura, hogy en nem nagyon szoktam belefutni ilyen emberekbe, akikrol te szoktal altalaban irkalni.. sosem szoktak szidni, pedig nem vagyok egy asz. Magasabb ratingen igy megvaltozik a tarsasag, vagy csak en voltam eddig szerencses?<#nemtudom>

Zomil
3x egymás után kikaptam ugyanazt a játékost a csapatba 3x furiont pickelte(random draft), mind a 3x végigfarmolta a játékot és vesztettünk...Elsönek alchemist-el voltam vele, majd végig szidott, h mekkora szar vagyok, mert alig van farmom...azt bezzeg nem fogta fel ésszel, h ha cd-n tolja az ultit, akkor esélyem sincs farmolni...

nekem 8 :p

Ati

MerlinW
Nekem is van 3

[merlinw.org]

Fabio Capello
Ma négy DOTA2 giftet kaptam, így van 6 - könyörgöm, szabadítsatok meg tõle! 😄

Valaki cserélne PoE beta kulcsot Dota 2 meghívóra? PM me
Köszi

Zomil
Friss játékoknál rákeresel a nevedre és ott van egy szürö ahol rá lehet keresni normal/high/very high meccsekre.

Hol lehet megnézni, hogy milyen volt a meccs, mármint milyen mm volt?

Inv1sus
Nem tudom, én azért ennyire hülyékkel nem futok össze a játékban. Meg egyébként is mitõl high vagy very high egy meccs, hogy ennyit emlegeted?

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

Zomil
Nah most követtem a tanácsodat, inkább magamban szidtam mindenkit...
Ez éppen high mm meccs volt(nem pedig very high), 15perc-ben ellenfélnek 3blink dagger, naix besétál a secret shop-ba és vesz 2db hypestone-t...8-28kill nekik...Azért itt már elvárná az ember, h nem futok össze ilyen szerencsétlenekkel...de most legalább megálltam, h ne szoljak be...

Zomil
Icefrog irta, h karácsony elött jönni fog egy update-t, ugyhogy sztem azért nem adnak ki addig uj höst, mert valoszinüleg Medusa jönne ki, de szvsz kapni fog egy nagyobb rework-ot és ezért megvárják a patch-et és majd csak utána adják ki.

RedDevilsza
Hmm érdekes, én már rég nem találkoztam orosszal. Mi a steam neved? Az lehet még hogy olyankor játszol, amikor már senki sincs fent, és a matchmaking kénytelen berakni bárkit akit talál.

Zomil
Hát amikor a szürönél rákeresek very high/high-ban jelennek meg a játékaim...

RedDevilsza
Nagyon alacsony MM szinten játszol gondolom, amibõl sose fogsz kijutni, amíg nem tanulod meg figyelmen kívül hagyni az ilyeneket. írj neki mit csináljon, ha nem csinálja, hanem elkezd flamelni--->mute és próbáld meg a legtöbbet kihozni a dologból. Ha elkezdesz neki több sor visszaanyázást írogatni az nem segít, csak rontja mindkettõtök játékát.

En mar rajottem, ebben a jatekban orosz stilushoz hasonloan ignorans fasznak kell lenni.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Zomil
De az embernek elszáll az agya amikor valaki szidja a többieket, miután 2lane-t is elbaszott...Top-nak elég jol ment a farm, én is elvoltam egy first blood-al, majd botrol 5halál után egyszer csak megjelent a lvl4 gyrocopter...én meg épp hogy lvl6lettem volna, de gondoltam gyro elöl már csak nem veszem el a farmot, igy sok itemem nem is lett...helyette gankeltem, de gyro tovább feedelt, majd az ellenfél simán push-olt egyet és nyert.

RedDevilsza
Fölösleges magyarázni az ilyeneknek. Ha valaki elkezd flamelni, mute-old le egybõl. Ha nem feedelsz ezerrel úgyse fog senki reportolni a másik csapatból.

sziasztok sracok ! Mar tudom, hogy a problemam nem egyedi, kulfoldi forumokon olvastam, hogy sok mindenkinel fenall ez a problema... Esetleg tud vki megoldast? A helyzet az, hogy dota2-ben, de csak itt, semmilyen mas jatekban kapok durva fps dropokat, valszeg tulmelegedes miatt, ami tuti, hogy leveszi 800mhz-re a procit. Ez egy laptop, de mas jatekoknal nincs problema... A konfig g770, 8gb ram, 6650M, 2.2 i3 2330 asszem. Nem tudom ezt az opciot kikapcsolni esetleg? Vagy tenyleg ennyire tulmelegedne?!?!?!

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Zomil
Ez a report mekkora gyökérség, h report szám alapján rak vkit low priority-ba....mult héten összekerültem 4orosszal, majd poénbol reportoltak, mert szerintük szar voltam.
Most meg volt egy gyro aki végig sirt bot-on, h mekkroa szar magnus és feedelt egy csomot, majd átjött midre és elbaszta az én lane-emet is. Majd mikor szovátettem én voltam a nyomorék, h miért nincs még rendes cipöm, pedig még mid-en is voltam, majd szolt a másik csapatnak is, h reportoljanak, mert szar vagyok. Mondom WTF ö bassza el a játékot és még engem reportolnak...erre megint low priority-ba kerültem egy fasz orosz miatt...csodálatos, nagyon jol müködik ez a report funckio. Szoval konkrétan, ha szerzek 10embert bárkit low prior-ba tudok küldeni...oké...

Küldtem privátban, köszi! 😊
Mondj 1 steam nevet

Hey mindenki! Nincs valakinek egy fölös Dota 2 béta invje? Hallottam hogy steamen osztogattak giftként adhatót. Cserébe fel tudok ajánlani esetleg firefall bétát 😊 Én már amúgy bejutottam, és aprítom a ruszkikat, de bazzeg annyian vannak, haverommal egyszerûbb lenne... 😊
Zomil
lol most volt egy meccsem ahol miden zeus szarrá feedelte invokert...nembaj probálkounk nyerni...egy teamfight-ot tulél 2ember 100hp-val, irom, h ultizzon, erre visszairja: no thx
mekkora gyökerek vannak ebben a játékban omg...

Inv1sus
omg, mekkora gyökér az a sniper meg sven XD

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Zomil

reménykedni lehet.....:/
Muki100
Úgysem fog teljesülni...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Üdv!
Haverom mondta,hogy állítólag van a neten valahol 1 petíció,hogy az oroszokat tiltsák ki az eu serverekrõl.Nem tudja valaki merre leledzik eme gyöngyszem,hogy aláírhassam?
Inv1sus
link

5:49:00 után kezdõdik. funny compilation

A keeper of the light gameplay-en már besírtam

poruljartal
lehet veled van a hiba, nem az oroszokkal

ToCsEk
😄😄😄😄😄😄😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Inv1sus
Egyébként nem rossz. Sõt, nagyon tetszik.

Inv1sus
Ilyet én mindennap eltolok az oroszokkal. Csak nálunk halnak meg négyen, aztán leavelnek.

Zomil
😄

Hát nem tudom de az utolsó elég szánalom volt😄 elhúzott szar, a többi az okés volt.

Zomil
Nagyon jo meccs volt mind a 3, No Tide megérdemelte a gyözelmet 😊

Zomil
No Tide nagyon beteg játékot tolt 😄
Az elején az a roshan-os szopatás kemény volt 😄
Meg a végén mikor odaadták sven-nek a sajtot.