DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyanok akik magic immune közben is le tudják stunolni, pl. Naga, Batrider, Warlock, Beastmaster
De jo még Omni is, Ursa is, meg ugye Ghost scepter support hösökre.
Meg persze az erdöt folyamatosan wardolni kell és nem szabad engedni h sokat farmoljon.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
DODZYLLA néven vagyok steamen, dodo kacsa a képem.
A LoL egy leegyszerûsített változata a dotának.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
rubick , best master, antimage , bounty , lina
VS
Doom, Phantom lancer , Shadow demon, Keeper, Tinker
amnek 25 percben full farmed buildje volt és nem bírnak nyerni 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Persze mondanom se kell - fordítva -, ha látom h a ruszki csapattársaim megint keménynek érezték magukat, és bepickeltek 4 carryt CC nélkül, és leszek olyan jófej h én hozok supportot. Akkor teljesen mindegy melyiket supportolom szana-széjjel, mert csoda ha 10 mobból egyet tudnak last hitelni, ha a karijuk autoattackon épp jókor támad.. ^^
Mivel LoL-ból jövök, és ott 1700 wines "ELO"-ban játszottam, kicsit eltévedtnek érzem itt magam, hogy folyamatosan fasznúb kezdõkkel játszok, akik életükbe nem láttak még MOBA játékot, ez mikor fog javulni? Mert kezdem unni... 😊
Ha bárkinek amúgy kedve van felvenni steamen és játszani - ezen a néven -, csak nyugodtan, bennem ritkán csalódnak.. 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha véletlen valaki kimaradt volna:
http://steamcommunity.com/profiles/76561197999395588?l=hungarian
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Velük szerintem kényelmesen lehet játszani, de ez csak az én véleményem, mindenki másra esküszik 😄
Tegnap kaptam barátomtól ajándékba Dota 2-t nagyon tetszik, de eddig semmi ehhez hasonlóval nem játszottam, nézegettem, próbálgattam a hõsöket és arra jutottam, hogy nekem a távolsági hõsök jönnek be, de mivel olyan sok van belõle így nem tudom melyik jó, azt szeretném kérdezni, kezdõként melyikkel érdemes kezdenem, melyikkel lehet könnyen játszani?
Az oldalon, amit linkeltem, találsz más hõsökhöz is hosszabb leírást.
Ez az oldal pedig azoknak van, akiknek egy rövid, gyors összefoglaló kell az adott hõshöz.
Ati
Még azt megpróbálom a holnapi nap folyamán. 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kaptam egy meghívót Dota 2-re Steamen, azonban az a gondom vele, hogy random 5-15 perc között kidob a game egy Warning: Connection problem-mel és auto disconectel 25 sec-en belül. Kerestem rá megoldásokat fórumokon azonban nem sok sikerrel jártam. 😞
ping 30-50 között, de a packet loss néha 0-70 ig.
Ha valakinek van ötlete mi lehet a probléma, megköszönném az útmutatást.
Ami ma 50% akciós dota2 early holiday pack Steamen 14 euróért az miben más mint amit giftként kaptam és használok dota2 verzió? Szóval miben több?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
jójó de én csak 5öt nyomtam ma <#nyes>#nyes>
ma is kaptam egy tojást 😄
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
igen essencet is dobnak
(az én narancsom pl pugna lassítós szarját kapta, phantom strike-ot meg eco slam-et)