DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Legutóbbi játékom, megmelengette a szívem 😛

RAZOR27
Axe, pugde meg witchdoctor azért fel-felszokott tûnni, csak nem épp a top rank teameknél. Azoknak csak két féle pick létezik. Vagy whsip + ck, vagy kotl + cancerlancer vagy lifestealer 😄 de ha pénz lenne a dologban teis az "instawin" kombókat választanád -meg én is- sajnos ez van 😞

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Muki100
Azért vannak blokkolva pl.: drow és kenta, de régebben terrorblade és fa + a legújabb 2 hõs, frost wyrm és az új kiskutya is, mert remaken estek át vagy még újak a játékban és a publikus játékmódokban "próbálgatják" az erejüket, hogy ne lehessen versenyen kihasználni az esetleges imbaságukat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Riki = AM counter 😊

Mi is most ha tudunk 5 en megyünk CP zni, kegyetlen drow, ap be mész teammel és kihozzák esélyed nincs kb nyerni, akár mit csinálsz vele egy jó teambe az a hõs most kb free win.

ToCsEk
mekkora fos egy hero ez a drow, elején megbasztam miden 3x szarrá roamoltuk, aztán csak kifarmolta magát a végén meg nyomtunk egy comebackot, miranával ulti e közéjük naga ulti sven ulti ds ulti vacum stun gg halta ka gecibe persze elõtte drow ninjzáott shadow baldel vagy 20killt, persze nálunk is volt egy 0 14es feeder de hát na, bemákoltuk a wint, akkora fosimba mint a magina kb, persze slowol aurát is kap meg a kibebaszott silence nah meg az ultija, valamelyik 2õt elsezedhetnék tõle igazán.. vagy nemtom de mostmár én is elkezdem fos drowonzi csinálok 50+wint aztén gg valve, persze publik meg sirás meg nem szabad hagyni farmolni aha... fosimba

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
Tökéletes balance nem létezik. Hösök meg több fajta okbol lehetnek kivéve CM-böl, pl. Drow és Silencer a legutobbi balance változtatás miatt lett kivéve és azota se lett visszarakva, nyilván azért, mert Icefrog nincs megelégedve velük.

Riki pro meccsen? Viccelsz? Egy rendkivül squishy hös amit pár száz goldbol lehet teljesen counterelni? Vanna hösök akiknek csak a pub-on a helyük.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem sokára jön balance patch, és még továbbra is nagyon unbalancedek néhányan, play dotas fórumon azt írtak még jó múltkorjában ,hogy 4 nagy patch lesz, 3 lement, amíg nem jön az utolsó ezek nem kerülnek be.

Nerfelve lesz 99 % os valószínûséggel, Drow ranger, Sven, Slarknak várhatóan a stat szívása fog változni valamennyit. Troll warlordot is változtatják.

A patch valamikor Defense után jön ki pár héttel.

berlinboy6329
Ezt észrevettem már,hogy valamit nagyon elkúrnak a játékban. Mi az, hogy blokkolva? milyen okból?Õ is egy hero, mint a többi. Mint Warrunner,Silencer, Slark meg az összes többi.Mégis blokkolva vannak.

Egy ideje nézem a Defenset is,mit látok? Folyamatos KOTL,Wisp,CK,Lifestealer,Shadow Demon,Dark seer,Gyro,Lone druid megy. Nincs is meccs nélkülük. Sehol egy Riki,Sniper,Axe,Pudge,Witch doctor,Warlock,A két legújabb herot se láttam még. Nem tudnak balanszolni rendesen,hogy blokkolni kell herokat a captain's modeból meg állandóan ugyanazokat nézni egyfolytában?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pethy23
Captainsben alapból blokkolva van😊
Muki100
Alt + click a pingelés.
A botokra annyi az ötletem, hogy játsszál captains módot ahol egybõl bannolod drowot és akkor biztos nem hozzák ki.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok,
sokat játszom a játékkal botokkal és lenne két kérdésem: egyrészt hogyan lehet pingelni a térképen, a másik hogy le lehet vhogy tiltani azokat a játékokat, amiben drow ranger szerepel? Egyszerûen nem fun, ahogy szétalázza a botokat és hiába nyerünk, semmi élvezet sincs benne, egyedül kinyírja mind az ötöt.

TSW: Tunderke

Inv1sus
lol 😄 kösz 😄

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

RAZOR27
lol 😄 sok szerencsét hozzá 😄

Inv1sus
Pudge Myth Hook-ot (dragon claw) cserélnék timebreakerre. Search me, add me.

Prophet. Fákból creepeket csinál. Illetve akármelyik hõssel a Helm of Dominator itemmel az ellenséges creepet a saját oldaladra fordíthatod, és irányíthatod.

Ati

Van 1 Leadership pontom mire kaptam és mire jó?
Köszi, jól jött az értelmezõ szótár 😊, tudtok olyan hõsöket mondani. Akik creepereket idéznek meg?
Zomil
Volt egy elöadás egy egyetemen ahol meghivták Gabe-et, sok mindenröl volt szo, föleg a Valve sikerességéröl, de volt egy érdekes kérdés:
"Someone asked Gabe if there would ever be public matchmaking stats in Dota 2 and why they "shut down" Dotabuff. He responded that, yes, Valve will provide public matchmaking stats, but NOT until they get their matchmaking just right. He said the reason it isn't public now is because they made the current system when they were relatively new and "stupid at it" and that he doesn't want people basing their skill levels off it yet. Since Dotabuff uses the same sort of system that Valve has now, he didn't think it was accurate or informative, hence the implemented privacy settings."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zsakosfrodo2
8 posztal a tied alatt.

ToCsEk
mi ez a 2gbos update?

need 😄

Végülis ez annyit tesz, hogy a játék indulásával lép mûködésbe a konzol parancs😊

én config fájlal nyomom😄

Zomil
Konzolba átirásért aligha, ha valami nem tetszik bármikor kivehetnék a konzolparancsok közül 😊

Ezekért a steam nem ad bannt? én mondjuk azt használom jobb gomb denizik remélem nem kapok érte😄

Zomil

berlinboy6329
Nem tudja vki lehet-e szénné modolni a játékot consoleban?

Gondolok egy olyan bindelésre, ami mondjuk spacere kijelöli a hõst és a kamerát ráviszi. Most is csinálja végülis, csak rohadtul kényelmetlen 2x spacet nyomni, mert egyszer mid lanere viszi a kamerát és csak aztán rám. Ugyanez van mással is. F1-el,0-val csak éppen nem tesz mid lanere,de akkor is 2x kell megnyomni. Nincs rá vmi beállítás?

A másik meg h kell megnövelni a herok jelei minimapon?Nézek streameket, csomó helyen méteres ikonok jelzik a hõsöket.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zomil
Nah ugy látom Dotabuff elkezdte használni a webapi-t, mert megint frissiti a meccseket. Akiknek meg ki van kapcsolva az info elérés azokat Anonymous-ként irja.

NOTE: This update has reorganized the file layout of Dota 2 to speed up loading and for future localization support. This will result in a large update and may take a while to download.

GAMEPLAY
- Fixed how magic damage is amplified when there are multiple sources of bonuses.
- Death Prophet: Fixed Exorcism healing never resetting.
- Enigma: Tightened selection area of Eidolons to make picking individual units easier when they clump
- Gyrocopter: Fixed Call Down not slowing magic immune units.
- Spectre: Spectral Dagger now properly trails invisible units.
- Spectre: Fixed various properties of Haunt illusions being incorrect.
- Tiny: Fixed Craggy Exterior working on illusions of Tiny.
- Visage: Fixed Roshan decreasing Gravekeeper's Cloak charges.
- Visage: Fixed Gravekeeper's Cloak not restoring its layers independently of one another.
- Warlock: Fixed Flaming Fist damage not leveling properly, damaging magic immune units, and having incorrect chance to proc.
- Fixed a bug with Radiance kill credit and illusions.
- Fixed Roshan no longer casting Slam to slow and damage nearby units.

UI
- The Smooth Drag option now works for anyone that's spectating (whether through DotaTV or as a broadcaster).
- Reduced waiting time in hero picker during All Random to 10 seconds.
- Reworked how your personal hero performance is done on your profile page (provide feedback here http://dev.dota2.com/forumdisplay.php?f=431).
- Added preview for summoned items like the panda and watcher golem to store and backpack.
- Added the ability to filter out empty teams from the team list.

BOTS
- Fixed some incorrect timing calculations that were causing bots to miss some last hits.
- Fixed Practice vs Bots not properly selecting the nearest server.
- Fixed Death Prophet bot to know about the true range of Crypt Swarm.
- Fixed bots thrashing selling a situational item (dust, wards, TP scroll) to purchase another situational item.

WEBAPI
- Added Captain's Mode Picks and Bans.
- Added ability upgrade order and times to each player.
- Added inventory for additional units (Lone Druid's Spirit Bear).
- Added an API for getting match details in the order they were recorded.

ToCsEk
nem elsz új hõs 😞, lesz valami team ratingos cucc elvileg

RedDevilsza
AZ semmi, de ha véletlen trollok spawnolnak akkor meg is hal 😄 Egy szóval nem mondtam hogy jó, csak azt hogy nem annyira vészes 😊

Zomil
Nemtudom...én még esküszöm sose láttam pubon, 3-4napja viszont csak ilyet látok. Azért nem értettem mi történt 😄

Muki100
Azért utálom mert általában aki ezt csinálja az még annyira sem figyeli a minimapot mint aki a hagyományos módszerrel erdõzik furionnal, pedig az õ feladata lenne a leginkább résen lenni.

azért szar mert kinyírja a mobokat sérülés nélkül ez tény, csak ilyen 20 mp ket áll egy helyben úgy ,hogy nem csinál semmit csak vár a cd re.

RedDevilsza
Ez már nagyon régen megy pubokon, és azért annyira nem vészes tactic, bár én még nem próbáltam.

Akkor már inkább qop jungle (radiant) ward és quelling blade kezdõ itemmel, blink kezdõ skill 😊

Én is , fõleg a ward spotra mennek...

Zomil
Valaki elmondaná melyik stream-en/kompetitiv meccsen volt valaki Furionnal aki elsönek tp-t rakott és olyan helyekre tp-zett, ahol a mobok nem érték el és igy erdözött? Mert szerintem pub-ban egy iszonyat szar taktika, de 3-4napja csak ilyen Furionokkal találkozok :S

RAZOR27
megis érdemelték, a héten már harmadjára ették meg ugyanazt

ToCsEk
lol navi 11perc alatt kikapott 😄

setuh
Nem szakadt ki a dobhartyaja az uvoltesedtol(VEDD FEL!!!!!!!!!!!)?<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Muki100
Be lett küldve. <#zavart1>
Ami még tovább szépíti a dolgot, hogy egy haver akivel több mint 5 éve dotázok együtt is ott volt, és TS-en mondta, hogy nem kéne Divet tegyek szerinte mert a blademail veszélyes lesz rám. Ezután mégis megvettem, majd 6 mp-vel késõbb halott voltam, õ pedig tisztán egyedül futott haza, átlépve a divemen, majd a legalább 1 képernyõ hátrányban üldözõ BS felszedte.

Inv1sus
Top 10 failba én simán beküldtem volna. 😊

Btw: NaVi couriert és 11 kulcsot adnék myth hook-ért

penge25
sg-s dota arcok este 10 után szoktak itt játszani, egy esetleges sg-s team meccs erejéig szívesen csatlakoznék supportként.

Én nem dota 1 eztem de nagyon jól ismerem azt is, és nem bánom ,hogy nem változott semmi mert én azért játszok vele, a lollal is lenyomtam 1000 meccset, ugyan ennyit hon bétában is, de most már csak Dota 2 zök és itt szerintem sokan másik is azért játszanak vele mert nem változtattak sokat Dota 1 óta, csak ahol tényleg kellett... nagyon jó lett ez a játék csak még sok hõs hiányzik, az ,hogy unbalanced az meg... majd ha már az összes hõssel tudsz játszani legalább egy közepes szinten akkor lehet nyilatkozni balance problémákról.

setuh
Majd ha tobb 100 meccset jatszasz,kb keptelen leszel mar dota1-ezni annyira sok aprocska konnyites van ebbe,am sem ertem milyen fejlodest vartal technikailag?Magasan veri az osszes hasonlo jatekot,balance-ban es technikailag is.
Az meg,hogy elavult...sztem ebben van jelenleg a legnagyobb jovo,mivel egy e-sport, de megis casualabb mint egy sc2,foleg alacsonyabb szinteken.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

penge25
Thx<#worship>

Zomil
Öhm, szoval azért technikailag elavult, mert egy az egyben átportolta a dota1-et, csak hozzátett olyanokat, h replay rendszer, machmaking, és egyéb dolgok.
Ráadásul azt sem mondhatod, h a többi dota stilusu játékhoz sehol nincs, mert épp az hogy azok elött jár technikai fejlödésben, ugyhogy több szempontbol sem értem a technikailag elavult kifejezésed.
De akkor majd ird meg mert most már komolyn érdekel.

A balanceolatlan dolog meg szimplán hülyeség, ha eleget dota1-eztél volna(vagy dota2) akkor nem mondanál ilyet. Valoban pub-ban van pár erösebb hös, de egy játékban sem a pub-ra balanceolnak, hanem a competitive játékosokra.

Zomil
Lion

penge25
Skacok, itt van a HoN-ból ismert Witchslayernek megfelelõ hõs, kedvenc support hõsöm volt?!