DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fönt van minden a hivatalos oldalon.

setuh
Tegnapi Navi vs Orange 3. game-rol van mar replay valahol?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Sztem több nézõjük lenne ha EU-ban lenne az Int. De persze jóval kényelmesebb megrendezni hazai pályán.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950

setuh
*nekunk keso delutan

setuh
Tavaly is Seattle-ben volt,de ha nem csal az emlekezetem hamarabb kezdtek minden nap,igy nekik reggel kezdodott,keso delutan.

Mert Seattle-ben még csak dél van.

setuh
De mer kellett ilyen kesore tenni iden...Latom,hogy minden nap annyitol van.

Most olvastam, szerintem hatalmas 😄

"A Dota and a LoL player meet. The Dota player says "Dota 2 is better." The LoL player couldn't deny."

zsakosfrodo2
Úgy számoltam, hogy 21 órától fog kezdõdni. Holnap.

setuh
Jah,oke <#vigyor>

Holnap 18 orakor kezdodik a main event?

Muki100
ott találod ahol a szervert és a nyelvet kell kiválasztani

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TurboX
pedig az elején még jól kezdtek, midlén simán megvolt

sk-t nem értettem hogy miért várt a blink-kel
Hát most egész jó, de az elõzõ meccsen amit tolt az 0 színvonal alatti😊

TurboX
ez a dendi gyerek már megint nem bír magával 😄
setuh
Most vettem eszre,hogy a solo mm-et kivettek.Nem volt jo semmire?
Ën egyszer jatszottam,kb 2x annyiba telt a kereses es teljesen unbalanced mecs lett belole,gondolom a nagy keresesi range miatt.Pedig am lett volna ertelme...

Fehercsoki
Írja hogy mik eshetnek.

Üdv. ezt a Treasure of the Championst megéri kinyitni, vagy annyira kevés az esély a jó cuccra hogy inkább adjam el 0.05 ért?

Hajrá rattle...

Go Quantic!!!

ToCsEk
ha már itt járunk ez is kötelezõ mindenkinek, best dota2 videó ever 😮

international1rõl volt még volt egy kurva epic puppey creep block mikor menekültek dire erdõbõl az mekkora epic volt még de nem találtam meg 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Tavaly lemaradtam, de remélem idén is ilyen lesz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=idEUCU6SDoU&feature=youtu.be

Nekem az utolsó 5 meccsen egy commont adott, azt is azért mert szintet léptem. Lassan már egy player cardnak is örülnék 😄

balintk
Legalább "gombás" chestek helyett player cardok vannak! Ez már önmagában megér egy örömtáncot. <#wilting>

TurboX
ezaz!
a változatosság jegyében..

nem vagyok valami nagy kusztomizálófanboj(kb. leszarom) de azért ez már frusztrál hogy kis túlzással zsinórba dobálja ezeket egy-egy szintlépéskor és mást nem
Guren
remélem a döntõt tobi fogja kasztolni, imádom mikor üvöltve kommentál egy teamfightot :-D

setuh
Jaja,bruno meg a statisztikak<#nyes>

Igen, õk jók voltak 😄
balintk
Remélem a host megint 2GD/bruno páros lesz. 😄

RAZOR27
japp, tobiról és ayesee-rõl tudok

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

setuh
Ha csak fele olyan jo lesz az International mint tavaly,mar meg leszek elegedve 😄 Uh de varom mar 😄

Kommentatorok kik lesznek?Tobi gondolom benne van.

Ha valaki játszótársat keres, steamen Geri8(HUN) névn elér. Pár hete játszom, de az elôbb említett überbrutál játékosokat nekmis bedobálja az eszméletlen hülyékkel együtt. Hobby szinten LOLozok, de ez tényleg más. Már eleve a pálya is sokkal nagyobbnak tünik.

Életem elsõ öt dota2 meccsébõl hármat megnyertem, abból kettõben mid carryként én vittem a hátamon a csapatot. Az elején mindig hasonló kaliberû játékosokkal (kéne) hogy összerakjon és akkor nem lenne gond.
A vicc az hogy azóta se volt olyan jó a win/lose arányom 😄 (dota1-gyel sosem játszottam).

vagy nézzél streamet és az alapján tanulj ki egykét dolgot vagy ha játszott ellened vagy veled volt olyan ember akkor nézd vissza hogy õ mit hogy rakott ki

csak elrontod a másik négy játékát. És te meg ugyanígy fogod késõbb szidni az olyanokat mint te, mikor a te játékodat teszik tönkre...

iracing the 'real' race.

Ha az ember elviseli, hogy lenoobozzák, és szidják az elején, akkor felesleges a botokra idõt vesztegetni. Én sosem játszottam botok ellen, élõ játékosok ellen gyorsabban lehet tanulni és fejlõdni.

Archie2048
Jaja nem egyszerû elsõre, baromira mély a játék. Az utolsó item-ig meg, spell sorrend választás minden befolyásolja a játék menetet.
Én elõször botok ellen nyomtam majdnem minden hõssel játszottam egy kört, próbáltam kiszûrni mi a szimpi. Mai napig nem sikerült igaz nincs idõm napi 3-4 meccset játszani sajnos én is csak casual szinten nyomom. 😞
Purge cuccai nagyon jók sok streamet megnéztem.
Érdemes kivárni egy picit a karakter választással ha sok a ranged akkor menj meleevel, ha sok a Carry menj healerrel Omniknight jó erre nagyon. Vagy ha funolni akarsz akkor keres egy AOE Ulti-s hõst és szopasd a népet a fightokban.
Nem te nyersz hanem a csapat. Ha téynleg meg akarod érteni a játékot akkor Ashe és Ursa Botok ellen és nyomj velük egy két kört.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Nos igazad van, nem olvastam el csak az elsõ napot, bár a wild card meccsen már ki fog esni egy csapat.

RedDevilsza
a selejtezõk kezdõdnek 7.tõl.

Nekem a selejtezõ ugyan úgy az event része.
@BlazeH
Egy tárgy akkor esik amikor a meccs alatt történik egy különleges esemény:
pl: first blood, double kill, triple kill stb.
Ezt a tárgyat a rendszer kisorsolja az aktuális nézök közt.

Ha már itt tartunk, valaki magyarázza már el hogy mûködik ez a "nézem a meccset és tárgyat nyerhetek dolog"?
Élõben kell nézni? Elejétõl a végéig? Vagy nézem 10 percig és akkor is megvan az esély? Ha twitchen nézem, ugyanazok a szabályok (összelinkeltem a steam accommal). Kösz.

kicsit többet, maga a verseny 7. kezdõdik 😄 elõtte csak ilye nbaszkolódás lesz
International 2013
Még hármat kell aludni. 😊

Különc
ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

RAZOR27
Fõnök úr, rakja már ki a bannerba purge tutoriálját, meg hogy az újak tartsák meg maguknak a rinyálásukat, mert ez napról napra rosszabb lesz.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

A balance-ot ne bántsuk, mert az zseniális. Persze nem all randomban, hanem ha mondjuk van négy carry a csapatban, akkor te nem választassz be egy ötödiket, illetve szólsz a társaknak is hogy valaki cserélje le supportra/initiatorre. Meg persze érdemes figyelni hogy az ellenfélnek milyen hõsei vannak. Értelmes társakkal, kellõ tapasztalattal derül ki csak, hogy mennyire jó is a balance.

Nah, sajnos megint rossz oldalról közelítetted meg a játékot, valójában a replikádban annyi volt az igazság ,hogy a csapatod szar volt, velük együtt persze te is, na de a lényeg a lényegen, valahol el kell indulni, ez egy kurva nehéz játék, a smite az teljesen más kategória, más a spell rendszer stb, LoL-ról meg ne is beszéljünk, a Balance egyenlõre messze a legjobb a Moba játékok között,nyilván nem tökéletes, de még mindig többet ad mint a többi moba játék ahol farmolni kell a hõsöket, na meg ha már itt tartunk persze ,hogy egy erõs carry ellen szart se értek ha nincs counter a csapatodban, itt nincs az mint a LoLban ,hogy azt csinálsz minden hõsbõl amit akarsz, ha kihoznak ellened egy naix-ot pl ,úgy ,hogy semmi érdemleges nincs ellene, akkor akár ki is léphetsz, ezt a kezdõk sajnos egyáltalán nem értik meg, meg azt se ,hogy nem kell nekik carryvel játszani mert kurvára nem tudnak las thitelni , és emiatt mennek rage quitre 1 nap után, ami persze nem baj, mert a gyengék mindig kihullanak és csak az erõsek maradnak😊 No offense egyébként félre ne értsd😊

JethroHUN
"DotA is a game about teamwork..." Na igen, ez az mi nincs. SMITE casual játékmódban sincs, de attól még lehet nyerni ha nem vagyunk teljesen bénák. Akkor gondolom DorA2-re ez nem igaz <#ticking>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ToCsEk
mit csodálkozol ha gigafeedet kap valaki ez van az minimim +5-6szint elõny jó hogy begyalázza az egész csapatot<#whatever>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

JethroHUN
Én ekkora kupac szarral még életemben nem játszottam. Az hogy 0 egyensúly van a játékban az nem kifejezés. Még csak föladni se lehet egy kurva meccset végig kell ölni mind a kibaszott 60 percet. Nevetséges. 5 órát játszottam ezzel a hulladékkal, de szavak nincsenek rá h leírjam azokat a meccseket. Mindegyikbe van egy supermega pro gyerek, vmi legyõzhetetlen karakterrel, 20 - 0 (legalább 20) és ez az õ személyes statja, 5-ünket kinyír teljesen egyedül. Már a játék elején, berohan és torony mellet "double kill" persze biztos. SMITE-tal játszok, de ott ilyen nincs, hogy egyetlen játékos szét aprít a fenébe mindenkit... Amikor azzal kezdtem, fele ilyen szar nem voltam. Ezek a rohadsz szar meccsek kb úgy elvették a kedvem... töröl is lefelé. Egyedül Lina-val tudtam valamit csinálni (na vele pl nem volt rossz a játék, ahhoz képest h 30-10 re megint kurvára kikapott a csapatom)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!