5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#4923 hétvége fele jön is nem? új event játékmód hős nagyon belehúztak oh wait -
#4922 nagyon baba lesz ez az új patch :D még a 6.80 is a kedvemre van ^^ -
#4921 Örülj neki, már vége az ingyen l4d2 akciónak te mégis megkapod így utólag :D -
gotchaaa #4920 reddit
"Valve's way of saying HL3 announced." :D
-
Neoncsoves #4919 Left 4 DotA 2 -
Thu #4918 A Dota 2-m Left 4 dead 2-vé változott, lecserélte még a játék fájlokat is. Nem jutok szóhoz, kell egy kis idő, hogy felfogjam, mi történt. Ilyen intenzív agyfaszt már évek óta nem kaptam. Biztos mindenki panaszkodott a gyakori szerverleállások miatt, aztán Gaben úgy gondolta, hogy nesztek farkak, toljátok ezzel akkor :DD Kiégtem. -
#4917 Mondjuk azt nem értem hogy miért bukok full ratinget amikor kilép a csapattársam 5. percben. -
Neoncsoves #4916 hát... akkor inkább ranked captains mode és imádkozok egy normális captainért :D -
#4915 Captains draft - random draft a legjobb megoldás egyelőre. -
Neoncsoves #4914 nincs valami normális játékmód ebben a szar játékban, amit random emberekkel is lehetne tolni?
Single Draft - Unbalanced csapatok
All random - abszolút Unbalanced csapatok
All pick - soha a kurva életben nem pickel senki, max randomol és ha pickelsz valamit akkor gyorsan repickel
captains mode - idióta gyökér 5 fős squishy teamet összerak
Least played - hagyjuk inkább
nem lehetne az all pick ilyen körökre osztott választós mint a captains mode??? -
#4913 ezaz, még csak nem is ranked (sőt még 1 ranked meccset se nyomtam :DD várok még vele :D) na mind1 lehet csak egy rossz széria volt, ma kijött a baráti 1-1, viszont mindkét alkalommal 3+2es dupla party volt :D és megvolt az első rubik midem :DD nem gondoltam volna hogy működik :D -
#4912 Kezdővel ne menj rankedre ennyi :D -
#4911 ejj ez az "új" matchmaking elég kellemetlen, legalábbis partyban. ha csak egy emberrel vagyok partyba már egyből 5ös stack ellen rak be vagy 3+2essel minimum o.O elégnagy pofátlanság, főleg akkor amikor kezdő játékos van velem, olyankor szigeti veszedelem, mind1 mi a stájsz -
Fbn Lx #4910 mi ember spiritet magunk között fos kerrinek hívjuk, de ez is elég kreatív! -
mue #4909 Előre is bocs, de elmondom itt, hogy mi Ember Spiritet szépmagyarra fordítva úgy hívjuk magunk közt, hogy "Kántorböjti Lélek"
http://szotar.sztaki.hu/search?searchWord=k%C3%A1ntorb%C3%B6jti&fromlang=hun&tolang=eng&outLanguage=hun -
Fbn Lx #4908 istenem, annyira élveztem, hogy kikapnak mint a szar
szinte láttam magam előtt goblak-ot cyka blaty-ot ordítozni végig -
#4907 Carryvel duo lane ellen, szar supportal nem hiszem hogy könnyeb farmolni mint miden. -
donatus13 #4906 Kivételesen nem értek egyet :D witch doctorból nagyon jó carry t lehet csinálni. Persze amit mondasz igaz, a társak állatságát nem lehet javítani vele. -
Neoncsoves #4905 nem tévhit, egy bizonyos szint alatt inkompetens társakat kapsz többnyire, akiknek fogalmuk sincs a játékról és 0 situation awarenessük van és akár towerdiveolnak egy killért 200 hpval (aztán persze meghalnak). carryként hülye társak mellett is tudsz farmolni és ölni, de egy witch doctorból pl. nehéz carryt építeni... -
Fbn Lx #4904 na ez meg a másik, minden meccs úgy kezdődik hogy ketten írják be a csapatból hogy mid
aztán az egyik pudge-ot pikkel, midre megy és fídel -
#4903 És itt nem Tuskarra gondoltam:D -
#4902 Nem értem mi ez a tévhit hogy carryt kell pickelni ha nyerni akarsz... Snowball mid herot kell pickelni, és ha tényleg jobban játszol mint a többiek akkor jön is a win. -
Neoncsoves #4901 ne haragudj, de én pubon nem bízok másokban. az esetek nagy részében engedek és supportolok, de gyökérmód nem last hitel a carry és alulmarad lvlben is az enemy carryktől. ezért inkább én is mostmár pickelek egy carryt amivel tudok játszani és az esetek egy jó részében többet hozzáteszek a meccshez, mint supportként. -
Fbn Lx #4900 Jaghshimash! My name a Long John Silver, i come from Kazachstan, my villige need water and say, Long John save us, go to US and A play DOTO like Admiralbullshit , Puppet And Denghdi, If i fail i will be execute, Please copy pasterino dongerino cappuccino this so i get accept to pro team name Relax. Dzhenkvi.
imádom a tviccs csetet -
Fbn Lx #4899 ja ok, kussoltam -
Fbn Lx #4898 már ha értenék oroszul
valaki kommentálja angolul csak én nem tlaálom? -
Fbn Lx #4897 jó hogy szólsz, veretem is a streamet
amúgy nyilván ssd
-
Dobronski #4896 nagy általánosságban, én kurvajó vagyok -
#4895 Legalább van önkritikád -
Dobronski #4894 SSD vs. RELAX? -
Dobronski #4893 mert szereti mindenki megváltani a világot a kedvenc kerrijével. sajnos. de ez nem community függő, mindenhol ez van. és az orosz magyarok rendkívül szarul játszanak. -
donatus13 #4892 Nem arról van szó, hogy orosz e vagy magyar, mind kettőben van értelmes is, hanem arról ,hogy mindenki carryzik... van már 3 pickelve, de azért hoznak még 1 et, és utána hiába supportolsz, valahol úgy is szar lesz. -
Dobronski #4891 a sok orosz meg honfitárs -
Fbn Lx #4890 tenyleg kevés rákab dolog van a dota kommunitinál -
#4889 En is most kezdtem es elmult 6 meccsemen mindben volt afk (meg sztem smurf is masik csapatban), de anyazas meg nem sok. -
#4888 vagy csak rossz helyre jársz :D -
donatus13 #4887 Hát azt kell mondjam ha a community a bajod ide ne gyere mert LoL-os community messze jobb mint a Dota-s, én mind kettőbe nagyon sokat nyomtam, függetlenül ,hogy a dota 2 gameplayt sokkal jobban szeretem és én is ezzel játszom, de a Dota2 es communitynál rosszabb nincs. -
antiqueA #4886 Meglátjuk :) A minap lettem 30-as LoL-ban, de nehezen viselem a communityt. Teszek egy próbát ezzel is. -
antiqueA #4885 Jah, sc-ztem, sokat toltam és ráuntam. Egyszer mindennek eljön a vége ;) -
moho #4884 ki ne hagyd, az egyik legjobb game :)