DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi, hogy az alt+s helyett space van nekem, ilyeneknek mint force staff vagy blink dagger
a minimaposra meg errõl hallottam, nem próbáltam még, de elvileg mûködik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Create a text file, open it, then click Save As and name it autoexec.cfg and then save it.
3. Go to this useful site: Dota 2 Config Generator
4. Customize it how you want (has lots of awesome and helpful options, but change those at your own risk.
5. Go to the Minimap Misclick Delay and this is the option you want. What it does: When you move your mouse over the minimap, clicking on it will do NOTHING, until the delay ends, this really helps misclicking. (I set the option to 0.5, or 0.5 seconds)
6. Download the file and replace the file you created earlier.
7. Launch Dota 2
8. ???
9. Stop dieing by misclicking on the map.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most már nem lehet kõ után egybõl gripelni 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
😄D
sokszor egyáltalán nem tudnak hookolni
de még olyankor sem pofázok nekik, mert aki már volt padzzsal az tudja, hogy nem mindig van az embernek olyan napja, lehet máskor meg minden hookot bead
gyûlölöm azokat akik minden hibánál egybõl pattognak, ahelyett, hogy a saját játékukra figyelnének
de pudgeal egyébként valamért rossz élményeim vannak, ha velem van, akkor mindig szarul játszik és nem tud hookolni, ha az ellennél, akkor meg folyamatosan behúz mindenkit a susnyásba
ez valami szabályszerûség nálam
ellenben amikor elkezdõdik a baszogatás, az mindenkinek lefoglalja a 20% agytérfogatát, és frusztrált elsz
onnantól persze dobva van a játék többnyire
sokan nem elég érettek ahhoz, hogy ezt megértsék
valószínûleg már az õskortól kezdve, amikor elment 15 férfi együtt vadászni
aztán a jelenkorban a focicsapatban, vagy egy munkahelyen egy adott közegben. mindenhol össze kell tudni hangolni a különbözõ elvárásokkal és ötletekkel rendelkezõ, a különbözõ szinten lévõ és különbözõ dolgokhoz értõ embereket és "nyerni".
én azon vagyok, ha bár engem is sokszor felbasz, elismerem, hogy én is fasz vagyok, valójában mindannyian faszok vagyunk
én is, ha mások szerintem egy értelmetlen dolgot csinálnak, és ezen felbaszódok, meg mások is, amikor folyton baszogatnak másokat, hogy mit hogyan kellene csinálniuk
szerintem fõ a tolerancia, ergo nem folyton beszólogatni és baszogatni az embereket, még akkor sem, ha szarul játszanak. a legjobb amit tehet az ember egy csapatjátékban, hogy nem baszogatja a társait, hanem pozitívan áll hozzájuk, mert az õket is segíti és így a csapatot is
bevallom, nekem is fejlesztenem kell a toleranciámat, bár én nem szoktam beszólogatni csak pont azoknak, akik mások baszogatására hajlamosak, mert engem az zavar.
sajnos az oroszok között rengeteg ilyen van, akik félig oroszul félig angolul ordítozva osztanak, mert nincsenek tisztában azzal, hogy adott hõsökkel mire lehet képesnek lenni, és mire nem
pl. a közelében voltál egy krisztál médennel amikor hárman begenkelték és megölték, te meg nem másztál beléjük még pluszba, hogy megmentsd
és szétpingelik az agyadat meg nuboznak, hogy nem gyaksz világba
az ilyeneket mostanában csak mute-olom
Bár volt olyan hogy valami idióta lett a kapitány aki megakarta mutatni hogy mekkora epik MID IO carry, mert õ látta youtubon hogy kell 😄DD persze beszoptuk rendesen, de hát ez ezzel jár, nem lehet mindig nyerni, meg mindig azzal a hõssel lenni amelyikkel akarsz meg mindig normális emberekkel játszani ^^ héten 4en játszottunk, erre az 5. baszta el a meccset, bennevan a pakliban, sõt van hogy te baszod el na 😄 ez ilyen 😄
Mindenki carryzni szeretne, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy nincs olyan reakcióképessége/agyi kapacitása, hogy le tudjon carryzni 1 játékot normális játékosok ellen. Pudge már rohadt unalmas, minden körben ott van, valaki mindig bepickeli. Az sem baj, ha naix van ellene, neki mindenképp azt kell. Õ Pudgeozni akar, mert látta a NaviTv-n hogy Dendi is azt csinálta, és hát akkor neki is azt kell. Szánalmas. Az európai szerver TELE VAN oroszokkal, pedig már VAN SAJÁT SZERVERÜK TÖBB MINT FÉL ÉVE. De a patkánylelkûnek csak azért is az english queuet meg európát kell bejelölnie. Már komolyan azt gondolom, hogy azért csinálják ezt, mert már a saját fajtájukat sem tudják elviselni, annyira undorítóak. Ez megy 750 winnél jelenleg. Nem, nincs 80% lose ratem, bár ha az lenne, akkor velem balanceolná lefelé a csapatot, és akkor nem ilyen idiótákat kapnék magam mellé, hanem nálam jobbakat. Eddig egyedül toltam, most 3-an toljuk már mióta. A másik 2 random fazon folyton 1-10-be van, nem tudom már hanyadik péntek este telik el úgy, hogy 3-an szánakozunk ts-en, hogy ez a 2 random hülyegyerek mi a frászt csinál. Meg elterjedt ez a "tryhard" taktika, (legalábbis én 2 hónapja még rohadtul senkinél nem láttam ezt) ami abból áll, hogy 4 enemy bujkál egymás textúrájába bújva a jungelben, és ahogy kimész farmolni, megölnek. Az elsõ percben. Aztán a 3.ban is. Aztán már a torony alatt maradsz, és csak nézegeted a statokat, hogy az enemy team a 11. percben is 3-4-es, mert nem is laneznek jóformán, csak bujkálnak. Aztán a 30. percben kikapnak, és bg-znek. Fantasztikus. Az új mindenre midas taktikáról már nem is írok, mert hányingerem lesz. Ez a játék teljesen olyan mint az élet. Tele van buta, közönséges, haszontalan, ostoba emberekkel, akik alap dolgokat sem tudnak normálisan végrehajtani. Csak amíg az életben ezeket el tudod kerülni/ignorálni tudod, addig itt kénytelen vagy velük csapatot alkotni. Elnézést ha valakit zavar amit most leírtam, szimplán csak ki kellett írnom magamból az utolsó 150 meccsem alatt felgyülemlett bullshitet. További kellemes játékot, én meg inkább keresek valami mást, amivel el tudom ütni az unalmasabb órákat.
ha valakinek van fölös vagy tradelni való Polymorph Mythical Items-receptje írjon rám nyugodtan 😊
nekem a space egy normális RTS-ben (mint ahogy a dota 1-ben) alapból az utolsó akcióra viszi a kamerát, az a gomb pedig az attack.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A játék elején mindenkinek ki kell választani hogy milyen billentyûkiosztást akar használni, és mivel a 3-ból 2 is wasd-s, 66% eséllyel feltételeztem, hogy õ is azt választotta. De bocsáss meg BoneDragon, veled ellentétben én csak egy halandó vagyok, sajnos nem tudom mindenkirõl hogy milyen billentyûkiosztást használ. Gondolom menstruáltok éppen hogy mindenki a torkomnak ugrik mert feltételezni mertem hogy neki is a space az attack gomb. Esetleg kezd kialakulni itt is a LoL-os közösség. Logika... <#wilting>#wilting>