DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Single Draft - Unbalanced csapatok
All random - abszolút Unbalanced csapatok
All pick - soha a kurva életben nem pickel senki, max randomol és ha pickelsz valamit akkor gyorsan repickel
captains mode - idióta gyökér 5 fõs squishy teamet összerak
Least played - hagyjuk inkább
nem lehetne az all pick ilyen körökre osztott választós mint a captains mode???
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://szotar.sztaki.hu/search?searchWord=k%C3%A1ntorb%C3%B6jti&fromlang=hun&tolang=eng&outLanguage=hun
szinte láttam magam elõtt goblak-ot cyka blaty-ot ordítozni végig
aztán az egyik pudge-ot pikkel, midre megy és fídel
imádom a tviccs csetet
valaki kommentálja angolul csak én nem tlaálom?
amúgy nyilván ssd
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Gondoltam kipróbálom ezt a játékot, de egy olyan hosszú tutorialt kellett végignéznem, hogy amint vége lett nem volt kedvem a következõ szinthez és kiléptem. Most folytatni akartam volna, de megint végig kéne néznem az elsõ részt. Van rá vmi lehetõség, hogy ezt kihagyjam? Tisztában vagyok a játék szabályaival, dolgaival.
Egy spell saját magamra történõ aktiválására van valami jobb és gyorsabb mód mint az adott bill 2x-i lenyomása egymást követõen?
a vladimir csak 9.9/10, a blademail pedig csak 9.5/10 furcsa
wow
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DK vs. VG?