DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Captains draft - random draft a legjobb megoldás egyelõre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nincs valami normális játékmód ebben a szar játékban, amit random emberekkel is lehetne tolni?

Single Draft - Unbalanced csapatok
All random - abszolút Unbalanced csapatok
All pick - soha a kurva életben nem pickel senki, max randomol és ha pickelsz valamit akkor gyorsan repickel
captains mode - idióta gyökér 5 fõs squishy teamet összerak
Least played - hagyjuk inkább

nem lehetne az all pick ilyen körökre osztott választós mint a captains mode???

RAZOR27
ezaz, még csak nem is ranked (sõt még 1 ranked meccset se nyomtam 😄D várok még vele 😄) na mind1 lehet csak egy rossz széria volt, ma kijött a baráti 1-1, viszont mindkét alkalommal 3+2es dupla party volt 😄 és megvolt az elsõ rubik midem 😄D nem gondoltam volna hogy mûködik 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RedDevilsza
Kezdõvel ne menj rankedre ennyi 😄

RAZOR27
ejj ez az "új" matchmaking elég kellemetlen, legalábbis partyban. ha csak egy emberrel vagyok partyba már egybõl 5ös stack ellen rak be vagy 3+2essel minimum o.O elégnagy pofátlanság, fõleg akkor amikor kezdõ játékos van velem, olyankor szigeti veszedelem, mind1 mi a stájsz

mi ember spiritet magunk között fos kerrinek hívjuk, de ez is elég kreatív!
Elõre is bocs, de elmondom itt, hogy mi Ember Spiritet szépmagyarra fordítva úgy hívjuk magunk közt, hogy "Kántorböjti Lélek"

http://szotar.sztaki.hu/search?searchWord=k%C3%A1ntorb%C3%B6jti&fromlang=hun&tolang=eng&outLanguage=hun
istenem, annyira élveztem, hogy kikapnak mint a szar

szinte láttam magam elõtt goblak-ot cyka blaty-ot ordítozni végig
RedDevilsza
Carryvel duo lane ellen, szar supportal nem hiszem hogy könnyeb farmolni mint miden.

Kivételesen nem értek egyet 😄 witch doctorból nagyon jó carry t lehet csinálni. Persze amit mondasz igaz, a társak állatságát nem lehet javítani vele.

nem tévhit, egy bizonyos szint alatt inkompetens társakat kapsz többnyire, akiknek fogalmuk sincs a játékról és 0 situation awarenessük van és akár towerdiveolnak egy killért 200 hpval (aztán persze meghalnak). carryként hülye társak mellett is tudsz farmolni és ölni, de egy witch doctorból pl. nehéz carryt építeni...

na ez meg a másik, minden meccs úgy kezdõdik hogy ketten írják be a csapatból hogy mid
aztán az egyik pudge-ot pikkel, midre megy és fídel
RedDevilsza
És itt nem Tuskarra gondoltam😄

RedDevilsza
Nem értem mi ez a tévhit hogy carryt kell pickelni ha nyerni akarsz... Snowball mid herot kell pickelni, és ha tényleg jobban játszol mint a többiek akkor jön is a win.

ne haragudj, de én pubon nem bízok másokban. az esetek nagy részében engedek és supportolok, de gyökérmód nem last hitel a carry és alulmarad lvlben is az enemy carryktõl. ezért inkább én is mostmár pickelek egy carryt amivel tudok játszani és az esetek egy jó részében többet hozzáteszek a meccshez, mint supportként.

Jaghshimash! My name a Long John Silver, i come from Kazachstan, my villige need water and say, Long John save us, go to US and A play DOTO like Admiralbullshit , Puppet And Denghdi, If i fail i will be execute, Please copy pasterino dongerino cappuccino this so i get accept to pro team name Relax. Dzhenkvi.

imádom a tviccs csetet
ja ok, kussoltam
már ha értenék oroszul
valaki kommentálja angolul csak én nem tlaálom?
jó hogy szólsz, veretem is a streamet
amúgy nyilván ssd
nagy általánosságban, én kurvajó vagyok <#banplz>
SzirmosSzisza
Legalább van önkritikád <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SSD vs. RELAX?
mert szereti mindenki megváltani a világot a kedvenc kerrijével. sajnos. de ez nem community függõ, mindenhol ez van. és az orosz magyarok rendkívül szarul játszanak.
Nem arról van szó, hogy orosz e vagy magyar, mind kettõben van értelmes is, hanem arról ,hogy mindenki carryzik... van már 3 pickelve, de azért hoznak még 1 et, és utána hiába supportolsz, valahol úgy is szar lesz.

a sok orosz meg honfitárs
tenyleg kevés rákab dolog van a dota kommunitinál
SzirmosSzisza
En is most kezdtem es elmult 6 meccsemen mindben volt afk (meg sztem smurf is masik csapatban), de anyazas meg nem sok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RAZOR27
vagy csak rossz helyre jársz 😄

Hát azt kell mondjam ha a community a bajod ide ne gyere mert LoL-os community messze jobb mint a Dota-s, én mind kettõbe nagyon sokat nyomtam, függetlenül ,hogy a dota 2 gameplayt sokkal jobban szeretem és én is ezzel játszom, de a Dota2 es communitynál rosszabb nincs.

Meglátjuk 😊 A minap lettem 30-as LoL-ban, de nehezen viselem a communityt. Teszek egy próbát ezzel is.

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

Jah, sc-ztem, sokat toltam és ráuntam. Egyszer mindennek eljön a vége 😉

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

ki ne hagyd, az egyik legjobb game 😊
Nahát te is ennyire eluntad a starcraftot ? Mintha onnan ismerõs lennél 😄 egyébként sajnos a tutorialt nem tudod megkerülni, de úgy tudom a térképen kiválasztható ,hogy a második résztõl csinálhasd ha az elsõvel végeztél, ilyen kis zászlók vannak ha jól emlékszem.

Üdv!

Gondoltam kipróbálom ezt a játékot, de egy olyan hosszú tutorialt kellett végignéznem, hogy amint vége lett nem volt kedvem a következõ szinthez és kiléptem. Most folytatni akartam volna, de megint végig kéne néznem az elsõ részt. Van rá vmi lehetõség, hogy ezt kihagyjam? Tisztában vagyok a játék szabályaival, dolgaival.

arra gondoltam esetleg ALT+bill vagy valami
Guren
nincs

Aradebil2
ha gyorsabban kiklikkeled 😄 egyébként elég gyors az sztem

Sziasztok

Egy spell saját magamra történõ aktiválására van valami jobb és gyorsabb mód mint az adott bill 2x-i lenyomása egymást követõen?
nem akartam mindet felsorolni, csak a 10es skálán 10/10 furcsákat
a vladimir csak 9.9/10, a blademail pedig csak 9.5/10 furcsa
RedDevilsza
ja mert vladimirt meg blade mailt te is szoktál rakni neki hogy azokat nem furcsállod? 😄D

storm spiriten refresher és maelstrom
wow
ToCsEk
azok a statok<#banplz>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SzirmosSzisza

holnap lesz. dk 72-28 vg. vg-re raktam, hátha visszaszerzem a ma elvesztett 5 rare egy részét <#rinya>
RAZOR27
ez nehezebb kérdés 😄 a vg lángolt az utóbbi idõben a dk meg csak nem hozza amit kéne, de én Dk-ra tennék (de gondolom ez meccs is volt már 😄 )

értelmetlen szpojleres játék?
az lett.
DK vs. VG?
RAZOR27
ssd-re tippelek utólag (nem láttam a meccs eredményt még 😄)

SSD vs QPANDAS mit gondoltok ki nyeri?
setuh
5-6 eve hasznalom en is ugy,sztem tokeletes.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder