5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#5123 Így van - nálam invoker és meepo egyenes út a feedeléshez, aztán komikusnak találtam hogy a 3 választhatóból kettő kapásból kiesik. -
Neoncsoves #5122 invoker + meepo elég tapasztalat és skill igényes hősök. továbbá, Kunkkához sem árt egy kevés gyakorlás... -
#5121 Mit kell nézni? -
#5120 0 nem írja :D -
#5119 kinek mennyi a dotabuff pro ratingje? :D -
#5118 Bocs... akkor linkben -
#5117 Azok a választási lehetőségek he... :DDD
-
Fbn Lx #5116 ez tényleg gecijó volt -
Fbn Lx #5115 én is 3300ról mentem lefelé, asszem 2770 körül volt a legrosszabb -
gotchaaa #5114 http://dotabuff.com/blog -
Neoncsoves #5113 -
donatus13 #5112 hagyjál ár :D én 3400 ról startoltam most 2904 en vagyok de már nem foglalkozom vele, negatív rekordot is lehet dönteni, meg is próbálom most már:D -
Thu #5111 Beszarás, múltkori 16-os lose streak után már megint itt egy 10-es XD Egész hétvégén csak vesztettem, egy win se jött. Még anno 3950 volt az MMR-em most meg 3400. Már röhögök kínomba. Régen sosem volt ilyen, teljesen élvezhető meccseket toltam, most meg 3 hónapja csak ez megy, mintha direkt szivatna a rendszer :( Pedig 1000 winem mindjárt megvan, kb. ilyen szintű emberekkel is rak össze, de meg se látszik az egész. Tiszta fos. -
#5110 Ettol beszartam .Ilyen jo meccset reg lattam. -
#5109 az milyen kemény :D -
#5108 -
#5107 köszi szépen, jó kis adag olvasnivaló :D -
#5106 ez?
vagy 25% vagy 10% ot kapsz nemtom -
#5105 valaki ért a workshophoz? a kifizetés része érdekelne, de nem találok róla semmit o.O -
Fbn Lx #5104 azért egy slardart megverni, ami ennyire ki van baszva, az munka
én kb egyik legerősebb kerrinek tartom létgém ezzel a builddel -
gotchaaa #5103 Ez meg olyan, amikor kb. 40 percig tartjuk magunkat két oldalon beverve, aztán naga kimászik az erdőből. (na jó, már előtte is segített, de nagyjából ez volt a helyzet.) -
Neoncsoves #5102 Ilyen az, amikor van két húzójátékos de autista csapattársaink vannak.
Katt -
Neoncsoves #5101 na, ha a dotabuff lefrissíti a profilomat végre, akkor linkelek egy MLG bounty hunter displayt, egyetlen probléma az, hogy kikaptunk így is hogy kurvajól játszottam. ja, tegnap kb zsinórban 6 vesztes meccsem volt :-) -
#5100 Hat igen,volt par emlekezetes pillanat
Azert az tenyleg elgondolkodtato,hol fog tartani ez az egesz e-sport 10-20 ev mulva,nem kizart,hogy tobben fogjak nezni/jatszani mint mondjuk a focit. -
#5099 hát volt kb 3 rész ahol bekkönyeztem -
#5098 -
Neoncsoves #5097 ja csak amikor zsinórban van 3 ilyen meccsed az kicsit idegesítő... meg amikor kihozom supportot és a balfasz main carry (phantom assassin) nem tud last hitelni és 0 farmmal kikapunk... a másik meg egy earthshaker volt aki a fissurejét creepekre használta -_- -
#5096 nigga siren :D
shit happens, ne túráztasd magad rajta :D -
Neoncsoves #5095 bassza meg az aki ezt a matchmaking systemet kitalálta, autista idióták játszanak mindenhol bazmeg, 4es premade mellé berak 5.-nek, timbersaw soloval lehozom a hardlane-t lifestealer és necrofos ellen, erre botot elfeedeli naga siren meg shadow shaman. a játék végén meg persze én kapok reportot a 4 embertől :)
<3 valve -
#5094 remélem lesz vagy másfél órás :)
dendi huga
balckhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt remélem nem hagyják ki :D
jo szomorú lesz
meg kikurt epic -
Neoncsoves #5093 Na 3-4 nap és itt van a teljes... lehet pre-loadolni Steamen.
-
#5092 csak azt nemírtam le, hogy a single draftot ajánlom :D -
#5091 felejtsd el szaros all picket. Meglásd egyből nem leszel 50% winrate alatt. Az sokkal sokkal élhetőbb. -
Fbn Lx #5090 egy teljesen átlagos orosz csapatom szóló rankeden
nekró voltam -
antiqueA #5089 Na jó, ilyen esetben valóban indokolt! -
#5088 neee -
STEVEdoto #5087 hát ez így most odaégett :D -
gotchaaa #5086 Azért amikor kifagy az egyik emberünk, és az ellenfél orosz patkány tagjai (euwesten, angol nyelvet választva mi más ellen kéne hívnia) folyamatosan újraindítgatják a játékot, mellette lelkesen capslockkal cykázva, és végül 4v5-ben elpicsázzuk őket, na olyankor rettenetesen jó érzés hozzájuk vágni pár EZ-t a végén(csak hogy újra felhozzam a korábbi vitát :P). Rá is rántottam, miközben néztem a replayt.
-
#5085 ha valaki nézi a Monster Energy Invitational
-
donatus13 #5084 Én abba hagytam a rankedet és megint javulni kezdett a stat:D