5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • plu604
    Így van - nálam invoker és meepo egyenes út a feedeléshez, aztán komikusnak találtam hogy a 3 választhatóból kettő kapásból kiesik.
  • Neoncsoves
    invoker + meepo elég tapasztalat és skill igényes hősök. továbbá, Kunkkához sem árt egy kevés gyakorlás...
  • RedDevilsza
    Mit kell nézni?
  • ToCsEk
    0 nem írja :D
  • RAZOR27
    kinek mennyi a dotabuff pro ratingje? :D
  • plu604
    Bocs... akkor linkben
  • plu604
    Azok a választási lehetőségek he... :DDD
  • Fbn Lx
    ez tényleg gecijó volt
  • Fbn Lx
    én is 3300ról mentem lefelé, asszem 2770 körül volt a legrosszabb
  • gotchaaa
    http://dotabuff.com/blog
  • Neoncsoves
  • donatus13
    hagyjál ár :D én 3400 ról startoltam most 2904 en vagyok de már nem foglalkozom vele, negatív rekordot is lehet dönteni, meg is próbálom most már:D
  • Thu
    Beszarás, múltkori 16-os lose streak után már megint itt egy 10-es XD Egész hétvégén csak vesztettem, egy win se jött. Még anno 3950 volt az MMR-em most meg 3400. Már röhögök kínomba. Régen sosem volt ilyen, teljesen élvezhető meccseket toltam, most meg 3 hónapja csak ez megy, mintha direkt szivatna a rendszer :( Pedig 1000 winem mindjárt megvan, kb. ilyen szintű emberekkel is rak össze, de meg se látszik az egész. Tiszta fos.
  • setuh
    Ettol beszartam .Ilyen jo meccset reg lattam.
  • Jim Morrison
    az milyen kemény :D
  • RAZOR27
  • RAZOR27
    köszi szépen, jó kis adag olvasnivaló :D
  • ToCsEk
    ez?

vagy 25% vagy 10% ot kapsz nemtom
  • RAZOR27
    valaki ért a workshophoz? a kifizetés része érdekelne, de nem találok róla semmit o.O
  • Fbn Lx
    azért egy slardart megverni, ami ennyire ki van baszva, az munka
    én kb egyik legerősebb kerrinek tartom létgém ezzel a builddel
  • gotchaaa
    Ez meg olyan, amikor kb. 40 percig tartjuk magunkat két oldalon beverve, aztán naga kimászik az erdőből. (na jó, már előtte is segített, de nagyjából ez volt a helyzet.)
  • Neoncsoves
    Ilyen az, amikor van két húzójátékos de autista csapattársaink vannak.

Katt
  • Neoncsoves
    na, ha a dotabuff lefrissíti a profilomat végre, akkor linkelek egy MLG bounty hunter displayt, egyetlen probléma az, hogy kikaptunk így is hogy kurvajól játszottam. ja, tegnap kb zsinórban 6 vesztes meccsem volt :-)
  • setuh
    Hat igen,volt par emlekezetes pillanat

Azert az tenyleg elgondolkodtato,hol fog tartani ez az egesz e-sport 10-20 ev mulva,nem kizart,hogy tobben fogjak nezni/jatszani mint mondjuk a focit.
  • ToCsEk
    hát volt kb 3 rész ahol bekkönyeztem
  • ToCsEk
  • Neoncsoves
    ja csak amikor zsinórban van 3 ilyen meccsed az kicsit idegesítő... meg amikor kihozom supportot és a balfasz main carry (phantom assassin) nem tud last hitelni és 0 farmmal kikapunk... a másik meg egy earthshaker volt aki a fissurejét creepekre használta -_-
  • plu604
    nigga siren :D
    shit happens, ne túráztasd magad rajta :D
  • Neoncsoves
    bassza meg az aki ezt a matchmaking systemet kitalálta, autista idióták játszanak mindenhol bazmeg, 4es premade mellé berak 5.-nek, timbersaw soloval lehozom a hardlane-t lifestealer és necrofos ellen, erre botot elfeedeli naga siren meg shadow shaman. a játék végén meg persze én kapok reportot a 4 embertől :)

<3 valve
  • ToCsEk
    remélem lesz vagy másfél órás :)
    dendi huga
    balckhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt remélem nem hagyják ki :D
    jo szomorú lesz
    meg kikurt epic
  • Neoncsoves
    Na 3-4 nap és itt van a teljes... lehet pre-loadolni Steamen.

• RAZOR27
    csak azt nemírtam le, hogy a single draftot ajánlom :D
  • RAZOR27
    felejtsd el szaros all picket. Meglásd egyből nem leszel 50% winrate alatt. Az sokkal sokkal élhetőbb.
  • Fbn Lx
    egy teljesen átlagos orosz csapatom szóló rankeden
    nekró voltam
  • antiqueA
    Na jó, ilyen esetben valóban indokolt!
  • ToCsEk
    neee
  • STEVEdoto
    hát ez így most odaégett :D
  • gotchaaa
    Azért amikor kifagy az egyik emberünk, és az ellenfél orosz patkány tagjai (euwesten, angol nyelvet választva mi más ellen kéne hívnia) folyamatosan újraindítgatják a játékot, mellette lelkesen capslockkal cykázva, és végül 4v5-ben elpicsázzuk őket, na olyankor rettenetesen jó érzés hozzájuk vágni pár EZ-t a végén(csak hogy újra felhozzam a korábbi vitát :P). Rá is rántottam, miközben néztem a replayt.
  • RAZOR27
    ha valaki nézi a Monster Energy Invitational
  • donatus13
    Én abba hagytam a rankedet és megint javulni kezdett a stat:D