DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
nah ez meg no komment
aztán mehet a safeleave ma 4egymás utániba is ez volt..
hát marha nagy gg<#wow3>#wow3>
Ezek a postok után csökken a kevem dota rankedhez😄
legjobb 2support orosz dagonnal 0itemmel 40perc 0ward alap csirke ok
aztán másik game 40:20ra megy ellen 30percbe , én carry és elkezd magyarázni hogy 0itemem van ilyen faszlámákat úgy kibannolnám örökös bannal nem tudom mit vár 0/8as statokkal a csapat 0fight winnel hogy nincs itemem nem tudom miért vár meleg hógolyót az ilyen szakértõ...
egyetlen hét leforgása alatt 300 solo és 150 party mmr-t veszítettem.
a nagyrésze olyan volt, hogy:
1. két kerrit hoznak egy lénre, ráadásul mindkettõ melee, rangedek ellen
2. az ötödik játékosunk csak akkor pikkel, amikor már elkezdõdött a meccs,és hoz egy 4. kerrit a csapatnak
3. megbeszéljük, hogy offlénezek slarkkal és hoznak mellém egy fantom lanszert
4. az egyik csapattársom first blood után diszkonnektel
5. nyerésre állunk, és az invokerünk dc-zik, nincs pause, kikapunk
6. három tipikusan szóló hõst hoznak a csapatba egyszerre (pl. dark seer, clockwerk és magnus)
7. valaki a csapatomban instapikkel egy kerrit, mert azt van kedve épp játszani ha törik ha szakad, és 3-14et megy vele
8. ranged csapattársam elveszíti midet egy bloodseeker ellen, de legalább 4-szer meghal 1v1-ben 10 perc alatt, és a 15. percben azt veszem észre, hogy begenkelt engem egy s&y-s, radiance-es bloodseeker
9. instapikkeli a csapattársam pudge-ot, de életében nem adott be még egy hookot sem
10. hozok egy mid hõst, mert pl kirandomolom (storm spirit), és a csapattársam hozza pudge-ot lénre, ahol fídel vele
most csak szemezgettem a legtipikusabb dolgok közül, amivel találkozok
eztán eltelik egy hét, és 10 meccsembõl 9et megnyerek úgy, hogy brutális rekt az egész, és az ellenség pislogni sem tud. és ez a két ciklus így fullosan váltogatja egymást. ez most reális? ezt így tervezték? ennyire random ez az egész játék, és a tényleges skill differencia a játékosok között nagyon kicsi, a játék 90%-a a pikkeken és a lénkonfigurációkon megy el?
ezek merültek fel bennem, szóval nem tudom megfejteni, hogy miért van ez így, ahogy.
mondjuk fõnix szinkronjai talán annyira nem szórakoztatóak, meg wispé sem
ui: lemaradt a TÉK
Ezek a képek meg, fhú, azt hittem csak nekem ad be néha 10-es lose streakeket. Aztán rá 1 héttel meg egész hétvégén csak nyerek, legtöbbet ilyen 15 perces gg wp ff-ekbõl. De már nem is érdekel.
Az elõtte lévõ 20 meg pont a fordítottja ennek.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A hõsök leírásai (ez már nem neked szól, csak úgy általában a témához szólok) meg tényleg sok munkát jelentenek. Általában úgy zajlik egy fordítás, hogy valaki lefordítja, majd valaki lektorálja, ellenõrzi, hogy jó-e. Majd valaki azt is lektorálja, és kb. 3-4 változtatás után lesz elfogadva egy végsõ állapot. Legalábbis régebben így volt.
Hiába van 2014, nem csak az angol nyelv létezik a világon. Egy ismerõsöm németül tanul, és egy mukkot sem ért angolul. Jobban szereti a játékokat magyarul játszani, mert akkor érti, hogy mirõl van szó.
És végül igen, rengeteg idõt fektettek bele azok, akik fordították/fordítják. Ha nem tetszik, nem használod magyarul, viszont leszarozni sem kell.
Uff beszéltem.
Az istenért nem tudok 50% winrate fölé javítani.
"Sajnos" ez egy csapat alapú játék kb 10-bõl 8x viszont nincs csapat.
Mindenki megy a feje után, nem támogatjuk egymást.
Amit mostanában pedig baromira szívlelek, hogy a nyomorult begõzöl, hogy nem megy neki vagy kinyirják 5x zsinórban és fogja magát kilép, aztán a másik is kilép mert így már nincs egyenlõségjel és borul minden.
Sajnos itt fix csapat nélkül esélytelen a dolog.
pizgyec
tanuljatok angolul, 2014 van
https://www.twitch.tv/sp1gu
ami fontos, hogy a defenzív wardok folyamatosan fent legyenek a bázis körül
igazából ha mindhárom lén nálunk van folyamatosan az azt jelenti, hogy mindhármat be tudják tolni felénk, tehát splitpusholnak
ha így van, és szétválnak, hogy minden lént toljanak, akkor viszont pickoffokat lehet szerezni ha többen kimentek egy-két ilyen emberre, hátrányból ezeket nagyon fontos megszerezni
ha pedig együtt mozognának, akkor pedig jó, ha nálunk van egy pusher, aki közben kitol legalább egy lént, hogy ha kivédekeztük, ne legyen mind nálunk
utána már csak tímfájtot kell nyerni, ami hátrányból nehéz, fõleg ha nekik létgém erõsebb kerrijük van
itt jön képbe az, hogy jobb e a koordinációtok, ha megnézed, az alliance úgy is tud tímfájtot nyerni, hogy minden hõsük 3-4 szint hátrányban van
Ha az ellenfél csapatának az összetétele jobb, mint a tiétek, akkor már szinte csak attól függ hogy megfordul-e a helyzet, hogy hibáznak-e nagyot, vagy mennyire jók a játékosok a te csapatodban. Egy ilyen felállásban, amit írtál, minden csata kimenetele számít, és ha tõlük mindig meghal egy-egy ember, és ti nem haltok meg, akkor még lehet fordítani is talán.
Ha viszont megvan a megfelelõ felállás a csapatodban, akkor a legjobb módszer az, hogy a legtáposabb hõs HA TUD, akkor egyedül pusholjon. Ekkor persze vigyázni kell, hogy ne kapják el, tehát kell neki a megfelelõ menekülési lehetõség (blink dagger, force staff, bkb, ...).
Nekem csak egy olyan meccsem volt, amikor megacreepekrõl fordítottuk meg az állást haverommal. Abban a játékban AM-el voltam, de annyira szarrá voltam farmolva, hogy 2v1-ben is megvertem az ellenfél játékosait. Ha többen jöttek, akkor már muszáj volt a csapattársaimra hagyatkozni, és mivel jó volt a csapatösszeállítás sikerült védekezni nagyon sokáig. A játék végén nálam 2 rapier volt, haveromnál is volt 1. Ebbõl egyet az ellenfél vett, csak sikerült elvenni tõlük. XD A meccs ~90 percig tartott. 😄
De alapesetben mindig azt mondom, hogy minden szituációt meg lehet fordítani, csak a lelki állapot kell hozzá, meg persze a tudás, amit birtokol a csapatod. 😊
Ugyanis hiába nyírunk ki mondjuk 3 herot, a laneek annyira nálunk vannak, hogy ha ölés után pusholunk, akkor kb középig érünk és utána megint rohanhatunk haza, mert újraéledés van.
A kérdés az, hogy mi a megfelelõ stratégia ilyen esetben? Hogyan lehet egy jó védekezést átfordítani támadássá? Fel kellene osztani a csapatot, hogy mondjuk 2-en védekezzenek és 3-an támadjanak? Akár több lane-en egyszerre? Teleport csizmát venni mindenkinek? Tartogassunk rebuyra, vagy költsük el amit lehet és mindent vagy semmitben induljunk minnyájan?
Ötleteket megköszönnék, mert bármit csinálunk, szinte mindig ráfázás a vége.