DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg carry vagy es fontos a sok last hit,akkor megfelelo suportal mindig fogsz tudni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Ma volt egy parti amiben az elején meghalt, a lane társa kérdezte tõle hogy:
- te meg minek mentél oda?
- kellett fát ennem.
- de miért nem a torony alatt?
- mert ott csak aszott fát láttam és az kevesebbet gyógyít.
Kiderült, hogy vki még a kezdetben poénból azt mondta neki, hogy mindig a szép fákat egye, mert az többet gyógyít, õ meg másfél hónapja így játszik!
A másik témát meg úgy látom nem sikerült megfognod, úgyhogy hagyjuk is.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
akkor ha loloznék, és nem tankot vinnék topra, hanem valami mást, akkor análisan megrakna a játékosközösség, mert felrúgtam egy társadalmi szerzõdést?
ilyenkor a szellemi gyõztese a helyzetnek a troll, aki elérte a célját.
éppen ezért, mivel nem vagyok 14 éves nerd, nem kapok idegbajt ha kikapok és EZ-znek nekem
mert ehhez azért kell egy kis sótlanság. a sótlan emberek sokmindenen felháborodnak szûkpicsájú módra.
Safe lane-re meg általában farmolós carryt szoktak küldeni egy ranged supporttal.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950
Itt mennyire számít, hogy milyen herot milyen lane-re viszek? Mert ugye lol-ban megvan, hogy topra tank megy, midre caster, botra adc és supp, stb.... Itt van ilyen szabály?
http://steamcommunity.com/profiles/76561198088957950
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Riki, Broodmother ellen sentry ward / gem. És csapatmunka.
Plusz egy kérdés: az ilyen eltûnök a picsába herokat, mint Riki meg Broodmother, hogy a tökbe tudom támadni?
senki? sehol egy értelmes aki nyomná partyba? sehol egy-két tapasztalt player? hatalmas
nekem az utóbbi három ennél sokkal rosszabb volt
tide egy bot bolt ns a másik nulla kutya medusa is egy useles hátizsák volt
ellen meg totál semmi különöset nem tolt, mecs közepén toltun kegy comebackot de hát sokat nem ért ha nem ilyen agyhalottakkal lettem volna sima pubstomp de hát értelmes csapattársak azok mit tudjuk nem léteznek
én wardoltam toltam mindent profeszor ns tolta rambo 5v1ket és még mi voltunk a kokányszarok<#banplz>#banplz>
http://dotabuff.com/matches/537374582
Miért van minden második ranked meccsen ez? Totál szopás az egész... Rankedre társakat keresek hátha úgy van esély értelmes pro meccsekre...
Invoker voltam.. :/
Most kezdtem nem rég dotázni,szóval kezdõ dotázokat keresek magam mellé gyakorlás kép( steam:Infernohun).A témához hozzá szólva nekem is sok mecs azért veszett el mert 1-2 halálnál kilépnek a csapat társak és tiszta idegek,de volt mikor ketten vittük végig az egész mecset öt ellen és nyertünk. 😊
PS3/X360 user: Infernohun
CS:GO-ban is gyakori ez, engem speciel nem húz fel, de szoktam látni hogy üvöltve reagálnak rá páran, hát kinek mi. Én játszani és kikapcsolódni akarok (és tudok is), nem pro lenni. Nyerni jó, de egy vesztes viszont taktikás, élvezetes, fair meccs ugyanakkora élmény, akkor is ha a végén EZ-zés megy.
aki annyira gyenge idegzetû, hogy az ilyesmitõl felbaszódik, azt szelektálja ki a közösség maga közül
néha mi is csináljuk, beírjuk hogy easiest game of my life, mert tudjuk, hogy az ostobák idegbajt kapnak tõle és vicces, amikor néha felkapják rá a vizet és írkálják, hogy aha-aha könnyû volt persze, nézz már a statjaidra stb.
fogd fel humorosban
de inkább pikk és lénkonfiguráció-sakknak tûnik nekem az egész játék, 6.79 óta méginkább
elõtte gyakoribb volt a szoros meccs. már elõtte is probléma volt, hogy sok a snowball, de most már snowball-fest az egész
és tényleg promeccsen is ez megy, õk is durva 23-6okra rektelik oda-vissza egymást
nem a skillen megy el a játék, mert fél óra alatt nem fordul meg, hogy most a másik csapat tagjai váltak sokkal ügyesebbé hirtelen. hanem a pikkeken és taktikán.
Ellenben amikor 4-5en vagyunk együtt szinte mindig hátrányból hozzuk le a meccset, mert van két relatíve kezdõ játékosunk (ami azt jelenti hogy annyira nem kezdõk csak bénák 😄DD) és ez inkább léning alatt ütközik ki, amit rendszerint elbaszunk, de amikor már a pár kulcs hõsünt online, onnantól szép lassan fordítunk, pedig akkor már többnyire búcsút mondtunk legalább 1 szett rax-nak, szóval mindent összevetve szerintem ez fõleg azon múlik hogy hányan adják be a derekukat hogy megpróbálják.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amúgy nem tudom mennyire OFF, de trade oldalakon dota itemekért simán adnak steam gifteket is, úgyhogy ha valakinek a játékok többet jelentenek mint a meepo szettek, akkor keressetek rá. Most vettem így meg a Portal 1-2-t, hát sokkal jobb szórakozás, mint Igorékkal anyázni egymást miden.