5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Neoncsoves
    ha programozói szempontból nézem, akkor valószínűleg a spell csak egy "duel flag"-et ad a heronak és nem különbözteti meg a kettőt. gondolom a következő nagyobb patchben javítani fogják, bár mivel nem játszottam a DotA1-gyel, fingom sincs, hogy ennek így kéne-e lennie.
  • gotchaaa
    Napi mindfuck:
    - rubick vagyok, lopott duellel a zsebemben
    - legion ráultizik treantra
    - duelből kb. 1 sec van hátra mikor ráduelezek én is legionre
    - a duel "debuffja" újraindul legionon, és közben megöli treantot-> nyeri a duelt, az én duelem meg megszakad, mintha ott sem lett volna
    Lehet, hogy a sajátja még éppen tartott volna, mikor megölte az ent barátunkat, de az enyém akkor se szakadjon már meg utána, nem?
  • setuh
    "Im switching to lol"
  • Neoncsoves
    a pillanat amikor az enemy team részegebb mint te... :D
  • Fbn Lx
    én részegen állítottam fel weaverrel a gpm és xpm rekordomat
    és azóta sem tudom megdönteni
  • Neoncsoves
    this shit never gets old

• Neoncsoves
    mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy szombat és péntek éjjel hány részeg dota playerrel játszottam eddig. ez talán magyarázatot adna arra, miért ilyen retardáltak
  • ToCsEk
    "ki később elismerte hogy részeg"

csak be kell néznem ide és máris jobb napom van
  • Neoncsoves
    de az ilyen Pudge (aki később elismerte hogy részeg) mi a fasznak játszik rankedet? baszná szájba a jó kurva anyját az ilyen...

agyfasz
  • RAZOR27
    Jöttem reklámozni :D Kicsit későn vettem észre hogy honlapig lehet csak a TI-re tervezni pólókat meg ilyenek de még időben összeraktam egyet :D
    A kedvenc hősöm esett végül áldozatul ^^
    The Angry Maiden
    Ha tetszik dobjatok rá egy fityiszt meg mehet a favoritok közé
  • gotchaaa
  • RAZOR27
    pic or it didn't happen :D

de ne csak off legyen, remélem nézitek a Starladder döntőket ^^
  • SzirmosSzisza
    Volt valami pro aki átjött, de csak Diamondig jutott :(
  • Fbn Lx
    a dota2 felirat alá mehetne, hogy 2000 mmr
  • Neoncsoves
    hehehe

• Neoncsoves
    omg
  • Thu
    Neon, legalább nem volt veled egy ilyen Beast :D

• Neoncsoves
    igaz, de a mi esetünkben (szerencsére) még nem volt ennyi esze. de ez is elég volt ahhoz, hogy a gyökereket kinyírja állandóan.
  • gotchaaa
    Az a baj pudge ellen meg úgy általában bárki ellen miden, hogy ha van egy kis esze, akkor vesz smokeot aztán warddal se látod, hogy merre jár és csak a missre tudsz hagyatkozni.
  • Neoncsoves
    Ja, torony pushkor beblinkelek 3 közé (szépen egy vonalban álltak) drága Bane meg rárakja a Nightmare-t a primary targetemre, így nem tudtam attackolni. 1 sec kellett, hogy észrevegyenek és megöljenek.
  • Neoncsoves
    Újabb csodálatos mérkőzés, a retardált noob playerek ellen a legegyszerűbb kipickelni egy pudget, mert fogalmuk sincs, hogyan lehet elkerülni egy gankelést. Szép hangnemben kértem a két supportot hogy folyamatosan legyen ward a pályán, természetesen voltak 5-10 perces üresjáratok amikor azt se tudtuk pudge merre jár (hiába pakolgattam le trappeket). Tier 2 tornyokat beverve a Doomunk ward nélkül lazán farmolgatott meg mászkált a jungleben, mondanom sem kell, hányszor lett legankelve és 10 halálomból hány van amiatt, mert valamelyik idiótát próbáltam megmenteni. BH-nál két rapier van, abból az egyik pudge-nál volt akitől az egyik öléskor én vettem el véletlenül. Sajnos a safe farming helyett próbáltam toronypushra rámenni, de kinyírtak minket így a BH újdonsült erővel 1hitelt mindenkit (egész meccsen gankelgettem őt, persze számtalanszor volt, hogy elfogyott a dustom, supportok meg nem voltak hajlandóak venni). Szenvedés volt akár egy Deso-t is összeszedni.

További agyfasz: Lion aghanimos ulti CREEPEKRE. Nature's prophet egy rakás szar volt, 0 dmgvel állandóan ráteleportált az ellenfelekre akik könnyűszerrel szopatták szét. Bane 1v4ben rájuk megy és ráultizik Pudge-ra (legtöbb HP-s hero volt...), mire odaérek Bane meghal majd én is. Egy kezemen meg tudom számolni, Doom hányszor ultizott rá Pudgera...

Egy valami tetszett, az pedig az ellenfelünk. Nem pre-made voltak, még is összehangoltan mozogtak, elsőként kifocusoltak engem, minden ment ahogy kellett.
  • RAZOR27
    fészbúkon lehet nyerni dragonclaw hookot és van pofám href linkel kitenni nektek, igen, van pofám 2006 óra itt rohadok, ennyit megtehetek :DD
  • Fbn Lx
    én cm-re barna csizmát meg wardot szoktam venni
    a következő itemem előtt kikapunk
  • ToCsEk
    jah azt xD
  • RAZOR27
    nekem is ez futott át az agyamon, aztán megpróbáltam meggyőzni magam hogy a bkb+tp kombó ellen kell az mkb :D
  • RedDevilsza
    Remélem BKB-t akartál írni :D
  • ToCsEk
    cm-nek ÉN mkb-t szoktam esetleg mi a fasz a neve jah megvan shadow blade :D
    nah meg cd-re járatott wardok :)
    néha hex vagy halberd befigyel esetlef force staff
  • Neoncsoves
    summa summarum, ha hülyékkel vagy, néha az se segít ha te jól játszol...
  • RAZOR27
    értem én, csak mondtam :)
  • Neoncsoves
    mondjuk igaz, vehettem volna én is mekát, de amint látod, fullon volt az inventorym. blinket AM miatt vettem (utol tudjam érni, rengetegszer menekült el low hpval amíg nem volt blinkem), bloodstone kell a mana miatt,
    blade mail silencer/huskar miatt, scepter AM és huskar ellen, halberd huskar/am ellen, travel boots meg a pusholáshoz kellett...
  • RAZOR27
    hát még mindig timber a legjobb mek hős ezek közül, esetleg invoker. Cm a kedvenc hősöm, amikor kikapom singledraftba instapikk (meg úgy alapból 95%ban support vagyok, a maradékban is max initaltor) de egyszer nem vettem még cm-re meket, max egy urn. A scepter tényleg retardáltság, akkor már blink és eul. Extrém esetekben halberd vagy vlad.
  • Neoncsoves
    Se mirana, se CM nem vett support itemeket (pl. Mekansm), de azért egy aghanim scepter ott figyel CM-nél, holott 1x sem láttam egész meccsen ultizni.

VOLVO FIX PLS
  • Neoncsoves
    Ja, a link lemaradt.
  • Neoncsoves
    Egy AM-mel nem tudom tartani a farmbeli lépést... főleg, hogy nekem kellett teleportálgatnom lane-ről lane-re pusholgatni. Invokerünk haszontalan szar volt, mindig mellélőtte a húsgombócot, EMP szinte sosem talált. Sniper csak killeket lopott előlem végig, mondanom sem kell, hogy 2-3 ütés volt szinte bármelyik heronak az ellen csapatból, ja meg nem ancientezett... Egy szóval egy rakás szar volt a meccs, bármennyire is próbálkoztam, nem tudtam egyszerűen megölni az anti-maget, főleg miután meglett a manta style neki...
  • kakaoskalacs
    Dehogy, ha ismerősökkel játszok akkor WD vagy SShaman.
    Nagyjából az összes hőst kiprobáltam már de leginkább a Ranged herok jönnek be. Sniper sajnos elég bot egyszerű mint Viper :_D de nembaj azért ma is nekiugro ka dolognak kivételesen CM-el.
  • Fbn Lx
    nem árt gyakorolni a herot
  • RAZOR27
    te csak sniperrel játszol? :D
  • kakaoskalacs
    feladom. ma 5percig agyfaszt kaptam :D komolyan ez miezmár
    Kep link csekkdiszát
  • Fbn Lx
    az a baj, hogy bebasszák az összes szervert a listába, és fingjuk sincs, hogy most épp orosz szerveren vannak-e
    még tanultam vagy 2-3 hónap oroszt, úgyhogy tudom olvasni a cirillt, és sokszor kérdezgetik meccs elején hogy "russzkij szjerver?"
    de amúgy én is csak eu westen tolom, mert "állítólag" ott kevesebb az orosz.
    szerintem nem kevesebb.
  • donatus13
    Ne is mond :D be nem merném tenni oda a bájtjaimat :D a jurtalakókkal az a baj ,hogy csak azt csinálják amit ők akarnak, csapatért viszont semmit.