5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#5283 a madpro invoker skill titka
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Fbn Lx #5282 bírom a dk-t
egyetlen kínai csapat ahol ránézésre is korrekt arcok játszanak, szimpatikusak és skillek
a többi kínai ilyen elcseszett droidarc -
#5281 ups usererror :D
Chuan-ra gondoltam -
#5280 Mushi egy gépállat
-
averagepleyer #5279 Nekem igazából DK Mushi és Burning játéka tetszik nagyon, ehhez képest nem igazán vannak túl hájpolva. -
gotchaaa #5278 -
#5277 Sokan csak azért szeretik mert úgy viselkedik, mint egy
Léning alatt nagyon jó, de a meccs többi részén "csak" annyira jó mint bármelyik másik tier ~2 playmaker/carry. -
Fbn Lx #5276 17 éves vagy mennyi, szóval csak egy kicsit
2-3 évig tolja még és a legjobbak között lesz -
averagepleyer #5275 Arteezy-ról mi a véleményetek? Nincs szerintetek túlértékelve? -
Fbn Lx #5274 nevettem -
gotchaaa #5273 -
#5272 16:30-tól magyar meccs :D ha valakit érdekel, bár gőzöm sincs a közvetítés minősége milyen lesz :D -
Thu #5271 Megint az utolsó 20 meccsemből vagy 18 vesztett, eszméletlen. Svennel tolok 2x ultrát, utána kikapunk a frászba. Gyroval rampagelelek, aztán ott is kikapunk rá 9 perccel. Amikor meg viccből meepozok, dagonnal meg necronomiconnal, na akkor bezzeg nyerünk, egymás után 2x is. És ez már nem is az oroszok miatt van, legtöbbször mindenki beszél angolul a csapatba, de attól még retardált macskák. -
#5270 -
Neoncsoves #5269 akkor gyakorlok még :( -
#5268 gyenge, az invokeres-retinaégetős jobb volt -
Neoncsoves #5267 A négerek azé nincsenek rajta mert épp dolgoznak -
Thu #5266 Az edit nagyon jó rajta amúgy, csak nincs benne sznúpdog gif meg random négerek. -
Neoncsoves #5265 -
Fbn Lx #5264 akkor menj csajozni -
Fbn Lx #5263 most két lehetőség van, az egyik, hogy fingja nincs a legtöbb embernek, hogy hogy hívják a kontinenst ahol él, a másik pedig az, hogy a legtöbb embernek fingja nincs, hogy mi az a ping, úgyhogy berakja az összes szervert, mert így gyorsabban talál meccset.
plusz egy extra lehetőség, hogy mindenki az oroszok elől menekül, és valójában az oroszok is a saját fajtájuk elől menekülnek, így hát végső soron ott lesznek mindenhol, és az egész menekülősdi sikertelen -
#5262 jah amúgy meg
még mindig semmi nem visz rá hogy toljam újra -
#5261 életbe nem lesznek kicsukva eu szerverekről az oroszok sajnos :/
szerintem -
donatus13 #5260 Kizárt:) -
gotchaaa #5259 Egy ideje úgy döntöttem, hogy hozok egy áldozatot, és megpróbálok 120 körüli pinggel US Easten játszani, csak kerüljem el a ruszkikat. Hát itt sem olyan könnyű ez, a mai meccs mérlege: a mi csapatunkban volt 1 perui, 2 orosz, 1 ecuadori, ellenfélnél 2 perui, 1 kínai, 1 chilei, 1 amerikai, és mindenki solo volt. Próbálj meg ezekkel kommunikálni. -
#5258 Ha 2 orat nem is,de en 20 percet siman bealdoznek az orosz mentessegert. -
Fbn Lx #5257 tapasztalataim alapján -
Fbn Lx #5256 de akkor európai szerveren 2 óráig fog meccset keresni
a játékosok 98%-a orosz -
#5255 Úgy legyen! :D -
gotchaaa #5254 Állítólag a 11millió dolláros compendium-határ elérésekor tiltani fogja a Valve, hogy az oroszok Mother Russia szerverein kívül máshova is csatlakozzanak. -
Drew #5253 Cs all, egy olyan kérdésem lenne, le tudná írni valaki hogy tudok .dem-ből játszató formátumba konvertálni? Nem tudtam megfejteni az angol nyelvű irodalmat. -
Thu #5252 Neszivass :D -
#5251 na visszatudok vágni :D nyertem egy compendiumot meccsnézés közben :D -
gotchaaa #5250 Oh goody goody gumdrops. The land of faeries and little kittens won. VOMIT. -
#5249 -
gotchaaa #5248 Nekem meg 2 haveromnak összesen már 6-szor dobta az a szar present ugyanazt a broodmother cuccot. -
Thu #5247 Level 124-es present Baby roshant dobott, aw yiss -
#5246 nekem is meg tudod -
gotchaaa #5245 A compendiumot csak magamnak tudom megvenni? Vagy át lehet adni és beaktiválja ő? -
#5244 nah idén azt hiszem nem hagyom ki a compedium vételét :D