5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • RAZOR27
    a madpro invoker skill titka

• Fbn Lx
    bírom a dk-t
    egyetlen kínai csapat ahol ránézésre is korrekt arcok játszanak, szimpatikusak és skillek
    a többi kínai ilyen elcseszett droidarc
  • ToCsEk
    ups usererror :D
    Chuan-ra gondoltam
  • ToCsEk
    Mushi egy gépállat
  • averagepleyer
    Nekem igazából DK Mushi és Burning játéka tetszik nagyon, ehhez képest nem igazán vannak túl hájpolva.
  • gotchaaa
  • RAZOR27
    Sokan csak azért szeretik mert úgy viselkedik, mint egy
    Léning alatt nagyon jó, de a meccs többi részén "csak" annyira jó mint bármelyik másik tier ~2 playmaker/carry.
  • Fbn Lx
    17 éves vagy mennyi, szóval csak egy kicsit
    2-3 évig tolja még és a legjobbak között lesz
  • averagepleyer
    Arteezy-ról mi a véleményetek? Nincs szerintetek túlértékelve?
  • Fbn Lx
    nevettem
  • gotchaaa
  • RAZOR27
    16:30-tól magyar meccs :D ha valakit érdekel, bár gőzöm sincs a közvetítés minősége milyen lesz :D
  • Thu
    Megint az utolsó 20 meccsemből vagy 18 vesztett, eszméletlen. Svennel tolok 2x ultrát, utána kikapunk a frászba. Gyroval rampagelelek, aztán ott is kikapunk rá 9 perccel. Amikor meg viccből meepozok, dagonnal meg necronomiconnal, na akkor bezzeg nyerünk, egymás után 2x is. És ez már nem is az oroszok miatt van, legtöbbször mindenki beszél angolul a csapatba, de attól még retardált macskák.
  • SzirmosSzisza
  • Neoncsoves
    akkor gyakorlok még :(
  • TurboX
    gyenge, az invokeres-retinaégetős jobb volt
  • Neoncsoves
    A négerek azé nincsenek rajta mert épp dolgoznak
  • Thu
    Az edit nagyon jó rajta amúgy, csak nincs benne sznúpdog gif meg random négerek.
  • Neoncsoves
  • Fbn Lx
    akkor menj csajozni
  • Fbn Lx
    most két lehetőség van, az egyik, hogy fingja nincs a legtöbb embernek, hogy hogy hívják a kontinenst ahol él, a másik pedig az, hogy a legtöbb embernek fingja nincs, hogy mi az a ping, úgyhogy berakja az összes szervert, mert így gyorsabban talál meccset.
    plusz egy extra lehetőség, hogy mindenki az oroszok elől menekül, és valójában az oroszok is a saját fajtájuk elől menekülnek, így hát végső soron ott lesznek mindenhol, és az egész menekülősdi sikertelen
  • ToCsEk
    jah amúgy meg

még mindig semmi nem visz rá hogy toljam újra
  • ToCsEk
    életbe nem lesznek kicsukva eu szerverekről az oroszok sajnos :/
    szerintem
  • donatus13
    Kizárt:)
  • gotchaaa
    Egy ideje úgy döntöttem, hogy hozok egy áldozatot, és megpróbálok 120 körüli pinggel US Easten játszani, csak kerüljem el a ruszkikat. Hát itt sem olyan könnyű ez, a mai meccs mérlege: a mi csapatunkban volt 1 perui, 2 orosz, 1 ecuadori, ellenfélnél 2 perui, 1 kínai, 1 chilei, 1 amerikai, és mindenki solo volt. Próbálj meg ezekkel kommunikálni.
  • setuh
    Ha 2 orat nem is,de en 20 percet siman bealdoznek az orosz mentessegert.
  • Fbn Lx
    tapasztalataim alapján
  • Fbn Lx
    de akkor európai szerveren 2 óráig fog meccset keresni
    a játékosok 98%-a orosz
  • zsakosfrodo2
    Úgy legyen! :D
  • gotchaaa
    Állítólag a 11millió dolláros compendium-határ elérésekor tiltani fogja a Valve, hogy az oroszok Mother Russia szerverein kívül máshova is csatlakozzanak.
  • Drew
    Cs all, egy olyan kérdésem lenne, le tudná írni valaki hogy tudok .dem-ből játszató formátumba konvertálni? Nem tudtam megfejteni az angol nyelvű irodalmat.
  • Thu
    Neszivass :D
  • RAZOR27
    na visszatudok vágni :D nyertem egy compendiumot meccsnézés közben :D
  • gotchaaa
    Oh goody goody gumdrops. The land of faeries and little kittens won. VOMIT.
  • RAZOR27
  • gotchaaa
    Nekem meg 2 haveromnak összesen már 6-szor dobta az a szar present ugyanazt a broodmother cuccot.
  • Thu
    Level 124-es present Baby roshant dobott, aw yiss
  • Guren
    nekem is meg tudod
  • gotchaaa
    A compendiumot csak magamnak tudom megvenni? Vagy át lehet adni és beaktiválja ő?
  • ToCsEk
    nah idén azt hiszem nem hagyom ki a compedium vételét :D