DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amugy valaki megmagyarazhatná mit keresnek eu west-en oroszok gyulolom ,hogy egy budos szot sem éretni abbol amit mondanak elég bosszantó.
aztán le lettem oltva mert killeket loptam.
Ez a szépsége a dolognak ,hogy most megint rányomo ka playre és agyfaszt kapok 😄
Link a kephez
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Én 2 hónapot hagytam ki kb most meg csak néha benézek, bár most pár nap azért sokat ment, de a tököm teli van az egésszel, nagyon kezdem megutálni.
én meg már dotázni se tudnék szerintem<#idiota>#idiota>
nem tudom valahogy nem visz rá semmi hogy toljam 😞
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha kezdõkkel játszol és rektelni akarsz, akkor vigyél inviz hõst
azzal nem tudnak mit kezdeni
de mekkora rák volt riki nagyon sokáig istenem, mire feljöttem onnan
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az 51 perces tango azért befigyel templarnál 😄D Mindig figyelni kell hogy legyen regened különben nagy szarban vagy. 😄
(lolnooob<#banplz>#banplz>)
#5143: muszáj tanulmányozni a konkurenciát <#idiota>#idiota>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez a játék egyfajta elhivatottságot igényel tõled a meccs erejéig. Tehát itt ne állj neki úgy játszani, hogy hulla fáradt vagy, meg "csak funolni megyek fel", stb. Itt amikor játszol, 100% figyelem kell. Minimapra, társakra, ellenfelekre, mindenre. Summa summarum, ez elé ne ülj le úgy, mint sokan codozni, hogy "na felmegyek, lövök párat aztán ha szar akkor majd kilépek", mert itt ha kilépsz / szar vagy azzal elrontod mások szórakozását is.
látni fogod a tapló ordítozó oroszt a postásban, a falusi arab allah ahbart a bolti eladóban és a tudálékos paraszt britet a szembejövõ járókelõkben.
aztán elindítod az 1599. meccsed keresését. mint én most.
Ez ilyen marad végig vagy lesz majd jobb is? (konkrétan az afk kérdés, a többi az tûrhetõ)
Régen amikor még én is úgy gondoltam n0tail tényleg jó, joindotan nagyon sokat néztem, aztán persze rájöttem ,hogy egyáltalán nem jó, sõt... a többi hõssel biztos nagyon jó, meepoval nem, csak átlagos.
Mellesleg rajta kívül competetiveben nem is játszik meepoval ezért esély sincs látni jobbat...
Valószínûleg te is tudnál csodákat felmutatni egy jó csapattal körülötted, napi 10-12 óra játékkal. Bármelyik hõssel. De mi nem ebbõl élünk😊
No offense az én oldalamról se, és ne is vedd okoskodásnak.
Meepo sokat változott mióta ez a videó készült, és a nehézsége továbbra sem a blink és a háló, hanem az ,hogy kurva sok felé kell figyelned, és teamfightban bizony egyszerre 2-3 irányba kell szórni a hálókat ,hogy mindenkit elkapj, na ez az ami n0tailnak nagyon szarul megy😊
Invoker meg fika. Elsõre én se mertem vele játszani, de úgy voltam hogy nemárt még a dotás karrier elején kitanulni, mert késõbb, erõsebb matchmakingbe már nem lehet annyit bénázni. Megnéztem róla egy random tutorialt meg Purge egy meccsét. Utána nyomtam egy kört botok ellen (persze 10perc után meguntam azt -lvlup 25 meg -gold 99999 😄DD) aztán kipróbáltam srácokkal. Amikor pikkeltem mindenkibõl kitört az állat hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy invoker 😄 aztán nyertem midet meg a meccset is végül ggwp 😄 3 max 4 spellnél úgyse használsz többet egy harc alatt, sunstrike-al dendizni meg úgyse fogsz 😄 jókis Q-W buildal kényelmesen meglehet etetni a népet, még a kezed se fárad el 😄
hehehe
meepoval sem nehéz easy a farm vele ha nem értelmes csapat mellé, nah meg nem counterpickelik akkor gg 😄