5763
11421082751314180671.jpg\"Dota2.com\"\"Dota2.hu\"\"Playdota.com\"
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól

Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
  • Thu
    Ne legyél solo AA, ha ilyen degenerált a csapat hogy egy supportot küldenek solo hardra, akkor szimplán menj safelanere pullolni vagy valami, aztán majd Igor a clockwerkjével lemegy szépen mikor látja hogy te leszarod.

Ha valakit esetleg felizgat a Techies akkor készítse a zsepiket:

• RAZOR27
    AA-val pl irány chilling touch gank
  • berlinboy6329
    Ötlet?

Mit lehet csinálni, ha szarrávernek lanen?

Épp ma toltam egy SOLO ranked gamet, ahol egy 2STACK volt boton, és állandóan shadow demon disruptoltak, aztán shadow fiend kivégzett. SOLO rankeden...Solo AA voltam.

Másik meg még durvább.. Timbersaw jugger és Silencer ellen,ugyanitt... Beleszólásom nem volt a lanebe. Bejött silencer a creepek mögé oszt lövöldözött W-vel, meg E-t maxolt. Közelébe nem tudtam jutni, behúzni nem tudtam torony alá, stunom nem volt, mert mindenhogy szarul jöttem volna ki..

hova lehet ilyenkor menni?

Én szart nem kapok, nekik freefarm. Egyiket se kéne engedni.
  • gotchaaa
  • Neoncsoves
    amikor próbálok velük kommunikálni, hogy mit hozzak, hova menjek, mit vegyek, stb.. semmi válasz. amikor valamit elbaszok akkor előjön a perfekt angoljuk és elkezdenek oltogatni

10/10 játszanék törökökkel
  • Fbn Lx
    a törökök az új oroszok
    nem csoda, hogy tízezerszám henteltük őket egernél
    valószínűleg az ágyút sem tudták kezelni
  • RAZOR27
    nézzétek inkább az ESL Frankfurtot
  • undY1ng #5316
    + @ß#^¢°²°°°Ennyi az én kommentem is hozzá. Braindead country.
  • setuh
    Majd ha kitiltottak az oroszokat,valaki legyszives irjon egy privatot,addig pihen a jatek.
  • Neoncsoves
    dotás karrierem csúcsa, ideje visszavonulni.
  • donatus13
    Igen azt már látom én is :) kössz a korrekciót.
  • RedDevilsza
    Azért linkeltem mert nagyjából írtad le. És nem is teljesen igazakat pl skadi+lifesteal működik melee herokon is dota2ben.
  • donatus13
    Kössz :) én 3000 órát letoltam már :D nagyjából tisztában vagyok vele, de lehet ,hogy csak félre címezted.
  • RedDevilsza
    Itt van minden amit tudni kell
  • donatus13
    Persze ezen kívül még fontos megjegyezni, hogy az MKB és a Crit, Sange and yasha,bash az nem UAM.

UAM: Diffusal, desolator, lifesteal.

Kivételes UAM ként szoktam sorolni a Maelstormot, mert ennél úgy van ha bejön az effekt akkor a másik itemé nem pl desolátor, de ez nem folyamatos tehét bőven jó mellé a desolator. Ezért jó Sniperen, a Maelstorm, desolator kombó nagyon.
  • donatus13
    1 a satanic alatt minden kiadott dmg töltődik HP ként. (működik a lifesteal)

2. UAM-ből ranged heron lehet lifesteal mellé, skadi, és mjollnir.
    Meele herokon csak mealstorm lehet és a mellé lifesteal, vagy desolator, mert a mealstorm effekjte csak akkor szakít amikor bejön, így az nem folyamatos UAM. Ha jól tudom egyébként az elsőként vásárolt item effektje marad. De ebben most nem vagyok biztos.
  • mue
    Szevasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy
    1. ha van egy deadalusom és közben benyomom a satanic-ot, akkor az hogyan stackolódik? Azaz satanic közben is be tud ütni a crit? Ha beüt a crit, akkor csak crit? Vagy a crit mellett lifesteal is?
    2. ettől függetlenül ha két unique attack modifierem van bénaságból, akkor melyik érvényesül?
  • Fbn Lx
    jó, de a trollok között is vannak intellektüel epik tróle arc-ok, mint mi, és vannak ilyen szőröstalpú tuppó magyar emberek, mint a hungary chaten 99%ban
    csak az utóbbi idegesítő
  • Neoncsoves
    nekem 3200 volt az MMR ratingem (ismerőseimnek is), úgyhogy még átlag felettinek is mondható a 3700.

a magyar közösség mindig is "szar" volt, keress saját társaságot, ők nem fognka trollkodni
  • averagepleyer
    Annyi még, hogy miért ilyen elutasító a magyar community? Nem lehet velük normálisan játszani,beszélgetni, trollkodnak mindig.
  • averagepleyer
    Na meglett a 10 ranked meccs, 3700-at kaptam értékelésnek.Átlagban benne van?
  • Mydgard
    Kosz batyja, igy lehet hogy kiprobalom. :-)
  • Neoncsoves
    teljesen ingyenes, nincs paytowin.
  • Mydgard
    Csao, egy gyors kerdes, a Dota 2 mar ingyenes? Ugyanaz mint a LoL, vagy van fizetos opcio kulonbozo elonyokert?!
  • gotchaaa
    Elhoztam egy ta-t, jeleztem, hogy midre fogok menni. Ukrán barátunk rá 10 mp-cel követelte magának midet, majd miután közöltem vele, hogy not gonna happen, nagy durcásan elment safelanre gyroval. Feedelt egy kicsit, aztán felment offlanere, ott is megölette magát párszor, aztán már csak azért jött ki a kút alól, hogy besétáljon közéjük. Végül kiszedte a courierből a nagy nehezen összeszedett mihtril hammeremet, és elrakta magának. Steam&dotabuff profilja szerint van 3500 órája illetve 3300 játéka. Mi pattanhat el ilyenkor az agyában? Vagy csak egy morcos kisgyerek lehetett?
  • Jim Morrison
    Pubstomp Budapest
  • donatus13
    Pont az ellenkezője, most virágzik:)
  • gotchaaa
    haldoklik a dota
  • Thu
    Hát szerintem nem a játéktudásommal van a gond, már csak azért sem, mert a legtöbb meccset akkor is elvesztenénk, ha én lennék Mushi. Mindig van a 4 emberből minimum 1 degenerált, aki elrontja az egészet, beszaladgál 1v5-be, vagy bepickeli magának midet, és aztán már a 7. percben 0-9-nél tart. Meg ha ennyire bejönne az 50%, akkor minimum 3850-en kellene álljak most is, ahonnan kezdtem a rankedet, és nem 3400-on, hacsak nem szándékosan vesztettem el zsinórban vagy 20 meccset. Hót kiábrándító, mert rendes matchmakingbe azért nem szívtam sosem ilyen szinten.
  • RedDevilsza
    Valamennyire persze. Ha csak midezel vagy carryzel akkor van egy kis esélyed szembeszállni a matchmaking akaratával, miszerint mindenkinek 50%os winrate kell. De supporttal esélytelen. 4000 fölött is rak be mellém olyan carryt akiről komolyan azt hiszem hogy kikapcsolt monitorral játszik.Szóval ha nem akar idegbajt az ember, akkor kerülje szerintem a solo rankedet.
  • Fbn Lx
    szerintem valamilyen szinten azért működik, ugyani mivel 50% esélyed van rá hogy te kapd a jobb csapattagokat és nem a rosszabbakat (kétesélyes), ezért tetszőlegesen nagy számú meccs után az 50%hoz fog közelíteni a két opció gyakorisága, tehát nem jogos azt mondani, hogy azért nem magasabb az mmr-em, mert egyértelműen gyakrabban pont én kapom a szarabb csapattársakat. ha az átlagos játékostársadnál egy picivel többet tudsz hozzátenni a meccshez, akkor lassan emelkedni fog az mmr, ugyanis ilyenkor picivel többször jön össze inkább nektek a meccs, mint nem
    emellett szerintem egész korrekt matek van
    persze én is jobbnak látnék egy olyan rendszert, ami pl. az apm-et, mikrozást, hotkey-használatot és az éppen játszott hős globális statjait (xpm, gpm, wardolás és dewardolás, átlagosan eltalált ellenfél száma impale-enként, stb) veszi alapul, és ezen soktényezős egyenlet alapján változik a skilled a meccs végén. csak ezt ugye rohadt nehéz lenne kidolgozni úgy, hogy igazságos legyen.
  • RedDevilsza
    4200on vagyok de a solo ranked system egy szar úgy ahogy van. 5ös premadel látom értelmét az MMRnak, de a dota nem az a játék ahol 1 ember telesítményét tudja értékelni egy rendszer.
  • Fbn Lx
    ok, hogy szar az mmr rendszer (gecire), de azt is nehéz beismerni, hogy nem játszol elég jól
    nekem van 4k mmr-es ismerős és abszolút megértem, hogy ő ott van, mert egész faszán játszik
  • Thu
    Amúgy solo rankeden milyen mágiával lehet kb. 3500 fölé menni? 2 győzelem után a játék már direkt lemuteolt 35% winrates csávókákkal rak össze, akik mellett az ég világon semmi esélyed hogy nyerj, még akkor is, ha nagyon jól játszol épp. El sem tudom képzelni, hogy lehet valaki 4500 meg 5000 körül.
  • gotchaaa
    Humiariból: icarus dive!
  • Neoncsoves
    after TI4
  • setuh
    Es mikor jon mar?:D
  • ToCsEk
    Predictions For The Next Hero

• RAZOR27
  • Fbn Lx
    két itemet biztos pedálra tett