5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Fbn Lx #5363 melyik részén?
lolozások meg fapozások vannak -
#5362 volt valami reggeli műsora egyik csatornán
szerintem csak azért mert szimplán űberfuckable -
#5361 egyem meg őket :P
off: nemtudom miért kérték már megint ezt a kacy csajt hosztesznek... kint híres valamiről vagy mi? Köze sincs az egészhez, semmitmondó kérdések, válaszok. Ugyan ez volt tavaly is... Itt meg minek volt vele josh ha nemis hagyta hogy lefordítsa mit mondtak? :D (bár nemvolt nehéz kitalálni de na...) Soe simán elvinné a showt, de még a monster tournamentes csaj is jobb volt... -
chaten szakadtam :D
rip navi :(
-
#5359 döntőre talán jut időm
többi felejtős :( -
Fbn Lx #5358 ja, nincs kinek szurkolni: (
egyetlen igazi arcok kiestek
talán a dk maradt még nekem :-SS ha az nem, akkor nyerjen a vici, megérdemlik
végső esetben pedig a navi -
#5357 kurvajó :D részemről legalábbis ^^ és nemcsak azért mert patkányirtás volt, hanem a meccsek is színvonalasak. Jó ez a verzió a TI-hez, relatíve változatos pikkek vannak. (Hajrá C9 és Liquid!) -
#5356 nah milyen az Ti4?
1hete netet se láttam nem hogy gépet
megpleődve (jah nem XD )láttam kieset ratdota
-
Fbn Lx #5355 logikus, hogy ugyanannyi ember veszíti el az all picket mint amennyi megnyeri -
#5354 mondjuk felejtsd el az all picket -
Thu #5353 Valaki akinek van 5 perce az megnézné a dotabuffom ? Csak hogy szerinte mit rontok el/csinálok jól a hősöknél, vagy valami, mert folyamatosan vesztek mostanában pickelt hőstől meg taktikától függetlenül és tuti hogy valamit én is elrontok. -
#5352 (ez a lol geci szar) -
Fbn Lx #5351 biztos ők is NY államban élnek -
#5350 Confirmed, cimborámmal mi is US East-en játszottunk tegnap (bár mi azért mert NY államban vagyunk épp :P ), és mi is belefutottunk oroszokba. -
Neoncsoves #5349 múltkor hajnalban kipróbáltam US Eastet, még OTT IS VAN OROSZ! Csak meg volt fűszerezve még pár mexikói meg brazil formával -
#5348 Akkor mennenk az orosz szerverre -
Fbn Lx #5347 az oroszok úgyis európát választanák, még egymást is utálják -
#5346 Egyebkent most latom,hogy lol-ban pont ugy van ahogy lentebb irtam,csak egy regiot lehet kivalasztani.Kene valami peticio,hogy ezt bevezessek ide is. -
#5345 -
Thu #5344 Hát nyilván hogyha tetszene a LoL akkor már nem itt lennék, összesen van benne tizen valahány meccsem. De szerintem ez a hozzáállásom még mindig jobb, mintha beírnám hogy egy "fosszar játék ne játszá vele". Jelentősen gyengébb és könnyebb játék mint a Dota, de biztos hogy van akinek ez tetszik (máskülönben nem lenne vagy napi 20 millió játékosuk). De a döntő érv szerintem az hogy dotában van XboCopter
-
#5343 oh, így már értem az előző hozzászólásod... -
Thu #5342 A LoL amúgy elég sokban különbözik a Dotától, a tárgyak 90%a passzív, a ward 60 mp-ig tart viszont ingyenes, és minden hősnek van egy külön 5. passzív skillje, ami valami hozzá illő bónuszt ad. Meg hőstől függetlenül van 2 választható spelled. A towerek átlagban 3-4 hitelnek, még nagyobb szinteken is. A TP scroll is egy skill, 0 CD-vel. A közösség ugyanolyan fostos mint Dotában, kicsit talán még rosszabb is, főleg hogy itt még a ks-ért is verik magukat mint egy óvodás, akár a supportok is. Tegyél vele egy próbát azért ha szeretnél, mert elég más élmény mint a Dota. -
#5341 +1 nagyon elbaszták :(
pedig 2008ban béta űberjó volt :( -
donatus13 #5340 HoN ban én bétában voltam sokat ott is 1000+ meccs :D de reset után csak néhány százat nyomtam, az egy elég halott játék lett, miután F2P lett teljesen tönkrement. -
#5339 Ertem,koszi.
HoN? -
donatus13 #5338 1000+ meccsem van ott is, felejtős, ugyan az a community mint itt, a magyarok még sokkal rosszabbak is, ezt most komolyan mondom, pedig én mind a két játékot szeretem. + Azzal ,hogy a hősöket venned kell, eleinte nagyon szívás az egész. Ha érdekel még valami írjál nyugodtan. -
#5337 Egyebkent olyan egyszerun meglehetne oldani ezt az orosz problemat,ha mindenki csak egy szervert valaszthatna ki,es abbol meg csak siras se lenne.De a volvo baszik bele mindenbe.
Kosz az infot Tocsek,lehet,hogy kiprobalom,de kicsit elvetted a kedvem :D -
#5336 ott még több a fogyatékos főleg a magyar
de attól még kipróbálhatod
ott is ugyan ez van
egymás szidása unbalances fos hősök + rúnák + hőst is venned kell
low elo hell aka bronz liga ugyan az mint a dota2 skilled oroszjai -
#5335 Egyebkent aki lol-ozott,azoktol kerdem,hogy ott milyen a kozosseg a dota2-hoz kepest?
Tudom,hogy szentsegtores es szegyelem is magam,de ez mar annyira turhetetlen ami itt megy,hogy adnek egy eselyt valami masnak. -
Thu #5334 Amúgy ez az egész "pickeljünk okosan meg azt ami kell a csapatba" cucc egy nagy bullshit, már jó ideje így játszom és 2x többet vesztek mint nyerek. Retardoknál ez nem működik, nem folyamatos ward meg smoke gank kell ide, csak bepickelni egy carryt aztán lehozni magadnak az egészet, mert vagy te nyered meg a csapatnak, vagy vesztetek. Ez nem tudom hogy jön ide csak már megint 200-al kisebb lett az MMR-em másfél hét alatt, mert én hülye supportoltam. -
Neoncsoves #5333 Jó, nyilván akkor én vagyok az idióta. De a helyzeten nem változtat, hogy már leírtuk a megoldást. -
#5332 Én is gondolkodtam rajta, de aztán mondom csak értik majd. Vesszőt meg direkt nem tettem, mert akkor meg tényleg felsorolás lett volna. -
#5331 Illetve még úgy sem lenne egyértelmű, lényeg hogy nem fogalmaztál egyértelműen, én is azt hittem hogy egy trilane szituációról beszélsz. -
#5330 Jól értelmezte, mivel nem tettél vesszőt. -
#5329 "Másik meg még durvább.. Timbersaw jugger és Silencer ellen,ugyanitt"
Gondoltam átjön. Látom mégse.
És mi van, ha ezek egyike sem történik meg, mert mindenki orosz? -
Neoncsoves #5328 nekünk itt AA-ról beszéltél, timbersawról egyáltalán nem. minden esetben az a megoldás, hogy jön melléd 1 support, vagy lejön mid gankelni, vagy valaki roamingol a csapatból. -
#5327 Sziasztok!
Szeretnénk cimborámmal elcserélni két skint, de nekem not tradable, így kicsit nehéz. :) Mit kell tenni vagy megvenni ahhoz, hogy cserélhető legyen?
Előre is köszönöm! -
#5326 Mert Timbersaw egy squishy support...oké. -
Neoncsoves #5325 de az a lényeg, hogy ne menj oda. hogy akarsz solozni egy squishy supporttal? -
#5324 Nem az a lényeg,h ne menjek aa-val oda.. Hanem ha már ott vagyok és szart nem tudok csinálni,megdöglök, 0 xp,0 gold, amíg ők freefarolnak, akkor mit csináljak.