5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#1397 A magic immune miatt a régi dotában csak célozni nem lehetett rá tossal, de ha őt akartad dobni azt lehetett. Amíg a levegőben van addig megáll a spell, ez a warcraftban is mindennel így volt.
Amúgy meg a ww megtévesztő mert szerintem rajtam kívül is sokan még a windwalkra gondolnak elsőre -
bceeN #1396 Konkrétan a magic immune juggert (ww miatt magic immune ugyebár)tossoltam.. nem is lehetne targetelni, eldobta, s kozben a ww meg is szakadt. -
#1395 pl. most storm spirit sepzödik ulti közben, ugyebár dota1-ben sebezhetetlen volt ezidö alatta(söt most még auto attackolni is tud), csak jo lenne tudni, h ez most dota2-es változtatás v bug :D
De amugy bárki bármit talál nézzen fel dev forumra, aztán keressen rá a témára, ha még nincs, akkor irni kell :) -
#1394 Ha a pörgésére gondoltál azt a régi dotában is lehetett dobálni, mint ahogy még jópár spell átmegy rajta (leginkább a naga és a meepo háló miatt szoktak kiakadni)
Ettől függetlenül még valóban sok a bug és a kétes mechanikai dolog ahol nem tudom én se hogy rosszul emlékszek vagy dota 2-es hibával állok szemben. -
bceeN #1393 Ha 1300 rangen kívül tud kerülni rövid idő alatt, akkor nem sebzi a rupture. Ezen belül viszont sebeznie kell.
Btw vannak bugok is szép számmal még a játékban. Múltkor tiny tossal megszakítottam jugger ww-jét.. Néztem is, hogy ez így akkor most mi? -
#1392 amugy vki erösitsen már meg: ugye a dota1-ben bloodseeker ultija hatott a blinkelö hösökre is(pl. am, qop, és blink dagger)? mert most sztem bugos, mert még 1szer se láttam, h blinknél sebzett volna
mármint a dota ujabb verziojában, nemrég lett megnövelve ugy tudom a blink távolság amikor még hat a rupture -
#1391 ezért nem kell magyar channelen lenni, hanem csak ismerösökkel játszani :) -
#1390 lehet mit nézni :O -
bceeN #1389 Attól, hogy ott rendezik, még nem lesz helyi a verseny. Azok a nevek nem éppen a helyi netkávézós playereket reprezentálják. -
Santata #1388 A gémben, a "magyar channel"-en már megy az egymás osztása, trágárkodás, erre akartam célozni. Ezenkívül a vérpistikék megérkeztek a játékba, akik magyarul szidják a másik teamet, annak ellenére, hogy azok nem beszélik a nyelvet. -
#1387 És miért is izgat minket a helyi maláj verseny? -
#1386 Milyen chaten milyen szájkarate? -
INVITED TEAMS
ORANGE ESPORTS
MUFC
MiTH - TRUST
Mineski.Infinity
RedSpade.DotA
AEON
MYM
N9 (to be confirm) -
#1384 leginkább stun, mivel amig nincs shadow blade-je addig nagyon elmenekülni sefog tudni :)
ha meg folyamatosan gankelve van soha nem fogja tudni kirakni, csak farmolni ne engedd. -
donatus13 #1383 Ne is mond , minap játszottunk és egy eztneked névvel játszott egy magyar , kihozta pudge és össze vissza afk volt meg minden hookot elszart mondtam neki menjen másik lanere erre fogtak magát és leavelt... -
Santata #1382 Chat-en már megy a szájkarate Magyarországról. Nem sokáig tartott, hogy a vérpistikék is key-t kapjanak. -
Vagrant #1381 nukerek, stunnerek
Blademail, vagy par item amivel kihuzod a par sec silence-et. -
#1380 drowranger counterelési tippek? :) -
Fallingstar #1379 Szerkesztő kerestetik
Köszönettel veszem a segítséget:) -
Fallingstar #1378 DOTA 2 Star: Vége -
#1377 :D
-
#1376 Nem tetszik se a Garrall se a Károly :(
A szövegek amiket mond és fent vannak dota2 wikin elég jónak tűnnek, de ami a legfontosabb szerintem hogy olyan jó hangja legyen mint a régi bloodmagenek, és még csak véletlenül se gagyi arcot tegyenek be neki, hanem valami komolyat ami illik hozzá, mint pl. amit omniherceghez is csináltak. -
#1375 hm, kijött egy véglegesnek mondhato lore Invokerhez, egy valamennyire kész Spirit breakerhez és Ursa-hoz, szoval sztem a héten Invokre jön utána meg spirit breaker :) -
HUmanHunter #1374 :DD -
#1373 :D
-
#1372 Hali. Én kb 3x regisztráltam a dota 2-re de nem kaptam semmi levelet.
Ha valaki tudna privátba valami segítséget nyújtani nekem azt megköszönném!
Előre is köszönöm :) -
Vagrant #1371 megcsinaltam a DOTA 2 hungary nevu steam groupot
Egyenlore public group ide varjuk a tagokat akik szeretnenek eggyut jatszani, es tapasztalataikat megosztani a tobbiekkel.
Egyenlore a fo cel a zavartalan leaverek nelkul meccsek lennenek. -
#1370 "Ha meg olyan jó vagy csinálj jobbat. köszönöm :D" Az ilyen dedós hozzászólásoktól a falra tudok mászni. -
Essencia #1369 Sziasztok, http://www.youtube.com/watch?v=BdwQohexzHk&feature=channel_video_title
Megcsináltam, pudge hookos vidim trailerét. Tudom, hogy nem a legepikusabb de a full movie jobb lesz!: ) -
Vagrant #1368 ha valaki tud helyet ahol van esely meghivot szerezni az privatba kuldjon linket, ha nemgond.
Par helyen mar probaltam tobb steam accal is, de meg nemjartam sikerrel. -
#1367 Qop felett szerintem már rég eljárt az idő, lehet vele azért még most is meccset nyerni de annyi jobb hős van hogy sose húznám ki magamtól.
Magnus level 7-en shockwave: 90 mana, 8 sec cd és 300 damage
Qop level 6-os ulti: 250 mana, 135 sec cd és 350 damage
Akasha mint hős nagyon jó volt a maga idejében, de azóta annyit változott már a játék - és nem Akasha - hogy elhúztak mellette. -
bceeN #1366 Nem igazi hard carry. Viszont counter nélkül teljesen el tud vadulni a megfelelő kezekben. Amiért sokan carryként építik: az a brutális agility gain-je, inthez képest az egyik, ha nem a legjobb. Auto attackkal brutális dps-t tud tolni. Mindez hihetetlenül jól szinergizál a a slow ability-jével. Blink miatt nagyon jó chasing ability, mobility (nehéz gankelni) és pont ebből adódóan képes jóval nagyobb szintet elérni az ellenfélnél. Hag/qop az a hős, aki midgameben egy gyilkológép és ha ott nem fogják meg, akkor már szinte le is hozta a meccset. -
#1365 Szerintem lassan már mindenki megfogja szerezni a maga kulcsát, aki igazán akarja. Csak figyelni kell. Azt a fórumot is, amit nemrég belinkeltem. -
K Ace #1364 Te már könnyen beszélsz. :D -
#1363 A volt lakásom szekrénykulcsa nálam maradt. Az jó? -
d3vilz #1362 Ha valakinek van fölösleges kulcsa azt szívesen elfogadnám. -
#1361 dehogynincs lol...olyan mint hon-ban van. vissza tudod keresni a meccseidet, letölteni replay-t és nézegetni
szerk: a recent match-nél keresd -
#1360 ;) nincs mit! -
#1359 Ebbe a játékba még nincs replay vagy record, igaz? Szóval ha fel akarok venni, akkor max fraps, ami a lehetőségek között van. -
#1358 Köszi a kulcsot még1x