5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
undY1ng #5403 3850 rate körüli lettem mindkettőben, aztán azóta már ment 4000-re is és le ment 3500-ig is... Rekord Solo - 4180 (innentől már csak vesztek) Party - 4003 (amit csak 20 percig tudtam élvezni). De ahogy előttem is írták, tiszta felesleges és random sz*r az MMR. Annyi, hogy azért 4000 felett az esetek 80%-ban olyan embereket kaptam akikkel már lehetett együtt is összedolgozni, még ha vesztettünk is.. Nem mint a ruszki instant BS/Void és társai pickek.. -
Neoncsoves #5402 egyébként a solo és party MMR 2 különböző dolog -
Neoncsoves #5401 miután megkapod az MMRedet, valóban nem tőled függ sokban, hanem a társaidtól. de a kalibrációs meccsek alatt az is sokat számít, hogy egyénileg te hogyan játszol. én pl. 3200as MMR-rel kezdtem, mára meg 2800-2900 között mozgok, mert még 3k MMRnél is vannak emberek, akiknek derogál wardot venni supportként. -
Fbn Lx #5400 én úgy érzem, hogy az mmr egy teljesen random és inszignifikáns dolog a dotában -
mue #5399 Arra lennék kiváncsi, hogy akinek 3000 feletti az MMR-je, annak az hogy sikerült? Konkrétabban:
1. Milyen nyerés/vesztés arány társul mellé
2. Ha jóval több a nyerése, az nem azért van-e mert mindig party-ban játszik és ezzel szerez stratégiai előnyt a pub meccseken? -
Neoncsoves #5398 Aki gondolja, nyomhatna rá egy upvote-t redditen. Köszcsi
IM A LUMBERJACK
Utoljára szerkesztette: Neoncsoves, 2014.09.15. 22:47:05 -
Thu #5397 CS Aquired -
Neoncsoves #5396 XAXA
-
undY1ng #5395 De mi top egyesek vagyunk ilyen szempontból. :D -
#5394 Minden játékos azt hiszi... mindegy milyen országból jött. Szóval ez sem magyar specialitás. -
undY1ng #5393 Az egyáltalán nem a "sajátomra" ment. Más random solo egyénekre értettem. -
Fbn Lx #5392 pl. benned is, mert gondolom retardált pöcsöknek hívod őket, mint az előző kommentedben is
minden magyar azt hiszi, hogy csak az összes többi magyar fasz, én inkább ezt emelném ki jellemzőnek -
Fbn Lx #5391 mert sok a szláv a magyar nép génállományában -
undY1ng #5390 Nem tudom, hogy volt-e már róla szó, de miért ilyene a saját "népünk"? Hogy hogyan lehessen kibaszni a másikkal, egyfolytában a trollkodás, ha valami normálisat szeretnél kérdezni és a többi.. Miért? -
undY1ng #5389 Pedig beindultam már nagy nehezen elértem a 4000+ ratet de azóta csak vesztés megint. Azóta abandonment kell a sok retardált pöts miatt. :( -
donatus13 #5388 én múlthónap 19 letöröltem :D azóta se játszok, és hál istennek totál leszarom, nem vágyok már többet erre. -
#5387 Ma jott ki egyebkent,szal nem vagy nagyon lemaradva.
En se surun voltam vele dota 1-ben,de azert eleg fun tud lenni pub-ban. -
Fbn Lx #5386 én még egy gamát se játszottam azóta, teljesen leszarom tekiszt -
#5385 Uh, de halott a topik.
Techiesre se izgultatok fel?:D -
#5384 Ha be van állítva a courier kinézete, akkor csak vegyél egy csacsit és olyan lesz az alakja, külön nem kell gombot nyomnod rá.
Ékkövet még nem kombináltam fegyverrel, de azt hiszem van rá egy külön tárgy, amit használni kell a berakáshoz, vagy próbálj meg kétszer kattintani az ékkőre és hátha felajánlja hogy kombináld egy fegyverrel. Ha nem, akkor kell rá ez a plusz tárgy, de ez csak találgatás. -
pimpi001 #5383 kezdő vagyok, kérdésem van. :P
kaptam ládákat amikor szintet leptem. kinyitva cuccokat kaptam
hogyan lehet a saját curiert használni? marmint amit a futár ablakba tettem. mert ha tudnám nem kellene megvennem a csacsit.
hogyan rakom bele a vésetes ékköveket a fegyver foglalatjaiba?
egyik dologra se jöttem rá.
koszi a válaszokat -
Fbn Lx #5382 tök mindegy, kezdőként az a cél, hogy a lehető legtöbbet kipróbáld, hogy egyáltalán tudd ha meglátsz egy ellenséges hőst, akkor mire számíthatsz tőle
már pusztán ehhez is kell 200-300 meccs, nincs olyan szerintem, hogy kivel érdemes kezdeni, próbálgasd őket
annyi, hogy ne chen, visage, meepo vagy invoker, többi szerintem ok -
#5381 Lehet csillagozni Őket, meg ha beírsz egy betűt odaugrik. -
pimpi001 #5380 most kezdem izlelgetni a DOTA2-ot.
kezdőként tanácsot kérnék hogy közelharci illetve varázslóból kezdőknek mit ajánlotok?
lehet-e olyat csinalni hogy ne kelljen mindig végigpörgetni a listát karakterválasztásnál, hanem csinalok ugymond kedvencek menüt?
-
#5379 tegnap igényeltem kulcsot ma már meg is jött :D
biztos nicns tolongás
este kipróbálom -
donatus13 #5378 Strife az olyan úristen casual ,hogy elmondani nem tudom, borzalmas:D a LoL meg a Dota 2 az tényleg jó tud lenni, de ez halál, a HoN az már a béta befejezése után 3 hónappal haldokolni kezdett sajnos. Pedig nagyon jónak indult. -
#5377 Strife-ot nem próbáltam zárt béta jelenleg 20hőssel még nem ellenfél se dotának se lolnak aztán majd mond mást aki kipróbálta
hont meg szimplán elbaszták dota utódnak indult csak ugye jött dota2 és nem copyzhatták tovább hősöket
még akkor volt jó mikor 20dollár volt a játék, aztán ingyenessé tették ráadásul sok patchel úgy elkurták ahogy azt kell
senkinek nagyon nem opció régi dotásoknak ott az istenkirály dota2 :D akinek meg túl nehéz az ment lol-ozni
kb ennyi a történet
-
undY1ng #5376 Off: Egyébként miért bukás? Nagyon sok stream van twitch-en.. -
#5375 HoN az eléggé bukás így, hogy kijött a Dota2, ellenben ugyanaz a cég csinálja a Strife-ot, bár az még LoL-osként is nagyon casual :D -
undY1ng #5374 Sajnos már én is ide kényszerültem... tegnap nagyon azon a ponton voltam, hogy delete doto... saját lanemet bristlevel (lehet, hogy könnyű de lehet hogy nem) ownoltam és a másik kettő fent meg elfeedelte embert / rhastat / rubickot és akkor lehettem akár 20/5-ben is. Amit mindig is utáltam a LoL az, de poén a magyar szinkron meg kellemeseket játszottam vele...
Off: HoN-al mi helyzet? Míg nem volt dota, addig vagy 2 éven keresztül Heroes of Newerth ment és elvoltam azzal is. De ha azt írjátok, hogy oly mindegy milyen játék mert mindenhol vannak retardáltak akkor igazából bakfitty. -
#5373 Én kb csak 20 meccset játszottam aztán meguntam, mert nem volt 1 se afk nélkül, LoL-ban ellenben afk nagyon ritkán van és a közösség is sokkal jobb (legalábbis nekem nagyon rég volt komolyabb flame), a hősöket tényleg meg kell venni és ez sajna farmolós lehet, bár gondolom az első hetekben úgyse akarod mint a 120-at kipróbálni és a heti 14 ingyenes bőven elég egy kezdőnek.
Amúgy pont ma "keményít"-ettek be
Illetve, hogy ne csak flame legyen:
Arról van infó, hogy a kínai csapatok játékosai mennyi pénzt látnak majd a nyereményükből? -
Neoncsoves #5372 én inkább nem is néztem... chinese doto is cancer -
#5371 Hát igen, eléggé elkenték szegény VG száját, de ettől függetlenül Newbee megérdemelten győzött. Nem nekik drukkoltam, hanem VG-nek, de hát ez van. :D -
#5370 Szuper volt ez a donto -
Neoncsoves #5369 unatkoztam
-
Neoncsoves #5368 szerintem azért lehetett mosolyogni, Dendi, Puppey meg Arteezy megcsinálták a show-t. s4 se volt olyan vészes, sokszor trollkodott ő is, bár Ferrari430 full retardba ment -
#5367 szerintem kula volt :D tavalyi tényleg vicces volt. Nemtudom kik szavazták be ferrarit meg s4-t, de gratulálok nekik. -
Neoncsoves #5366 48:14 "How does Loda know what winning tastes like?"
EPIC :DDDD
-
#5365 -
Fbn Lx #5364 lehet, hogy kacy icefrog