DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
UAM: Diffusal, desolator, lifesteal.
Kivételes UAM ként szoktam sorolni a Maelstormot, mert ennél úgy van ha bejön az effekt akkor a másik itemé nem pl desolátor, de ez nem folyamatos tehét bõven jó mellé a desolator. Ezért jó Sniperen, a Maelstorm, desolator kombó nagyon.
2. UAM-bõl ranged heron lehet lifesteal mellé, skadi, és mjollnir.
Meele herokon csak mealstorm lehet és a mellé lifesteal, vagy desolator, mert a mealstorm effekjte csak akkor szakít amikor bejön, így az nem folyamatos UAM. Ha jól tudom egyébként az elsõként vásárolt item effektje marad. De ebben most nem vagyok biztos.
Az lenne a kérdésem, hogy
1. ha van egy deadalusom és közben benyomom a satanic-ot, akkor az hogyan stackolódik? Azaz satanic közben is be tud ütni a crit? Ha beüt a crit, akkor csak crit? Vagy a crit mellett lifesteal is?
2. ettõl függetlenül ha két unique attack modifierem van bénaságból, akkor melyik érvényesül?
csak az utóbbi idegesítõ
a magyar közösség mindig is "szar" volt, keress saját társaságot, õk nem fognka trollkodni
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
emellett szerintem egész korrekt matek van
persze én is jobbnak látnék egy olyan rendszert, ami pl. az apm-et, mikrozást, hotkey-használatot és az éppen játszott hõs globális statjait (xpm, gpm, wardolás és dewardolás, átlagosan eltalált ellenfél száma impale-enként, stb) veszi alapul, és ezen soktényezõs egyenlet alapján változik a skilled a meccs végén. csak ezt ugye rohadt nehéz lenne kidolgozni úgy, hogy igazságos legyen.
nekem van 4k mmr-es ismerõs és abszolút megértem, hogy õ ott van, mert egész faszán játszik

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyetlen kínai csapat ahol ránézésre is korrekt arcok játszanak, szimpatikusak és skillek
a többi kínai ilyen elcseszett droidarc
Chuan-ra gondoltam<#banplz>#banplz>
Léning alatt nagyon jó, de a meccs többi részén "csak" annyira jó mint bármelyik másik tier ~2 playmaker/carry.
2-3 évig tolja még és a legjobbak között lesz

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás