DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól emlékszem, hogy ott a hotkeyek nem a q w e r betûk voltak? Úgy rémlik, mintha minden heronál máshogy kellett volna tartani a kezem. Ha ez így van, akkor megvárom inkább ezt a játékot 😄.
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Több ember nem lehet?
A LoL meg fog maradni mert az elsõsorban egy olyan réteget céloz akinek nincs ideje/kedve/ vagy ne adj isten esze megtanulni dotázni de mégis játszani szeretne. Az hogy most a LoL a #1 nem meglepõ mivel a régi dota felett igencsak eljárt az idõ és egy új játékosnak kínszenvedés beletanulni.
A HoNosoknak elvileg azonnal tetszenie kéne amint kész a játék, lévén ugyanaz csak kicsit jobb.
A dota közösségre se jellemzõ a túlzott jóindulat vagy ész, de mindenhol alakultak olyan körök ahol nem voltak ilyen problémák.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Legalábbis külföldi forumokon is sokszor olvasom, h nem is tudják sokan mi az a dota, de megnézik a játékot csak azért, mert a valve késziti.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Wizard
HoN-nal nem tudom mi lesz. Ahogy olvasom az utóbbi pár patchlogot próbál a saját útjára térni. Szerintem bukni fog hisz dota klón-nak indult és arra semmi szükség és másik moba-ra sincs hisz akkor ott a LoL.
A LoL viszont nem. Ott meg fog maradni egy bizonyos számú közösség hisz a játék remek a maga módján. Hisz nem dota utánzat akart lenni úgy mint a HoN hanem egy szórakoztató MOBA, és az is.
Tehát az én jóslásom szerint a régi õs dotások szép lassan, szenvedve de váltani fognak, honosok rögtön jönnek (90%ba tuti ami igazából nem is létszám), és a lolnál úgy 50-65%-ra tippelek, ami a riotnak is jó hisz marad elég játékos.
A fõ kérdés az hogy hogy teszi az új belépõknek barátságosabbá ezt az amúgy elsõre elég nehezen eltûrhetõ játékot. Itt gondolok a nehéz tanulási folyamatra és a közösségre.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezért szeretném megkérdezni, h támogatnátok-e házigazdának?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
U.i.: meele vagy melee? Lehet, hogy rosszul írtam.
Ui: A mostani meccset szegények csúnyán benézték most. Pedig jobban álltak,ahogy néztem. Ezért nem szabad sose feladni.
A végsõ döntõ kb mikorra várható? Azt szeretném mindenképp végignézni.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
<#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!