DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 évesen még nem lehet rendesen, nem elég felnõtt az ember.
De 23 évesen már, több mint 10 évvel késõbb már simán. De látom páran nem értették, miért írtam 12-t.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Wizard
Wizard
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Bár 12 évesen képtelenség rendesen moderálkodni szvsz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Moderátori jogot igényelek, hogy itt is a közösség érdekeit szem elõtt tartva munkálkodhassak a DotA2 hazai közösségének felvirágoztatásán, mely munkát már régóta sikeresen végzem más játékok weboldalainál.
Köszönöm támogatásotokat, igyekszem méltónak lenni a bizalomra, ha megajándékoztok vele!
Kövesi Gábor
Wizard
DotA2.hu
Wizard
Wizard
A face-es kép alakítható, csinálok neki egy újat
A reklámok a társam szerint nem nagyok, engem se zavart sose😊
a slide csak a fõoldalon van, de van gamestar.hu-n is pl
ezeket a dolgokat megírtam társamnak is aki a technikai dolgokat csinálja
minden további tanácsod örömmel fogadom a jövõben is, sõt, ha gondolod vegyél fel xfire vagy skype, hogy tudjunk beszélgetni ezekrõl bármikor: gabethewhite
😊
Wizard
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
😞
Abban igazad volt, hogy letámadólag szóltam hozzád, sajnos az egyik dotaklónos játék (HON) honlapját elcseszték rendesen és ennek volt tudható be a modorom, mert féltem attól, hogy esetleg ugyanez történik. De most megnyugottam, hogy nem...
A facebookos oldalt eltávolítottam.
Akkor most tanácsként, finoman: <#pias>#pias>
- Az általad belinkelt facebook oldalt én is megnéztem kreálás elõtt, de a szemem csak a profile képig jutott el, aztán továbbmentem. A profilkép az elsõ, amit meglát az ember az oldalon, én szerintem érdemes lenne valami modernebb, csalogatóbb, szebb képpel lecserélni (például az aktuális dota2 logoval, hogy lehessen tudni mi az aktuális. Esetleg a régi dotás logót is alátenném kissebb méretbe. 200px széles lehet a kép ugyebár, de a magasság nincs megszabva, mennyi lehet)
- Az oldalaidon a reklámok nagy, értékes helyeket elvesznek az oldalból. Nem tudom, neked származik-e hasznod belõle, de engem például zavar, mert kimondottan szem elõtt van.
- Egy portál célja, hogy rajta az információt könnyen megtalálja az ember. Nekem 26 colos kijelzõm van, én rögtön megtalálom, de egy kissebb monitorral az ember egy menüt lát és egy slide-ot, amiben egy-egy mondat van. Én személy szerint ezt valahogy korrigálnám.
Próbáltam nem erõszakosan véleményt nyilvánítani, lehet nem sikerült. Ezen a téren még van hova fejlõdnöm, mert szeretek kritizálni, dicsérni már nem. <#schmoll2>#schmoll2>
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Wizard
Wizard
Wizard
Wizard
Aki esetleg úgy gondolja, csatlakozzon.<#hamm>#hamm>
Aki pedig késztetést érezne magában arra, hogy híreket írjon az oldalra, keressen meg és adminná teszem.
az is mexon fut majd mint hon fuck yeah xD
Wizard
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Interjú a fõ designerrel, de nem mond sok újat.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ha legközelebb gondod van akkor írj egy emailt.
Wizard
Wizard
Wizard
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Wizard