5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#1597 -
Hugh Hefner #1596 szerinted a pszichedelikus drogokon élő szektások által szervezett ételosztás résztvevőinek száma és a világgazdaság (azon belül is az elmúlt időszak magyar gazdaságpolitikája) között hány %-os kapcsolat van? -
#1595 dafuck -
gosumofo #1594 ezen nem is lehet vitatkozni, sose volt ilyen rossz. csak a dotához nem tudom mi köze, de nem 2 hetes banokat kéne osztani azoknak akik árulják a kulcsokat meg accokat. -
Hugh Hefner #1593 erre nehéz reagálni, olyan mélységbe estél, amelyben nem érdemes vitatkozni. ennyi -
#1592 Invoker ha jön mészárlás lesz :> -
Vagrant #1591 jaja lattam, bar talan az az egyik legmelossabb hero, 12-13 spell, allando stat valtoztatas sok cc elokes dmg
-
donatus13 #1590 invoker már bent van csak a belső bétában -
Vagrant #1589 Amugy kivancsi leszek az uj patchre.
Unnepek miatt kesik ugye, viszont a dota 1 be eleg jelentos patch volt.
Remelem belegyurmazzak a 2 be is, vagy kiadjak invokert.
Lessz par vicces game, ha olyan pickeli aki meg nemjatszott vele :)
-
#1588 Nah elég lesz már a flémelésböl...
Én sem vagyok hive a béta kulcsot pénzért eladásnak, de mindekinek a maga dolga, h mit gondol helyesnek. Ártani nem ártanak nekünk, ha nem lenne rá igény v. a valve szigoruan büntetné akkor nyilván nem árulnák :)
Bár sosem fogom megérteni, h egyeseknek miért éri meg 7-8ezer forintokat fizetni egy bétáért, ahol egyelöre nem a játék a lényeg, hanem a tesztelés.... -
Fallingstar #1587 te figyelj menj már sírni máshová. leszarjuk, hogy nem tetszik, saját véleményed, egyszer elmondtad jó, keress valakit akinek kisírhatod a vállán. -
Vagrant #1586 Hat aki tobb eve jatszik a DOTA-val, es nemvolt szerencseje, de netan megteheti az vesz 1 kulcsot. -
#1585 Nem. Ha a világ igazságos lenne, akkor nem hagyná, hogy kétharmad ostoba, BUTA magyar megszavazza a fideszt, hogy aztán dota 2 kulcseladással is megérje foglalkozni. Csókolom! -
Hugh Hefner #1584 kissstílű kicsinyes sárdagonyázó cigánykodásnak tartom az ilyen helyekre való bejutást pénzért árulni. ez van, van aki nem így gondolja, megtalálják egymást a szerencsétlenek -
#1583 Egyébként boldog új évet és dota 2 keyosztást mindenkinek! -
Hugh Hefner #1582 ha a világ igazságos lenne már halott lennél? ezt vártad, vagy mi? -
#1581 Yo tesó, megmondtad a frankót. Én attól eladom a kulcsomat, mert lesz aki megveszi, bocsi.
Várom a golyót! -
Vagrant #1580 Nemtudom veletek mi a banat van.
Nekem egyik ismerosom adott 1 meghivot ingyen. Szerencsem volt mert emlekezett ra hogy szeretnek bekerulni, es megis hivott.
Na most mellette 11 fele helyrol kaphatnak kulcsot, steam accountok, forumok.
Meg nemvolt szerencsem se itt se ott.
Ha valaki nagyon akar jatszani vele annak nagyobb eselye van venni egyet.
Nem koteleznek senkit az eladok.
Veszel vagy var hatha kapsz a kovetkezo osztaskor.
Ha kapok enis elcserelem majd portal 2 re es odaadom ismerosomnek, mert ot pl az erdekli. Amugymeg a grafik es uj hangokon kivul nem jobb mint a WC 3 -as. Kevesebb hero, idegesitoen kicsi vision sotetben, sok leaver.
Boldog uj, es kulcsokban gazdag evet mindenkinek! -
Hugh Hefner #1579 nosztalgikus érzés újra az oviban lenni, olyan emberek közt akik képtelenek elmenni dolgozni, és kereseti lehetőséget látnak abban, hogy homokozóba belépőket árulnak. jóhogy nem uzsipénzt vesznek el. ez a kurvára oviba való, nem az, hogy valaki úgy gondolja, hogy nem kéne visszaélni ezzel. mi lesz ezekkel, ha esetleg még valaha az életében olyan helyzetbe kerül, hogy több hatalma lesz, mint az, hogy a pénztárost szopathatja? golyó a fejbe, az -
Fallingstar #1578 nosztalgikus érzés újra az oviban lenni:) -
RaSzTaH #1577 attól függeltenül mert nem díjazom a pénzért account (gift) eladást-vételt, neked mitől lesz jobb ha jelented őket? -
#1576 Oké, írjad. De 24:00-ra legyél kész vele és rakd ki ide. -
#1575 Írok ma a valve supportnak egy névlistát, hogy kik árulják pénzért a beta accjukat, kérem tegye meg más is; hogy megkapják érte a megérdemelt banjukat. -
#1574 Beregeltem újra dota 2-re, mert sikerült eladni az accountom. Kíváncsi vagyok, mikor fognak beválogatni megint.
Azt egy kicsit bánom, hogy Gondart elfelejtettem kipróbálni, pedig nagy kedvenc. Imba hős. -
#1573 Hszeket töröltem, személyeskedést lehet pm-ben folytatni, erre itt senki nem kiváncsi, mindenki ugy adja/veszi a kulcsokat ahogy akarja, az csak örá tartozik. -
Santata #1572 Sok szempontból jó lenne Open Beta (több haver jöhetne), de már most is túl sok a n00b, nem kell több. 120 match után is meccsenként legalább 1 van. -
#1571 láttam már olyan, h dura feed-nél az egész csapat jelentett valakit és elvették a béta hozzáférését :) -
#1570 ezekkel a lívelgetésekkel kellene már valamit kezdeni, az utóbbi 5 meccsből 5 ment a kukába már az első 10 percben. a dolgot csak fűszerezi ezek a "bocs, de megyek kajázni.." beszólások, a faszarc persze te vagy mikor írod neki válaszként(-persze jogosan) hogy: akko' mi az anyádé' lépté' be!?
a jelenlegi bünti az alacsony prioritású keresővel egy vicc, a send reporthoz meg gondolom kell vagy 50 egy adott felhasználóhoz hogy foglalkozzanak vele.
kellene már új játékmód.. ollpiksszáksz -
gosumofo #1569 legyen már open beta és vége ennek a meghívós cigánykodásnak, undorító amit művelnek az emberek. főleg karácsonykor.. -
sanyiiiii #1568 Mennyit ér egy "Szaros Ncore meghívó?" és miért? Az hogy mi mennyit ér meg valakinek az személyes preferencia és kereslet-kínálat kérdése.
Kereslet van, 6-7000 forintnál akár jóval drágábban is. Miért adnák olcsóbban?
písz. -
#1567 Bár lehet, hogy hallották, hogy pro vagyok... hm. -
#1566 Egyébként meggyőződésem, hogy aki regelt, az elöbb-utóbb úgyis megkapja a kulcsot. Nekem egy barátom nincs a steamen, mivel nem is használtam még steamet előtte, úgyhogy ez nem lehet kifogás. ENNYI -
#1565 speedo felcseszerintette az agyacskáját, mert senki nem hajlandó ingyé adni a giftet neki és ezé durci. Utálja az egész világot, úgyvan. -
Fallingstar #1564 nem volt 70 dehogy, vettem-eladtam -
#1563 70dota2 kulcsod honnan volt? :O
és mindet eladtad?
amugy halkan jegyzem meg én mindkét meghivomat ingyen odaadtam másoknak :) -
#1562 Pénz az más dolgokra megy, de ez akkor se ér meg 6 ezret vagy 7 ezret, ha valakinek ezt elbírod adni az megérdemli kb.
Inkább akkor már Battlefield 3. -
#1561 akinek van accja/meghívója/gifthe rakja fel ebayra orosz gyökerek úgy veszik mint a vodkát -
Fallingstar #1560 Több mint 70 cserét bonyolítottam le és senkit nem vágtam át, amit bizonyítani is tudok, úgyhogy engem ne vegyél egy kalap alá azokkal akik átvágnak másokat, ha valamit kínálnak, de nincs pénzed kifizetni vagy szimplán drága neked, attól még ne az eladót vagy az árut szóld le. -
#1559 Nem rád írtam ember, de nyugodtan értheted mostmár magadra is.
"Szaros Ncore meghívó?" többet ér mint a shittes gifted kb.
és milyen kínálatról beszélsz am? Ha a spanod 7 ezerért ajánlotta, te ugyan mennyiért fogod "12 k"?
Aki mellesleg olyat írt nekem, idézem: 6 ezerért van dota 2 steam-es account is, amire előre kell fizetni és egy kicsit várni kell rá. ha ez nektek kínálat öcsém akkor hajrá! 1-2 fogyatékost kb átlehet vágni vele, de a normális ember tisztában van azzal nyomorékok vagytok. És mint írtam, mostmár értheted magadra is nyugodtan! béke. -
Fallingstar #1558 az ncore meghívódért adok egy szaros pelenkát. mindenkinek más, hogy egy adott dolog mennyit ér meg, kettőnk közt az a különbség, hogy én tisztában vagyok a kereslettel és kínálattal, ha pedig azon csodálkozol, hogy neked kell fizetned előre, magadat minősíted, mert csak az idióták hagyják, hogy lelépjenek az árujukkal. Piacra menj ki maszkban és mondd, hogy kéred a cuccot, majd postán elküldöd a pénzt, várd meg mit kapsz érte.