5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#1757 http://www.playdota.com/learn -
#1756 az a baj aki dota2 őre jelentkezett és kapott key-t az álltalában már tudja mi a dolga nem akarom feedelni az ellenfelet szóval nem is kerűlök még matchmaking kapcsolatba a játékkal 1darabig. Esetleg tudnátok linkelni egy oldalt ahol leírják hogy épitsd a karaktered mit vásárolj neki nagyon megköszönném. Esetleg ha valakinek lenne kedve egy kicsit tanitgatni botok ellen az is írjon (bár szerintem ilyen nem lesz). -
#1755 A matchmakinget kerüld el, mert neked is rossz lesz és a többieknek is akikkel játszol.
Kezdj el privát meccseket csinálni botokkal, hogy megszokd egy kicsit a játék irányítását, a playdota.comon pedig érdemes keresni valami kezdőknek való leírást. Ha esetleg találsz olyan embert aki szintén nem ért hozzá semennyire se azzal könnyebben mehet a tanulás. -
#1754 Sziasztok. Kaptam dota2 invite-ot . Azelött sose dota-ztam csak LoL oztam (tudom ez semmi) Hogyan álljak neki ? -
#1753 Na ez király! Tetszik, hogy minden patchben van valami hasznos dolog. -
#1752 jol látod, amugy lehet benne navigálni, de egyelöre csak elöre, jövö héten jön a változtatás amivel már szabadon is lehet tekerni -
#1751 Jövő héten jön az új formátum -
#1750 Jól látom, hogy a replay-eket nem lehet visszatekerni, illetve navigálni bennük? -
Resouler #1749 ha esetleg valaki tudna küldeni betakulcsot vagy beta inviteot steam által pm!:) -
#1748 -
#1747 -
#1746 -
#1745 Roshan kill 2 hőssel. Elvileg mostanában nagy divat.
-
#1744 -
K Ace #1743 -
gosumofo #1742 a géped add el faszkalap -
#1741 Bocsi, de ez nem invite. Nem kaptam új kulcsot, csak a régi accom kapom vissza.
Megpróbálom megállni, hogy ne adjam el, persze egy agyfelbaszó game bármit megváltoztathat. -
donatus13 #1740 Mennyiért adod majd ezt az accot ? lehet lenne rá jelentkező -
#1739 Van egy jó és egy rossz hírem: visszatérek, továbbá visszatérek. -
bceeN #1738 bar utobbinal meg nem ezt kellett volna kiirna szvsz, szoval bug! :) -
bceeN #1737 gondolom bug, de ha volt vmi minionja (necronomicon/dominator) akkor denyolhatta magat -
nah ezt hogy hozta össze? :D -
bceeN #1735 Igen, pont annyi.. -
#1734 Kis szerencsével? kb annyi az esély rá mint a lottónak :S -
bceeN #1733 http://lmgtfy.com/?q=dota+2+beta+key+giveaway -
#1732 Linkelj párat kérlek -
bceeN #1731
Még mindig van egy rakás hely, ahol kis szerencsével lehet nyerni kulcsokat. Esetleg Invisus következő kulcsát megveheted x forintért. -
davee16 #1730 Hi. Elcserélném a SW:TOR accomat egy Dota 2 -es kulcsra + még 1 olcsóbb steam-on elküldhető játékra,üzenetben megbeszélnénk a részleteket. -
#1729 Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni ,hogy lehet -e hozzá jutni valami gift kódhoz valami módón? nagyon kiszeretném próbálni már a játékot és tőlem csere is szóba jöhet. vannak kulcsaim zárt bétákra meg egyéb. Esetleg ha valakinek lenne 1 gift kódja számomra légyszives jelezzen ide vagy privátban :( -
#1728 amúgy hova tűnt a magyar csapat pro ligából? nem úgy volt hogy bejutottak? olvastam valamit dota rts.hun hogy ellopták a qualijüket :D de hát nemtudom, ki mit tud? vagy ez a diginitas román csapat lenne az ? -
#1727 Úgy,hogy nem egy-az-egyben lefordítani, hanem a szituációnak megfelelően komolyabb, hangzatosabb szöveg.
Mivel most nincs dota 2-öm, így nem tudok konkrét példát mondani. -
#1726 mármint hogy érted, h mást kitalálni? -
#1725 Amikor magyarul játszottam, valahogy kicsit gyerekesnek éreztem a szövegeket. Nem tudom, mennyire adhatnak szabad kezet ebben, de néhol érdemes lenne mást kitalálni, mint közvetlenül lefordítani. -
#1724 ja most esik le hogy ez nem is a dota2-é hanem az egész steamé így már értelek ;D -
#1723 ez bőven jó így is, legalább láttam vmi számadatot :) -
#1722 Invoker = omnipotent
Szerintem inkább 1-2 mondatban kéne összegezni a szerepét a hősöknek, elférne és nem is lenne túl zavaró.
Pl. tinkerhez annyi van írva hogy carry, inkább oda kéne írni hogy az elején erős nuker, BoT-tal erős pusher és ha tartja az előnyét ő így "carryzi" a csapatot. Most még nem annyira látjuk kárát szerencsére, de majd ha több millió kisgyerek rászabadul akkor adódhatnak komoly félreértések szerintem még az ilyen dolgokból. -
#1721 amugy a legnagyobb marhaságnak tartom a dota2-ben, h oda van irva a hösök szerepe...invoker...support...haha...(mármint az a nevetséges, h kb. mindenre jo) :D -
#1720 link de nem tudom, h anélkül, h fordito lennél mennyi minden látszik :) -
#1719 hol tudom lekövetni a projekt állapotát? tudnál linkelni vmi elérhetést? -
Assylius #1718 Örömmel hallom :)
Mindenesetre szeretném megcsinálni a weboldalt.
Tudom hogy sok munkátok fekszik benne, de nem látom hátrányát egy weboldalnak sem.
Nem tudom hogy, ti hogy gondolkodtok a dolgot illetően, de szívesen lepaktálok veletek, amennyiben nem okoz ez problémát. Sokat lendítene egy jó oldal a közösségen.