DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inv1sus
Értesüléseim szerint a mai nap várható valami a bétával kapcsolatban. Ki mit tud róla?

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

sonic syndicate
jah, pl jelenlegi állapotban 105 meet the hero videó <#idiota>

Zomil
amugy itt az interju, sztem érdekes 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ezt egy nemrég megjelent interjuban olvastam: " and at Valve we already have the original creator of DOTA, Eul."

Nem is tudtam, h ö is náluk dolgozik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

setuh
Hogy játszanának annyian mikor még beta sincs?😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Inv1sus
Ez csak látványterv, ne vedd komolyan a számokat. 😊

zsakosfrodo2
Mivel Zomil most nincs itt és valszeg õ úgyis belinkelné ezeket, így megteszem helyette én. Megfigyelendõ az elsõ képen az online játékosok száma és hogy hány meccs van 25 ping alatt. 😄

Zomil
egy dota2 privát progi lett hozzáadva a steam-hez szoval elképzelhetö, h hamarosan kezdödik 😊

Zomil
érdekesség wow zeneszerzöje most a valve-nál dologozik ö csinálta a dota2 trailer zenéjét is és valoszinüleg a játék zenéit is ö csinálja 😊

Inv1sus
Kicsit off, de ma találtam rá, sokszor voltam hasonló helyzetbe (persze úgy, hogy én voltam a zöld pólós). <#vigyor3>

http://theoatmeal.com/comics/online_gaming

Reméljük Dota 2-be kevesebb vérszomjas tinédzser lesz. 😄

Viktor99
Zomil
itt a francia nyelvü interju forditása angolra 😊

JSbyMSI8800
Olyan nagy valami nem változott, hogy a kiadást ennyivel megrövidítse.
Itt még nem lehet tudni mikor fog kijönni. Szerintem még õk sem tudják csak halandzsáznak össze-vissza.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Zomil
nem arrol beszélek amit lehoztatok hirt 😊
juliusban volt interju az egyik voice actorral ö azt mondta, h idén öszre tervezik, aztán gamescon elején volt Gabe-el egy intreju ott azt mondta vagy 2011 vége v. 2012 eleje, aztán jött egy interju amiben azt mondta, h 2012-ig már nem jelenik meg most meg megint azt mondta, h lehet idén kijön...sztem a valve se tudja még mikor lesz 100%-os a játék 😊

Szó szerint akkor azt mondta, hogy "nem hiszem, hogy 2012-ig megérkezik". Lehet azóta változott valami

Wizard

Zomil
Az egyik interjuban azt mondta, h 2011vége v 2012eleje, aztán egy másik interjuban már 2012-öt mondott...
Szvsz azon mulik, h milyen gyorsan sikerül a beta-ban kiküszöbölni a hibákat.

Lehet mégis idén jön a DotA2, Gabe biztos benne legalábbis, de hát a Valve az Valve.

Wizard

Zomil
És ezt miböl szürted le? 😊

szerk.: amugy meg egy teljesen uj embernek igenis bonyolult a dota én is mikor elöször megláttam nem igazán értettem, h mi folyik és bizony idöbe telik, mire az ember belejön.

Inv1sus
Akiknek a dota túl komplex volt, azok menjenek a jó büdös pics@ba. Miért kell az okosabbaknak mindig hozzáigazodni a hülyékhez. Attól élvezetes pont a játék, hogy gondolkodni kell.

Erik Johnson interjú

bocs, hogy nem egy hsz-be írom

Wizard

Zomil
Ennél jobbat nem is csinálhattak volna 😊
Ha mindenféle egyéb hirdetésre költenek szvsz több pénzbe került volna, mint amit igy nyertek vele.

Inv1sus
Jó reklám volt ez nekik.

fárasztó vagy.

TurboX
emlékszem az 5:05-ös jelenetre(csen eszkép), perceken keresztül kamilláztam oO
ToCsEk
AMAZING GENIUS !!44

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Fpocok
Legközelebb linkeld be a keylogger oldalt is, hogy tudjuk, hogy a kékre nem szabad klikkelni...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Nah nyugi van, belinkelte, jot akart. A videot töröltem a linket meg meghagytam. Bár elég egyértelmü, h kamu a dolog 😊

Ez elég hülye feltételezés. Ennyi erõvel az úton a hatalmas lyukat se kerítsük el és táblázzuk ki, mert csak még többen esnek bele.

Wizard

zsakosfrodo2
Sajnos igen.

Fpocok
Nyugodjál már. Az ilyen átverõs dolgokat NEM TERJESZTÜNK, mert akkor csak még többen esnek bele. Ennyi.

Különc
Mi a gond? Ebben nincs is dota2.hu reklám <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mert? Ha belinkelem akkor mi van? Mit kell kötekedni egyfolytában? Vagy ennyire retardáltnak feltételezel másokat, hogy még a felhívás után is végignézik, felmennek az oldalra, letöltik és felrakják?

Wizard

Fpocok
Ne dõljön be senki, de azért belinkeled? nc...

Ne dõljön be senki, ha csak nem akar vírust törölgetni

Wizard

Zomil

Muki100
Ha nem a honnal kezdte hanem dotázott már elõtte akkor <#eljen>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Logikus az érvelésed, de én abból indultam ki amit az sg.hu ír: "A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését. "

Wizard

én f2pöcökre szavazok!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

én is tocsek <#eljen>

Ezt mókás volt végig olvasni. Az én véleményemet ha még szabad hozzáfûzném.
Nem vagyok annyira benne a dologba, nem is tudom milyen topicnak ki a házigazdája amit nézegetek. Nincs rá szükségem. Kivéve talán swtor, ott Jeff, aki elég jó példa az itt kialakult vitára. Hisz õ maga alig ír, legalábbis nem sokat, nem hírezik, nem prõ swtoros vagy mmos vagymiaszösz (aztán lehet az, nem ismerem). De ha kell moderálni értelmesen ott van és megteszi. Ergo errõl szólna az egész. Kit érdekel milyen oldalad van vagy hogy tudod minden dota hõs háttérsztoriját attól az még nem azt jelenti hogy jó házigazda vagy/leszel.

Na most én például ismerem magam és tudom hogy pocsék lennék benne hisz annyira nincs türelmem az emberekhez és 1-2 kommentet jogtalanul is törölnék.
Na most felmerült itt viccbõl Tocsek neve mint házigazda. Ugye azért viszonylag aktív voltam HoN topicba és ott nem is tudok olyan incidensrõl hogy rosszul vezette volna a témát. Így én rá voksolok ha még lehet.
Fec papa
Ezen ennyit vitázni azért van a HG hogy törölje a faszom hozzászólásokat mint a mostaniak köztük ezt is. 😄 Nem azért hogy reklámozza az oldalát meg hogy híreket rakjon, egy alap forumozó is rakhat híreket, ha meg nem megy akkor huzzatok kesztyût azt mehet a boksz. csak toljátok livestreamen. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

<#eljen>

Wizard

Mi a DOTA?

Régen dota-ztam, már nem emlékszem minden játékosra, de pl. SammY-vel akit még ma is látok itt-ott. Kanin toltam jó sokáig illetve Garenan. Kedvenc karim Naix volt anno😊

Wizard

Zomil
Nah elég lesz mostmár az off-bol, ezentul ha lehet privátban rendezzétek le egymás között, ne a topicot szemeteljük teli.

Fejezzük már be a baromságot.

Muki100
Elírtam pár dolgot az elõzõben

Mindegy a lényeg ha azt akarod hogy ne kezdjék ki az oldalt akkor ideje valódi erõfeszítéseket tenni. Régen létezett nagyon is jó magyar dotás oldal és az hirdetések nélkül indult és halt is meg. Mondjuk ha elsõre annak a nyomdokaiba kéne lépni és úgy várni a Dota 2 játékosokat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"