DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Qkac77, 2020.11.21. 21:41:54
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Társaságot keresek ahol/akikkel lehet csapatni a dotát. 1-2 éves kihagyás után most ismét tolni kezdtem. Előtte a sima dotával 4-5 évet toltam. A 2-vel nem játszottam hatalmas óra számot. 1-2 hete ismét aktívan tolom d.u. és az esti órákban akár hajnalig.
Steam név: terezanya
További szép napot!
erre 7 meccset elbukok zsinórba, 8. meccset megnyerem, persze megszakad a net a vége előtt, gyorsan visszamegyek, de nem érdekelte, elhagyás lett a statisztikába, hiába győztem, plusz lebaszott low priorba, kínzásnak jó ez...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Szóval keresünk olyan közösséget, klánt, stb ahol az esti órákban van fent néhány ember aki minimum átlagosan vágja a gamet és rendelkezésre álló játékidőt élvezetesen tudnánk eltölteni teamben.
30+ évesek vagyunk szóval 20 év felettiekkel nyomnánk.
Ha tudnátok adni vmi tippet h merre érdeklődjek azt megköszönném!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Figyelj rá, hogy többet is ki lehet választani, fent mutatja, hogy miket választottál.
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.09.06. 20:52:38
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Másnál nem jelentkezett ilyen hiba a rebornnál? amikor elindítom, a képernyő nagy részét eltakarja ez a fekete négyzet. Ha bemegyek a kép opciókba, az rendesen látszik, és ha simán nyomok egy alkalmazt, akkor eltűnik a fekete négyzet.
dotabug
ehhhhhh
nem küldi el a gmail-es címre a levelet
most meg már azt írja ki, hogy túl sokszor regisztráltam
de ha jelszó emlékeztetőt kérek azt írja ki, hogy nincs ilyen címmel felhasználó...
a youtube videók használhatók rengeteget meg is néztem kipróbáltam (jó pár órát)
de ahány videó annyiféle szoftver kombináció mert ráadásul általában nem csak egy szoftvert használnak
gondoltam dota fórumon ilyennel is lehet foglalkozni nem érzem off topik-nak
és nem igazán találtam olyan fórumot ahol a workshop-al foglalkoznának még angolul sem
de kösz még egyszer

esetleg kérdezz rá prohardveren dota2 fórumban az jobban pörög
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
van valakinek tapasztalata item készítésben?
milyen szoftvert érdemes használni mert már a hajam tépem a sok szívástól
fönt van a 3ds max vagy 5 verzióban de egyik sem importálja/exportálja rendesen a bone struktúrát a wall worm script meg agyba főbe fagyasztja a programokat
a Blender meg a halálba kerget a hülye kezelésével és ha valamit bepozicionálok nagy nehezen a jó helyre és rákötöm a csontra elbassza a hipertér másik sarkába és utána nem is lehet normálisan visszahelyezni szóval ezt inkább hanyagolnám
a Maya-t épp most töltöm az az utolsó reményem
de ha valaki tud jó módszer annak örülnék mert már a tököm tele van azzal, hogy valamit nagy nehezen megszerkesztek (most tanulom) és feltöltöm ott lebeg körbe körbe a fej nélküli karakter körül...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

10-ből 9 custom game úgy kezdődik, hogy a 10 játékosból 2 orosz nevű nem tölt be
elég jó ez a dota 2 reborn
Üdv
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

biztosan javítják még ezt, nem tudom, hogy ez csak nálam van e így