DOTA 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Nálam (régebbi AMD cpu) egyértelmű javulás van az új kliens és a régi között. Régen pl. AA-t nem volt érdemes bekapcsolni mert az már erősen rontott a teljesítményen, pedig nem rossz a gép összességében. Most minden maxon és stabil 60 ahogy annak lennie kell.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

setuh
Hadd akadjak mar fent valamin,ha bosszant,szarok a logikara <#zavart1>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Jim Morrison
Nem tudom min akadsz fent, az új engineket nem a régebbi és régebbi gépekre dobják ki 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

setuh
Vegulis akkor ez az uj gepeknek kedvez csak,80 helyett most lesz 90 fps ,hat koszi volvo...<#gun>

Palinko
csak le mertem írni mit tapasztaltam urambocsá,

majd alvás után megnézem a dx11est
Jaffa 2843
A mai patch pl javította a Huskar FPS drop-ját. Ez még BETA, fogjuk már fel.

Egyébként elképzelhető, hogy a 64bites dx11-es kliens jobban fut mint a régi.

SteamApps\common\dota 2 beta\game\bin\win64\dota2.exe" -dx11
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.06.20. 00:14:28

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Palinko
szerintem ne nagyon számolj ilyesmivel, nekem elég leterhelt volt a gépem mikor megnyitottam a játékot szépen futott, ilyen 10 hero egymás ellent játszottunk és a huskar láng effectjénél azért volt komoly fps drop.
setuh
Source engine 2-vel szamithatok olyasmire,hogy a laptopomon, amin eddig a jatek eppenhogy csak futott low-on, most jobban fog menni?

Jaffa 2843
Próbáltad a 64bites klienst futtatni dx11-ben? Jobban fut, viszont még valóban béta, szóval vannak bugok. Most játszottam egyet és az Abaddon shield-je a Tiny-n nem látszódott. 😄 Vicces volt az enemynek biztos, hogy mi a rossebért nem sebződik szerencsétlen Tony. 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Semmi nagy szám nincs benne, én megnéztem. Túl van hypeolva. Ugyan úgy fut nekem abszolút. Van új UI ami nagyon jól néz ki. + Custom game. Kár ,hogy emiatt csúsztak a hősök, hiányoznak a miss hangok rakat hősnél.... stb stb. Ez nekem még jócskán ráért volna.

Palinko
Egyébként kijött a source engine 2-ős dota béta és egy sor sincs róla?
Sziasztok, egy kisebb magyar dota 2 bajnokság lesz július elején csapatok jelentkezését várjuk, King of the Hill, jelentkezni steam groupban lehet, http://hunparty.ddns.net
Én magam is szeretnék indulni szóval, ha valakinek nincs csapata és érdekli a dolog és legalább 1k órával és 4k+ mmrel rendelkezik velük szívesen alkotnék csapatot. (Amúgy amatőr maga a bajnokság nincs semmiféle különösebb feltétel, de a honlapon több infót is megtudhattok.)
RAZOR27
nekem 12 volt a rekord még 2 éve kb. kihullott a hajam tőle 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

11 a rekordom asszem, kitűzheted célnak
10 loss zsinorban😊 egyszerűen nem tudok nyerni egy kibaszott meccset sem.

Jó kis meccs volt.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

setuh
Mennyi fasztol megszabaditana a valve ha hirtelen 60 dollar lenne a jatek,es pluszba szigoritananak a bunteteseken. 2x meggondolna a kocsog orosz,hogy most el akarja-e baszni az accjat vagy se.

Ha kivitelezhető lenne se segítene sokat, mert a testet könnyebb megcsinálni mint amikor élesbe emberekkel megy minden össze vissza skillezés. Most nálad éppen, a nága épp a fekete bárány, de annyi a fogyatékos pláne az utóbbi időben hogy nem is értem mi van egyszerűen minden héróval amivel az ellenfél szinte egyedül megnyeri a gamet, ha ugyanazt az én csapatomba pikkelik szarráfídelik az enemit vele 10 perc alatt. Én nága picket nem is láttam jó pár hónapja és nagyon örülök neki, mert általában azt is enemi szokta pikkelni 15 perc radiance és farm meg push és csak futkozol elkapni nem lehet ha jól játszik és szétver mindent 😞 . Nágánál csak a broodot utálom jobban....
komolyan valami teszthez kötném a hős pikkelkését, és a tesztet évente csak egyszer lehetne megismételni
kapnál random helyzeteket, és választanod kellene, hogy jó ötlet-e eltolni a szongot, vagy nem
és ha 80% alatt teljesítesz, akkor majd jövőre meg lehet próbálni megint
az hogy a picsában van, hogy pubon senki kurvaélet nem tud ultizni azzal a szájbabaszott nagával
undorító, gusztustalan hogy ha nagát pikkelnek a csapatomban akkor instant 4v6 van, ha meglátom hogy pikkeli valaki akkor a földhöz akarom magam csapkodni
mert előre látom azokat az ultikat amik most voltak, hogy rátolunk mindent, és jön a song aztán megvédi az ellenséget az összes skillünktől ami létezik
fú, x idő után újra dühös vagyok
Nekem volt pár fatál error hétvégén, de nem volt vészes.
Nem értem ezt a valve ot, nekik aztán tényleg lenne pénzük orvosolni ezeket a problémákat.
mostanában elég gáz, sokat kidobál, lassan talál játékot is
Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy rankeden állandóan ledobál a szerver. És nem csak engem, másokat is. Van olyan meccs 10 böl 8 an dct kapnak.
Palinko
engem csak a részvétel érdekelne, de tudom úgy sem fog összejönni. max akkor venném meg, ha az eladott itemekből jönne össze a pénz
leget izgulni melyik kínai csapat nyer idén

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Agyba főbe reklámozzák egy halom pénzbe kerül, ha érdekelnek az itemek, ha csak a bajnokság miatt a könyvet veszed meg az is 9 euró körül van , ráadásul szerintem össz-viszz ez a tavalyinál is szarabb, az én véleményem az ha felesleges pénzed van talán meglehet venni, de amúgy egy nagy pénzlehúzás az egész.... Ha szemét dolog is, azt azért el kell ismernem a valve nagyon kitalálta ezt, a warcfart 3 dota-ból csináltak egy hatalmas fejőstehenet.
Palinko
ja társaságban nyomtunk ma le 11 meccset 4 győzelem. 2en vagyunk a társaságban. smurfing meg nem baj legalább nem fejlődik tudásban... bár az is gáz, nem látom az ellen profilját. báris a meccsei eredményeit. én a 84 órámmal gyenge vagyok.

compediummal mi a helyzet? jó lenne a világbajnokságon részt venni, de még 1 coint sem kaptam stb. állítólag valami könyv is kéne stb, nem vágom
Sajnos a játék nem kapott season rendszert, mert a valve segg hozzá. Így teli van a játék smurf accountokkal, ha esetleg nem lenne ismert általad: A smurf account lényege, hogy az olyan playerek (mint mondjuk én 😄 3000 játszott óra fölött) akik már régóta ismerik a dörgést, új accountot kezdenek, és beállnak a kicsik közé játszani, így szétaláznak mindenkit.

Ezt én is rühellem, de sajnos a valve se tesz ez ellen semmit, egy season rendszer tökéletes lenne, de valamiért nem akarják. Pedig bőven beférne egy 3 4 havonta tartott ladder reset.

+ Ha csapatba játszotok akkor nagyobb eséllyel ti is kaptok egy párost magatok ellen, na ha abból az egyik ilyen akkor már könnyen végezhet veletek, akár egyedül is.

Palinko
miért van az hogy én lvl6, barátom lvl5 outgame, és együtt nyomulunk, tegnap zsinórban 7 meccset, most meg már az 5. meccset vesztjük el zsinórban... egyedül jobban megy, pedig nem annyira rossz a srác... hanem az ellenfél brutálisan jobb ha együtt vagyunk. miért van ez?
Palinko
ez megfogadandó tanács, és köszi, hogy felhívtad a barát azonosítóra a figyelmem ami a következő 192862708 vegyetek fel, hogy tanulhassak tőletek is 😊
Szomorúan olvasom, de sejtettem hogy ez a helyzet. Ez az egyik nagy hátránya az ingyenes játékoknak. Bármilyen hülye előfordulhat. Persze a fizetős játékoknál is vannak ilyenek, de sokkal kisebb mértékben.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én már sokszor megfogadtam, hogy mute trash talk report aki idiótaságokat írkál csak nem bírom megállni, hogy vissza ne szóljak és emiatt begyűjtöttem pár 24 órás némítást meg egy pár hónapja valamelyik petchel azt is behozták hogy bizonyos időn belül ha sok reportot kapsz mehetsz low prióba, és azért elég idegesítő, mikor nem játszol szarul és low prióba küldnek, mert pl van egykét szarházi aki megmondja, hogy te mit csináljak és persze nem azt csinálom hanem játszok úgy ahogy én értelmesnek találom elmond mindeféle noobnak vissza szólok és utána toborozza az embereket hogy minél tobb reportot kapj (vagy vissza se kell szólni csak reportál, mert ő balfasz és feedeli az ellent és ezért én vagyok a hibás), pláne mikor ugye vannak ilyen csoportosan játszók mondjuk mikor 2 en öcsémmel együtt játszunk beszokott tenni mellénk 3 masokat egyből 3 report, öcsém meg csak röhög rajtam mikor mondom neki megint nem tudok írni 24 óráig <#nyes>. Én azt tanácsolom, hogy ne írj vissza, mert akkor az se biztos, hogy reportál aki eleve elkezdte a fikázást meg a többi közömbös játékost is kevesebb eséllyel veszi rá a reportálásra, ha nem látják, hogy agresszíven visszaszólsz, mute trash talk report aki nagyon retardáltan viselkedik, aztán talán kap egy low priót vagy egy 24 órás cset bant azt csá.<#wink> 95 %-ban faszságokat írkálnak ne vedd át a hülyék játékstílusát semmi képpen sem <#whatever>.
Én kb 300 levelen vagyok olyan 4000 gammel és játszottam 3k-6k mmr-es mindenféle playerekkel is és nincs különbség mindenhol ugyan az megy mind játékban mind szövegelésben....<#confused>
Palinko
Ilyesmiért éri meg játszani 😊))

"the first match I enjoyed since I started

the ones I played yesterday were boring as hell

thanks dude for the chance^^"
Palinko
köszi, majd kipróbálom, mint az f1 nyomvatartást, hátha a hősön marad a kamera
plu604
nyomod a ctrl-t és bal klikk

Palinko
hogy kell rajzolni rá? ettől tudnék talán értelmesebbet is
azért a minimapra faszrajzolást ne vegyük már ide, szerintem az teljesen legit.
a fasz mindig vicces.
RAZOR27
így van, a legrosszabbat hozza ki 😄 Egyébként csak az számít hogy bedaráljátok az ellenfél ancientjét. Vannak akik nem feltétlen killekkel, assistokkal járulnak hozzá a győzelemhez, csak sajnos ezt sokan eltudják felejteni, főleg ha hátrányba kerül a csapat. Annó én csak 4-5. pozícióba játszottam supportként, szóval kijárt az ilyen hülyeségekből bőven ha pubban merészeltem játszani 😄 de lekell tojni azt kész.

szerk: közbe a többiek rátapintottak a lényegre amíg én lassacskán pötyögtem 😄
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.05.06. 20:08:21

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

plu604
A win vagy a loss számít. -> csapatmunka.
a supportnak se számolja a lerakott wardokat, mégis egy egész meccset eldönthet néhány időben észrevett gank. killeket gyűjteni meg a hülye is tud ha az elején elfeedelik.

"tényleg mintha ez a játék mindenkiből a legrosszabbat hozná ki 😄"

Welcome to Dota.....ahol a játékosok 50-60%-a fogyatékosokból áll. Szokd meg! Nálam is nem egyszer volt hogy egy nap letoltam pár meccset és már majdnem agyvérzést kaptam. Volt anyázás is rendesen, a ház többi lakói nem győztek lebaszni engem hogy kussoljak már a francba. Úgyhogy tényleg óvatosan. Ha idegenekkel játszol, ezzel számolni kell sajnos. Haverokkal ezért is jobb mert még ha veszítetek is, senki le nem szarja, legalább játszottatok egy jót. De mikor idegenekkel mész és az egyik már úgy kezdi hogy egy f@szt rajzol a mini map-re, a másik az egész meccs alatt pingel mint egy félkegyelmű, a harmadik írja a magáét (feeder, noob stb.), a negyedik meg disconnect-el már a 20. percben. Sok ilyenben lesz részed, úgyhogy kösd fel a gatyád.

Lvl 20-as vagyok és még mindig gyakran találkozok ilyenekkel, emiatt nem is nagyon van kedvem játszani, csak nagyon ritkán. Nem is tudom hanyas szinttől szabadulok meg nagy mértékben ezektől az emberektől, de az az érzésem hogy a választ már pontosan jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.06. 20:01:59

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Palinko
akkor mi számít? sokan stat alapján nooboznak mikor toronyt romboltam és egyéb hasznos dolgokat csináltam...
ma is volt egy nagyszerű élményem, mondták, hogy menjek az erdőbe, ott farmolgattam is, persze még így is lemaradtam az ellenféltől és végül mindenki szintben fölémnőtt, így ölni nem tudtam, max assist, halni is csak 3 szor haltam erre akik mondták, hogy menjek az erdőbe azok reportoltattak stb. mást is szidtak aki azért ilyen 8-13 al elvolt, egy totál feedert meg nem is bántottak.

tényleg mintha ez a játék mindenkiből a legrosszabbat hozná ki 😄
Egy dolgot nagyon jegyezz meg, a stat nem számít szart se 😄 de azért hajrá, sok sikert a továbbiakhoz😄

Egyébként asszem botok ellen úgy van megírva a program hogy kb 25 perc alatt a te csapatod beveri őket talán még nélküled is <#vigyor3>. Alacsony prioritású gambe meg ne menj, mert abból sokkal kevesebbet tanulsz anyám mikor kitépte a kábelt néha bekerültem low prióba totál értelmetlen van, hogy normálisan játszanak, de csomószor csak feedelnek hogy előbb lemenjen, ami nekem pl jó, mert a célom a mihamarabbi kikerülés onnan, de tanulás szempontjából semmiképpen sem jó az (pláne az csesz fel, ha kilépnek low prióba, akkor meg kell várnod game végét akár 1vs5 ben is, mi értelme ennek....), amúgy se gyengébb playerek játszanak ott max retardáltabbak. Elég ha sima pubon gyakorolsz aztán később ha elég jó arányba nyeregetsz és jó is vagy és érdekel a ranked akkor az még tud adni plusz egy kis izgalmat, de ez még neked odébb van.
Én csak annyit tudok oroszul amennyit az ezavoros videóban láttam hallottam<#wink>.
A dota 2 új playereknek azért sokkal könnyebb már egy alapszintet megtanulni a kötelező tutoriál (bár mivel én régi motoros voltam első reakcióm asszem az volt hogy á faszom végig kell szenvednem, de nyilván ezt nem lehet tudni ki ismeri már és ki nem és ez tényleg nagyon kell a totál kezdőknek, meg nekem se volt rossz egy kis ismétlés), a rengeteg mennyiségű informácó, videók, edzők. Nekem a dota egyből éles játék tapasztalatokkal anyázásokkal és néhány rendesebb player tanácsaival kezdődött<#vigyor5>. Az alapot tényleg könnyű ma már összeszedni, de utána rengeteg játék tapasztalat kell, már vagy 10 éve dotázok, de nekem még mindig jó élményt nyújt és még manapság is érzem magamon a fejlődést.
Van egy pár game ami felbasz főleg akkor voltam kiakadva mikor kb 2-szer az előfordult hogy ilyen kb 4300 mmről rövid idő alatt kb 3500 mmr-e vissza estem és nem is az mmr miatt mondom hanem az a sorozatos vereség ami volt ezalatt, pláne úgy mikor mondjuk 10 gamből mondjuk 7-8-ban totál kimagaslasz a csapatból és mégis vagy sima vereség vagy hajszál vereség, mert nincs a maradék 4 playerben annyi kis plusz hogy nyerhess, na de ennek ellenére még mindig leköt ez a játék, ráadásul az elmúlt pár hétben olyan win szériába kerültem hogy a solo mmr-t 4400-ra meg öcsmmel 2 en toljuk csapatost ott is 4300-ra feltoltuk. Régen fps-el toltam rengeteget, de olyan méreteket öltött a csalás az fps játékokba hogy az már tarthatatlan <#falbav>.
Palinko
közben sikerült egy 7/4/7 et hozni 😊 ez már jónak számít nálam, igaz alacsony prioritás és annak is legalább annyira örülök, hogy már felvett valaki barátnak, köszi 😊
Palinko
köszi, arpad.palinkas néven futok a Dotaban, adjatok hozzá barátnak nyugodtan
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.05. 22:30:53