DOTA 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként elképzelhető, hogy a 64bites dx11-es kliens jobban fut mint a régi.
SteamApps\common\dota 2 beta\game\bin\win64\dota2.exe" -dx11
Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.06.20. 00:14:28
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Én magam is szeretnék indulni szóval, ha valakinek nincs csapata és érdekli a dolog és legalább 1k órával és 4k+ mmrel rendelkezik velük szívesen alkotnék csapatot. (Amúgy amatőr maga a bajnokság nincs semmiféle különösebb feltétel, de a honlapon több infót is megtudhattok.)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
kapnál random helyzeteket, és választanod kellene, hogy jó ötlet-e eltolni a szongot, vagy nem
és ha 80% alatt teljesítesz, akkor majd jövőre meg lehet próbálni megint
undorító, gusztustalan hogy ha nagát pikkelnek a csapatomban akkor instant 4v6 van, ha meglátom hogy pikkeli valaki akkor a földhöz akarom magam csapkodni
mert előre látom azokat az ultikat amik most voltak, hogy rátolunk mindent, és jön a song aztán megvédi az ellenséget az összes skillünktől ami létezik
fú, x idő után újra dühös vagyok
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
compediummal mi a helyzet? jó lenne a világbajnokságon részt venni, de még 1 coint sem kaptam stb. állítólag valami könyv is kéne stb, nem vágom
Ezt én is rühellem, de sajnos a valve se tesz ez ellen semmit, egy season rendszer tökéletes lenne, de valamiért nem akarják. Pedig bőven beférne egy 3 4 havonta tartott ladder reset.
+ Ha csapatba játszotok akkor nagyobb eséllyel ti is kaptok egy párost magatok ellen, na ha abból az egyik ilyen akkor már könnyen végezhet veletek, akár egyedül is.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"the first match I enjoyed since I started
the ones I played yesterday were boring as hell
thanks dude for the chance^^"
a fasz mindig vicces.
szerk: közbe a többiek rátapintottak a lényegre amíg én lassacskán pötyögtem 😄
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2015.05.06. 20:08:21
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a supportnak se számolja a lerakott wardokat, mégis egy egész meccset eldönthet néhány időben észrevett gank. killeket gyűjteni meg a hülye is tud ha az elején elfeedelik.
Welcome to Dota.....ahol a játékosok 50-60%-a fogyatékosokból áll. Szokd meg! Nálam is nem egyszer volt hogy egy nap letoltam pár meccset és már majdnem agyvérzést kaptam. Volt anyázás is rendesen, a ház többi lakói nem győztek lebaszni engem hogy kussoljak már a francba. Úgyhogy tényleg óvatosan. Ha idegenekkel játszol, ezzel számolni kell sajnos. Haverokkal ezért is jobb mert még ha veszítetek is, senki le nem szarja, legalább játszottatok egy jót. De mikor idegenekkel mész és az egyik már úgy kezdi hogy egy f@szt rajzol a mini map-re, a másik az egész meccs alatt pingel mint egy félkegyelmű, a harmadik írja a magáét (feeder, noob stb.), a negyedik meg disconnect-el már a 20. percben. Sok ilyenben lesz részed, úgyhogy kösd fel a gatyád.
Lvl 20-as vagyok és még mindig gyakran találkozok ilyenekkel, emiatt nem is nagyon van kedvem játszani, csak nagyon ritkán. Nem is tudom hanyas szinttől szabadulok meg nagy mértékben ezektől az emberektől, de az az érzésem hogy a választ már pontosan jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.05.06. 20:01:59
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ma is volt egy nagyszerű élményem, mondták, hogy menjek az erdőbe, ott farmolgattam is, persze még így is lemaradtam az ellenféltől és végül mindenki szintben fölémnőtt, így ölni nem tudtam, max assist, halni is csak 3 szor haltam erre akik mondták, hogy menjek az erdőbe azok reportoltattak stb. mást is szidtak aki azért ilyen 8-13 al elvolt, egy totál feedert meg nem is bántottak.
tényleg mintha ez a játék mindenkiből a legrosszabbat hozná ki 😄