Idén a közönségnek is a Facebook-film jött be a legjobban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért, amúgy még mibõl áll még??? Kitejfenéd? Õszintén kíváncsi vagyok rá!
Fincher jó rendezõ, érdekesek a filmjei, a Facebook téma meg érdekes lehet egy olyan országban ahol lelkesen használják.
"Jaj! Én mindent utálok ami másnak tetszik mert én egyedi vagyok és vannak saját gondolataim!"
Remekül általánosítasz. De remélem tudod, hogy a facebook nem csak 15-20 évesekbõl áll és a gyökér lájkolgatásból meg bökdösésbõl.
Remekül általánosítasz. De remélem tudod, hogy a facebook nem csak 15-20 évesekbõl áll és a gyökér lájkolgatásból meg bökdösésbõl.
Én utálom a facebook-ot, egy übergagyi, globalista szemétnek tartom amit a 15-20 év közötti primitív kölkök vittek fel a "trónra", de ez a film engem is érdekel...
MInt anno a Szilikonvölgy kalózai is...
Szeretek megbotránkozni, hogy micsoda primkó ötlettel, némi szaralaksággal (na jó, Steve Jobs esetében már gyakorlatilag szadizmusról beszélhetünk) milyen dolgokból lehet óriási üzletet csinálni.
MInt anno a Szilikonvölgy kalózai is...
Szeretek megbotránkozni, hogy micsoda primkó ötlettel, némi szaralaksággal (na jó, Steve Jobs esetében már gyakorlatilag szadizmusról beszélhetünk) milyen dolgokból lehet óriási üzletet csinálni.