Rekordot döntött a Fifa '11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok, ha van kedvetek ONLINE BAJNOKSÁGBAN FIFA 11-el játszani, akkor látogassatok el mindenképp a honlapomra, KÖZVETLEN IP-VEL lehet játszani, szóval nem feltétele az online regisztrálás.Nézzetek körül a honlapon, aztán ha tetszik már indulhat is a játék.:
http://fifachampions.5mp.eu
http://fifachampions.5mp.eu
Itt érzõdik igazán az a hatás, amikor grafikailag a konzol visszafogja a PC fejlõdését. Egyszerûen a konzol teljesítményére írják a játékot. Ez PC-n viszont látva már elavult 😊
Fákjúal!
helyes 😉 én már csk azt várom h járjanak le a licencek amiket a fifa kötöt és PES jórészüket megveszi.
www.icewebhu
Azért adtak el ennyit mert jó az EA marketingje agyon van reklámozva..A többség meg ezt megeszi.. Én nem 😊 Ezért maradok a PES-nél. Most hogy, felraktam a pesedit patchet már megvan minden csapathoz a linence, így már fényévekkel jobb mint Fifa..
mert??konzolon még jó.de pcn szégyen ahogy kinéz ezis és a tavalyi is.kismilio video van youtubon h fifa 10 vs kb5ével ezelöti pes...ful ugyanaz.meg elég neki ülni.ésnem csak grafikávval van bajom inkább játék menet ami szemet szur...öcsémmel fifáztunk utolsó 1honapban.hogy a pest agyon nyomtuk és ilyen 15-13 eredmények jöttek folyamatosan..ja bocs volt egy 5gólos mecs is...idei is majmolja a tavalyi konkurens.dehát na..nehéz ujat mutatni gondolták már 5év..pes h képes rá.elözöhöz képest azt mondtam ezmár tökéletes..erre itt az uj.realisztikusabb kiforottabb az egész.és nem ülnek babérjaikon...ÉS pedig mikor még ISS néven futotak elég gyenguszok voltak most meg..kitartás..
www.icewebhu
Elég komplex jó játék, több újítás is belekerült, színvonalasabb lett mint az elõzõ részek. De mért kell szívatni azt akinek nincs xbox controllere???
Egyébként meg a pes stabilan hozza a tavalyi színvonalat, és méltó vetélytárs, remélem a múlt évihez hasonlóan itt is lesz szinkron pach.
Egyébként meg a pes stabilan hozza a tavalyi színvonalat, és méltó vetélytárs, remélem a múlt évihez hasonlóan itt is lesz szinkron pach.