Ötvös Tibor

Rekordot döntött a Fifa '11

Az Electronic Arts ma bejelentette, hogy az EA SPORTS Fifa '11 játéka már megjelenése hetében bombasiker lett.

A cég saját becslése szerint a Fifa '11 múlt heti premierje óta Európában és Észak-Amerikában 2,6 millió példányban kelt el és ezzel számos eladási rekordot döntött meg. Az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Észak-Amerikában és Magyarországon egyszerre piacra került Fifa '11 minden idők leggyorsabban fogyó sportjátéka.



Ráadásul a kritikusok is imádják a sorozat legújabb részét, hiszen az eddig megjelent bemutatókból 58-ban kapott 90% feletti értékelést és számos magazinban Minden idők legjobb focis játékának kiáltották ki. Az EA Sports azt is bejelentette, hogy a Fifa '11 Ultimate Team, a sorozat hálózatban játszható képviselője novembertől ingyenesen elérhető lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • juviktor9 #9
    Sziasztok, ha van kedvetek ONLINE BAJNOKSÁGBAN FIFA 11-el játszani, akkor látogassatok el mindenképp a honlapomra, KÖZVETLEN IP-VEL lehet játszani, szóval nem feltétele az online regisztrálás.Nézzetek körül a honlapon, aztán ha tetszik már indulhat is a játék.:
    http://fifachampions.5mp.eu
  • ffxi #8
    Itt érződik igazán az a hatás, amikor grafikailag a konzol visszafogja a PC fejlődését. Egyszerűen a konzol teljesítményére írják a játékot. Ez PC-n viszont látva már elavult :)
  • fergusonpapa #7
    helyes ;) én már csk azt várom h járjanak le a licencek amiket a fifa kötöt és PES jórészüket megveszi.
  • digweed666 #6
    Azért adtak el ennyit mert jó az EA marketingje agyon van reklámozva..A többség meg ezt megeszi.. Én nem :) Ezért maradok a PES-nél. Most hogy, felraktam a pesedit patchet már megvan minden csapathoz a linence, így már fényévekkel jobb mint Fifa..
  • fergusonpapa #5
    hátigen.egy hivatalos komentár sokat dobna.
  • fergusonpapa #4
    mert??konzolon még jó.de pcn szégyen ahogy kinéz ezis és a tavalyi is.kismilio video van youtubon h fifa 10 vs kb5ével ezelöti pes...ful ugyanaz.meg elég neki ülni.ésnem csak grafikávval van bajom inkább játék menet ami szemet szur...öcsémmel fifáztunk utolsó 1honapban.hogy a pest agyon nyomtuk és ilyen 15-13 eredmények jöttek folyamatosan..ja bocs volt egy 5gólos mecs is...idei is majmolja a tavalyi konkurens.dehát na..nehéz ujat mutatni gondolták már 5év..pes h képes rá.elözöhöz képest azt mondtam ezmár tökéletes..erre itt az uj.realisztikusabb kiforottabb az egész.és nem ülnek babérjaikon...ÉS pedig mikor még ISS néven futotak elég gyenguszok voltak most meg..kitartás..
  • petrov144 #3
    Elég komplex jó játék, több újítás is belekerült, színvonalasabb lett mint az előző részek. De mért kell szívatni azt akinek nincs xbox controllere???

    Egyébként meg a pes stabilan hozza a tavalyi színvonalat, és méltó vetélytárs, remélem a múlt évihez hasonlóan itt is lesz szinkron pach.
  • zaki #2
    ehh, már vártam az első ilyen kommentet
  • fergusonpapa #1
    kár h 1 fostalicska és az új PES messze jobb.ez meg az előzöt copyza mint mindig mostanság..