Megerősítette pozícióját a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forrás:
http://www.rankings.hu/hu/rankings/operating-systems.html

...És ha így halad 2085-ben talán már meg is elõzi az XP-t... <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
De legalább nem baszakodok a linuxszal.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Komolyan, neked milyen szar életed lehet, hogy minden hírnél jössz a trójaiwindows összeesküvés-elméleteddel? Ráadásul nem csak itt hanem hwsw-n is...
Mi történt, hogy ilyen hülye lettél? Megerõszakolt Ballmer? Lehet te dobtad meg tojással mikor itt járt aztán az elõadás után megkeresett... 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hát igen: bebetonozta magát az örök lúzer második helyre ... <#eplus2>#eplus2>
De fõleg nálad, fikagép. 😄
Vagy te tudod fejbõl hogy azért írja ki hogy nincs aktiválva, mert leállt a drm-es szarja? Bocs nekem ehhez gugli kell, ahogy linuxon is hasonlókhoz.
Minek kéne 1 disztró? hogy olyan legyen mint a vindóz, hogy 1 felülettel elõre meghatározott programokkal lehet telepíteni amik köszûl csak széthackeléssel (vlite és társai) lehet választani? Ennek semmi értelme.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
tudod az apple fanok is úgy hiszik õket mindenki basztatja, és arra nem emlékeznek mikor az androidos topikokba vagy egy nokiás topikba beírják hogy mekkora szar, és a szifon meg az ios milyen jó 😄
a win, linux, firefox, opera, chrome, nokia, epl, stb fanboyoknál is pont így van 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Akkor most apárom volt ennyire "béna" vagy a linux volt kevésbé felhasználóbarát..
Az ég világon semmi problémám a vélemény nyilvánítással, csak nem látom a topicban a linux-ot mint megnevezést.Akkor hogy is jön ide?Nem a linux topicban lenne a helye?
"Megerõsítette pozícióját a Windows 7" Vagy te látsz ebben linux-ot?Lehet az én szememmel van a baj.Ugyanez igaz lehet a winfos vérfanbojokra is, ha jön egy linux hír, ott is megy gondolom a szájtépés.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Compiz fusion - youtube, magyar fickó töltötte fel.
Ami meg a felhasználó barátságot illeti, szerintem az Ubuntu felhasználóbarátabb mint a win. Az OSx a riválisa felhasználó barátiságban az Ubuntunak és nem a win.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
MS-nek volt elég pénze befuttatni a win-t, a pingvineknek meg nem, ennyi.Másrészt köze se volt a linuxnak a FELHASZNÁLÓBARÁT módhoz fõleg 1995-2000 idején....Még most se nagyon.
Emellett én nem tudtam a Win7-et rábírni, hogy az SBLive és az Ati Raderon HD2600XT-m mûködjön. Pedig a gyártó kiadott drivert win7-re de nem tudtam telepíteni. Most Ubuntu 10.04-van és XP.
Nemrégiben megjelent a DraftSight ingyenes CAD progi egyenlõre win-re és osx-re, de lesz linuxos verzió is. Az XP-mre nem tudtam felrakni, mert valami hibát talált. Ubuntun Wine segítségével települt és használható.
A progi amúgy biztos jó, mert a melóhelyemen fel tudtam rakni XP-re.
Szóval nálam halt be valami az XP-ben.
Ami azt illeti nekem a támogatott eszközök listája bõvült az idõk során. Kb fél éve volt utoljára amikor megnéztem megy-e az ADVENT nevû webcam-om, de nem ment. Most azon agyaltam, hogy megnézem milyen webcam-ot vegyek ami megy Ubuntu alatt és aztán még egyszer ránéztem, hogy megy-e a erre lás csodát mûködik. Szóval valamelyik frissítéssel támogatottá vált a gagyi nevû kamerám.
Egyébként a 9.10-et telepítettem annó lemezrõl és aztán mikor kijött a 10.04, rá 2-3 héttel frissítettem a rendszert 10.04-re. Hibamentesen végbement és tökéletesen megy minden továbbra is. Ami a játékot illeti, én nem vagyok nagy játékos, de olykor TrackMania-zom és nagyon ritkán Wolfenstein-el nyomulok. Mindkettõ ingyenes és online és amúgy XP-re íródott...
Faszántos linuxnak meg mekkora pofon már, hogy ha valaki ópenszorsz programot szeretne fejleszteni, akkor jobban megéri neki a win platformot célba venni arra rágyúrni... Ennyi. <#eplus2>#eplus2>
https://twitter.com/foodlfg
A Win7 gépigényéhez újabb configok kellenek, de lassan kikopnak az elavult gépek RAM-ok, VGA-k, már rég nem gyártanak SD-RAM-ot 40Gb-os HDD-et, PIII gépeket!
Majd a Win8<#nevetes1>#nevetes1>
Errõl a mondatról a régi vicc jut eszembe, mikor a ruszki újságíró írja a két gépjármûvel versenyzõ mezõnyt a következõképpen vázolja:
" A Moszkvics az elõkelõ második helyezést érte el, míg a Pözsó csak az utolsó elõtti helyezést érdelelte ki" <#eplus2>#eplus2>

Tessék. A mutatók szépen cammognak lefelé. És nem az általa csodált Linux javára, hanem a Win7 javára, és az XP kárára.
Hol vagy ilyenkor, La Koma? Vagy netán a Rotyoka nick mögött is te bujdosol? <#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Hááát igen 😊) akkor most ki is szop mivel?
Én azt nem értem, hogy ha a linux közösség nem is tud mindenre alternatívát kínálni, legalább miért nem teszik a gnome / kde felületét olyanra, amire rá is lehet nézni? KDE 3.5-ig jó volt, aztán az is tönkre lett cseszve.
A linux majd akkor fog felemelkedni, ha valóban létrejön A LINUX, nem pedig kismillió disztró lesz.
LZ forever
Most már csak 1 dolog van amiben tényleg jobb a linux. KB 50K forinttal.
(szerver szinten, vagy egyébb spec helyzetben nem áll amit írtam)
S amíg az iskolai informatika azt jelenti hogy WinXP+office 2003 addig ne is csodálkozzunk hogy a linux 1-2% közt vergõdik és Bill báék tudják tolni az újabbnál újabb rendszereiket.
Apám 0 gépismerettel, bekapcsolja a másik gépen az ubit, netezik youtubeozik, ennyi, akár filmet is nézhetne ha akarna, csak a játékból nincs akkora választék.
Nem is véletlenül van azon a gépen linux, azért raktam rá, mert nekem elég 1 winnel is szopni 😊 vót ott win is, de állandóan küzdeni kellett vele.
Jobb és kész.
És nem vagyok linux mágus, de mivel szinte minden pöccre megy, amit át akarok állítani meg 2 perc alatt kiguglizom, nem is kell mágusnak lenni...
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Mikor váltottam XP-rõl (ami sztem azóta is nagyon jó kis rendszer, de nem mennák vissza w7-rõl) akkor felraktam a linuxot, hogy akkor most megnézzük a faszaságot. Kiderült, hogy nem is annyira faszaság. Alap dolgokra kiváló volt, de ahhoz hogy játsszak vagy szórakozzak, az már nem csak így meg úgy ment.
Szóval átjöttem w7-re, és azóta nyugodt az életem. Élem a mindennapjaim, ha csak akarok kicsit pixelekre lõdözni, akkor benyomom a gépet és már pusztíthatom is agysejtjeim. Ha meg amúgy is váltanék a linux verzók közt évente, akkor meg már inkább újrateszem a vindózt.
Mindenki használjon azt, amit akar, szabad ország vagyunk, felnõtt emberek. Kultúráltan megtárgyaltuk a dolgot. Peace.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
De biztosan szar a linux, ha felrakod és rá 5 évre még ugyan olyan gyorsan és stabilan mûködik mint telepítés után közvetlen, és csak azért rakod újra mert már 4 verzió számmal újabb van az adott verzióból